Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tegelzetter voor "Nieuwe vloer in de keuken leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tegelzetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tegelzetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tegelzetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe vloer in de keuken leggen:

Vloer leggen in keuken en badkamer

Ik heb zelf de tegels gekocht en zou graag mijn keuken laten vloeren,alsook een stuk van de badkamer . Keuken : 4 m op 6 m Badkamer : 2 m op 2,5m.

Woning betegelen

Ik wil graag de vloer in de living, keuken en hal laten betegelen. Op dit moment ligt er al een tegelvloer (waarvan uitbreken geen optie is) dus de nieuwe tegels zouden op de andere tegels geplaatst moeten worden. Het gaat om een oppervlakte van 50m².

Vloer living en keuken betegelen

Living en open keuken zou ik graag willen betegelen. Dit voor een oppervlakte van 37 m².

Nieuwe vloer in de keuken leggen

Oude keuken zal worden vernieuwd, bij deze willen wij ineens de oude vloer verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Totaal zal ongeveer 22 m² zijn.

Vloer en chape vervangen

De vloer in mijn leefruimte en open keuken (64m²) vervangen. De huidige vloer is een steentapijt, deze werd 16jaar geleden geplaatst. Door beperkte ruimte aan de deuren zal het steentapijt en (deel van de) chape uitgebroken moeten worden. Alvorens een nieuwe tegelvloer te plaatsen, vermoed ik eerst de chape te moeten herstellen of egaliseren.

Vloer en wanden betegelen

Ik zoek een vloerder voor het betegelen van mijn hal, voegen en verder leggen van vloer in keuken en waskot. Ook een muur betegelen in de badkamer van een 9 m² en muurtegels in de keuken van een 4 m². Tegels zijn al gekozen.

Tegelwerken uitvoeren studio

We willen graag een nieuwe vloer in de keuken (3m²), WC (1,5m²) en badkamer (4,4m²). Ook zouden we nieuwe tegels aan de wand willen in de WC (7,04m²) en badkamer (14m²). De tegels worden door ons voorzien (597x297x9mm).

Vloer en wandtegels plaatsen in de badkamer + vloer keuken

In een klein appartement zou er een inloopdouche+ vloer en wandtegels in de badkamer + vloer keuken geplaatst worden. oppervlakte :20 m² van vloeroppervlakte.