Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Oost-Vlaanderen.

25 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: bezetten en betegelen van woning, betegelen van badkamer, betegelen huis woonkamer, keuken, ingang, wc en badkamer, bestaande tegelvloer opbreken en nieuwe tegels leggen, betegelen van badkamer en toiletruimte, badkamer betegelen, betegelen van vloeren en wanden, badkamer betegelen, badkamer + gang betegelen oude cementtegels, refixer carrelage sol, vernieuwen terras, betegelen en waterdicht maken inloopdouche, badkamer tegelen, wC betegelen, ruimte betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 21 april 2017

Betegelen en waterdicht maken inloopdouche

Ik ben op zoek naar een vakman voor het waterdicht maken en betegelen van een inloopdouche. Opp vloer 2m2 opp wanden 8m2
zaterdag 15 april 2017

Badkamer betegelen

Betegelen muur in badkamer met tegels 90x30, ongeveer 6m².
vrijdag 14 april 2017

Betegelen WC

We willen de linkerzijde en de rechterzijde van de WC betegelen. Momenteel is dit bepleisterde muur met vliesbehang erop; vliesbehang kunnen we eventueel zelf verwijderen. Tegels + mozaiek hebben we reeds zelf aangekocht. Het gaat over ongeveer 2 keer 3,6 vierkante meter, zie de bijlages.
dinsdag 4 april 2017

Betegelen van badkamer

Ik zou graag mijn badkamer laten betegelen het is ongeveer 25 vierkante meters. Ik heb alles reeds aangekocht tegels , en tegel lijm. Mijn tegels zijn 60 op 30 cm.
donderdag 23 maart 2017

Vervangen tegels aan hang WC

Er dienen twee tegels te vervangen worden aan mijn hang WC. In deze twee tegels moeten uitsparingen geboord worden voor de draagstangen van de hangtoilet.
maandag 20 maart 2017

Badkamervloer herstellen

Badkamervloer van inloopdouche herstellen. Volledig opnieuw voegen en kitten van de vloer zodat die opnieuw waterdicht is.
donderdag 16 februari 2017

Wc betegelen

Wc betegelen 10m². In witte tegels gecombineerd met zwarte.
dinsdag 17 januari 2017

Plaatsen dunne renovatietegel in de keuken

Het plaatsen van een dunne renovatietegel (type 'Kerlite') in de keuken (vierkante ruimte van ongeveer 18m²) Graag een offerte voor de plaatsing (wij kunnen de tegels zelf voorzien)
woensdag 28 december 2016

Uitbreken vloer + chape + betegelen

Ik zoek een vakman voor het uitbreken van de huidige vloer + chape, het herchappen + isoleren en herbetegelen. Oppervlakte +- 70m²
vrijdag 9 december 2016

Betegelen van badkamer, wc, living en terras

Nieuwe tegel zetten voor badkamer, wc, living en terras
zondag 4 december 2016

Tegels plaatsen

Graag wens ik tegels van 1m x 1m te plaatsen voor een totale opp. van 40m². Tegels moeten nog gekocht worden.
maandag 21 november 2016

Keukenwand betegelen

Graag prijs voor betegelen keukenwand van +- 4 m².Tegels nog gekocht worden+ plaatsing.
zondag 6 november 2016

Betegelen studio

Betegelen van studio: ongeveer 18m² vloer en 26m² faïence. Faïence in douche waterdicht voegen. Tegels zijn reeds aangekocht. Vloertegels 45,5 X 45,5 Wandtegels 25 X 33
vrijdag 4 november 2016

Tegels zetten

Voegen verwijderen en opnieuw opspuiten. Vloertegel vervangen. Paar tegels in de living. Te renoven na nieuwjaar.
woensdag 26 oktober 2016

Badkamer betegelen

We zoeken dringend iemand die vóór eind november nog een gaatje heeft om onze klein badkamer (2 m x 2 m)te betegelen. Tegels zijn reeds besteld, worden midden november geleverd.
maandag 24 oktober 2016

Betegelen badkamer

We zouden graag tegels leggen in onze badkamer op het 2e verdiep. Deze is ongeveer 4 m x 4 m groot. Er ligt een ondervloer van osb platen op houten balken. We zouden ook graag de muren laten betegelen en het bad afwerken. De tegels waarschijnlijk in samenspraak met de vakman.
woensdag 19 oktober 2016

Terras leggen

12m² terras leggen met 50x50 terrastegels (reeds aangekocht). Daarbij 2 afvoerputjes afdichten. Stabilisé ligt er al. Tegels met mortel te leggen.
maandag 10 oktober 2016

Betegelen keuken met cementtegels

In onze nieuwe keuken willen we graag een cementvloertje leggen. We hebben de tegels, maar zoeken een plaatser met ervaring. Onze vloerder is bezorgd om de vloer te plaatsen omdat er dikwijls 'problemen' mee zouden zijn....
maandag 26 september 2016

Afbreken en plaatsen tegels

+/-25m² afbreken en plaatsen van vloertegels + afbreken.
zondag 25 september 2016

Tegelwerken huis

De brievenbus zal binnenkort worden geleverd, is een brievenbus van 90 kg breedte 40 diepte 40 van Aziatische blauwe hardsteen, de sokkel moet zeker voor levering gemaakt worden en bij de levering zou de brievenbus moeten vastgezet worden op de sokkel. Het tweede klusje is heb kleine balustrade maar de stenen die er omliggen zijn opgevroren en moeten vervangen worden ( de stenen die erop moeten heb ik niet) Het derde klusje is dat het cement of beton op de overkapping aan de voordeur moet vervangen worden. Liefst zo snel mogelijk.
vrijdag 19 augustus 2016

Faïence plaatsen in badkamer

Ik wil faïences laten plaatsen in de badkamer. Faiences reeds aangekocht.
dinsdag 9 augustus 2016

Nieuwe vloer op oude plaatsen

Nieuwe vloer plaatsen op bestaande vloer tegels 60x60 + lijm en voegsel is reeds in mijn bezit +/-125 tegels te plaatsen. Dit zou in november moeten gebeuren.
donderdag 28 juli 2016

Betegelen buitentrap

Het gaat om een nieuwe trap te plaatsen aan het terras met een breedte van 7 m voor 3 treden. Deze trap wordt nadien nog betegeld met terrastegels. Kiezen we best voor een prefabtrap of toch een trap die ter plaatse wordt gegoten?
maandag 18 juli 2016

Aanleg terras en oprit

Graag wensen we een terras aan te laten leggen van 400x800 cm (hebben hiervoor reeds Vietnamese blauwe steen 15x15cm), alsook de oprit circa 500x800 cm minus 3 stukken die afgemaakt zouden moeten worden om planten te plaatsen.
maandag 23 mei 2016

Badkamerwand betegelen

Wij zoeken een vakman om een muur in een badkamer te betegelen. De muur zal nieuw gecementeerd zijn, en dient nog voorzien te worden van Kerdidoek. Er zijn 2 binnenhoeken en 1 buitenhoek. Het betreft +/- 8m². De tegels werden reeds aangekocht. De afmeting is 10/10.

Partners

Partners van Casius