Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tegelzetter voor "Wanden betegelen in badkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tegelzetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tegelzetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tegelzetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Wanden betegelen in badkamer:

Badkamer betegelen

We zijn dringend op zoek naar een tegelzetter voor in onze badkamer totaal 47m2 tegels te plaatsen (wanden inclusief)

Betegelen van badkamer

Een badkamer volledig betegelen. Wanden + vloer. In overleg aan te kopen met vakman. 15 m² ongeveer.

Toiletruimte betegelen en nieuw toilet plaatsen

Vakman nodig om een toilet, zowel wanden als vloer, te betegelen. Het gaat om zo een 10 m². Men moet ook een nieuw toilet plaatsen.

Badkamer betegelen

Ik wil graag vloer en wand in badkamer laten betegelen. Vloer is ongeveer 4 m². Wanden tot plafond betegelen.

Vloer en wanden betegelen

Ik zoek een vloerder voor het betegelen van mijn hal, voegen en verder leggen van vloer in keuken en waskot. Ook een muur betegelen in de badkamer van een 9 m² en muurtegels in de keuken van een 4 m². Tegels zijn al gekozen.

Betegelen badkamer en toilet

Betegelen van wanden inloopdouche met kerdidoek. Tegels van 6,2 x 12,5 en 1 cm dik. Totale oppervlakte 12 m². 1 wand is momenteel enkel voorzien van metalostuds, dus daar moet nog een wand komen om op te betegelen. Zelfde tegeltjes in toilet voor zo een 3,5 m². Voor een tweede badkamer het plaatsen van reeds aangekochte mozaïeken voor zo een 1,5 m² op een wand in bestaande badkamer.

Binnenwanden betegelen

Na het plaatsen van nieuwe ramen en nieuwe keuken willen we 2 wanden laten betegelen met steenstrips of een andere tegel met buitenlook. Het gaat over ongeveer 9 vierkante meter.

Wanden betegelen in badkamer

Ik wil graag de wanden van onze badkamer laten betegelen. Het gaat om 30 vierkante meter. De tegels zijn 40 x 80 vierkante centimeter.