Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor betegelen van badkamer en keuken :

Betegelen van badkamer en keuken

De badkamer en de keuken betegelen. Ongeveer 15 a 20 m².
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betegelen van badkamer en keuken uit heel België:

Badkamer renoveren met inloopdouche en betegelen

Wij gaan een badkamermeubel, inloopdouche en bad bestellen bij x2o. Willen die laten plaatsen alsook de tegels leggen. Ongeveer 8 m².

Vloeren betegelen van nieuwbouwwoning

het uitbreken en plaatsen van vloeren in volgende ruimtes : Garage 40m2 met tegels 30 x 30 Woonplaats 70m2 met tegels van 80 x 80 Badkamer 1 : 20m2 tegels van 20 x 20 Badkamer 2 : 10m2 met tegels van 20 x 20 De vloeren moeten dus uitgebroken worden en waarschijnlijk ook de lijm verwijderd omdat de deuren reeds aanwezig zijn en er dus weinig speling is .

Badkamer renoveren

Graag wil ik mijn badkamer renoveren maar heb al zelf mijn bad/ douche gevonden . Dus dit zou moeten geplaatst worden en vooral afwerking van muren, vloer en toilet verplaatsen. De oppervlakte is 12m². De muren betegelen . De vloer aanleggen met vinyl.

Badkamer betegelen 33 m²

Wij willen een klein badkamer betegelen van 33 m².

Badkamer renoveren

Plaatsen van een inloopdouche, wanden en vloer betegelen en loodgieterij. Aanpassingen van de leidingen doen De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 10m². Douchebak verwijderen of verlagen , en met een douchescherm werken . Materiaal zelf aan te kopen

Renoveren van appartement 80 m²

Het betreft de installatie van een nieuwe keuken en badkamer (afbraak oude). Best de keuken op maat laten maken. Keuken, badkamer en gang betegelen, vloeren. De parket in de woonkamer renoveren. Schilderen van het ganse appartement de muren en plafonds. Totaal oppervlakte van het appartement is 80 m².

Badkamerrenovatie met X2O materiaal

Volledige badkamerrenovatie met bad, douche, meubel en toilet. De badkamer is 2.5 op 3.5 meter. Ook een nieuwe indeling van de badkamer. Opnieuw betegelen.

Afwerken van nieuwbouw

Ik heb een nieuwbouwwoning die nog gedeeltelijk moet afgewerkt worden. Badkamer afwerken , nog een deel te betegelen aan de zijde van de inloopdouche , ook installeren van inloopdouche. Zolder afwerken dit is een zolderkamer, plafond inkomen, vloeren, schilderen is ongeveer 16 m². Afwerking aan kamers en schilderwerken. De deuren ook nog schilderen, dit zijn 5 deuren en 1 schuifdeur moet ook nog geplaatst worden. Zelf al sommige materialen aangekocht.