Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor benedenverdieping, badkamer en douche bezetten met keramische tegels:

Benedenverdieping, badkamer en douche bezetten met keramische tegels

We zouden graag vloerverwarming zelf leggen en zoeken nog iemand om te vloeren. Ook de badkamer boven zou gevloerd moeten worden en een aparte inloopdouche. Oppervlakte te betegelen met keramische tegels is ongeveer 100 m².
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Sint-Andries (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor benedenverdieping, badkamer en douche bezetten met keramische tegels uit heel België:

Benedenverdieping betegelen

Ik wil graag een vloer leggen op mijn bendenverdieping. Oppervlakte is ongeveer 60 vierkante meter, er ligt nog geen chape, enkel beton. Ik heb nog geen tegels en er zit in die oppervlakte ook een stuk badkamer, waar ik een inloopdouche wil laten tegelen. Ik zoek een bekwame vloerder.

Vloeren van open nieuwbouwwoning

Op zoek naar een vloerder voor hele nieuwbouwwoning te doen. Keuken in tegels met Romeins motief voor 19 m². Garage voor 23 m² met garagetegels van 30x30 cm. Living, hal en toilet in totaal 50 m² op de benedenverdieping. Boven 3 slaapkamers, hal en badkamer voor 89 m². Ook douche te betegelen met tegels van 30x60 cm.

Grond - Water warmtepomp installeren in een open bebouwing

Bestaande woning van 1994. Huidige verwarming met stookolie. Benedenverdieping: vloerverwarming en 2 radiatoren. Kamers boven met 6 radiatoren (3 slaapkamers en badkamer) Een grond water warmtepomp installeren voor verwarming huis en water.

Vloerverwarming infrezen

Op de benedenverdieping heb je woonkamer, toilet, keuken en badkamer die we graag alle vloerverwarming zouden willen geven. (Ik weet niet of vloerverwarming in de inkom verstandig is? ) De totale oppervlakte is na mijn meten ongeveer 70m². De huidige vloer is een tegelvloer van de jaren 70/80. Deze ligt in de woonkamer, toilet en keuken. De badkamer heeft een moderne tegelsoort van een 8jaar oud.

Gat maken voor beerput en geurdicht deksel plaatsen

Net huis gekocht, beerput moeten opsporen gezien verstopping. De beerput bevindt zich onder de WC in de badkamer op de benedenverdieping, maar deze kan niet volledig leeggemaakt worden, gezien de opening van de WC te klein is. Een oplossing zou zijn om de put toegankelijk te maken en een deksel te plaatsen voor de WC. We hebben nog tegels liggen van de bestaande vloer.

Benedenverdieping renoveren

Ik zou graag de beneden verdieping laten renoveren. Er moet nieuwe elektriciteit en verwarming gelegd worden. Badkamer, woonkamer en keuken dienen gerenoveerd te worden.

Uitbreiding bovenbouw + gedeelte benedenverdieping

Boven bestaande bouw uitbreiding door plaatsen van extra kamer en badkamer + living vergroten. Momenteel bevindt de badkamer zich beneden.

Tekenen verbouwplan renovatie werken + herindeling van de ruimtes

Wij hadden graag tekeningen met een nieuwe indeling van de benedenverdieping (hal/garage/living/keuken en creëren van een berging) + bovenverdieping 2 ( à 3 ) slaapkamers + badkamer. Vanaf 1 januari hebben de sleutel van het huis.