Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor plaatsen van klinkers:

Plaatsen van klinkers

Aanleggen terras in beton of kleiklinkers 15x 15m (getrommeld) inclusief funderingswerken en afwatering (infiltratie in tuin). Op diepte uitgraven doen we zelf.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Zingem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van klinkers uit heel België:

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis Lara van 2.45m x 4.5m plaatsen. Ondergrond in klinkers reeds aanwezig. Dakgoten plaatsen.

Terras aanleggen

Klinkers te plaatsen waar momenteel nog gras ligt. Om een terras aan te leggen. Het gras er zelf ook nog uithalen want daar heb ik spijtig genoeg geen tijd voor. Het stuk is ongeveer 33m².

Oprit herstellen

Bestaande en reeds geklinkerde oprit is deels opgebroken voor de plaatsing van een bijkomende regenwaterput. Dit zou terug heraangelegd moeten worden + enkele kleinere herstellingen van verzakte klinkers (boord langs gazon enz.) Terug leggen van stabilise. Klinkers plaatsen. Wat er moet gedaan worden is ong. 20m² In totaal zal dat ongeveer 100m²

Oprit en pad in klinkers leggen

Kinderkoppen op oprit verwijderen. Betonklinkers plaatsen op oprit en zijkant huis. Graag blauwgrijze kleur. 80-100 m².

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van ong. 50m x 2m plaatsen met betonnen onderplaat en betonnen palen. Graag kastanje. Momenteel betonnen palen met ijzeren draad die afgebroken moet worden. Ondergrond is gewoon een deel aarde en een deel klinkers.

Klusjes uitvoeren buitenshuis

Graafwerken uitvoeren om afvoerbuizen te plaatsen tot aan riolering. Oud overkappingsdak van ong. 4m afbreken. Klinkers plaatsen over een opp. van ong. 1.5m x 15m. Afval afvoeren.

Oprit aanleggen

Oprit uitzetten. Momenteel in steenpuin zodat deze meteen kan gebruikt worden. Terras plaatsen met waterdoorlatende klinkers. Op later tijdstip ook nog Wandelweg en parkeerplaatsen aanleggen. Het betreft een totale opp. van ong. 250m².

Tuinafsluiting in kunststof plaatsen

Kunststof tuinafsluiting van ong. 2.8m x 1.8m plaatsen. Poortje van ong. 1.2m x 1.8m plaatsen. De vaste panelen moeten geplaatst worden op een losse ondergrond en het poortje op klinkers.