Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor pad naast het huis in tegels leggen:

Pad naast het huis in tegels leggen

Ik wil graag het pad langs het huis tot aan het terras laten aanleggen. Alle aanwezige betontegels (die op zand liggen) kunnen verwijderd worden en worden vervangen door pas aangekochte keramiektegels van 60/60 cm. De aan te leggen oppervlakte is 30 m2.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Tervuren (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor pad naast het huis in tegels leggen uit heel België:

Klinkerwerken uitvoeren

Er is vandaag rond ons huis een pad met klinkers, maar dat is verouderd (ligt er nu 15 jaar ongeveer) en de klinkers zijn niet meer in goede staat Wij zouden het pad willen vervangen en uitbreiden naar een stuk van onze tuin, rond een tuinprieel. In totaal zal het over een 140 m² gaan (nader op te meten). Wij willen dit in kleiklinkers laten leggen, met afboording - omdat dit naar houdbaarheidsdatum wat duurzamer is.

Oprit en pad aanleggen in kasseien

Het betreft een oprit, een parking en een pad rondom het huis. Graag had ik herbruikte boerenkassei gekozen. Boerenkassei is een mix van meerdere soorten kasseien zoals porfier, gres en Zweeds graniet. De stenen verschillen onderling van grootte en kleur wat resulteert in een bonte levendige bestrating.

Plan maken voor aanleg van voortuin

In voortuin met hoogteverschillen L elementen plaatsen en trappen en palissades afwerken met beton en klinkers. Parkeerplaatsen en pad langs het huis aanleggen met grind. Plan voor de aanvraag van omgevingsvergunning ontwerpen. Oppervlakte voortuin : rond 50 m² Plan in te dien om een omgevingsvergunning te bekomen alvorens de werken aan te vatten.Nodig tuinarchitect.

Gepolierde betonvloer aanleggen

Het gaat om ongeveer 70m² oprit en 70m² terras met pad dat samen één geheel zou moeten vormen rond het huis. Het gaat om een open bebouwing dat makkelijk bereikbaar is, zowel voorkant als achterkant. De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is: Meer dan 10 cm .

Terras in gepolierde beton leggen

Het gaat hier over een gepolierde betonvloer in antracietkleur voor het terras en pad langs het huis. Het pad is 1 meter breed en de oppervlakte van het terras is 51 m². Liefst ook impregneren en helemaal afwerken.

Heraanleggen gazon en pad aanleggen

Mijn gazon is circa 20 j oud en ligt vol mos, onkruid en putten. Ik zou dus een nieuw gazon willen aanleggen en evt ook enkele oude struiken en planten laten verwijderen om het gazon wat uit te breiden. Ik schat dat het gazon ongeveer 250 tot 300 m² is. Daarnaast zou ik ook graag in tweede instantie een pad in terrastegels aanleggen rond het huis.

2 terassen in gepolierde beton leggen

Plaatsen van 2 terrassen in gepolierde beton en een tuinpad met betontegels Groot terras achter huis van in totaal 54 vierkante meter. Hier ligt momenteel gras waar we dus terras van willen maken Tuinpad van 6 meter lang en 1,5 meter breed. Dit is momenteel ook gras en zou dus een tuinpad moeten worden. Vermits we met betonplaten en steentjes willen werken zouden we hier ook graag een boordsteen hebben naast het pad Tweede terras van in totaal 65 vierkant meter. Belangrijk om vermelden is dat dit momenteel een tuinhuis bevat. met daarrond een stukje betegeld en een groot stuk aarde en nog 2 vierkante meter klinkers.

Terras en tuinpad bekleden met thermowood

Ons terras en pad achter het huis zijn uitgegraven en betegeld. Dit samen met nog een parkeerplaats willen we graag bekleden met Thermowood.