Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Vlaams-Brabant:

woensdag 14 november 2018

Terras betegelen

Leggen van tegels voor op het terras buiten.Ongeveer 20 m² .
donderdag 13 september 2018

Terrastegels uitbreken en nieuwe plaatsen

Terrasje van ongeveer 6 m² uit te breken. Hierna ook nieuwe tegels te plaatsen.
dinsdag 4 september 2018

Chape en tegels plaatsen inkomhal

Wij hebben reeds tegels aangekocht en zijn nu op zoek naar iemand die de chape kan leggen en nadien de tegels plaatsen. Tegels zijn 60 x 60. Op de gang komen 4 enkele deuren en 1 dubbele deur uit. Het uitbreken van de vloer doen we zelf. Bij de aankoop van de tegels hebben wij ook reeds voegsel en tegellijm, deze dienen dus niet meer voorzien te worden.
donderdag 9 augustus 2018

Plaatsen van Marokkaanse tegels

Wij willen graag onze spatwand in de keuken laten betegelen met Marokkaanses zelliges (zwarte). Het gaat ongeveer over anderhalve vierkante meter
maandag 2 juli 2018

Terras heraanleggen en betegelen

Overdekt terras van 24 m², oude tegels en ondergrond afbreken en wegvoeren. Nieuwe chape/stabilisé plaatsen, afwateringsgoot plaatsen en aansluiten op bestaande buizen, tegels plaatsen. Aangrenzend in tuin klein gedeelte van klinker voorzien.
donderdag 21 juni 2018

Herstellen natuurtegels in living

Tijdens de verhuis zijn er op een 8-tal tegels van de natuursteen krassen. Verwijderen van de krassen of het herleven van de tegels indien de krassen niet te verwijderen zijn. Tegels vervangen of herstellen.
zondag 3 juni 2018

Mozaik tegels plaatsen in keuken

Keuken met mozaiek tegels plaatsen.
maandag 30 april 2018

Terras appartement betegelen

Het terras achteraan het appartement op de 1ste verdieping vernieuwen. Momenteel bestaat dat uit Bankirai en we willen dit vervangen door terrastegels (op tegeldragers).... De oppervlakte is ongeveer 20m².
maandag 23 april 2018

Betonnen trap betegelen

In onze recente nieuwbouw (begin 2016), hebben we een keldertrap in gestort beton destijds laten zetten. Die ligt er nog steeds zo, maar we zouden die graag nu laten betegelen met een eenvoudige grijze vloertegel van 30 x 30. We zorgen zelf wel voor de aankoop van de tegels en plinten nadat we de hoeveelheden kennen die besteld moeten worden. De trap zelf zit op de hoek van de woning en draait bovenaan 90°. Zie op plan in bijlage. De werken zijn niet dringend, maar vanaf het moment dat het kan mogen ze uitgevoerd worden.
zondag 15 april 2018

Tegelvloer herstellen in woonkamer

In mijn living ligt een oude tegelvloer van pakweg 4 m x 4 m. Een heleboel tegels liggen los. Ik zoek iemand die deze vloer terug kan herstellen. Voor zover ik kan zien liggen de tegels in een dun laagje cement en daaronder zand.
donderdag 29 maart 2018

Keuken en inkomhall betegelen

Ik wil graag enkele vloer laten plaatsen, in totaal zo een 15 m². Tegels zijn net aangekocht.
maandag 19 maart 2018

Vloer- en wandtegels plaatsen

Ik wil graag enkele vloer- en wandtegels laten plaatsen, in totaal zo een 30 m². Tegels zijn nog niet aangekocht.
vrijdag 2 maart 2018

Toiletruimte betegelen

Ik zou graag mijn toilet laten betegelen . Ongeveer 12 m². Wij voorzien zelf de tegels .
maandag 26 februari 2018

Keukenwanden en vloer betegelen

Wij willen graag de muren en vloer voor een keuken laten betgelen (21m2). Vloertegels zijn 30×30.
zaterdag 10 februari 2018

Vloer en muur betegelen van kelder

Renovatie kelder huis jaren 60, vloer en muren betegelen. 4 ruimtes, circa 70 vierkante meter in totaal.
dinsdag 6 februari 2018

Wandtegels plaatsen in WC ruimte

Ik wil graag de wanden van mijn wc laten betegelen. Het gaat om tegels van 90 x 90 cm die reeds zijn aangekocht. Het gaat om zo een 9 m².
dinsdag 2 januari 2018

Nieuwe tegelvloer leggen

Ik wil graag een vloer laten aanleggen in de inkomhal, WC en vestiaire. De afmetingen van de inkomhal zijn 210 op 700 cm, WC 130 x 80 cm en vestiaire 150 op 80 cm. Ik heb nog geen tegels maar ze zouden moeten passen bij bestaande aansluitende kamer. Er ligt oude vloer die ik zelf wil wegnemen en deze ligt in mortel in de zand. Graag isolatie chappe of PUR platen met chappe waarop tegels gelegd worden.
maandag 20 november 2017

Plaatsen van keramische steen

Plakken van Keramische stenen van 1800 x 80 x 10 mm op bestaande vloer. Buiten overdekt door overkapping - 27 m².
maandag 6 november 2017

Plaatsen van wandtegels

Plaatsten van wandtegels tegen een keukenwand. Zie foto's in bijlage. De tegels (zeliges) zijn overcompleet van onze badkamer. Graag zouden we deze op dezelfde manier geplaatst zien (zonder voegen/ voegkruisjes). Tegels zijn 10*10 cm. Oppervlakte wand 200 * 134 cm
zaterdag 21 oktober 2017

Nieuwe vloertegels plaatsen

Ongeveer 80 m² keramische vloertegels,-verlijmd op 7cm chape met daaronder vloerverwarming-, verwijderen, en nieuwe vloertegels plaatsen. Aankoop en plaatsing.
maandag 16 oktober 2017

Betegelen nieuwbouw

Voor onze nieuwbouwwoning zijn we nog op zoek naar een tegelzetter. Het gaat over de volgende oppervlaktes: - benedenverdieping (+/- 70m²) : tegels van 60x60 cm - garage (+/- 20m²): garagetegels van 30x30cm - bovenverdieping (+/-50m²): tegels met houtlook: 24x120 cm
dinsdag 3 oktober 2017

Nieuwe tegels leggen

Uitbreken tegels, plaatsen van chape + nieuwe tegels. Binnen. Oppervlakte 12m². Wegruimen van uitgebroken tegels. Dringend. Tegels reeds aangekocht.
woensdag 20 september 2017

Nieuwe keukenvloer leggen

Wij willen graag onze bestaande keukenvloer vervangen, alsook een ventilatiebuis onder de vloer integreren & door de voorgevel laten gaan om de kelder te verluchten. De vloer hebben we reeds gekocht. De ruimte is zo'n 14 m². De keuken grenst aan de voordeur, daar hebben we een nieuwe dorpel nodig & willen we graag een inbouw-vloermat installeren.
vrijdag 8 september 2017

Vloeren en wanden betegelen

Keuken: vloeren 6m2 op zandcementbed. Berging: vloeren 6m2 op zandcementbed. Badkamer: vloeren 6m2 lijmen op chape. Toilet: vloeren 2m2 lijmen op chape. Wandtegels 24m2 lijmen. Tegels reeds aangekocht.
dinsdag 5 september 2017

Douche betegelen met keien

Betegelen met keien matjes van een inloopdouche en muur boven bad. De keien en voegsel zijn reeds aangekocht: Florida beach pebbles van Impermo, 33x33 cm, 1 cm dik (130339). Voegsel: Ultracolor plus 130 jasmijn (121692) Ongeveer 21 m² in totaal te plaatsen: Douche: 13 m² tegen muur + op vloer. Vloer nog chape te leggen + kerdi doek op bodem en tegen muren (muren reeds bepleisterd) Boven bad: 8 m² tegen gepleisterde muur Nieuwbouw