Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in West-Vlaanderen:

woensdag 20 juni 2018

Herbetegelen van douches

Onze tegeltjes in de douche komen los waardoor het beneden lekt.. We zijn dringend op zoek naar een goede oplossing. ofwel nieuwe betegeling ofwel platen tegen de muur.
woensdag 16 mei 2018

Stukje muur keuken betegelen

Wij zijn op zoek naar iemand die 1. 5 m² zou kunnen betegelen boven ons fornuis in de keuken. We hebben de tegels al, deze zijn 30 x 30 cm. De tegels zijn al aanwezig.
zaterdag 31 maart 2018

Vloeren garage en betegelen wc ruimte

Het leggen van een tegelvloer in een garage met afmetingen 6,30 m x 2,60 m. Het betegelen van een kleine wc ruimte. We hebben nog geen tegels gekozen.
zaterdag 3 maart 2018

Dakterras betegelen

Ik heb een dak terras van ongeveer 12 m² de roofing werd vernieuwd om een lek te repareren. Nu zou ik graag het terras opnieuw afwerken met tegels. Ik ben dus opzoek naar een vakman die me daarbij kan helpen. De tegels heb ik nog niet aangekocht, dit is in samenspraak met de vakman.
vrijdag 23 februari 2018

Plaatsen van vloer en wandtegels in diverse ruimtes

Plaatsen van vloer en wandtegels en wandlaminaat Keuken muur 1m15 op1m60,ene van0,70 op1m45. Wandtegels van20op50cm Wc zelfde tegels. 2,35m op0,90 maal2 Muur van2,35m op1m40 Gang en wc vloertegels van30 op60cm CM 3m op1m60 Plaatsen van2 afvoerdeksels Gang muur 2,45 op2m30 en muur van2,45 op1m45 kliklaminaat dumawall Tegels al aangekocht
donderdag 15 februari 2018

Living en hall betegelen

Betegelen van living en hall. Aankoop tegels en leggen.
vrijdag 12 januari 2018

Steentapijt terras leggen

Wij willen graag steentapijt laten leggen op de bestaande stevige ondergrond van het huidige terras. Graag bespreken we met de vakman wat de mogelijkheden zijn en of er moet worden uitgebroken of men dit hier bovenop kan plaatsen. Het gaat om zo een 30 m².
donderdag 26 oktober 2017

Opnieuw vloeren

Beneden opnieuw vloeren, mag eventueel gedaan worden bovenop huidige vloer. Het gaat om ca. 60m².
maandag 23 oktober 2017

Vervangen kurktegels

In mijn appartement te Sint-Kruis zouden enkele kurktegels moeten vervangen worden door de in mijn bezit zijnde oorspronkelijke tegels.
woensdag 6 september 2017

Herstellen van oprit en terras

Herstellen van oprit en terras. Liggende tegels vervangen (heb er nog genoeg in overschot)+ gootjes vastzetten. Ook opnieuw inwassen, invoegen.
donderdag 13 juli 2017

Plaatsen van betegeling voor inloopdouche

We zijn bezig met het verbouwen van onze badkamer en van de douche (1,17 m²) zouden we graag een inloopdouche maken met speciale afvoergoot en met de tegels die reeds in de badkamer liggen. De meeste werken doen we zelf maar we zouden graag de inloopdouche laten plaatsen. (1,17 m²) want zelf is dat zeer moeilijk omdat we hebben gehoord dat er speciale onderlagen moeten gelegd worden en dan pas vloeren.
dinsdag 11 juli 2017

Betegelen sanbloc toilet

Betegelen van sanbloc toilet tot halve hoogte van de muur .(inclusief horizontale rand).
zondag 14 mei 2017

Woning betegelen

Ik wil graag de hall, living, woonkamer, keuken, wasplaats, wc, werkplaats laten betegelen, lijmen op chappe. Hall in cement, is boven de kelder ongeveer 71 m.
maandag 1 mei 2017

Betegelen van badkamer

Ik wil de badkamer betegeld zien de douche inbegrepen. Bestaande tegels waarschijnlijk te verwijderen, dat kan ik zelf wel. Het zou gaan om 40m2.
maandag 3 april 2017

Refixer carrelage sol

Maison de pêcheurs à De Haan,village de vacances. Refixer le carrelage sur le rez-de chaussee. Le plus facile est de payer le travail en regie, car difficile de dire d'avance combien de carrelage il faudra refixer.
zondag 5 maart 2017

Badkamer betegelen

Kleine badkamer opnieuw te betegelen.
zaterdag 4 maart 2017

Plaatsen van Zellige (Marokkaanse mozaiektegels)

Plaatsen van +/- 20 m2 zellige (Marokkaanse mozaiek wandtegel) van vloer tot op 1,10m hoogte
donderdag 2 maart 2017

Vloer plaatsen

Ik wil graag vloer plaatsen in nieuwbouwwoning. Tegels zijn reeds aangekocht. Beneden ongeveer 75 m² in tegels 60 op 60, boven keramische parket ongeveer 50 m² en de badkamer die moet afgewerkt worden met tegels. Tegels worden 13 maart geleverd.
woensdag 22 februari 2017

Betegelen badkamer

Badkamer volledig betegelen - kleine ruimte met veel hoeken en kanten.
maandag 30 januari 2017

Plaatsen aangekochte muurtegels

Wij zoeken een vakman om onze muurtegels te plaatsen op de achterwand van onze nieuw geplaatste keuken. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 2,5m². Tegels zijn reeds aangekocht en ter beschikking.
maandag 9 januari 2017

Nieuwe vloer beneden verdieping

Oude vloeren uitbreken , nieuwe leggen en volledig afwerken met plinten ? Benedenverdieping inkom, living,keuken. Max 40m².
zondag 8 januari 2017

Keukenwand betegelen

Wij zoeken iemand die onze keukenwand kan betegelen. Oppervlakte ongeveer 3 m². Tegels, lijm en voegsel zijn reeds aanwezig.
maandag 12 december 2016

Vloertegels plaatsen op gelijkvloers nieuwbouwwoning

In nieuwbouwwoning; 12 mm dikke tegels verlijmen. Totale dikte moet 15 mm om gelijk niveau te bekomen met dorpels. Liefst tegels 40 x 40. In keuken, living, inkom en berging. Overal zelfde tegels. Totale oppervlakte +/- 54 m². Tegels moeten nog aangekocht worden. Adres nieuwbouw geef ik aan de vakman mee.
zondag 11 december 2016

Badkamer betegelen

Graag zouden we op onze bestaande vloer een nieuwe vloer leggen zodat niveau overeenkomt met de gang . De muren zijn nieuwe pleister muren dus deze worden ook betegeld net als de douche en wc bak . Tegels zijn aangekocht bij Impermo. Ongeveer 43 vierkante meter.
dinsdag 15 november 2016

Nis douche bekleden

De douche in nis heeft nu steentjes 5x5 die zou ik laten bekleden met een geschikt materiaal voorbeeld glas of kunststof dan moet er nog een glazen draaideur komen eventueel ook nieuw kraanwerk en douchebak.