Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
49 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Oost-Vlaanderen:

maandag 5 november 2018

Heraanleg van oprit

Dit is voor heraanleg van de oprit die is weggezakt. Uitbreken, nieuwe stabilisé leggen en heraanleggen . Heraanleg in kasseien. Oppervlakte : 75 m².
maandag 29 oktober 2018

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer van ongeveer 16m² laten betegelen.Tegels nog niet aangekocht.
dinsdag 16 oktober 2018

Gelijkvloers betegelen en plinten plaatsen

Er moet voor 78 m² gevloerd worden op bestaande vloer + ongeveer 35 meter plinten. De tegels worden zelf aangekocht en de plinten ook. Het gaat om een berging, keuken, living, inkom, toilet en badkamer dat men moet betegelen.
donderdag 11 oktober 2018

Betegelen van badkamer en keuken

De badkamer en de keuken betegelen. Ongeveer 15 a 20 m².
dinsdag 9 oktober 2018

Nieuwe tegelvloer leggen

Wegens waterlek vloer moet men de huidige tegelvloer openbreken in keuken en een nieuwe leggen. Oppervlakte 35 m². Voor de nieuwe vloer wens ik opnieuw tegels te leggen. Tegels nieuwe vloer nog niet aangekocht.
vrijdag 5 oktober 2018

Vloeren betegelen van nieuwbouwwoning

het uitbreken en plaatsen van vloeren in volgende ruimtes : Garage 40m2 met tegels 30 x 30 Woonplaats 70m2 met tegels van 80 x 80 Badkamer 1 : 20m2 tegels van 20 x 20 Badkamer 2 : 10m2 met tegels van 20 x 20 De vloeren moeten dus uitgebroken worden en waarschijnlijk ook de lijm verwijderd omdat de deuren reeds aanwezig zijn en er dus weinig speling is .
dinsdag 4 september 2018

Tegels plaatsen

Terras 160 m² lijmen op bestaande tegels. Tegels kopen we wellicht zelf aan.
woensdag 15 augustus 2018

Nieuwe tegelvloer leggen in keuken

Wij hadden graag een nieuwe vloer gelegd in onze keuken: +/- 20 m², de oude moet verwijderd worden en de ondergrond aangepast voor de nieuwe vloer.
dinsdag 31 juli 2018

Betegelen van living en hal 60 m²

De living en hal (met wc en bergkot) betegelen. Het gaat hier over 50-60 m² met tegels van 60*60 die reeds beschikbaar zijn.
dinsdag 24 juli 2018

Keramische tegelvloer leggen

12m² vloer plaatsen. Keramische tegel van 60 op 60. Vorige vloer werd reeds uitgebroken.
vrijdag 22 juni 2018

Nieuwe tegelvloer leggen

De vloer in de living zou moeten uitgebroken worden en er moet een nieuwe vloer (tegels) in de plaats komen. Tegels aan te kopen door de vakman. Oppervlakte ken ik niet direct.
dinsdag 19 juni 2018

Betegelen van de benedenverdieping

Betegelen van een oppervlakte van 75 m² dit is voor een beneden verdieping. Keramische tegels , alles is aanwezig. Enkel het leggen van de tegels.
zondag 17 juni 2018

Betegelen van twee badkamers

Betegelen van twee badkamers met een totaal oppervlakte van 55 m² te betegelen met 60 x 120 cm tegels. De tegels heb ik al in mijn bezit, alles al aangekocht.
vrijdag 8 juni 2018

Appartement betegelen

Volledig appartement betegelen : badkamer, living, hall en keukeen en 2 slaapkamers.
maandag 4 juni 2018

Betegelen van toilet met mozaiektegels

Toilet betegelen met mozaik tegels.
woensdag 30 mei 2018

Betegelen badkamer

Ik zoek iemand voor de betegeling van de badkamer (vloer en douchewand) Oppervlakte : 5 m². Tegels nog niet aangekocht.
donderdag 10 mei 2018

Betegelen badkamer

We willen onze badkamer laten betegelen, zowel de wanden als de vloer. Totale oppervlakte van 9m². Materiaal eventueel aan te kopen via de vakman
vrijdag 20 april 2018

Tegelvloer plaatsen in inkomhal, keuken en living

We willen volgende vloeren laten plaatsen: Keramische tegels (nog niets gekozen, waarschijnlijk 60 x 60 of groter) : 13 m² inkomhal & wc 24 m² keuken Parket (nog niets gekozen, waarschijnlijk half massief rustiek AB, breedte 20 cm of groter, lenget +- 200cm) 46 m² living Momenteel ligt er over al deze ruimten doorlopen een bestaande tegel vloer die we zelf verwijderen (chape blijft).
donderdag 19 april 2018

Tegelvloer balkon uitbreken en nieuwe tegels plaatsen

Ik ben op zoek naar vloerder om na het verwijderen van mijn balkonvloer (4,7×1,5) . Dit is een tegelvloer, ook moet men een nieuwe tegelvloer leggen. Tegels zijn nog niet aangekocht en dit kan in samenspraak met de vakman.
woensdag 28 maart 2018

Muur badkamer opvoegen of herbetegelen

Volgens mij zijn de tegels van mijn douche niet meer waterdicht, ik krijg natte muur tussen douche en kamer. Asap herstel in afwachting van grondige renovatie binnen een 2-tal jaar.
vrijdag 23 maart 2018

Badkamer chappen en betegelen

Badkamer 2 x 3 meter moet men chappen, betegelen en een douchebak plaatsen. Tegels zijn reeds aangekocht.
maandag 12 maart 2018

Vloertegels plaatsen

Tegels op bestaande tegels plaatsen keramische parket tegels 130m² gelijkvloers .
vrijdag 9 maart 2018

Badkamer opnieuw betegelen

Nieuwe betegeling badkamer muren en vloer. Oude tegels verwijderen of eventueel door ons verwijderen.
vrijdag 2 maart 2018

Vervangen van vloer in keuken en achterinkom

Wij willen onze keuken laten vervangen en de oude waterleiding vernieuwen. Daarnaast hebben wij ook een vochtprobleem in de muren die aan de keuken en achterinkom grenzen. De vloer in beide kamers moet dus uitgebroken worden, waarna het sanitair en de elektriciteitsleidingen moeten worden heraangelegd, de muren behandeld tegen vocht, en de nieuwe vloer gelegd. De ruimtes zijn 7. 5 bij 2. 5 en 2. 5 bij 3 meter. De vloer is nog niet besteld.
donderdag 25 januari 2018

Douche betegelen

Drie wanden plus boven lavabo's betegelen met glasmozaiek. Te plaatsen zo snel mogelijk na 1 februari (wanneer doucheplaat wordt gezet). Materiaal nog niet aangekocht.