Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Vlaams-Brabant:

zaterdag 4 juli 2020

Betonnen trap betegelen

Betonnen keldertrap van ong. 15 treden opnieuw betegelen. Momenteel al betegeld maar deze tegels zijn stuk.
zondag 1 maart 2020

Uitslijpen en hervoegen van terras

Graag zouden we ons buitenterras,oprit, en gangpad rond het huis, laten uitslijpen en hervoegen ongeveer 80 vierkante meter in totaal
donderdag 13 februari 2020

Betegelen van vloeren en muren

Tegels van 60 x 60 plaatsen op gelijkvloers in nieuwbouwwoning. Oppervlakte is ongeveer 200m². Betegelen van 3 badkamervloeren en muur.
vrijdag 17 januari 2020

Nieuwe vloer leggen

Ingevolge lek in de leiding van de verwarming dient er nieuwe vloer gelegd worden in de hal, badkamer en vestiaire. Samen gaat dit om ongeveer 15m².
zaterdag 11 januari 2020

Tegelvloer leggen

Tegels leggen in de woon / eetkamer / veranda (+/- 50 m2 )
zondag 5 januari 2020

Trap opnieuw bekleden

Trap is nu antracietgrijs betegeld, maar de tegels liggen los en zijn gebarsten. We willen graag een beter en duurzamer alternatief met een moderne look, maar weten nog niet exact wat.
dinsdag 17 december 2019

Plaatsen van vloer- en wandtegels

Nieuwe vloer en wandtegels plaatsen in de badkamer alsook inloopdouche in dezelfde vloertegels maken. De materialen zijn reeds ter plaatse, dus enkel plaatsen. Vloer is +- 6 m² en wand is +- 24 m². Ook nog +- 30 m2 vloertegels te plaatsen in mortel in de kelder.
donderdag 12 december 2019

Vloer uitbreken en keramisch parket plaatsen

Bestaande vloer uitbreken en keramisch parket verlijmen op de bestaande chappe. Dit in living,berging en traphal met open trap. Ongeveer 34 m².
vrijdag 23 augustus 2019

Muurtegels plaatsen in de badkamer

Muurtegels te plaatsen in de badkamer van mijn nieuwbouwappartement Er moet nog 2m² worden geplaatst. 50 CM in hoogte, 400CM in lengte.
maandag 12 augustus 2019

Betegeld terras renoveren

Mijn terras is dringend aan renovatie toe. De tegels komen los, barsten, maar vooral de voegen zijn open en het water sijpelt daardoor naar de ondergelegen kelder. Mijn terras is ongeveer 6,80 m bij 3,40 m