Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
52 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 22 juni 2018

Nieuwe tegelvloer leggen

De vloer in de living zou moeten uitgebroken worden en er moet een nieuwe vloer (tegels) in de plaats komen. Tegels aan te kopen door de vakman. Oppervlakte ken ik niet direct.
dinsdag 19 juni 2018

Betegelen van de benedenverdieping

Betegelen van een oppervlakte van 75 m² dit is voor een beneden verdieping. Keramische tegels , alles is aanwezig. Enkel het leggen van de tegels.
zondag 17 juni 2018

Betegelen van twee badkamers

Betegelen van twee badkamers met een totaal oppervlakte van 55 m² te betegelen met 60 x 120 cm tegels. De tegels heb ik al in mijn bezit, alles al aangekocht.
vrijdag 8 juni 2018

Appartement betegelen

Volledig appartement betegelen : badkamer, living, hall en keukeen en 2 slaapkamers.
maandag 4 juni 2018

Betegelen van toilet met mozaiektegels

Toilet betegelen met mozaik tegels.
woensdag 30 mei 2018

Betegelen badkamer

Ik zoek iemand voor de betegeling van de badkamer (vloer en douchewand) Oppervlakte : 5 m². Tegels nog niet aangekocht.
donderdag 10 mei 2018

Betegelen badkamer

We willen onze badkamer laten betegelen, zowel de wanden als de vloer. Totale oppervlakte van 9m². Materiaal eventueel aan te kopen via de vakman
vrijdag 20 april 2018

Tegelvloer plaatsen in inkomhal, keuken en living

We willen volgende vloeren laten plaatsen: Keramische tegels (nog niets gekozen, waarschijnlijk 60 x 60 of groter) : 13 m² inkomhal & wc 24 m² keuken Parket (nog niets gekozen, waarschijnlijk half massief rustiek AB, breedte 20 cm of groter, lenget +- 200cm) 46 m² living Momenteel ligt er over al deze ruimten doorlopen een bestaande tegel vloer die we zelf verwijderen (chape blijft).
donderdag 19 april 2018

Tegelvloer balkon uitbreken en nieuwe tegels plaatsen

Ik ben op zoek naar vloerder om na het verwijderen van mijn balkonvloer (4,7×1,5) . Dit is een tegelvloer, ook moet men een nieuwe tegelvloer leggen. Tegels zijn nog niet aangekocht en dit kan in samenspraak met de vakman.
woensdag 28 maart 2018

Muur badkamer opvoegen of herbetegelen

Volgens mij zijn de tegels van mijn douche niet meer waterdicht, ik krijg natte muur tussen douche en kamer. Asap herstel in afwachting van grondige renovatie binnen een 2-tal jaar.
vrijdag 23 maart 2018

Badkamer chappen en betegelen

Badkamer 2 x 3 meter moet men chappen, betegelen en een douchebak plaatsen. Tegels zijn reeds aangekocht.
maandag 12 maart 2018

Vloertegels plaatsen

Tegels op bestaande tegels plaatsen keramische parket tegels 130m² gelijkvloers .
vrijdag 9 maart 2018

Badkamer opnieuw betegelen

Nieuwe betegeling badkamer muren en vloer. Oude tegels verwijderen of eventueel door ons verwijderen.
vrijdag 2 maart 2018

Vervangen van vloer in keuken en achterinkom

Wij willen onze keuken laten vervangen en de oude waterleiding vernieuwen. Daarnaast hebben wij ook een vochtprobleem in de muren die aan de keuken en achterinkom grenzen. De vloer in beide kamers moet dus uitgebroken worden, waarna het sanitair en de elektriciteitsleidingen moeten worden heraangelegd, de muren behandeld tegen vocht, en de nieuwe vloer gelegd. De ruimtes zijn 7. 5 bij 2. 5 en 2. 5 bij 3 meter. De vloer is nog niet besteld.
donderdag 25 januari 2018

Douche betegelen

Drie wanden plus boven lavabo's betegelen met glasmozaiek. Te plaatsen zo snel mogelijk na 1 februari (wanneer doucheplaat wordt gezet). Materiaal nog niet aangekocht.
donderdag 11 januari 2018

Tegels snijden tot plinten

Graag wil ik mijn tegels van 45 op 45 laten snijden op 43 x 43 want vond de juiste maat niet in de winkel , en ook tot plinten laten snijden.
zaterdag 30 december 2017

Badkamer betegelen

Wij willen graag de badkamer laten betegelen en 1 muur met tegelstrips. De afmetingen zijn 2.58 m hoogte, 4.14 m diep en 1.30 m breed. Tegels van 60 x 60 cm worden door ons zelf aangekocht. Eventueel kunnen er ook nog 2 toiletruimtes worden gedaan maar dit is nog te bespreken met de vakman.
donderdag 28 december 2017

Plaatsen van tegels/ douche en bad afwerken

Onze badkamer moet afgewerkt raken. Een inloopdouche en een bad tegelen of op een andere manier afwerken. Tegels hebben we of er kan nog wel iets erbij. Installeren van het kraanwerk moet ook nog gebeuren en afwerken schilderwerk in de badkamer ook. Waterdicht maken. Het zijn geen grote werkzaamheden, 2 a 3 dagen maximum.
maandag 18 december 2017

Tegels plaatsen

We hebben een box in osb gebouwd en zouden de buitenkant willen laten betegelen. Het gaat over 8 m². We zouden de tegels zelf aankopen.
zondag 17 december 2017

Muurtegels plaatsen in keuken en badkamer

plaatsen van 10 m² faience. Gewone witte rechthoekige tegeltjes (baksteengrootte) met gekleurd voedsel. In de keuken en in de badkamer tegels plaatsen.
maandag 11 december 2017

Betegelen van badkamer

Vakman voor leveren en plaatsen tegels in badkamer ong 7m²
zondag 12 november 2017

Living en terras betegelen

Paatsen van dezelfde tegels binnen/ buiten in nieuwbouwproject. Tegels van living naar terras moeten dezelfde zijn. Ongeveer 371m². Aankoop en plaatsing.
donderdag 26 oktober 2017

Betegelen van vloer en wanden

Leggen van nieuwe vloeren in de keuken, badkamer en het koertje. Betegelen van vloer , en wanden. Alsook muur betegeling in de badkamer.
woensdag 18 oktober 2017

Betegelen trap

Betegelen van betonnen trap. 17 treden met 1 vierkante meter overloop en 3 draai treden. Met antislipprofiel tussen 2 muren.
maandag 16 oktober 2017

Vloeren benedenverdieping betegelen

In functie van de renovatie van onze rijwoning zijn we op zoek naar een vloerder voor advies en het opnieuw betegelen van de benedenverdieping. Concreet gaat dit over ongeveer 40m2 met 22m plint. Momenteel bestaat de vloer uit verschillende soorten tegels, met een 4cm hoogteverschil tussen 2 kamers, dat we zouden willen wegwerken met het uniformiseren van de tegels. De tegels zijn nog niet aangekocht.