Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in West-Vlaanderen:

woensdag 17 juni 2020

Uitfrezen en hervoegen terras

47m² blauwsteen terras 40x40 tegels voegen variëren van 1,5 tot 4mm Voegen verwijderen en opnieuw voegen
zondag 14 juni 2020

Herstellen muur badkamer

Wij hebben waterschade door scheurtjes in de voegen tussen de tegels naast het bad/ onder de douchekop. Een half jaar gelden vastgesteld. We hebben toen zelf een heel tijdelijke oplossing bedacht door de voegen met silicone te dichten en zijn nu op zoek naar een vakman om de muur volledig aan te pakken. Het gaat niet om een totaalrenovatie van de badkamer: we willen enkel de wand naast het bad vernieuwen zodat deze 100% waterdicht is en er geen water meer in de muur kan lekken.
zondag 3 mei 2020

Badkamer betegelen

We zijn dringend op zoek naar een tegelzetter voor in onze badkamer totaal 47m2 tegels te plaatsen (wanden inclusief)
woensdag 15 april 2020

Vloer betegelen

Ik zoek een vakman om 50 vierkante meter te betegelen.
maandag 21 oktober 2019

Vloer leggen in keuken en badkamer

Ik heb zelf de tegels gekocht en zou graag mijn keuken laten vloeren,alsook een stuk van de badkamer . Keuken : 4 m op 6 m Badkamer : 2 m op 2,5m.
zondag 29 september 2019

Vloer betegelen

Vloer benedenverdieping. Tegels, tegellijm en voegmaterialen reeds aangekocht. Tegels met legpatroon, ongeveer 95m².
vrijdag 13 september 2019

Tegelvloer leggen

Vloer leggen in bijgebouw. Tegels 100x100x1cm. Douche 90x90x1cm. Grondoppervlakte ongeveer 38 vierkante meter. Enkel montage, tegels reeds beschikbaar.
zondag 1 september 2019

Herstellen van loskomende tegels in de badkamer

In onze badkamer komen een deel van de tegels vervaarlijk los. Zouden voorzichtig moeten worden verwijderd en opnieuw aangebracht. Oppervlakte : tussen 2 en 3 vierkante meter.
vrijdag 19 april 2019

Leggen van tegels

Ik heb een restaurant in de stad. ik zou graag het restaurant laten betegelen (95m²). Tegels zijn al gekocht. De vloer is klaar voor tegels te zetten.
donderdag 3 januari 2019

Studio betegelen

Wij wensen heel de studio te laten betegelen. Woonkamer,slaaphoek, hal en badkamer in een dezelfde soort tegel en plinten. Tegels gaan de afmeting 30x60cm of 20x120cm (steenparket) hebben. Wij leveren de tegels aan, het gaat om 35 m².