Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Houthulst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit Houthulst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tegelzetter voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Houthulst of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor gelijkaardige projecten:
diverse ruimtes betegelen, appartement betegelen, betegelen van vloer en wanden badkamer, betegelen van benedenverdieping nieuwbouw, terras en oprit betegelen, betegelen van toilet met mozaiektegels, mozaik tegels plaatsen in keuken, betegelen badkamer, herbetegelen van douches, bezetten en keukenvloer betegelen, betegelen van de benedenverdieping, betegelen van twee badkamers, tegels zetten voor een keukenmuur, douchewanden betegelen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in Houthulst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Houthulst:

Badkamer betegelen

Graag zouden we op onze bestaande vloer een nieuwe vloer leggen zodat niveau overeenkomt met de gang . De muren zijn nieuwe pleister muren dus deze worden ook betegeld net als de douche en wc bak . Tegels zijn aangekocht bij Impermo. Ongeveer 43 vierkante meter.

Vloeren leggen in nieuwbouwwoning

Wij zijn nog op zoek naar een vloerder met ervaring om onze nieuwbouwwoning te vloeren. De oppervlakte bedraagt ongeveer 105 m².