Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare terrasbouwer uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere terrasbouwers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde terrasbouwers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende terrasbouwer uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een terrasbouwer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een terrasbouwer voor terras staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

vrijdag 22 maart 2019

Composieten terras plaatsen

Leveren en plaatsen een dakterras met houten composietvloer: Het werk omvat drie terrassen die samen een oppervlakte hebben van 311,60 m².
vrijdag 22 maart 2019

Oprit in klinkers aanleggen

Voortuin ombouwen tot oprit. Oprit in betonklinkers. Oprit van 4,4 m op 4m.
donderdag 21 maart 2019

Aanleg terras in composiet

Kleine buitenkoer van ongeveer 30 m² liggen momenteel grijze klinkers waar terras bovenop moet komen.
donderdag 21 maart 2019

Houten terras aanleggen

Plaatsen terras met Thermowood : +/- 6m20 x 7m60 . Ondergrond is asfalt op betonliggers en heeft een helling van maximum 8cm verschil. Terras +/- vlak leggen of mee met bestaande helling.
dinsdag 19 maart 2019

Houten terras maken op plat dak

Op een plat dak van de keuken (2de verdiep) een dakterras te maken. Oppervlakte : 2 m op 3 m. Dak met roofing.Zit een doorstapvelux in. Hout of composiet terras.
maandag 18 maart 2019

Houten terras aanleggen

Achteraan in onze tuin wensen we een houten terras van +-12m² aan te leggen. Momenteel bevindt er zich op deze plaats aardegrond en onkruid.
maandag 18 maart 2019

Buitenterras aanleggen

Terrasvloer voor horeca aanleggen op kasseien. Er komen windschermen op. 40 m².
maandag 18 maart 2019

Kasseien aanleggen

De oprit te vernieuwen en deze deels of volledig in boerenkasseien te laten doen. Oprit tussen 400 a 500m².
maandag 18 maart 2019

Terras in gepolierde betonvloer aan te leggen

Aanleg polybeton terras. Strakke afwerking. Mogelijks met inplanting kleine boom. aanleg terras: 3 m Br en L 6 m ( l -vorm) Totaal nieuw. Ophoging met trapje.
maandag 18 maart 2019

Oprit en pad aan te leggen met kasseien

Huidige klinkers van oprit en pad wensen we te vervangen door een natuurlijk materiaal zoals kasseien, Kandla charcoal of blauwe steen opgevoegd met flowjoint. Uitbreken van de bestaande +/-56m² klinkers en stabilisé + het herplaatsen.