Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende terrasbouwers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in uw regio.

184 klanten bevelen een bij Casius aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: gezamelijke dakterras aan te leggen ook bij buurman, aanleggen van houten terras, terras overdekking 10 m. X 5 m. + nieuwe vloerbedekking, nieuw terras aanleggen, houten terras aanleggen, aanleg dakterras, heraanleggen van terras, aanleggen oprit langs woning, terras renoveren, aanleg terras, terras en oprit in beton, terras + betonplaten, iPE hardhout vlonder van 7 m² finaliseren. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

dinsdag 17 januari 2017

Nieuw terras aanleggen

Nieuw terras aanleggen. Oppervlakte is ongeveer een 35 m². keramische tegels al in voorraad.
maandag 16 januari 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanpalend aan een nieuwbouw ter grootte van 43 m². Grond zal nog een tiental m² moeten opgehoogd worden. Graag vakman die ter plaatse komt kijken ook voor advies van hout , en zwevend terras. Graag voorstel. Graag in de maand maart of april het terras kunnen aanleggen.
maandag 16 januari 2017

Terras + betonplaten

Terras van 30 m² aanleggen + 16 meter betonplaten. Terras met tegels.
zondag 15 januari 2017

Aanleg dakterras

Graag zouden wij een dakterras aanleggen op ons plat dak. Dit zou ongeveer 16m² zijn. Zou het mogelijk zijn om hiervoor een offerte op te maken? Het belangrijkste is dat we onze lichtinval van de koepel niet willen verliezen. Dakterras in hout en lichtkoepel of beloopbaar glas.
donderdag 12 januari 2017

Heraanleggen van terras

Heraanleggen van terras: Huidig terras zijn klinkers van 6. 5 cm dikte op stabilisé. Na uitbreken van de bestaande klinkers (doe ik eventueel zelf), kan er ca. 4. 5 cm chappe met net bovenop de stabilisé gelegd worden. Op de chappe kan dan de nieuwe keramische tegel 2 cm gelijmd worden.
dinsdag 10 januari 2017

Aanleggen oprit langs woning

Aanleggen oprit langs de woning + oprit garage in basalt platines.
maandag 9 januari 2017

Terras renoveren

Ik wil graag mijn bestaande terras renoveren: waterafloop halve meter opschuiven, tegen de achtergevel een groter wachtbekken creeren met roosters en oude tegels vervangen.
maandag 9 januari 2017

Aanleggen van houten terras

Aanleg van een houten terras met 2 trappen zoals aangegeven op plan. Het terras dient voorzien te worden van palen en een regelwerk. Liefst een duurzaam en ecologische houtsoort. Te bespreken met de vakman ter plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken door de vakman. Graag de werken laten uitvoeren in de maand maart.
maandag 9 januari 2017

Gezamelijke dakterras aan te leggen ook bij buurman

Ik woon op een dakappartement en zou graag met mijn buurman "zwevende" dakterrassen willen aanleggen. Onze appartementen zijn gescheiden van elkaar met een ruimte van circa 1,5 meter. De oppervlakte van mijn terras wordt niet meer dan 10 m² en van mijn buurman schat ik niet meer dan 14 m² (zijn appartement is groter dan het mijne. Ik wil graag een degelijke en stevige constructie maar ook zo budgetvriendelijk mogelijk. Ik heb dus geen kennis van bepaalde materialen. Wij zouden dit project graag samen aangaan. Kan dit in één offerte worden aangeboden?
dinsdag 3 januari 2017

Aanleg terras

Aanleg terras van ongeveer 90 m² met keramische tegels. Graafwerken , grondwerken , egalisen chape en dan aanleg terras.Achteraan de woning na renovatie.
donderdag 29 december 2016

Terras en oprit in beton

Graag hadden wij ons bestaand terras en oprit en eventueel de toegangspaden heraangelegd in beton. De oppervlaktes bedragen ongeveer 2 x 70 m². Aan het terras zijn ook 2 toegangen met trap (1 en 3 treden) Hierbij ziet u enkele foto's. Graag uw reactie en mijn inziens best een bezoek ter plaatse voor de juiste inschatting en om een offerte op te maken.
donderdag 29 december 2016

Terras overdekking 10 m. X 5 m. + nieuwe vloerbedekking

Rondom de woning -verticaal blauwesteen L- 1 m. X h. 35 cm x Br. 3,5 of 4 cm. (totale lengte +- 50 m.
dinsdag 20 december 2016

IPE hardhout vlonder van 7 m² finaliseren.

Prijsindicatie : Ik zoek iemand die op korte termijn een IPE hardhout vlonder kan finaliseren. Geraamte dat onder vlonder komt ligt er al (dwarsbalken). Het gaat dus alleen nog om 7 m² buitenparket van IPE vast te vijzen. Met een paar uur is dat gedaan. Graag op een vrijdagmiddag ter plaatse komen kijken.
zondag 18 december 2016

Dakterras in hout met omheining

Een dakterras plaatsen op een plat dak van ongeveer 65 vierkante meter op 1 ste verdieping. Met een omheining op een houten vloer. De stedenbouwkundige vergunning moet samen met een architect aangevraagd worden. Dakterras is in Wilrijk.
donderdag 15 december 2016

Bouwen terras bel etage met trap tuin

Wij zoeken een vakman voor een terras met trap naar de tuin aan de achterkant van onze bel etage boven een veranda in polycarbonaat. Ons huis is 6 meter breed en de veranda heeft een diepte van ongeveer 2 meter. Het terras moet geen 6 meter breed worden want we zijn op zoek naar een zo goedkoop mogelijke oplossing.
maandag 12 december 2016

Aanleggen van twee terrassen en zijpad rond het huis

Het zijn 2 terrassen. Een volledig nieuw terras op zand ondergrond tegen het huis aan. Een ander stuk is aan de zijkant van het huis waar ook de achterdeur is en deze grenzen aan bestaande klinkers maar de ondergrond is ook zavel. Beide stukken zijn zo'n 30m² per deel, 60m² in totaal dus. Voor het stuk achter het huis verkiezen we hout(bankirai of Europees hout, of andere sterke, niet te dure houtsoorten). Aan de zijkant is het was prijsafhankelijk. Ofwel klinkers of kleine kasseien. Graag ter plaatse komen kijken om dan een prijsofferte op te maken.
maandag 12 december 2016

Betonnen schutting en afdak terras plaatsen

Wij zoeken een vakman voor een betonnen schutting te laten plaatsen en voor een afdak boven ons terras te laten installeren.
maandag 12 december 2016

Aanleggen zonneterras op bestaand gras

Aanleg zonneterras op een bestaand gazon. Worteldoek reeds aanwezig. Terrein helt licht af, dus nivellering of extra balken onder terras aan 1 kant nodig. 4 x 3 meter. Ongeveer een 12 m² aanleggen met composiet.
zondag 11 december 2016

Terras in natuursteen en vervangen trappen

Terras dat is aangelegd in natuurstenen. Trappen en terras vervangen door polybeton. Adresgegevens bij afspraak.
donderdag 8 december 2016

Terras aanleggen in gepolierde beton

Interesse in gepolijste beton. Graag de gazon wegdoen en in de plaats dan gepolierde beton. Te bespreken met de vakman, graag advies en prijsofferte.
dinsdag 6 december 2016

Aanleggen terras

De totale oppervlakte van de tuin is ca 40m2 waarvan 10m2 beplanting zal worden. Als bijlagen ziet u de grenzen van een en ander. Boven het grootste gedeelte is er het terras van de bovenburen. De inham naar de terras/keukendeur is nu al in funderingsbeton. De werfoverschotten zijn zo goed als weg en de muren zijn ondertussen gevoegd. Afvoer van een minieme oppervlakte aan regenwater zou kunnen gebeuren door een sterfputje aansluitend op de afvoerpijp. De tegels is met de vakman te bespreken.
dinsdag 6 december 2016

Beton storten

Voor de aanleg van ons terras in de achtertuin, dienen we zo'n 7 m³ beton te laten storten. De omkisting is reeds aanwezig, dus het gaat om puur storten van de beton alleen. De achtertuin is omsloten, maar er kan een pomp boven het platte dak van de garage gelegd worden (of door de garage? ) om er te geraken (terras ligt zo'n 15 à 20 meter van de straat). Kan u ook meegeven hoe er wordt omgegaan met weercondities (vrieskou, regen), gezien het winter wordt?
maandag 5 december 2016

Aanleggen terras nieuwbouw

Wij starten met een nieuwbouw en overwegen de aanleg van terras / paden / oprit in beton te doen. Graag ontvangen wij mogelijkheden en offertes zie plannetje in bijlage. Graag in sierbeton laten gieten of tegels in beton. Totaal schatting 100 m². Graag ter plaatse komen kijken, om advies en mogelijkheden en prijsofferte te bespreken. Werken voor Oktober 2017
maandag 5 december 2016

Terras in beton

Terras rond huis graag in beton. Moet nog uitgegraven worden, stabilisé geplaatst worden, en beton gegoten worden.
zondag 4 december 2016

Dakterras aanleggen

Aanleggen van dakterras in composiet of keramische tegels. Nieuw aangelegd plat dak (epdm) voorzien van loopvloer lichter dan 150kg/m².
zondag 4 december 2016

Aanleggen terras en pad in vietnamese bouwsteen

Nieuwbouw woning,alles nog in aarde buiten. In totaal 60 vierkante meter,terras en pad naast het huis. Onkruid is allemaal al weg gedaan. In bijlage 3 foto's. Uitgraven, en stabilise plaatsen,beton gieten, in vietnamese bouwsteen terras en pad aanleggen. Ter plaatse komen kijken voor een volledige prijsofferte.
zaterdag 3 december 2016

Dakterras aanleggen in composiet

Aanleggen van dakterras. Voorkeur naar composiet. De werken mogen zo snel mogelijk beginnen.
vrijdag 2 december 2016

Dakterras heraanleggen

Houten terras te plaatsen. Liefst composiet-hout. Terras bevindt zich op 1 ste verdieping, tussen muren. Oude terras is reeds verwijderd. Graag zo snel mogelijk de werken uit te voeren door een goede vakman.
donderdag 1 december 2016

Terras in composiethout

Beton reeds gegoten 5,1m*3. 5m(lopende meters want twee treden over de hele lengte). Wij verkiezen een terras in composiethout doch staan open voor offertes in massief hout.
woensdag 30 november 2016

Terras waterdicht maken

Mijn terras van appartement lekt. Terug waterdicht maken en afwerken met tegels of hout. Er is ook een afvoerbuis die afgewerkt moet worden.
maandag 28 november 2016

Bouw renovatie terras bel etage

Ons bestaand houten terras renoveren of vernieuwen. Een combinatie van metaal en hout sluiten wij niet uit. In overweging nemen om constructie huidige trap (metaal) te behouden. Eventueel vernieuwen tegels gelijkvloer. Terras is 2,50 m diepte.
maandag 28 november 2016

Aanleggen terras

Wegnemen bestaande betegeling terras. Aanleggen nieuw terras in poly beton op bestaande fundering.
zaterdag 26 november 2016

Plaatsen dakterras

Dakterras is op de 4 de verdieping nieuwbouw. Oppervlakte : ongeveer 38 m². Er zijn twee opties qua prijs dat wij graag wensen te weten, ene in composiet, andere bankirai. Vanaf de maand mei of juni aan de werken starten.
donderdag 24 november 2016

Betonherstelling en vochtbestrijding-en terrasrenovatie

Vochtbestrijding terras en betonherstelling. Renovaties van beide en afwerking. Woning , de scheiding met de buren , muur komt neerslag tussen en dit dit opgelost te worden.
maandag 21 november 2016

Terras aanleggen

Kleine stadstuin met gras. Gras moet grotendeels weg. Terras aanleggen naast huis (kan dit met nidagravel? ) plus weggetje of stapstenen en kleiner terras aan ateliertje achteraan. Ik zou dit graag in januari, ten laatste februari 2017 laten doen.
zondag 20 november 2016

Lokaliseren en herstellen van lekkage onder dakterras

Naar aanleiding van enorme vochtplekken op het plafond van onze 2 kamers, de twee hoeken, net onder het trapgat van het dakterras van onze buren, vermoeden wij dat het terras aan vervanging/herstelling nodig is. Graag maak ik een afspraak om de lekkage te lokaliseren en herstellen.
zondag 20 november 2016

Aanleg dakterras en afsluiting plaatsen

Het betreft de aanleg van een dakterras op de eerste verdieping, inclusief het plaatsen van een groot raam naar het terras (ter vervanging van het bestaande raam). Het terras wordt geplaatst op het dak van het gelijkvloers appartement. Er moet langs de beide zijden een scherm van 1,8 m hoog komen en vooraan een afsluiting (standaardhoogte). De afvoer wordt geregeld via het bestaande afvoerkanaal, dat verwerkt is in het dak.
zaterdag 19 november 2016

Dakterras op bestaand dak

Wij willen graag een dakterras op een bestaand plat dak (uit roofing). Hierbij denken wij aan een balkenstructuur die op een draagmuur rust, wij willen geen voetjes op de bestaande roofing. Ons stedenbouwkundige vergunning is reeds goedgekeurd. Graag in het voorjaar de werken kunnen starten.
zaterdag 19 november 2016

Terras aanleggen

Buiten in de tuin terras aanleggen in klinkers . terras ongeveer een 30 m². Makkelijk te bereiken via carport en tuin langs de woning.
zaterdag 19 november 2016

Aanleggen houten terras

Houten terras aanleggen op bestaande grindlaag. Soort hout Europese den- of tropisch hardhout.
zaterdag 19 november 2016

Terras strandbar

Wij hebben de intentie om een strandbar te openen te Wenduine . Wij zoeken een aantal producten te intrigeren in deze strandbar. Zoals een houten of stalen basisconstructie met 40² binnenvloer en 110 m² buitenterras + een transparante terrasafsluiting van 2 x 12 meter en één maal een lengte van 8. 00 meter = totaal 32 lpm .
vrijdag 18 november 2016

Renovatie van bestaand terras

Nieuwe stenen op buitenkoer (Terras) Verven van buitenmuren Vervangen van buitenverlichting Vervangen van buitendeur
donderdag 17 november 2016

Herstelling van lek terras

Wij hebben een lek op het terras in de buurt van het afwateringsputje. Het druppelt binnen in de plaats onder het terras. Kan iemand ons vrijblijvend helpen of informatie geven? Lek afwateringsputje.
donderdag 17 november 2016

Plaatsen tegels terras

Uitbreken van klinkers en plaatsen van tegels aansluitend op een reeds betegeld gedeelte van het terras. Aanleggen terras is ongeveer een 50 m². Graag in de maand maart het terras aanleggen. De steen is te bespreken met de vakman.
dinsdag 15 november 2016

Terras aanleggen

Aanleg van terras in tuin met verlichting. Blauwe zone op foto is terras dat moet aangelegd worden. Gearceerde ruimte is trap die moet aangelegd worden. Grond moet nog opgehoogd worden, en verlichting voorzien. Graag in de maand maart ongeveer de werken kunnen starten.
maandag 14 november 2016

Terras heraanleg

Terras is van een appartement Terras is 2m65 breed en 6m50 lang. Nu ligt er slechte bankirai De planken zijn 2m65 lang. Komt ongeveer overeen met 44 planken + steunbalken . Zouden de bestaande spellen (ijzertjes ) kunnen dienen.
maandag 14 november 2016

Aanleggen terras

Betonterras onder een overkapping met berging, liefst inslijpen tegelpatroon. En aanleg oprit (25m2) in klinkers.
zaterdag 12 november 2016

Aanleggen oprit en terras

Oppervlakte : 45 vierkante meter oprit en 55 vierkante meter terras, de oprit zouden we willen uitvoeren in een goedkopere Kassel, het terras met een vlakke Kassel. Op de oprit ligt er momenteel dolemiet, op het terras ligt er hout, het terras kan door mij worden voorbereid maar graag had den we een totaalprijs gewenst met en zonder voorbereiding.
vrijdag 11 november 2016

Dak en dakterrasrenovatie

Dakrenovatie nodig + bestaande dakterrassen moeten worden afgebroken (vernieuwing hout en nieuwe minder arbeidsintensieve inrichting dakterras) Graag ter plaatse komen kijken voor advies, en prijsofferte.
dinsdag 8 november 2016

Aanleg dakterras

Aanleg van een dakterras op een plat dak dat 6m bij 2. 5m meet. - uitwerken idee ter plaatsen met eigenaars (materialen, opbouw & indeling, bevestiging balustrade, etc. ) - aanleg structuur dakterras met balkdragers - voorzien van een structuur waarop de leuning bevestigd kan worden - toeleggen met planken (hout of composiet) - mogelijkheid voorzien voor zonne/regenscherm uitleg van de bijlagen: - het raam is ondertussen een terrasraam, de schouw is afgebroken - het dak zal nog geïsoleerd worden en daardoor 12 cm hoger komen dan op de schets in de Pdf --> hierdoor blijft nog 18 cm over tussen het hoogste punt van het dak en de bovenkant van de dorpel van het terrasraam

Partners

Partners van Casius