Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor terras heraanleggen en betegelen:

Terras heraanleggen en betegelen

Overdekt terras van 24 m², oude tegels en ondergrond afbreken en wegvoeren. Nieuwe chape/stabilisé plaatsen, afwateringsgoot plaatsen en aansluiten op bestaande buizen, tegels plaatsen. Aangrenzend in tuin klein gedeelte van klinker voorzien.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Zaventem (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras heraanleggen en betegelen uit heel België:

Terras en oprit heraanleggen

Ophogen van terras en oprit, plaatsen klinkers oprit, terras liefst tegels. Tussen 50 en 100 m²

Heraanleggen van houten terras

Huidig terras aangelegd met zelfgemaakte 'tegeldragers' door vorige eigenaar (beton in afgesneden PVC buis) en blauwe hardsteen tegels (60x60) van 2 à 3cm dik en dus te smal. Door de geringe dikte en ongeschikte tegeldragers liggen de tegels niet goed vast en breken er geregeld enkele tegels. We zouden ofwel deze tegels opnieuw willen hergebruiken mits correcte tegeldragers of vervangen door een type terrasafwerking.

Heraanleggen terras en aanleggen tuinpad

Aanleg tuinpad langsheen het huis (nieuw) . Nu ligt er verharde aarde. tuinpad van 12m40 en moet verbreed worden met 1 m. Pad sluit aan het terras die achteraan de woning ligt. Heraanleg terras (bestaand, huidige bestrating: betonklinkers). terras in kleikinkers: 4 m op 3m.

Terras en oprit aanleggen

Ik wil graag mijn oprit en terras laten heraanleggen. Terras en oprit aanleggen+-170m². Materiaalkeuze nog niet gemaakt. Terras bestaat uit oude dls.

Houten terras aanleggen

We zoeken onze tuin van ongeveer 6m op 5m te heraanleggen met een terras (ongeveer 2m diepte) met beginregels of hout en kunstgras voor de rest van de tuin. we zouden hier graag zo snel mogelijk in geholpen worden om hier deze zomer van te genieten en het huis mogelijks te koop te stellen.

Tuin heraanleggen

Ik wil de tuin wat verbeteren zoals de stenen eruit halen en nieuw terras aaleggen. Ook opnieuw gras zaaien. Terras met tegels.

Heraanleggen van terras met steentapijt of hout

Het bestaande (houten) terras staat op 'voeten' van ongeveer 30 a 35 cm hoogte. er is dus een holle ruimte onder. Het heeft een quasi trapezium vorm. Het huidige terras is aan vervanging toe. Op zoek naar een onderhoudsvriendelijker terras. Materiaalkeuze nog te bepalen

Terras aanleggen met klinkerwerken

Uitbreken bestaande 25 m² terras, en heraanleggen met 20/20 klinkers