Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor terras heraanleggen en betegelen:

Terras heraanleggen en betegelen

Overdekt terras van 24 m², oude tegels en ondergrond afbreken en wegvoeren. Nieuwe chape/stabilisé plaatsen, afwateringsgoot plaatsen en aansluiten op bestaande buizen, tegels plaatsen. Aangrenzend in tuin klein gedeelte van klinker voorzien.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Zaventem (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras heraanleggen en betegelen uit heel België:

Klinkers openbreken en heraanleggen

Stuk van de oprit van 64m² en 16m² terras heraanleggen . Er moet een nieuw stabilisé laag gegoten worden . Graag de klinkers hergebruiken

Terras uitbreken en heraanleggen met natuursteen

Huidige terras uitbreken en opnieuw aanleggen en afwerken met boordsteen. Het gaat om ongeveer 40 m². Er liggen kleine kasseien op en ardinasteentjes. Nu gaat de voorkeur naar natuursteen.

Heraanleggen oprit en eventueel terras

Graag wil de oprit en terras (40m²) heraanleggen (scheef met afwatering.. ruw geschat 40m²), Er is ook nog een muurtje van 6m² te voegen.

Houten dakterras heraanleggen

Terrras vernieuwen , houtwerk is rot. Ons terras is een rechthoekig terras van 4 diep en 10m breed. Het moet op een dakdichting geplaatst worden (huidig terras is ook al zo geplaatst). Geen balustrade.

Aanleg tuinterras

Ik wil graag met tuinterras heraanleggen: - bestaande klinkers zullen reeds verwijderd zijn - Uitgraven terras 46 m² ( +/- 10 cm ) + afvoeren zand - Chape leggen met chapenetten ( 4. 5 m³ ) - tegels van 120 op 60 cm en 2 cm dik met voeghouders van 3mm + rubber vulstuk - boordstenen plaatsen - Tegels niet inbegrepen zullen via Impermo besteld worden

Terras heraanleggen

Ik zou graag mijn terras willen renoveren. Een nieuwe chape en tegels zijn nodig. De afmetingen van het terras zijn 6 bij 3 meter. Het is ook noodzakelijk om de buitenmuur waterdicht te maken (1 meter diep en 6 meter lang).

Heraanleggen gazon

Ik ben bezig met de volledige heraanleg van mijn tuin (afm. Tuin 5,9m x 18m). Aanleg terras en afsluiting neem ik voor eigen rekening maar gras niet Het is van dermate slechte kwaliteit (lees veel onkruid en verschrikkelijk oneffen) dat dit moet gefreesd en genivelleerd worden. Ik spreek over een nieuw gras oppervlakte van +/- 70 m². Ik ben zelf reeds begonnen met snoeien, afsluiting plaatsen en het besproeien van het gras. Ik zou graag grasmatten leggen dus is het essentieel dat de opp. mooi vlak is.

Heraanleggen van terras en grasmatten leggen

Heraanleg terras in blauwe steen. Aanleg lounge. Aanleg pad rond garage. Aansluiten van bestaande oprit met de garage. Boordstenen plaatsen. Aanleg grasmatten.