Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in West-Vlaanderen:

donderdag 26 oktober 2017

Opnieuw vloeren

Beneden opnieuw vloeren, mag eventueel gedaan worden bovenop huidige vloer. Het gaat om ca. 60m².
maandag 23 oktober 2017

Vervangen kurktegels

In mijn appartement te Sint-Kruis zouden enkele kurktegels moeten vervangen worden door de in mijn bezit zijnde oorspronkelijke tegels.
woensdag 6 september 2017

Herstellen van oprit en terras

Herstellen van oprit en terras. Liggende tegels vervangen (heb er nog genoeg in overschot)+ gootjes vastzetten. Ook opnieuw inwassen, invoegen.
donderdag 13 juli 2017

Plaatsen van betegeling voor inloopdouche

We zijn bezig met het verbouwen van onze badkamer en van de douche (1,17 m²) zouden we graag een inloopdouche maken met speciale afvoergoot en met de tegels die reeds in de badkamer liggen. De meeste werken doen we zelf maar we zouden graag de inloopdouche laten plaatsen. (1,17 m²) want zelf is dat zeer moeilijk omdat we hebben gehoord dat er speciale onderlagen moeten gelegd worden en dan pas vloeren.
dinsdag 11 juli 2017

Betegelen sanbloc toilet

Betegelen van sanbloc toilet tot halve hoogte van de muur .(inclusief horizontale rand).
zondag 14 mei 2017

Woning betegelen

Ik wil graag de hall, living, woonkamer, keuken, wasplaats, wc, werkplaats laten betegelen, lijmen op chappe. Hall in cement, is boven de kelder ongeveer 71 m.
maandag 1 mei 2017

Betegelen van badkamer

Ik wil de badkamer betegeld zien de douche inbegrepen. Bestaande tegels waarschijnlijk te verwijderen, dat kan ik zelf wel. Het zou gaan om 40m2.
maandag 3 april 2017

Refixer carrelage sol

Maison de pêcheurs à De Haan,village de vacances. Refixer le carrelage sur le rez-de chaussee. Le plus facile est de payer le travail en regie, car difficile de dire d'avance combien de carrelage il faudra refixer.
zondag 5 maart 2017

Badkamer betegelen

Kleine badkamer opnieuw te betegelen.
zaterdag 4 maart 2017

Plaatsen van Zellige (Marokkaanse mozaiektegels)

Plaatsen van +/- 20 m2 zellige (Marokkaanse mozaiek wandtegel) van vloer tot op 1,10m hoogte
donderdag 2 maart 2017

Vloer plaatsen

Ik wil graag vloer plaatsen in nieuwbouwwoning. Tegels zijn reeds aangekocht. Beneden ongeveer 75 m² in tegels 60 op 60, boven keramische parket ongeveer 50 m² en de badkamer die moet afgewerkt worden met tegels. Tegels worden 13 maart geleverd.
woensdag 22 februari 2017

Betegelen badkamer

Badkamer volledig betegelen - kleine ruimte met veel hoeken en kanten.
maandag 30 januari 2017

Plaatsen aangekochte muurtegels

Wij zoeken een vakman om onze muurtegels te plaatsen op de achterwand van onze nieuw geplaatste keuken. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 2,5m². Tegels zijn reeds aangekocht en ter beschikking.
maandag 9 januari 2017

Nieuwe vloer beneden verdieping

Oude vloeren uitbreken , nieuwe leggen en volledig afwerken met plinten ? Benedenverdieping inkom, living,keuken. Max 40m².
zondag 8 januari 2017

Keukenwand betegelen

Wij zoeken iemand die onze keukenwand kan betegelen. Oppervlakte ongeveer 3 m². Tegels, lijm en voegsel zijn reeds aanwezig.
maandag 12 december 2016

Vloertegels plaatsen op gelijkvloers nieuwbouwwoning

In nieuwbouwwoning; 12 mm dikke tegels verlijmen. Totale dikte moet 15 mm om gelijk niveau te bekomen met dorpels. Liefst tegels 40 x 40. In keuken, living, inkom en berging. Overal zelfde tegels. Totale oppervlakte +/- 54 m². Tegels moeten nog aangekocht worden. Adres nieuwbouw geef ik aan de vakman mee.
zondag 11 december 2016

Badkamer betegelen

Graag zouden we op onze bestaande vloer een nieuwe vloer leggen zodat niveau overeenkomt met de gang . De muren zijn nieuwe pleister muren dus deze worden ook betegeld net als de douche en wc bak . Tegels zijn aangekocht bij Impermo. Ongeveer 43 vierkante meter.
dinsdag 15 november 2016

Nis douche bekleden

De douche in nis heeft nu steentjes 5x5 die zou ik laten bekleden met een geschikt materiaal voorbeeld glas of kunststof dan moet er nog een glazen draaideur komen eventueel ook nieuw kraanwerk en douchebak.
maandag 3 oktober 2016

Tegels leggen

Badkamer appartement 3 vierkante meter: - bestaande tegels verwijderen - nieuwe leggen - 6e verdiep met lift, direct toegankelijk
maandag 19 september 2016

Plaatsen wandtegels en badkamerkraan

Nieuwe wandtegels zetten boven oude heen (5m²) en nieuwe badkamerkraan. Tegen bad ook wand plaatsen.
dinsdag 23 augustus 2016

Vloer- en wandbetegeling badkamer

Vloer- en wandbetegeling voor een badkamer Renovatie van huurappartementen. Klant heeft 120 huurappartementen in bezit en begint de badkamers één per één te renoveren indien een huurder vertrekt. Test van de aannemers voor het eerste appartement. Ideaal werk om kleine periodes te vullen, echter deze opdracht is redelijk dringend. Volgende opdrachten worden 6 weken op voorhand besproken.
vrijdag 15 juli 2016

Inloopdouche: plaatsen faiences en vloertje

Ik heb een vernieuwing gedaan in mijn huis maar er is nog één iets dat zou moeten gebeuren.. de douche zou nog moeten voorzien worden van faiences en een vloertje met hellend vlak (hellende chape) wie kan me helpen binnen de termijn van een 10tal weken?
dinsdag 12 juli 2016

Carreler en rez-de-chaussée

Notre projet, faire carreler environ 80 m2 en rez-de-chaussée salon-salle à manger . Il s'agirait de la pose d'un nouveau carrelage sur du carrelage déjà existant. Merci de nous faire savoir si vous pouvez nous mettre en contact avec 2 ou 3 carreleurs de la région des Flandres pour obtenir des devis.
woensdag 25 mei 2016

Gelijkvloersappartement betegelen of parket

Gelijkvloers appartement betegelen ongeveer een 32 m². Te bespreken met de vakman.
dinsdag 24 mei 2016

Betegelen van spatwand keuken

We zijn op zoek naar een klusjesman om een spatwand in de keuken te betegelen. De te betegelen oppervlakte is ongeveer 70cm op 3m. Er dient eventueel nog bijkomend voorbereidend werk te worden gedaan. Dat is een muur van ongeveer 2.4 m².