Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor betegeld terras renoveren:

Betegeld terras renoveren

Mijn terras is dringend aan renovatie toe. De tegels komen los, barsten, maar vooral de voegen zijn open en het water sijpelt daardoor naar de ondergelegen kelder. Mijn terras is ongeveer 6,80 m bij 3,40 m
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Linden (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betegeld terras renoveren uit heel België:

Gepolierde betonvloer leggen

Betegeld terras van ongeveer 170 m² willen we vervangen door een gepolierde beton.

Betegeld terras renoveren

Terras met onderliggende kelder van +/- 12m² Tegels zijn losgekomen en kleine lekken ontstaan in de onderliggende kelder. Terras zou opnieuw betegeld en waterdicht moeten gemaakt worden;

Betegeld terras aanleggen

Terras aan te leggen, waterdoorloatende ondervloer maken, betegelen. Rond het terras een dubbele boorsteen zetten. Tussen de twee boordstenen komt een bloembak met verlichting. Na deze fase nog andere diverse tuinwerken uit te voeren. Tegels zijn al ter plaatse.

Houten of betegeld terras plaatsen 35m²

Terras aanleggen . De oppervlakte is 35m². Houten terras of tegels.

2 terassen in gepolierde beton leggen

Plaatsen van 2 terrassen in gepolierde beton en een tuinpad met betontegels Groot terras achter huis van in totaal 54 vierkante meter. Hier ligt momenteel gras waar we dus terras van willen maken Tuinpad van 6 meter lang en 1,5 meter breed. Dit is momenteel ook gras en zou dus een tuinpad moeten worden. Vermits we met betonplaten en steentjes willen werken zouden we hier ook graag een boordsteen hebben naast het pad Tweede terras van in totaal 65 vierkant meter. Belangrijk om vermelden is dat dit momenteel een tuinhuis bevat. met daarrond een stukje betegeld en een groot stuk aarde en nog 2 vierkante meter klinkers.

Terras en tuinpad bekleden met thermowood

Ons terras en pad achter het huis zijn uitgegraven en betegeld. Dit samen met nog een parkeerplaats willen we graag bekleden met Thermowood.

Bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage

Wij wonen in bel etage woning. Wij willen het bestaande terras vergroten 4 x 3 m + trap. Graag waterdicht zodat de plaats er onder kan gebruikt worden als droge plaats. Is nu een betegeld terras.

Bestaand terras appartement waterdicht maken en opnieuw betegelen

Betreft een terras van 6 M X 1 M dat nu betegeld is, bedoeling is tegels verwijderen, nieuwe waterdichte laag vakkundig aanbrengen en opnieuw betegelen. Appartement is gelegen op het 1 ste verdiep en is gebouwd in 1986.