Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Vlaams-Brabant.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: betegelen van overdekt terras en trappen in blauw steen, badkamer betegelen, volledige benedenverdieping betegelen, leggen van tegels, tegelvloer aanleggen, badkamer bepleisteren en betegelen, vloer en plinten leggen, vernieuwen van vloertegels balkon, badkamers betegelen, uitslijpen en inwassen van Chinese graniet smalle voeg rond zwembad 60m, douchewanden betegelen, plaatsen van betegeling voor inloopdouche, tegels vervangen in WC, badkamer en keuken, betegelen sanbloc toilet, egaliseren van oude ondervloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Vlaams-Brabant:

woensdag 26 juli 2017

Leggen van tegels

Keramische tegels van 60 op 60 cm, 1 cm dik. Graag afzonderlijke prijs voor graafwerken, stabilisée (+-20cm) chape (laatste 6cm) en vloeren. Het padje zal -+ 90 cm breed zijn. plaatsen? : Keramische tegels. Oppervlakte: 120m²
dinsdag 25 juli 2017

Badkamer bepleisteren en betegelen

Ik zoek een vakman om de badkamer te bepleisteren en te betegelen. Oppervlakte is 3m op 1m80. Op zeer korte termijn uit te voeren.
woensdag 12 juli 2017

Vloer en plinten leggen

Voorbereidend werk voor gasinstallatie te plaatsen. Vloer leggen op reeds bestaande tegels. Oppervlakte -+150 m². Plinten leggen.
dinsdag 11 juli 2017

Betegelen van overdekt terras en trappen in blauw steen

Aanleg van een overdekt terras aan de voorzijde van de woning met trappen in blauwe steen. Tegels; 10cmx10cm in blauwe steen voor een oppervlakte van 10m² met 2 bijhorende trappen in blauwe steen (totaal 7 treden). Gemakkelijk toegankelijk, parking voor de woning op 2m afstand van de werken.
woensdag 5 juli 2017

Badkamer betegelen

In de badkamer tegels plaatsen.
woensdag 28 juni 2017

Volledige benedenverdieping betegelen

Wij wensen inkomhal, toilet, keuken en woonkamer te herbetegelen. Totaal is dit zo' n 45 m² en 38 lopende meter aan plinten. Tegels van 60x60 en overal dezelfde. Tegels aankopen in samenspraak met vakman.
woensdag 7 juni 2017

Keukenvloer plaatsen

Keukenvloer plaatsen met vloertegels. Enkel de plaatsing, tegels reeds in bezit.
maandag 29 mei 2017

Tegels versnijden

Ik wil 3 vierkante meter tegels laten verzagen. Dit is voor een patroon te maken in de gang. Afmetingen : 9 keer 15 op 15 uit een tegel van 45 op 45.
zondag 28 mei 2017

Bekleden van een betonnen buitentrap

Betonnen trap bekleden . Trap:12 treden,98 cm x 23 cm. Bekleding mag in arduin of ander product zijn zoals composiet.
vrijdag 7 april 2017

Bestaande tegelvloer opbreken en nieuwe tegels leggen

Gang living keuken badkamer en 2 slaapkamers Appartement 90 m2 bestaande tegelvloer opbreken en nieuwe tegels leggen
dinsdag 4 april 2017

Badkamer + gang betegelen oude cementtegels

Wij willen graag in onze woning de badkamer, toiletruimte en reeds een deel van de gang laten betegelen met oude (gekuiste) cementtegels. (nu op de chape) Eventueel ook het betegelen van een gedeelte van de badkamerwand (geen cementtegels). In een latere fase van de verbouwing zouden we ook de keuken en de rest van de gang willen laten betegelen, eveneens in oude cementtegels.
donderdag 30 maart 2017

Bezetten en betegelen van woning

Ik ben op zoek naar iemand voor mijn woning bezetten en betegelen. Op de eerste verdieping en begane grond, volledige vloer. De muren opnieuw bezetten. Er moet iemand langskomen om in te schatten wat er allemaal gedaan moet worden.
woensdag 29 maart 2017

Vernieuwen terras

We willen de vloer van ons terras vernieuwen. Ongeveer een 30 m². Enkel het aanleggen van de terras met steen, de oude steen gaan wij er zelf uitnemen.
zondag 26 maart 2017

Betegeling keuken en twee badkamers

We zijn op zoek naar iemand die een keuken (17 vierkante meter) en twee badkamers ( elk 7 vierkante meter ) kan betegelen. Bij de badkamer zou er eveneens een douche moeten geïnstalleerd worden en een badkuip ingebouwd. Ook een kleine uitbouw voor de spoelbak van twee wandtoiletten.
zaterdag 18 maart 2017

Betegelen badkamer

Wij zijn onze badkamer aan het verbouwen, maar wegens tijdsgebrek zouden we de badkamer willen laten betegelen door een specialist. Muren zijn reeds bezet, vloer is gechapt. Het is dus enkel de muren betegelen en de vloer leggen rekeninghoudend met de afwatering. Tegels voor muur en vloer hebben wij reeds in ons bezit. De afmetingen zijn 2 muren van 1,50m , 1 van 2m, en 1 muur van 1m10 ongeveer.
maandag 6 maart 2017

Badkamertegels voegen

Betegelde douchecel voegen.
vrijdag 24 februari 2017

Vloeren van badkamer - betegelen van muren WC en inloopdouche

Vloeren van badkamer en het betegelen van de muren wc en inloopdouche; - badkamer 3*2 m hoogte 2. 4 m - tegels behandelen muren inloopdouche - eventueel worden de oude tegels en vloer zelf uitgebroken
donderdag 23 februari 2017

Vervangen van aantal tegels in living

Wij gaan nieuwe voordeur zetten en daarvoor moeten een aantal tegels vervangen worden. Binnen een termijn van 8 weken want dan wordt onze nieuwe deur geleverd.
zondag 12 februari 2017

Tegelwerken badkamer en keuken

Keuken: betegelen wand en tablet, totaal 5 vierkante meter. Badkamer: betegelen wand douche en tablet, totaal 2 vierkante meter
woensdag 4 januari 2017

Tegelwerk in toilet en badkamer

Wij hebben ongeveer 30 vierkante meter vloertegels te laten leggen (een toilet, twee badkamers en een deel van de keuken). Het gaat om cementtegels (reeds aanwezig, 20cmx20cm). De tegels vormen patronen en moeten dus ook als dusdanig worden gelegd. Hoeveel zou dit in totaal kosten (inclusief uw materiaal)?
dinsdag 25 oktober 2016

Vloer en wandtegels leggen

In totaal 100 m² : 80 m² vloertegels (te verlijmen op nieuwe chape) en 20 m² wandtegels. De tegels zijn al besteld. Graag binnen een maand aan de werken starten.
dinsdag 6 september 2016

Betegelen van muur in de keuken

Betegelen van muur in de keuken =3 m². Tegels te bespreken met de vakman, of zelf om te gaan.
zaterdag 3 september 2016

Herstelling tegelvloer

Een 20 tal losliggende tegels (voegen) vastleggen in de woonkamer.
zondag 21 augustus 2016

Inloopdouche betegelen

Voor de afwerking van mijn inloopdouche ben ik opzoek naar een tegelexpert. De oppervlakte bedraagt +/- 9m2 (= totaal 2 wanden en vloer) voorkeur tegels is pebbles of mozaïek.
dinsdag 26 juli 2016

Betegeling van 2 nieuwbouwen

2 werven in totaal 360 m² oppervlakte. - werf 1: +/- 190 m² te betegelen - Uit te voeren 1ste week september - werf 2: +/- 170 m² te betegelen - Uit te voeren laatste week augustus Tegels van 60x60 / 80x80 Per werf is er een week voorzien om de werken uit te voeren dus liefst ook voldoende werkkrachten ter plaatse die de klus tijdig geklaard krijgen.

Partners

Partners van Casius