Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Vlaams-Brabant:

woensdag 17 april 2019

Uitslijpen en hervoegen van terras

Terras is in keramische tegel gelegd in 2009 en voegen springen nu kapot. Moet hervoegd worden met waterdichte voeg en met een elastische voeg op sommige plaatsen want vloer is antraciet. Uitslijpen en hervoegen van terras 100 m².
donderdag 4 april 2019

Pad naast het huis in tegels leggen

Ik wil graag het pad langs het huis tot aan het terras laten aanleggen. Alle aanwezige betontegels (die op zand liggen) kunnen verwijderd worden en worden vervangen door pas aangekochte keramiektegels van 60/60 cm. De aan te leggen oppervlakte is 30 m2.
woensdag 3 april 2019

Herstelling wandtegels in badkamer

Wegens vochtinsijpeling door een lek in de douche, zijn een aantal wandtegels aan het loskomen. De opdracht omvat het opmeten van de schade en na goedkeuring door de verzekering, herstellen, een inspectieluikje installeren en afkitten. Zichtbare schade is ongeveer 2m2.
dinsdag 2 april 2019

Nieuwe plastieken tegels plaatsen

Plafondtegels in plastiek tegen plafond deels door storm afgevlogen voor zo een 48 m². Alle resterende planchetten verwijderen en nieuwe plaatsen met nietjes.
woensdag 20 februari 2019

Losse tegels binnen en ingezakte terras herstellen

Herstellen en bijwerken van: Een terras is in het midden ingezakt. Een steentrap moet herstelt worden. Binnen zijn een paar vloertegels los.
dinsdag 5 februari 2019

Muurtegels zetten

Badkamertegels zetten. Tegels 80 cm op 80 cm Ongeveer 9 m²
donderdag 17 januari 2019

Betegelen van gelijkvloers en badkamer

Wij hadden graag de volledige gelijkvloers en badkamer laten tegelen. Beneden= 105m2 en badkamer=12m2. We hebben vloerverwarming en hebben zelf al tegels aangekocht van 80cm op 80cm.
vrijdag 11 januari 2019

Tegels plaatsen rond zwembad en trap buiten bekleden

Tegels plaatsen rond zwembad en trap buiten met tegels bekleden. Tegels al aangekocht. Formaat 50 cm op 50 cm
woensdag 26 december 2018

Siliconen in douche verwijderen en vervangen

Ik had graag de siliconen in onze inloopdouche vervangen.
dinsdag 18 december 2018

Spatwand keuken betegelen

twee vleugels, identiek in lengte : lengte spatwand 260 ( x2 dus) hoogte spatwand 54 afmeting tegels : 31X98 voegsel epoxy reeds aanwezig / tegellijm niet gezien lengte tegels : ervaring in snijwerk + degelijk materiaal noodzakelijk.