Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de terrasbouwers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare terrasbouwer uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een terrasbouwer in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een terrasbouwer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een terrasbouwer voor terras staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

vrijdag 16 november 2018

Composiet terras aanleggen 40 m²

Terras aanleggen. Totaal 40 m² afmeting 4 m x 10 m. Er ligt al een terras een deel zou moeten uitgebreid worden. In composiet.
woensdag 14 november 2018

Houten terras aanleggen

Achteraan het gebouw is er een gemeenschappelijk terras welke vernieuwd dient te worden alsook de afsluiting errond. Dit is momenteel opgebouwd in bankerai. Zelf nog niet opgemeten, ik vermoed een 60tal vierkante meter.
woensdag 14 november 2018

Terras terug aanleggen

Nu een terras met gewonen tegels en stabilisé. Terras dient uitgebroken te worden. Aanleg van nieuw terras met klinkers. Oppervlakte 45 m². Dit is voor renovatie
maandag 12 november 2018

Composiet terras aanleggen

Composiet terras aan tuinhuis van ongeveer 2m op 3m,en dan nog composietscherm van 1,80m L en scherm van 0,90mL plaatsen. Materiaal aan te kopen door vakman.
donderdag 8 november 2018

Composiet terras aanleggen

Het gaat over een terras in composiet van 44m² op bestaand terras in steen.
donderdag 8 november 2018

Bestaand terras appartement waterdicht maken en opnieuw betegelen

Betreft een terras van 6 M X 1 M dat nu betegeld is, bedoeling is tegels verwijderen, nieuwe waterdichte laag vakkundig aanbrengen en opnieuw betegelen. Appartement is gelegen op het 1 ste verdiep en is gebouwd in 1986.
dinsdag 6 november 2018

Terras aanleggen met klinkers 20 m²

Terras aanmaken met klinkers voor een oppervlakte van 20 m². Volledig uitgegraven worden, en stabilisé leggen. Dit is een voortuintje.
dinsdag 6 november 2018

Houten terras aanleggen

Aanleggen van een houten terras. Bij voorkeur ipe of padoek. Onder structuur op terrasdragers van ongeveer 20 cm hoog. Het gaat om een rechthoekig terras van 4 op 6 meter.
vrijdag 2 november 2018

Terras in composiet aanleggen 18 m²

Wij willen een terras aanleggen in composiet terrasplanken voor een oppervlakte van 18 vierkante meter. Ik zal zelf de oppervlakte uitgraven.
donderdag 1 november 2018

Houten terras aanleggen en voorbereidende grondwerken uitvoeren

Een houten vloer van 10 m² in hardhout te leggen op aarde ondergrond. Er moeten nog grondwerken uitgevoerd worden.
woensdag 31 oktober 2018

Lekkend dakterras herstellen

Ik zoek iemand met kennis om het terras goed te herstellen. Dakterras : was originele dallen en nu natuursteen van 30 cm op 30 cm. Stukken niet gelijmd en moet nagekeken worden. Oppervlakte terras : 50 m².
dinsdag 30 oktober 2018

Kunststof terras maken

Er ligt al een terras, van materiaal blauwe natuursteen. Wij wensen nu, nadat onze pergola geplaatst is, een mooi afgewerkte kunststof bankirai te plaatsen rondom de pergola. Deze bedraagt een oppervlakte van ongeveer 30 m²; Ook 2 trappen op terras aan te maken.
maandag 29 oktober 2018

Houten terras aanleggen

Een houten terras aanleggen van ongeveer 12 m². Vergroten van terras. Nu reeds een bestaande terras van 10 m².
maandag 29 oktober 2018

Houten terras leggen

Aanleggen van houten terras met padouk of ipe. Er is nog niets van werken uitgevoerd, van nul te beginnen, dus ook alle voorbereidende werken. 10 op 3 meter. Materiaal door vakman aan te kopen.
zondag 28 oktober 2018

Terras aanleggen in vierkante klinkers

Terras aanleggen voor een rijwoning. Dit gaat om een terras van ongeveer 15 vierkante meter met ook een uitsparing te voorzien aan één kant. Dit graag in vierkante klinkers van 15 x 15 cm die we nog niet hebben aangekocht. Er moeten ook de nodige grondwerken gebeuren.
zondag 28 oktober 2018

Klinkerwerken uitvoeren

Wegnemen oude asfaltlaag en te vervangen door klinkers. Plaatsen boordstenen over een lengte van 20m x 4m
zaterdag 27 oktober 2018

Composiet terras aanleggen

Het betreft een dakterras van een nieuwbouwwonig. Een deel van ons dakterras is al betegeld met zwevende terrastegels. Een resterend deel van 10m² willen we met composiet terrasplanken willen afwerken.
vrijdag 26 oktober 2018

Houten terras maken

Overdekt klein terras, houtkleur moet ik nog kiezen . Terras houtwerk 9,7 m².
dinsdag 23 oktober 2018

Kunststof terras aanleggen

Houten bankirai terras van een 50 vierkante meter op een bestaand dallen vloer ,nu had ik graag een vakman voor een composiet terras. Houten terras om te vormen tot een composiet terras.
maandag 22 oktober 2018

Houten dakterras met balustrade maken 1e verdieping

Aanleggen van houten dakterras op 1 ste verdieping van +- 35 m² (8,15 x 4,50 m) Achterzijde appartementsblok met 2 verdiepingen. Dak is van achterliggend magazijn (momenteel leegstaand) Aanleg dakterras is toegestaan door eigenaar dak (ook vermeld in basisakte gebouw) Het is een roofing momenteel. Met een balustrade.
maandag 22 oktober 2018

Nieuw terras aanleggen

Uithalen van bestaand terras en nieuw terras aanleggen.Terras in natuursteen aan te leggen. Totale oppervlakte terras en zijkanten van huis : 50 m².
maandag 22 oktober 2018

Aanleggen van bankirai-kunststof terras aanmaken op bel-étage

Oud terras 1e verdieping vervangen. Bij voorkeur balustrades in zink en bankirai-kunststof op vloer. Oppervlakte van 25 m² aan te leggen.
zondag 21 oktober 2018

Aanleggen van dakterras in kunstgras of composiet

Aanleggen van een dakterras in kunstgras of composiet 20 m² groot. Dak is nu in nieuwe roofing (deze zomer gelegd) en is een uitbouw (bereikbaar via garage en ladder). Schuifraam wordt nog geplaatst tussen uitbouw en living.
zaterdag 20 oktober 2018

Composiet terras aanleggen

Terras in bankirai is versleten en de draagbalken verrot op sommige plaatsen. Op eerste verdiep (huis). Ondergrond = roofing. Vernieuwen van terras : 10à 12 m². Terras nu in composiet.
zaterdag 20 oktober 2018

Terras aanleggen in thermowoods 66 m²

Het terras is ongeveer een 66 vierkante meter en de ondergrond is roofing. Dit is op het eerste verdiep een bel-étage. Gemakkelijk bereikbaar.
dinsdag 16 oktober 2018

Terras aanleggen in bankirai 18 m²

Terras aanleggen naar zuiden gericht oppervlakte 18 m². Graag in bankirai. Gemakkelijk bereikbaar, dit is een rijwoning.
dinsdag 16 oktober 2018

Composiet terras in 2 niveaus aanleggen

Aanleggen van terras in 2 niveau's, 25 m² en 23 m². Ook tussen 2 delen uitwerken met aantal tredes. Er is reeds een bestaande ondergrond.
zondag 14 oktober 2018

Houten terras aanleggen

Houten terras plaatsen met een oppervlakte van 40 m². Het hout zou bovenop de huidige terras moeten komen dat met tegels is aangelegd.
zondag 14 oktober 2018

Terras in keramische tegels aanleggen

Buitenterras in keramische tegels van 60 x 60 cm voor ongeveer 30 m² plaatsen. Naast tegels zetten moet men ook de stabilisé leggen.
woensdag 10 oktober 2018

Balkon renoveren door betonrot + balustrade vernieuwen

Renovatie van een balkon op de hoogste en tweede verdieping van een appartement. Er is een balkon rot. Dit balkon en achtergevel zijn momenteel bedekt met hout. Ook de balustrade is van hout en staalkabel. Gevelbreedte is ongeveer 7 meter en de diepte van de balkon is 1 meter breedte.
maandag 8 oktober 2018

Composiet terrassen aanleggen

Aanleggen van 2 terrassen ( eentje van +- 33 m² en eentje van +- 12,5 m² ) in composiet. Er is reeds een bestaande ondergrond ( betonplaat ). Geen grondwerken uit te voeren.
vrijdag 5 oktober 2018

Houten dakterras aanleggen

We zouden graag een houten terras plaatsen op ons platte dak in roofing. Ook een trap plaatsen naar het terras. Tussen de 50 - 100 m² groot.
vrijdag 5 oktober 2018

Composiet terras rondom vijver aanleggen

Composiet terras leggen rond bestaande vijver, ongeveer 38 vierkante meter waar een vijver in ligt van ongeveer 8 vierkante meter. Momenteel staat oppervlakte vol met beplanting wat ik zelf kan verwijderen. Materiaal door vakman aan te kopen.
vrijdag 5 oktober 2018

Oprit 40 m² aanleggen in klinkers

Klinkers aanleggen voor de oprit. De oppervlakte aan te leggen is ongeveer 40 m².
vrijdag 5 oktober 2018

Oprit van 88 m² aanleggen in kleiklinkers

Oprit 88 m ² (25 m x 3,5 m) in kleiklinkers, op de smalle kant gelegd, afbraak van de bestaande asfalt, op 2/3 de van de lengte een goot met daaropvolgend een lichte helling (tot -43) en een goot op het einde aan de garage.
donderdag 4 oktober 2018

Dakterras in composiet aanleggen

Het zou over twee terrassen gaan, is het mogelijk om ook de plaatsing te voorzien. Terras in composiet tegels op plat dak te leggen, onderzijde is roofing. Ongeveer 42 m² aan te leggen. Graag indien mogelijk ook een balustrade plaatsen.
donderdag 4 oktober 2018

Composiet terras aanleggen rond zwembad 50-55 m²

Terras aan te leggen omheen een rond zwembad, diameter 6,40 m. Oppervlakte terras ongeveer 50 m²-55 m² aan te leggen. Het terras aan de rand van het bad kan bestaan uit kortere aansluitende planken aangezien een cirkel maken enkel met speciale boordstenen kan en we hier niet voor opteren. Momenteel ligt er een bankirai vloer op (op balkjes van 4 cm). De ondergrond is een chappe vloer.
woensdag 3 oktober 2018

Terras aanleggen met keramische tegels

Terras leggen van ongeveer 50 m² met keramische tegels 60 x 60 op tegeldragers.
maandag 1 oktober 2018

Terras met tegels aanleggen

Ik wil graag een terras laten leggen van 20 m². Dit wil ik graag bezetten met tegels, ook voorbereidende werken uit te voeren. Materiaal nog niet aangekocht en kan met vakman.
zondag 30 september 2018

Twee dakterrassen in composiet aanleggen

Aanleg 2 dakterrassen +-20m2 (één van 9 m² + 12m²). Momenteel dak in kunststof. Balustrade en dergelijke is voor nadien.
zondag 30 september 2018

Heraanleggen van terras in betonnen tegels

Bestaand betonnen terras van 85 m² in twee niveaus aanleggen. In betonnen tegels of andere tegels. Uitbreken van de bestaande tegels + mortel. Mogelijk nieuwe chape + drainage mat. Plaatsen nieuwe tegels (keramisch 2 cm) en voegen, mogelijk ook nog enkele wachtbuizen en afvoergoten.
woensdag 26 september 2018

Aanleggen van terras in klinkers 13 m²

Aanleggen van terras in klinkers in achtertuin voor een oppervlakte van 13 m². Ook nog de voorbereidende werken uitvoeren, uitgraven... Klinkers zijn te bespreken met de vakman.
woensdag 26 september 2018

Composiet terras aanleggen

Huidig terras is niet zo vlak met tegels(ligt er al 50 jaar) . Zouden terras in composiet of hardhout Ipé overwegen. Terras dient op niveau deuruitgang te komen dat een 19 cm hoger ligt dan bestaand terras. Ook trap naar hof dient dan gemaakt.
dinsdag 25 september 2018

Herstelling composiet terras 15 m²

Terras in composiet herstellen : terrasplanken wpc composiet rood. Bevestiging via clips op onderframe. 2,7 cm dik, 15 cm breed. De lengte is verschillend, op maat gezaagd (Huis gekocht, terras lag er al, factuur voorlopig onvindbaar door vorige eigenaar). Schade aan de composiet : Plank van 57,5 cm lang kapot over 6 cm lengte. Plank van 59,3 volledige schade. Plank 174,5 lang, schade over 21 cm. Plank 175 lang, gebroken op 37 cm. Plank 171 lang, gebroken aan zijkant over 14 cm. Plank 59,7 cm volledige schade. Plank 171,5 kapot aan de top over 23 cm. Plank 153,3 kapot over 26 cm. Plank 101 cm kapot over 2 cm. Plank 60 cm kapot over 17 cm. Plank 2 m kapot over 4 cm. Plank 135 cm kapot over 8 cm. Plank 100,5 cm kapot over 60,5 cm
maandag 24 september 2018

Aanleggen van terras in blauwsteen 32 m²

Aanleggen van een terras achteraan de tuin van rijwoning. In blauwe steen Hanoi Bluestone 20 x 20 x 2. 5 of kleiklinkers. Totale oppervlakte van het terras 32 m².
maandag 24 september 2018

Composiet terras aanleggen

Momenteel heb ik een terras met tegels ter grootte van 4,5 m op 4 m. Hierboven op zou ik een terras willen in composiet hout met een diameter van 5 m op 8,5 m. Dus een deel op de bestaande terrastegels en een deel bovenop een grasgedeelte.
zondag 23 september 2018

Houten dakterras aanleggen 30 m²

Aanleggen van een dakterras 30 m² graag in hout. Liefst in thermowood...of ander hout te bespreken met de vakman. Dat is momenteel EPDM.
zaterdag 22 september 2018

Composiet terras aanleggen 30 m²

Composiet terras aanleggen in de tuin. Gedeeltelijk ondergrond zijn beton klinkers en een gedeelte op gras Oppervlakte graag 30 m².
vrijdag 21 september 2018

Houten terras aanleggen 16 m² en schuttingen plaatsen

Ik wil graag een terras in de tuin laten aan leggen. Ondergrond : aarde . Afmetingen : +/- 4 m x 4 m bij voorkeur in composiet hout. Graag in composiet aan te leggen. Ook nog twee schuttingen plaatsen.
woensdag 19 september 2018

Bankirai terras vernieuwen

Bestaand bankirai terras (van een appartement) dient vernieuwd te worden. Het terras is van afmetingen 3,65 m x 2,80 m. Er liggen momenteel 19 planken van 14 cm breed.

Partners

Partners van Casius