Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor nieuwe tegelvloer leggen:

Nieuwe tegelvloer leggen

Wegens waterlek vloer moet men de huidige tegelvloer openbreken in keuken en een nieuwe leggen. Oppervlakte 35 m². Voor de nieuwe vloer wens ik opnieuw tegels te leggen. Tegels nieuwe vloer nog niet aangekocht.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Beveren-Waas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe tegelvloer leggen uit heel België:

Keramische tegelvloer leggen op bestaande vloer

Nieuwe vloer op bestaande vloer leggen in een veranda . Oppervlakte veranda 35m². Keramische tegel.

Nieuwe tegelvloer leggen

Het gaat om ongeveer 70 m² die zou moeten gevloerd worden in een woning. Huidige bevloering is enerzijds parketvloer en anderzijds een tegelvloer (beiden te verwijderen). Nieuwe tegelvloer nog niet aangekocht.

Renovatiewerken in een HOB uitvoeren

Renovatie uitvoeren in een huis HOB. 3 muren uitbreken, in 1 muur moet een deur komen, tegelvloer uitbreken, vals plafond plus licht punten, laminaat leggen , 2 radiatoren plaatsen.

Tegelvloer leggen

Vloeren leggen op een gelijkvloers appartement ongeveer samen voor een 80 m² zonder plinten. Vloer aangekocht. Tegels van 40 cm x 40 cm en tegels van 60 cm op 60 cm.

Nieuwe tegelvloer leggen in keuken

Wij hadden graag een nieuwe vloer gelegd in onze keuken: +/- 20 m², de oude moet verwijderd worden en de ondergrond aangepast voor de nieuwe vloer.

Egaliseren vloer 65m²

Ik wil zelf laminaat leggen op een bestaande tegelvloer. De oppervlakte bedraagt 65m². Er zou eerst een laag van een 3tal mm egalisee gelegd moeten worden die ik wil uitbesteden.

Keramische tegelvloer leggen

12m² vloer plaatsen. Keramische tegel van 60 op 60. Vorige vloer werd reeds uitgebroken.

Leggen van tegelvloer

Na een waterlek zijn in de badkamer 3 vloertegels aan vervanging toe. In het toilet is de vloer half uitgebroken. Daar zou de oude vloer volledig dienen uitgebroken te worden en vervangen door nieuwe tegels. De totale vloeroppervlakte van het toilet is 1,44 m². De vloertegels zijn reeds beschikbaar en zijn 60 cm X 30 cm van formaat. Verder had ik graag de muurtegels aan de muur van het toilet vernieuwd. Oppervlakte van het uit te breken en te betegelen muuroppervlak is 4,4 m².