Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende terrasbouwers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in uw regio.

184 klanten bevelen een bij Casius aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: buitenterras met composietplanken bouwen, aanleg van terras nieuwbouw, plaatsen van dakterras in bankirai of ipe, dakterras met schuifdeur aanmaken, aanleggen terras en oprit in kasseien, terras renoveren houtcomposiet aanleggen, plaatsen van terras in beton, dakterras maken met balustrade, terras aanleggen in composiet, aanleggen terras in ipe of padouk, terras aanleggen in betonklinkers, nieuw groot terras aanleggen, bestaand terras uitbreken en nieuw terras leggen, vernieuwen van terrassen en betonrot aan te pakken, plaatsen van betontegels voor dakterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

woensdag 22 februari 2017

Terras aanleggen

Structuur reeds voorzien. Enkel te leveren en bevestigen : 19 planken van 2800 mm en 11 planken van 1800 mm. De breedte planken : 140 mm . Ik had gedacht aan Thermowood.
dinsdag 21 februari 2017

Terras aanleggen in betonklinkers

Aanleg terras in betonklinkers naast veranda. Grondwerken en afvoer grond te voorzien (6mx3m) en bestaande terras in vloer openbreken (4mx0,75m). Boordstenen in totaal 12 m. Betonklinkers worden zelf aangekocht. Er is een poort (90cm breedte) voor doorgang naar de tuin. Het moet nog uitgegraven worden , en stabilise gelegd worden.
dinsdag 21 februari 2017

Terras aanleggen in hardhout of paddouck

Aanleg houten terras in paddouck of ander tropisch hardhout.
dinsdag 21 februari 2017

Nieuw groot terras aanleggen

Wij zouden graag nieuw groot terras aanleggen maar enig probleem is dat het niet bereikbaar is om met zwaar gerief te werken.
maandag 20 februari 2017

Bestaand terras uitbreken en nieuw terras leggen

Een bestaand terras uitbreken en een nieuw groter terras aanleggen.
maandag 20 februari 2017

Vernieuwen van terrassen en betonrot aan te pakken

Een gedeeld terras moet worden hersteld. De tegels liggen los en beton valt naar beneden. Het terras ligt aan de achterzijde van het appartementsgebouw en is verdeeld in 2 dmv een glazen scherm. Het moet worden verstevigd worden en opnieuw worden betegeld. Onderkant te verstevigen.
maandag 20 februari 2017

Plaatsen van betontegels voor dakterras

Leveren en plaatsen van betontegels 80x40x4cm op regelbare tegeldragers. Oppervlaktetextuur slijtlaag: vlak, antislip Oppervlaktebehandeling: matte, beschermende coating Tussen de tegels moet er een drainagevoeg voorzien worden van circa 5 mm. Graag ook voorstel met betontegels van 60x60x4cm Dakterras op niveau +7 m.
maandag 20 februari 2017

Terras in gepolierde beton aanmaken

Ons terras heeft een oppervlakte van +/- 3m op 5 m. In beton, ingewerkt in de achtergevel en ligt er een jaar. Dus volledig stabiel. In plaats van te betegelen of te bekleden met hardhout of composietmateriaal, denken we dat gepolierde beton op de beton de meest duurzame oplossing is om tot een mooie afgewerkt terras te komen. Bovendien moeten de randen ook afgewerkt worden.
maandag 20 februari 2017

Composiet terras plaatsen

Momenteel hebben we beton liggen als terras, daarover willen we composiet. Graag in de maand april - mei.
zondag 19 februari 2017

Terras aanleggen

Terrasaanleg bij een nieuwbouw is al uitgegraven en boordsteen is al geplaatst. Composiet of polybeton
zondag 19 februari 2017

Dakterras met schuifdeur aanmaken

Dakterras maken met schuifdeur van uit de keuken. Geen plat dak beschikbaar,dus terras op gegalvaniseerde palen constructie aansluitend tegen de buitenmuur van de keukeN. Terras vloer in hout of terrastegels (Zwevende vloer waterdoorlatend.) Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
zondag 19 februari 2017

Terras aanleggen in gepolierd beton

Terras aanleggen in gepolierd beton met als voorbereiding de ondergrond inbegrepen.
zaterdag 18 februari 2017

Terras vervangen door houten terras

Momenteel liggen er tegels op een gewapend ondergrond van 30 cm shape. Onder die chape ligt een betonnen plateau. De tegels die hierop zijn geplaatst ongeveer 8 jaar geleden zijn losgekomen en die willen we nu vervangen door een houten terras met Europese duurzame houtsoort.
zaterdag 18 februari 2017

Terras aanleggen in chape of beton

Aanleg van terras in chape of beton, totaal van 24m², met een ophoging van 20cm. Opstap voordeur 2m breed, 1m diep en ook 20cm ophoging. Opstap wordt afgewerkt in blauwe steen buitentegels van 30x30 (die hebben we al reeds gekregen). Terras achteraan gedeeltelijk met bakstenen aanleggen (hebben we ook al reeds, overschot van de bouw) nieuwbouw van 3 jaar.
vrijdag 17 februari 2017

Terras in Padouk plaatsen

Na het verwijderen van de kleiklinkers, dient er op bestaande fundering, bestaande uit betontegelmuren, en een nieuw terras in Padouk geplaatst te worden. De oppervlakte is 10 x 3 meter. Een afbraak dient niet te worden voorzien.
vrijdag 17 februari 2017

Buitenterras met composietplanken bouwen

Wij hebben een groot zwevend buitenterras, momenteel nog in ruwbouw. Graag zouden wij iemand vinden die de afwerking komt doen in composietplanken, en dit nog dit voorjaar.
donderdag 16 februari 2017

Chape leggen voor vergroten van terras

Wij zouden graag ons bestaand terras uitbreiden, momenteel ligt er eentje van 1m60 op 3,55 groot, de chape onder de tegels is 2 cm dik, dit willen we vergroten tot een terras van 5m75 op 3m30. Kan de bestaande chape laag blijven en de nieuwe daar rond gegoten worden?
donderdag 16 februari 2017

Betonnen terras gieten

Ik wil het bestaande terras (tegels) laten vervangen door een betonnen terras. Het terras is ongeveer 4 x 4 m.
woensdag 15 februari 2017

Bestaande terras vervangen door natuursteen terras

Graag prijs: Bestaande betonklinkers terras vervangen door natuursteen terras huidige ondergrond kan gebruikt worden met een minimale nivellering + leidingen voor elektriciteit en water moeten gelegd worden onder de vloer+ scheidingsmuur van 5 meter in composietplanken.
woensdag 15 februari 2017

Gepolierde beton voor terras en oprit

Graag hadden we een afspraak gemaakt voor gepolierde gewassen beton voor ons terras en oprit.
woensdag 15 februari 2017

Terras herstellen na schade van vrieskou

Er ligt nu beton, daarop stabilisé, daarop klinkers die gevoegd zijn. Ligt er al 12 jaar maar terras is naar boven gekomen door het vriezen. De voegen zijn kapot. Klinkers gaan we zelf verwijderen. Graag ter plaatse komen kijken.
woensdag 15 februari 2017

Terras bedekken met houtcomposiet

Achter het huis is de plateau voor terras al meegegoten (8,69m op 3,45m) tijdens de bouw. Nu wil ik het terras laten aanleggen in houtcomposiet of dergelijke.
woensdag 15 februari 2017

Tuinterras maken

Ik wil een tuinterras laten aanleggen van ongeveer 12 m².Terras in betonklinkers of graniet , tegels ? keuze nog niet gemaakt.
maandag 13 februari 2017

Aanleggen terras in blauw steen

Aansluiten op bestaand terras in blauwe steen. Doorgang van 1,5 m op 13 en voortuin+ pad van 6 x 7 meter. Afmaken met glaswand van 3 m op 1 m hoog.
maandag 13 februari 2017

Afbreken van tuinhuis en zonneterras aanleggen

Afbraak van tuinhuis en op de grondplaat van gewapend beton willen we een zonneterras aanleggen. Houten terras, te bespreken met vakman. Ongeveer 12 - 16m².
maandag 13 februari 2017

Onderkant van een terras afwerken met pvc of sidings

Ongeveer een 10 m op 70 cm de onderkant van een terras afmaken.
zondag 12 februari 2017

Terras plaatsen in kleiklinkers

Terras aan de tuinkant, een grote oude woning, met een grote tuin. Achtergevel is 13 meter, daarnaast de garage, ongeveer 4 meter. Er is een kleine vijver waar het terras langs 1 zijde langs ligt. Terras zou ik een kleine 4 meter diep willen. Een kleine trap van 3 treden, 1 meter breed naar een klein terras achter de garage, ongeveer 7 m². Ik dacht aan kleiklinkers om het authentieke van het huis te bewaren. Graag ter plaatse komen kijken, exact op te meten en prijs op te maken.
zondag 12 februari 2017

Aanleggen terras en oprit in kasseien

Na renovatie huis willen we een terras aanleggen. Een deel overdekt, een deel niet. Terras mag aansluiten op de oprit. Deze moet ook opnieuw aangelegd worden ( +- 80 m²kasseien, aanwezig). Doen jullie dit ook? Kunnen wij een opgesplitste factuur ontvangen voor beide werken. Adres zal meegegeven worden aan de vakman die ter plaatse komt kijken om een prijs op te maken.
zondag 12 februari 2017

Terras in bankirai aanleggen

Prijsofferte en komen kijken ter plaatse: Ik zou een houten vloer in bankirai willen laten aanleggen. Er zijn geen voorbereidende werkzaamheden nodig. Er is reeds een beschermende doek aangelegd als bescherming tegen waterinsijpeling.
zondag 12 februari 2017

Aanleggen van een stadstuin

Stadstuin aanleggen 1/2 terras en 1/2 kunstgras, afwerken met poort in paddock.
zondag 12 februari 2017

Oprit en terras aanleggen

Oprit en deel terras 125 m² aanleggen. Graag in dollemiet of grint.
zaterdag 11 februari 2017

Terras aanleggen achterzijde in composiet

Composiet terras op bestaande betonvloer aansluitend aan achterkant woning.
vrijdag 10 februari 2017

Renovatie terras

Ons terras is ongeveer 40 m² groot. Momenteel ligt hier een soort marmer op maar we willen dit graag vervangen door klinkers. Het moet dus ook uitgebroken worden en waarschijnlijk een nieuwe fundering gelegd worden.
vrijdag 10 februari 2017

Aanleggen van terras in composiet

Er ligt bankirai in en we zouden graag composiet terras hebben
vrijdag 10 februari 2017

Houtrot verwijderen

Houtrot onderaan steunbalk van het terras buiten verwijderen.
dinsdag 7 februari 2017

Oprit en terras beklinkeren

Ik wil graag het terras laten beklinkeren. De afmetingen hiervan zijn 10m op 9,5m en een extra stukje van 3m op 3m50. Het terras is bereikbaar via de poort en oprit.
maandag 6 februari 2017

Terras aanleggen op de eerste verdieping

Het huidig terras (dient uitgebroken wegens constructiefout - afvoerwaterdoorsijpeling) met approx. afmetingen 3.3m x 3.6m. Helemaal herop te bouwen vanaf de naakte betonvloer. Ik ben voorstander van een Schlütersysteem, maar geen absolute voorwaarde indien garantie van probleemloze afwatering. Liefst zelfde type als huidige tegel (Marchalls Lavo Greydaar er ook een tuinterrras is met dezelfde tegel).Afbraak van bestaand terras.
maandag 6 februari 2017

Terras renoveren houtcomposiet aanleggen

Het gaat om een oppervlakte van 52 m ². Bestaand terras kan behouden worden. Wij zouden graag houtcomposiet laten leggen (en worteldoek + afwerking randen). Graag moest het mogelijk zijn in de paasvakantie.
zondag 5 februari 2017

Aanleggen nieuw terras

Graag een prijsofferte: Aanleggen nieuw terras aan verbouwde woning. Aanleggen met hout. Oppervlakte van het terras is 15 m².
zondag 5 februari 2017

Vernieuwen buitenteras

Het gaat om een bestaand terras van ongeveer 40m² dat aan vervanging toe is.Materiaal : tegels.
zondag 5 februari 2017

Terras aanleggen

Het gedeelte is nu gras : hier uitgraven en afvoeren aarde langs vijverrand. Hoofdzakelijk vervangen bestaande kleine blauwsteentegels met nieuw terras 60x60 in vermoedelijk keramische tegels.
vrijdag 3 februari 2017

Aanleggen van nieuw terras

Plaatsing nieuw terras. Eventuele voorbereidende werken zijn onduidelijk, hoogstwaarschijnlijk is een nivellering nodig. Plaatsing van waterafvoer en/of terrasverlichting zijn in functie van wat er mogelijk is.
donderdag 2 februari 2017

Aanleggen terras

Aanleggen terrastegels van een stuk van de tuin (achteraan, waar nu gras ligt). Ongeveer een 50 m² terras aanleggen. Ongeveer 1 meter rondom het tuinhuis inbegrepen. De rest is gewoon rechtdoor. Graag in de maand van zomer bouwverlof aanleggen.
dinsdag 31 januari 2017

Huidige terras vervangen door composiet terrasplanken

Bedoeling is om het bestaande bankirai terras te vervangen door composiet terrasplanken. De ondergrond zou ik zelf aanleggen door middel van betondallen op stabilisé.
dinsdag 31 januari 2017

Klein terras aan te leggen

Het opbreken en afvoeren van een terras van ± 16m² in composietplanken. Aanleggen van een terras van ± 16m² : stabilisé en leggen van klinkers van 10x10.
maandag 30 januari 2017

Aanleg van terras nieuwbouw

Voor een nieuwbouw woning willen wij een terras aanleggen. Adres bij afspraak
zondag 29 januari 2017

Plaatsen van terras in beton

Voorzijde huis, zijkant en achter terras uitgevoerd in Beton inclusief oprit. De maximale oppervlakte is 270 vierkante meters. Details moeten besproken worden. Goed toegankelijk. Grondplan op aanvraag. Graag een vakman ter plaatse om te komen zien.
zondag 29 januari 2017

Nieuw terras aanmaken in composiet

Huidige Bankirai terras is verrot. Zowel de planken als de balken waarop het terras ligt. We zouden deze willen vervangen door Composietmateriaal. Terras is ongeveer 20 vierkante meter een stuk van een 13,5 en een stuk van een 6 vierkante meter. Ondergrond is genivelleerd, er ligt worteldoek en ook wat elektriciteitsbekabeling. Toegang tot tuin is mogelijk langs achteren, maar niet via vrachtwagen, bestelwagen lukt wel (of wagen met kar). Graag een vakman ter plaatse komen kijken , mag snel beginnen aan de werken.
donderdag 26 januari 2017

Terras aanmaken

Aanleg terras met tegels, met afvoer water, stuk ligt nu nog volledig braak. Er is nog niets gelijk gemaakt. Ter plaatse komen kijken door vakman.
woensdag 25 januari 2017

Dakterras maken met balustrade

Ik heb een huisje gekocht waarvan het tuintje omringd is door hoge muren. Op eerste en tweede verdiep is er een plat dak. Kan er hier een eenvoudige dakterras opgemaakt worden met een trap naar boven langs die hoge muur? Graag de werken in het voorjaar laten doen.

Partners

Partners van Casius