Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keramische tegels leggen:

Keramische tegels leggen

Graag hadden we een vakman voor het vloeren van onze benedenverdieping met zelfde keramische tegels van 60x60 cm. Het is zeker meer dan 100 m². Er ligt reeds een chape en er is ook vloerverwarming aanwezig.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Erembodegem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor keramische tegels leggen uit heel België:

Nieuwe tegelvloer aanleggen in keuken en garage

Nieuwe vloer leggen in een keuken die binnen een paar maanden worddt geïnstalleerd. Het gaat om een oppervlakte van 30 à 40 m², maar we zouden de garage van een 70tal m² ook willen aanpakken. We dachten aan een keramische vloer met grijze tinten, tegels van 60x60.

Terras aanleggen

Had de intentie om zelf een terras (3m*3.6m in keramische tegels 60*60*2) te leggen. Tijdens het gieten van de fundering bezeerde ik mijn rug. De gewapende fundering ligt er, op 1.5 m² na; het materiaal (zand, grint) is op. De tegels, voegspecie en cementsluierverwijderaar liggen klaar. Graag 1.5m² gewapende fundering aanleggen. Zand en grind plaatsen. Terras volledig afwerken met tegels en voegen.

Klinkers aanleggen op terras.

Klinkers aanleggen bovenop het bestaande terras van ong. 22m² in keramische tegels.

Terras appartement renoveren

Nieuwe terrastegels aanleggen op dakterras van 25 m² aan appartement op 2de verdiep. Oude terras breken we zelf uit. Graag natuursteen tegels of keramische tegels. Daarbij ook een nieuwe balustrade plaatsen van 11 meter. Materiaal nog beslissen

Beton terrastegels leggen

Terras van 50m² met keramische tegels in stabilisé uitbreken. Betontegels op dit terras leggen.

Keramische tegels leggen op balkon

Keramische tegels leggen op balkon van 10 x 2 m dus 20 m².

Terras heraanleggen

Bestaand terras met keramische tegels van 0.6m x 0.6m x 0.01m vervangen door tegels van 1m x 1m x 0.02m. Bekijken of hergebruik van bestaande chape mogelijk is of wat andere opties zijn.

Terras vernieuwen

Terras van ong. 50m² vernieuwen. Bestaand terras met tegels uitbreken. Terras in keramische of betontegels plaatsen. Afwerking uitvoeren.