Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tegelzetter voor "Woonkamer en badkamer betegelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tegelzetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tegelzetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tegelzetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Woonkamer en badkamer betegelen:

Woonkamer en badkamer betegelen

Vloer in de woonkamer van 30m2 en badkamer van 14m2 betegelen. Tegels graag met afmetingen van 60cm x 60cm en 30cm x 60cm. Huidige tegels blijven liggen en nieuwe komen erbovenop.

Vloertegels plaatsen

ik wil de vloer van mijn woonkamer, keuken, badkamer, wc, berging. Ongeveer 120 m tegel zijn 60x60en60x30

Badkamer en vloeren betegelen

Zoeken iemand die badkamer en wc kan betegelen en vloeren. Woonkamer, hall, berging (2) en slaapkamers (2) dient ook betegeld te worden. Materialen zijn reeds ter plaatse.

Studio betegelen

Wij wensen heel de studio te laten betegelen. Woonkamer,slaaphoek, hal en badkamer in een dezelfde soort tegel en plinten. Tegels gaan de afmeting 30x60cm of 20x120cm (steenparket) hebben. Wij leveren de tegels aan, het gaat om 35 m².

Egalisatie tegelvloer

Ik wil een tegelvloer van 59 m² laten egaliseren ter voorbereiding van de plaatsing van een (klik) pvc vloer. De 59 m² bestaat uit een woonkamer en keuken, en aansluitende ruimtes: berging en badkamer.

Betegelen huis woonkamer, keuken, ingang, wc en badkamer

Betegelen van oppervlakte +50 m². Ruimtes te betegelen : woon, keuken, ingang en wc tegel plaatsen, misschien ook de badkamer. Nog geen tegels in het bezit, in samenspraak met de vakman.

Woning betegelen

Ik wil graag de keuken, woonkamer en badkamer laten betegelen (totaal ongeveer 80 vierkante meter). Ongeveer 65 vierkante meter heeft een keramische tegel van 60 op 60 cm. De rest wordt betegeld met 60 op 30 cm. De tegels zijn al aangekocht.

Nieuwbouw woning betegelen

Betegelen van de woonkamer, keuken, wc's (ook wandbetegeling), inkomgang, bovengang, 3 slaapkamers en badkamer (ook wandbetegeling), in de wc's en badkamer zijn er reeds sanitaire voorzieningen die misschien tijdens de werken moeten gedemonteerd worden. Schatting totale oppervlakte 150 m².