Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
51 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Oost-Vlaanderen:

maandag 19 augustus 2019

Vloer living en keuken betegelen

Living en open keuken zou ik graag willen betegelen. Dit voor een oppervlakte van 37 m².
zondag 4 augustus 2019

Nieuwe vloer in de keuken leggen

Oude keuken zal worden vernieuwd, bij deze willen wij ineens de oude vloer verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Totaal zal ongeveer 22 m² zijn.
zondag 21 juli 2019

Betegelen douche

Op zoek naar iemand die onze douche (11m²) kan betegelen met witte tegels (geschrankt met grijze voeg - alle materiaal reeds aangekocht). En dit liefst zo snel mogelijk.
zaterdag 25 mei 2019

Terras aanleggen met aangekochte tegels

35 vierkante meter terras aanleggen. Chape ligt al. Liefst lijmen. Tegels zijn aangekocht 1m20 op30cm 2cm dik Periode, zo snel als mogelijk
woensdag 22 mei 2019

Benedenverdieping betegelen

Wij hebben de tegels 120cmx60cm reeds gekocht, alsook de lijm. De tegels moeten gekleefd worden op een bestaande vloer Benedenverdieping 58 m².
zondag 31 maart 2019

Tegels leggen

Voor de afwerking van onze renovatiewoning zijn we op zoek naar iemand die de tegels op de vloer en wand van de badkamer kan leggen. Ongeveer 18m2. Eventueel nog een stukje boven het keukenaanrecht ook.
zondag 10 maart 2019

Betegelen inkomhal & toilet

Betegelen van inkomhal en toilet (renovatie na lek chauffagebuizen). Oppervlakte is 20m². Tegels zijn reeds aangekocht (90x90). Inclusief afbraakwerken, chape te leveren en plaatsen. Uitvoering in overleg met chauffagist, die de lekkende buis nog moet vervangen nadat alles is opgebroken.
donderdag 7 maart 2019

Vloer en wandtegels plaatsen in de badkamer + vloer keuken

In een klein appartement zou er een inloopdouche+ vloer en wandtegels in de badkamer + vloer keuken geplaatst worden. oppervlakte :20 m² van vloeroppervlakte.
donderdag 21 februari 2019

Badkamer betegelen

Nieuwbouw woning waar de badkamermeubels en elektriciteit-sanitairwerken zelf worden uitgevoerd. Voor het tegelen zijn we op zoek naar de juiste tegel en de juiste plaatser. Onze badkamermeubels zijn in eik met mat witte afwerking. Momenteel is ons huis wind en waterdicht. In april komt de plakker. Betegeling van badkamer. betegeling van muren en vloer. badkamer is 5 op 6 m. Tegels nog niet gekozen.
maandag 11 februari 2019

Plaatsen Marrokaanse zelliges in badkamer

Wij willen zelliges plaatsen in de badkamer boven bad (+/- 5 m2). Twee muren boven bad (korte en lange muur, in hoek) en spatwand boven lavabo. Te tegelen op bestaande tegelmuur. Zelliges reeds aangekocht.