Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in West-Vlaanderen:

maandag 21 oktober 2019

Vloer leggen in keuken en badkamer

Ik heb zelf de tegels gekocht en zou graag mijn keuken laten vloeren,alsook een stuk van de badkamer . Keuken : 4 m op 6 m Badkamer : 2 m op 2,5m.
zondag 29 september 2019

Vloer betegelen

Vloer benedenverdieping. Tegels, tegellijm en voegmaterialen reeds aangekocht. Tegels met legpatroon, ongeveer 95m².
vrijdag 13 september 2019

Tegelvloer leggen

Vloer leggen in bijgebouw. Tegels 100x100x1cm. Douche 90x90x1cm. Grondoppervlakte ongeveer 38 vierkante meter. Enkel montage, tegels reeds beschikbaar.
zondag 1 september 2019

Herstellen van loskomende tegels in de badkamer

In onze badkamer komen een deel van de tegels vervaarlijk los. Zouden voorzichtig moeten worden verwijderd en opnieuw aangebracht. Oppervlakte : tussen 2 en 3 vierkante meter.
vrijdag 19 april 2019

Leggen van tegels

Ik heb een restaurant in de stad. ik zou graag het restaurant laten betegelen (95m²). Tegels zijn al gekocht. De vloer is klaar voor tegels te zetten.
donderdag 3 januari 2019

Studio betegelen

Wij wensen heel de studio te laten betegelen. Woonkamer,slaaphoek, hal en badkamer in een dezelfde soort tegel en plinten. Tegels gaan de afmeting 30x60cm of 20x120cm (steenparket) hebben. Wij leveren de tegels aan, het gaat om 35 m².
zaterdag 1 december 2018

Benedenverdieping, badkamer en douche bezetten met keramische tegels

We zouden graag vloerverwarming zelf leggen en zoeken nog iemand om te vloeren. Ook de badkamer boven zou gevloerd moeten worden en een aparte inloopdouche. Oppervlakte te betegelen met keramische tegels is ongeveer 100 m².
vrijdag 21 september 2018

Vloer egaliseren, chappen en tegels leggen

Het gaat om 20 m² tegels die op harde oneffen grond moeten gelegd worden. De tegels zijn keramisch , 6 mm dik , en het zijn tegels van 75 op 75. Tegels reeds besteld.
donderdag 20 september 2018

Balkon waterdicht maken en bezetten met nieuwe tegels

De voegen en tegeltjes liggen los op ons balkon. Er ligt namelijk niks onder om het water tegen te houden. Graag hadden we hier iets op gevonden en ook nieuwe tegels op het balkon laten plaatsen. Gaat om een balkon van een 2-3 m².
woensdag 22 augustus 2018

Appartement vernieuwen

Volledig appartement te vernieuwen. Appartement van 80 m². Alles moet vernieuwd worden. Elektriciteit, betegeling en schilderwerken. Keuken is besteld.