Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
48 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 22 februari 2020

Kleine tegelwerken in de badkamer uitvoeren

Graag kleine badkamer betegelen 1m op 2m. Klein muurtje dat nog betegeld moet worden en een stuk van het bad.
zondag 2 februari 2020

Tegels snijden

Ik wil graag 2 grote tegels laten versnijden en stopcontacten laten in snijden.
maandag 20 januari 2020

Keukenvloer leggen

Voor een kleine keuken op zoek naar vloerder. Tegels: winckelmans 10 x 10 cm. Oppervlakte ongeveer 4,5 m². Ook plinten in dezelfde tegels te voorzien. De tegels zouden op bepaalde plek wel in een boog moeten afgerond worden. Zie plan. Egale vloer is reeds aanwezig. Er moet een deel parket weggehaald worden voor het plaatsen van de tegels.
donderdag 9 januari 2020

Keramische tegels leggen

Graag hadden we een vakman voor het vloeren van onze benedenverdieping met zelfde keramische tegels van 60x60 cm. Het is zeker meer dan 100 m². Er ligt reeds een chape en er is ook vloerverwarming aanwezig.
woensdag 2 oktober 2019

Living, keuken en hal betegelen

Betegeling van living , keuken en hall. Totale oppervlakte is een kleine 50 m². Uitbreken doe ikzelf. Tegels zelf aanwezig.
maandag 23 september 2019

Wandtegels plaatsen

Ik wil graag de keuken en badkamer betegelen met wandtegels. De tegels moeten nog besteld worden. Materiaal in overleg met vakman. Oppervlakte : 2 m² in keuken . badkmaer :10 m².
vrijdag 30 augustus 2019

Wandtegels plaatsen

Wandtegels in de keuken en badkamer plaatsen.
dinsdag 20 augustus 2019

Vloer en muren betegelen

Ik wil mijn badkamer laten betgelen en vloeren tegel op tegel rechte muren geen uitsekende hoeken of opstakels 6 vierkantemeter vloer en 22 m² muur muren 30*60 tegels vloer met 60*60 tegels
maandag 19 augustus 2019

Vloer living en keuken betegelen

Living en open keuken zou ik graag willen betegelen. Dit voor een oppervlakte van 37 m².
zondag 4 augustus 2019

Nieuwe vloer in de keuken leggen

Oude keuken zal worden vernieuwd, bij deze willen wij ineens de oude vloer verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Totaal zal ongeveer 22 m² zijn.