Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor herstellen van loskomende tegels in de badkamer:

Herstellen van loskomende tegels in de badkamer

In onze badkamer komen een deel van de tegels vervaarlijk los. Zouden voorzichtig moeten worden verwijderd en opnieuw aangebracht. Oppervlakte : tussen 2 en 3 vierkante meter.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Sint-Kruis (Brugge) (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van loskomende tegels in de badkamer uit heel België:

Dak herstellen

Enkele leien losgekomen door storm. Nok leien ook los en 1 gaan vliegen. Door die loskomende leien hebben we ook waterschade.

Herstellen van gyproplafond en pleisterplafond met moluren

Gelijkvloers, lokaal 240 x 300 en 380 hoog is een deel van het gyproc plafond naar beneden gekomen. Verder zuiver maken van de ondergrond, platen plaatsen, opvoegen en opstoppen van schroefgaten opschuren tot schilderklaar, in een ander lokaal 400x 400 x380 hoog is een deel van het sierplafond loskomen. Loskomende delen verwijderen en nieuw stucwerk aanbrengen op bestaande pleisterlatjes.

Afwerking terras loskomende stenen en putdeksel

Terras in steen waarin 3 putten die nog bereikbaar moesten zijn met steen bedekt zijn, 1 putdeksel is nog niet afgewerkt, dit zou nog moeten gebeuren. Loskomende stenen terug herstellen.

Loskomende roofing herstellen

Plat dak waarop gemetste schouwblok bekleed met roofing. Een zijde is los gekomen en staat open. Geschatte oppervlakte zijkant 90 cm h op 80 cm breedte.

Betonrot herstellen

Betonrot herstellen: Balkon aan achterkant huis van 9 m is aangetast door betonrot. Betonrot herstellen.Een hoek is helemaal afgebrokkeld, randen zijn aangetast, maar in mindere mate. Herbetegelen is nodig. Zelfde probleem met trap naar voordeur, die bestaat uit zwevende treden die op dezelfde manier als het balkon in de zijgevel zijn verankerd. Sommige treden zijn enkele jaren geleden hersteld, maar daar dan veel neerslag van kalk of iets dergelijks. Terras aan voorgevel 9 m, loskomende tegels, insijpeling water naar kruipkelder.

Herstellen loskomende dakrand

Dringende herstelling: dakrand is deels losgekomen aan de voorgevel. Ik zoek iemand die het snel kan bekijken en niet wachten tot na het bouw verlof. Vrees dat de hele dakrand wel eens kan vallen. Vakman ter plaatse graag om de situatie eens te kunnen bekijken.

Herstelling van loskomende deuromlijstingen

Onze deuromlijstingen van de binnendeuren komen los of zijn zelf helemaal los (pleister valt uit etc) Wij willen die graag herstellen. Kan u even komen kijken om ons een offerte te doen aub? Geen flauw idee wat ons dit kan kosten.

Herstellen dakterras (vochtprobleem)

We hebben een gelijkvloerse bijbouw waarboven een veranda en een terras bevinden. De buitenmuur van de bijbouw vertoont waterschade, loskomende voegen en schimmel/zout afzetting. Hoogstwaarschijnlijk komt dit door insijpeling van vocht via het dakterras. Graag het terras waterdicht maken en eventueel voorzien van een afwatering. En als mogelijk de buitenmuur terug volledig opvoegen.