Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Vlaams-Brabant.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: vloeren van badkamer - betegelen van muren WC en inloopdouche, terrazzo vloer in WC leggen, betegelen badkamer, badkamer en garagevloer laten betegelen, tuin deels betegelen, badkamer vloer herstellen, betegelen van WC vloer en hall, betegeling van de loft en badkamer, wc betegelen, tegelwerken badkamer en keuken, herstellen betegeling badkamer, terrasboorden herstellen appartement, vervangen van aantal tegels in living, plaatsen aangekochte muurtegels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Vlaams-Brabant:

vrijdag 24 februari 2017

Vloeren van badkamer - betegelen van muren WC en inloopdouche

Vloeren van badkamer en het betegelen van de muren wc en inloopdouche; - badkamer 3*2 m hoogte 2. 4 m - tegels behandelen muren inloopdouche - eventueel worden de oude tegels en vloer zelf uitgebroken
donderdag 23 februari 2017

Vervangen van aantal tegels in living

Wij gaan nieuwe voordeur zetten en daarvoor moeten een aantal tegels vervangen worden. Binnen een termijn van 8 weken want dan wordt onze nieuwe deur geleverd.
zondag 12 februari 2017

Tegelwerken badkamer en keuken

Keuken: betegelen wand en tablet, totaal 5 vierkante meter. Badkamer: betegelen wand douche en tablet, totaal 2 vierkante meter
woensdag 4 januari 2017

Tegelwerk in toilet en badkamer

Wij hebben ongeveer 30 vierkante meter vloertegels te laten leggen (een toilet, twee badkamers en een deel van de keuken). Het gaat om cementtegels (reeds aanwezig, 20cmx20cm). De tegels vormen patronen en moeten dus ook als dusdanig worden gelegd. Hoeveel zou dit in totaal kosten (inclusief uw materiaal)?
dinsdag 25 oktober 2016

Vloer en wandtegels leggen

In totaal 100 m² : 80 m² vloertegels (te verlijmen op nieuwe chape) en 20 m² wandtegels. De tegels zijn al besteld. Graag binnen een maand aan de werken starten.
dinsdag 6 september 2016

Betegelen van muur in de keuken

Betegelen van muur in de keuken =3 m². Tegels te bespreken met de vakman, of zelf om te gaan.
zaterdag 3 september 2016

Herstelling tegelvloer

Een 20 tal losliggende tegels (voegen) vastleggen in de woonkamer.
zondag 21 augustus 2016

Inloopdouche betegelen

Voor de afwerking van mijn inloopdouche ben ik opzoek naar een tegelexpert. De oppervlakte bedraagt +/- 9m2 (= totaal 2 wanden en vloer) voorkeur tegels is pebbles of mozaïek.
dinsdag 26 juli 2016

Betegeling van 2 nieuwbouwen

2 werven in totaal 360 m² oppervlakte. - werf 1: +/- 190 m² te betegelen - Uit te voeren 1ste week september - werf 2: +/- 170 m² te betegelen - Uit te voeren laatste week augustus Tegels van 60x60 / 80x80 Per werf is er een week voorzien om de werken uit te voeren dus liefst ook voldoende werkkrachten ter plaatse die de klus tijdig geklaard krijgen.
dinsdag 14 juni 2016

Gelijkvloers nieuwe tegels plaatsen

Geschatte oppervlakte: 70 m2 Tegel zou ofwel bovenop huidige tegel moeten gelegd worden (indien buitendeuren ook ingekort kunnen worden). Ofwel toch de huidige vloer uitbreken, maar dan vrees ik dat de werken te lang zouden duren, vermits er dan wellicht gechapt zal moeten worden (? ) en wij het huis willen blijven bewonen (enkele dagen is wel mogelijk).
zaterdag 11 juni 2016

Wc muren laten betegelen

Ik zou graag de wc muren laten betegelen,de muren zijn 2. 5m hoog en 1. 3m op 1m groot. De bepleistering moet ook verwijderd worden. De werken vinden plaats in een appartement op de 2de verdieping.
donderdag 2 juni 2016

Badkamer muur en vloer betegelen

Ik wil de badkamer volledig laten betegelen van vloer tot muren tot op het plafond. De tegels zijn al reeds aangekocht: vloer 6,14 m² met gerectificeerde tegels 60X60 Meeste muren met gerectificeerde tegels van 30X60 op 23,6m2 Twee muren met mozaïek gerectificeerde tegels van 30X60 op 8,3m2
vrijdag 27 mei 2016

Betegelen van een deel van de keuken

We willen keukentegels (zullen we zelf kopen, 15cm x 7,5cm) boven de werkbladen in de keuken (3 muren, 50 cm hoog, totaal 4 à 5m²). Nu is er enkel een beschilderde muur. Dit is geen groot werk, maar we zijn totaal flexibel qua timing, kan zowel op zeer korte als wat langere termijn ingepland worden. Concreet, op foto in bijlage: betegelen van het in groen geschilderde deel boven de werkbladen.
woensdag 25 mei 2016

Tegels vloeren

Wand-en vloertegels + plinten plaatsen. Voegen tegels. laminaat leggen ongeveer een 50 m².
dinsdag 24 mei 2016

Leggen van tegelvloer in living

Tegels (parket look 120 x 20) leggen in living, 36 m².
zondag 22 mei 2016

Tegels in badkamer terug opvoegen nakijken

Er zijn lekken ontstaan tussen de tegels in de badkamer.Foto's ter beschikking.
vrijdag 8 april 2016

Badkamer betegelen

Wij willen graag de badkamer wanden laten betegelen. Totale oppervlakte is 27 M2, Wij hebben de tegels reeds. De hoogte van de muren is 2,78 m. De badkamamer is 2 x 3 m Er dienen electriciteit, water aanvoer en afvoer gaten voorzien te worden.
dinsdag 5 april 2016

Bad rondom betegelen

Afwerking rond bad en wc met witte rechthoekige matte tegels oppervlakte ongeveer 5 m².Enkel plaatsing.
dinsdag 29 maart 2016

Betegeling met blauwe glasmozaiek

Graag prijsofferte voor betegeling met blauwe glas mozaiek, turkoize kleur, volledige betegeling van de badkamer. Nieuwe kwaliteitsvolle kranen en douche voor bad. 2 nieuwe lavabo's (voor teak meubel) met kranen . Nieuwe WC hangend. Graag ter plaatse komen kijken.
vrijdag 25 maart 2016

Bad rondom betegelen

De badkamer is klaar, maar de wanden rond het bad moeten gezet en getegeld worden. Ook hier en daar nog plinten zetten. Alle materiaal is aanwezig (ook de wanden, isolerende platen bedoeld om op te tegelen. Wel toezichtluikje nodig, daarvoor mogelijk aanvulling nodig op de materialen die ik heb.
woensdag 17 februari 2016

Tegelen vloer badkamer

Ik zoek iemand om mijn badkamer te tegelen. Tegels worden gelegd over de bestaande vloer. Te leggen keramische tegels zijn 45x45 cm Oppervlakte vloer 4 x 4 meter.
zondag 29 november 2015

Herbetegelen douchecabine

Afhalen bestaande tegels, Kerdimat tegen muur plaatsen en nieuwe tegels plaatsen. Afmeting douche is 90 cm op 90 cm.
vrijdag 20 november 2015

Tegelen toiletvloer werkplaats

De toiletten van een werkplaats van een bedrijfsatelier betegelen, zeer ruw geschat 66 m²
donderdag 15 oktober 2015

Badkamer betegelen

30 m² badkamer betegelen ook douche. Oude tegels zijn verwijderd enkel nog lijmresten aan de muur.
maandag 28 september 2015

Wandtegels plaatsen

Ik zoek een offerte voor het plaatsen van muurtegels in de badkamer. Behalve rond het raam mogen ze op de bestaande tegels geplaatst worden. Oppervlakte ongeveer 12 m². Te demonteren obstakels: radiator, badkamermeubel. Tegels worden door mij aangekocht, voor de rest zorgt u.

Partners

Partners van Casius