Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
47 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 15 januari 2019

Tegels leggen in keuken

Ik zou graag mijn keuken laten betegelen. Ongeveer een 25 m².
vrijdag 11 januari 2019

Herbetegelen en chappen balkonterras

Ik ben op zoek naar een tegelwerker om mijn balkonterras opnieuw te leggen. Het terras is ongeveer 3 op 5 meter en ligt op de eerste verdieping. De chape is aan vervanging toe en het terras zou ook waterdicht moeten gemaakt worden, aangezien het niet volledig overdekt is. Momenteel liggen er relatief kleine tegels op om de afwatering toe te laten, aangezien er een afvoerputje in het midden van het terras ligt. De afwerking zouden we graag doen met een blauwe boordsteen van 20 cm breed zodat we daar vlot een leuning op kunnen laten plaatsen.
maandag 5 november 2018

Heraanleg van oprit

Dit is voor heraanleg van de oprit die is weggezakt. Uitbreken, nieuwe stabilisé leggen en heraanleggen . Heraanleg in kasseien. Oppervlakte : 75 m².
maandag 29 oktober 2018

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer van ongeveer 16m² laten betegelen.Tegels nog niet aangekocht.
dinsdag 16 oktober 2018

Gelijkvloers betegelen en plinten plaatsen

Er moet voor 78 m² gevloerd worden op bestaande vloer + ongeveer 35 meter plinten. De tegels worden zelf aangekocht en de plinten ook. Het gaat om een berging, keuken, living, inkom, toilet en badkamer dat men moet betegelen.
donderdag 11 oktober 2018

Betegelen van badkamer en keuken

De badkamer en de keuken betegelen. Ongeveer 15 a 20 m².
dinsdag 9 oktober 2018

Nieuwe tegelvloer leggen

Wegens waterlek vloer moet men de huidige tegelvloer openbreken in keuken en een nieuwe leggen. Oppervlakte 35 m². Voor de nieuwe vloer wens ik opnieuw tegels te leggen. Tegels nieuwe vloer nog niet aangekocht.
vrijdag 5 oktober 2018

Vloeren betegelen van nieuwbouwwoning

het uitbreken en plaatsen van vloeren in volgende ruimtes : Garage 40m2 met tegels 30 x 30 Woonplaats 70m2 met tegels van 80 x 80 Badkamer 1 : 20m2 tegels van 20 x 20 Badkamer 2 : 10m2 met tegels van 20 x 20 De vloeren moeten dus uitgebroken worden en waarschijnlijk ook de lijm verwijderd omdat de deuren reeds aanwezig zijn en er dus weinig speling is .
dinsdag 4 september 2018

Tegels plaatsen

Terras 160 m² lijmen op bestaande tegels. Tegels kopen we wellicht zelf aan.
woensdag 15 augustus 2018

Nieuwe tegelvloer leggen in keuken

Wij hadden graag een nieuwe vloer gelegd in onze keuken: +/- 20 m², de oude moet verwijderd worden en de ondergrond aangepast voor de nieuwe vloer.