Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Vlaams-Brabant.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: vloeren benedenverdieping betegelen, living en terras betegelen, betegelen van vloer en wanden, plaatsen van keramische steen, nieuwe vloer leggen, badkamer en deel van gelijkvloers betegelen, living parket uitbreken en tegelvloer legggen, opnieuw vloeren, mozaiek plaatsen in keuken, plaatsen van wandtegels, plaatsen van steenstrips, wc betegelen, betegelen van badkamer, betegelen keuken, chappen en betegelen tuinberging en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Vlaams-Brabant:

maandag 20 november 2017

Plaatsen van keramische steen

Plakken van Keramische stenen van 1800 x 80 x 10 mm op bestaande vloer. Buiten overdekt door overkapping - 27 m².
maandag 6 november 2017

Plaatsen van wandtegels

Plaatsten van wandtegels tegen een keukenwand. Zie foto's in bijlage. De tegels (zeliges) zijn overcompleet van onze badkamer. Graag zouden we deze op dezelfde manier geplaatst zien (zonder voegen/ voegkruisjes). Tegels zijn 10*10 cm. Oppervlakte wand 200 * 134 cm
zaterdag 21 oktober 2017

Nieuwe vloertegels plaatsen

Ongeveer 80 m² keramische vloertegels,-verlijmd op 7cm chape met daaronder vloerverwarming-, verwijderen, en nieuwe vloertegels plaatsen. Aankoop en plaatsing.
maandag 16 oktober 2017

Betegelen nieuwbouw

Voor onze nieuwbouwwoning zijn we nog op zoek naar een tegelzetter. Het gaat over de volgende oppervlaktes: - benedenverdieping (+/- 70m²) : tegels van 60x60 cm - garage (+/- 20m²): garagetegels van 30x30cm - bovenverdieping (+/-50m²): tegels met houtlook: 24x120 cm
dinsdag 3 oktober 2017

Nieuwe tegels leggen

Uitbreken tegels, plaatsen van chape + nieuwe tegels. Binnen. Oppervlakte 12m². Wegruimen van uitgebroken tegels. Dringend. Tegels reeds aangekocht.
woensdag 20 september 2017

Nieuwe keukenvloer leggen

Wij willen graag onze bestaande keukenvloer vervangen, alsook een ventilatiebuis onder de vloer integreren & door de voorgevel laten gaan om de kelder te verluchten. De vloer hebben we reeds gekocht. De ruimte is zo'n 14 m². De keuken grenst aan de voordeur, daar hebben we een nieuwe dorpel nodig & willen we graag een inbouw-vloermat installeren.
vrijdag 8 september 2017

Vloeren en wanden betegelen

Keuken: vloeren 6m2 op zandcementbed. Berging: vloeren 6m2 op zandcementbed. Badkamer: vloeren 6m2 lijmen op chape. Toilet: vloeren 2m2 lijmen op chape. Wandtegels 24m2 lijmen. Tegels reeds aangekocht.
dinsdag 5 september 2017

Douche betegelen met keien

Betegelen met keien matjes van een inloopdouche en muur boven bad. De keien en voegsel zijn reeds aangekocht: Florida beach pebbles van Impermo, 33x33 cm, 1 cm dik (130339). Voegsel: Ultracolor plus 130 jasmijn (121692) Ongeveer 21 m² in totaal te plaatsen: Douche: 13 m² tegen muur + op vloer. Vloer nog chape te leggen + kerdi doek op bodem en tegen muren (muren reeds bepleisterd) Boven bad: 8 m² tegen gepleisterde muur Nieuwbouw
dinsdag 8 augustus 2017

Plaatsen vloertegels + bijhorende plint

Tegels van 60x60, opp van 85m2, chape wordt gegoten op 14 augustus, werken zouden moeten starten week van 11 september. Materiaal is reeds aangekocht.
dinsdag 8 augustus 2017

Terras in tegels aanleggen

Graag hadden wij een gehele prijsofferte ontvangen voor ons terras. Het terras zelf is 6m op 7 m. Terras met tegels.
woensdag 26 juli 2017

Aanleggen van pad met tegels

Keramische tegels van 60 op 60 cm, 1 cm dik. Graag afzonderlijke prijs voor graafwerken, stabilisée (+-20cm) chape (laatste 6cm) en vloeren. Het padje zal -+ 90 cm breed zijn. Keramische tegels. Oppervlakte: 120m²
dinsdag 25 juli 2017

Badkamer bepleisteren en betegelen

Ik zoek een vakman om de badkamer te bepleisteren en te betegelen. Oppervlakte is 3m op 1m80. Op zeer korte termijn uit te voeren.
woensdag 12 juli 2017

Vloer en plinten leggen

Voorbereidend werk voor gasinstallatie te plaatsen. Vloer leggen op reeds bestaande tegels. Oppervlakte -+150 m². Plinten leggen.
dinsdag 11 juli 2017

Betegelen van overdekt terras en trappen in blauw steen

Aanleg van een overdekt terras aan de voorzijde van de woning met trappen in blauwe steen. Tegels; 10cmx10cm in blauwe steen voor een oppervlakte van 10m² met 2 bijhorende trappen in blauwe steen (totaal 7 treden). Gemakkelijk toegankelijk, parking voor de woning op 2m afstand van de werken.
woensdag 5 juli 2017

Badkamer betegelen

In de badkamer tegels plaatsen.
woensdag 28 juni 2017

Volledige benedenverdieping betegelen

Wij wensen inkomhal, toilet, keuken en woonkamer te herbetegelen. Totaal is dit zo' n 45 m² en 38 lopende meter aan plinten. Tegels van 60x60 en overal dezelfde. Tegels aankopen in samenspraak met vakman.
woensdag 7 juni 2017

Keukenvloer plaatsen

Keukenvloer plaatsen met vloertegels. Enkel de plaatsing, tegels reeds in bezit.
maandag 29 mei 2017

Tegels versnijden

Ik wil 3 vierkante meter tegels laten verzagen. Dit is voor een patroon te maken in de gang. Afmetingen : 9 keer 15 op 15 uit een tegel van 45 op 45.
zondag 28 mei 2017

Bekleden van een betonnen buitentrap

Betonnen trap bekleden . Trap:12 treden,98 cm x 23 cm. Bekleding mag in arduin of ander product zijn zoals composiet.
vrijdag 7 april 2017

Bestaande tegelvloer opbreken en nieuwe tegels leggen

Gang living keuken badkamer en 2 slaapkamers Appartement 90 m2 bestaande tegelvloer opbreken en nieuwe tegels leggen
dinsdag 4 april 2017

Badkamer + gang betegelen oude cementtegels

Wij willen graag in onze woning de badkamer, toiletruimte en reeds een deel van de gang laten betegelen met oude (gekuiste) cementtegels. (nu op de chape) Eventueel ook het betegelen van een gedeelte van de badkamerwand (geen cementtegels). In een latere fase van de verbouwing zouden we ook de keuken en de rest van de gang willen laten betegelen, eveneens in oude cementtegels.
donderdag 30 maart 2017

Bezetten en betegelen van woning

Ik ben op zoek naar iemand voor mijn woning bezetten en betegelen. Op de eerste verdieping en begane grond, volledige vloer. De muren opnieuw bezetten. Er moet iemand langskomen om in te schatten wat er allemaal gedaan moet worden.
woensdag 29 maart 2017

Vernieuwen terras

We willen de vloer van ons terras vernieuwen. Ongeveer een 30 m². Enkel het aanleggen van de terras met steen, de oude steen gaan wij er zelf uitnemen.
zondag 26 maart 2017

Betegeling keuken en twee badkamers

We zijn op zoek naar iemand die een keuken (17 vierkante meter) en twee badkamers ( elk 7 vierkante meter ) kan betegelen. Bij de badkamer zou er eveneens een douche moeten geïnstalleerd worden en een badkuip ingebouwd. Ook een kleine uitbouw voor de spoelbak van twee wandtoiletten.
zaterdag 18 maart 2017

Betegelen badkamer

Wij zijn onze badkamer aan het verbouwen, maar wegens tijdsgebrek zouden we de badkamer willen laten betegelen door een specialist. Muren zijn reeds bezet, vloer is gechapt. Het is dus enkel de muren betegelen en de vloer leggen rekeninghoudend met de afwatering. Tegels voor muur en vloer hebben wij reeds in ons bezit. De afmetingen zijn 2 muren van 1,50m , 1 van 2m, en 1 muur van 1m10 ongeveer.