Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor nieuwe tegelvloer leggen:

Nieuwe tegelvloer leggen

Wegens waterlek vloer moet men de huidige tegelvloer openbreken in keuken en een nieuwe leggen. Oppervlakte 35 m². Voor de nieuwe vloer wens ik opnieuw tegels te leggen. Tegels nieuwe vloer nog niet aangekocht.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Beveren-Waas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe tegelvloer leggen uit heel België:

Vloeren leggen

tegelvloer 60X60 op gelijkvloers: living keuken en gang Vloer zal aangekocht worden bij Impermo Tegels worden op bestaande tegels gelegd Totaal 40m² oppervlakte

Leggen van tegelvloer

Living + keuken + gang + toilet vloeren met reeds aangekochte vloer +-80m². Vloer : gewone tegels 60 cm op 60 cm.

Tegelvloer leggen in kelder

Ik zoek iemand om een vloer in een kelder te leggen +/- 55 m² Keramische tegel van Impermo 30x30 Op een ruwe betonvloer Tegels reeds aangekocht.

Nieuwe tegelvloer leggen

Graag vloeren van +/- 80 m² op het gelijkvloers voor een renovatieproject. Er is vloerverwarming aanwezig. Ook zetten van stenen plinten. We willen een volkeramische vloer van 60 x 60 zonder dorpels. Dit in hall, living, keuken, wc en wasplaats.

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Wij willen graag een stuk parket leggen op onze bestaande tegelvloer. +/- 20 a 25 vierkante meter. We zouden dan een van de hoofdradiators weg kunnen doen waardoor we meer ruimte krijgen voor de indeling van ons salon.

Keramische tegelvloer leggen op bestaande vloer

Nieuwe vloer op bestaande vloer leggen in een veranda . Oppervlakte veranda 35m². Keramische tegel.

Nieuwe tegelvloer leggen

Het gaat om ongeveer 70 m² die zou moeten gevloerd worden in een woning. Huidige bevloering is enerzijds parketvloer en anderzijds een tegelvloer (beiden te verwijderen). Nieuwe tegelvloer nog niet aangekocht.

Renovatiewerken in een HOB uitvoeren

Renovatie uitvoeren in een huis HOB. 3 muren uitbreken, in 1 muur moet een deur komen, tegelvloer uitbreken, vals plafond plus licht punten, laminaat leggen , 2 radiatoren plaatsen.