Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende terrasbouwers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in uw regio.

184 klanten bevelen een bij Casius aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: aanleggen van terras in hout, terras aan te leggen, beton in de tuin uitbreken en terras en oprit terug aanleggen, maken van terras in houtcomposiet, terras in printbeton aanleggen, vernieuwen terras, dakterras aan te leggen, twee buitenterassen aanleggen, vernieuwen dakterrassen nieuwe vloer nieuwe balustrade en panelen, aanleggen van terras in betontegels, aanleggen van een terras in hout met ingewerkt bankje en kruidenbak, terras in composiet aanleggen, terras met strak gepolierd beton aanleggen, terras en deel van oprit in klinkers aanleggen, heraanleggen oprit en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

maandag 27 maart 2017

Vernieuwen dakterrassen nieuwe vloer nieuwe balustrade en panelen

Vernieuwen 2 x dakterrassen nieuwe vloer nieuwe balustrade en panelen in bankirai. 1 x 20m2 en 1 x 40m2. Gelegen op het 5e verdiep waar ladderlift mogelijk is
maandag 27 maart 2017

Aanleggen van terras in betontegels

We hebben onze woning verbouwd tot een kangoeroewoning. Voor de uitbreiding is een zone van +/- 40 m² ( 4 x 10 ) waar we terras willen aanleggen in betontegels.
maandag 27 maart 2017

Bankirai terras afbreken en nieuwe aanleggen in natuursteen

Huidig terras (Bankirai) moet worden afgebroken.
maandag 27 maart 2017

Aanleggen van een terras in hout met ingewerkt bankje en kruidenbak

Een bestaand betonnen terras moet mooi aangelegd worden met centraal één trede naar het grasveld toe. Aanleggen van het terras in hout. Langs de zijkant zien we graag een muurtje met ingewerkt bankje en kruidenbak.
maandag 27 maart 2017

Terras in composiet aanleggen

Wij hebben momenteel een Bankirai terras liggen dat we wegens slijtage willen vervangen door Composiet planken. De afmetingen van het terras zijn: 12m x 4.15m , 4.42 x 4.15 en 4.75 x 2.00m Samen ongeveer 75 m². Het bestaande terras wil ik eventueel zelf afbreken en wegvoeren. De dragers liggen nu op 70 cm van elkaar. Deze kan ik eventueel laten liggen.
zaterdag 25 maart 2017

Terras met strak gepolierd beton aanleggen

Renovatie van een achtertuin van een rijhuis. Graag zo onderhoudsvriendelijk mogelijk. Strak, met gepolierd beton of grote (beton- of keramische) tegels.
zaterdag 25 maart 2017

Terras en deel van oprit in klinkers aanleggen

Ik zoek iemand om mijn terras en een stuk van de oprit in klinkers te leggen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 67 vierkante meter. Ik zou het graag in een blauwe of zwarte klinker hebben van 15 op 15.
zaterdag 25 maart 2017

Maken van terras in houtcomposiet

Wij willen een terras in houtcomposiet met een pad langs het huis naar de voorzijde. Er ligt nu een strook steentjes van ongeveer 2,5 meter breed rond het huis Oppervlakte terras ongeveer 40 vierkante meter. Betonlaag eronder moet nog gelegd worden. Aan zuid zijde van het terras willen we misschien bakken zetten met bamboe erin om zicht vanaf de weg te blokkeren. Terras komt zowel aan oost als aan zuid zijde te liggen.
zaterdag 25 maart 2017

Polybeton inslijpen

We zouden ook graag het polybeton ingeslepen hebben zodat het lijkt alsof er tegels zijn
zaterdag 25 maart 2017

Heraanleggen oprit

Ik zoek een vakman voor de heraanleg van de oprit.
vrijdag 24 maart 2017

Verhoogd terras vergroten en hervloeren

We hadden graag ons bestaand terras vergroot en hervloerd. Terras is aan huiszijde gelijklopend, de tuin ligt ongeveer een halve meter lager. Nu ongeveer 4m op 3m, gepland naar 4,5 op 4,5. Dus met fundaties en trap(pen)
vrijdag 24 maart 2017

Aanleggen pad langs woning en terras

Pad langs het huis, van aan voordeur tot terras achteraan. Pad is alles samen een kleine 20m². De rest is terras achteraan. Het bestaande pad moet uitgebroken worden, voor het terras moet het gras nog afgegraven worden.
vrijdag 24 maart 2017

Terras in composiet aanleggen

Bestaand (rechthoekig 12,5 x 4,0) dakterras in hardhout heeft zijn beste tijd gehad. Wilde hier overheen graag een terras in composiet aanleggen.
vrijdag 24 maart 2017

Aanleggen terras aan veranda

2 jaar geleden werd er een veranda aangebouwd. Wij willen dit nu verder afwerken door een terras aan te leggen.
vrijdag 24 maart 2017

Aanleggen terras met klinkers

Weg in betonklinkers aanleggen tussen huis en tuinhuis. Totaal 7m2
vrijdag 24 maart 2017

Terras uitbreiden

Verlengen bestaand terras met betonklinkers van 14x14 cm. Totaal 10,5m2. Uitgraven en afvoeren 12cm normale grond, stabiel 1m3 en verlengen aqua drain.
vrijdag 24 maart 2017

Houten terras aanleggen

Terras aanleggen tegen betonwand, startend na schuine betonwand en eerste gemetseld muurtje. Einde ongeveer gelijk aan einde betonwand. 2e muurtje zal weggehaald zijn. Nivellering en uitgraven doe ik zelf. Nog te bekijken hoe we best met het niveauverschil omgaan. Verder hadden we graag tegen de betonwand 2 uitsparingen voor druivelaars (die we eind mei/begin juni gaan planten) voor houtsoort dachten wij aan Thermowood of bamboe omdat we waarde hechten aan ecologische aspect (andere voorstellen zijn welkom).
donderdag 23 maart 2017

Aanleggen terras in gepolierd beton

Aanleg gepolierd beton, anti-slip, op buitenterras van 126m². Terras komt op palen (instabiele grond) en palen zijn al geboord. Graag offerte voor nivelleren, wapening aanbrengen, beton storten achterzijde woningm vanaf straat) en polieren + kwarts + sealing + voegen slijpen.
donderdag 23 maart 2017

Terras met steentapijt bekleden

Graag zouden wij ons terras met steentapijt bekleden momenteel liggen er tegels op een beton ondergrond.
donderdag 23 maart 2017

Aanleggen terras in polybeton

1 lang stuk van 12m x 4. 15m 1 stuk van 4. 75mx2. 00m 1 stuk van 4. 42x4. 15 De eerste maat is telkens de lengte. Er ligt nu een bankirai terras wat ik eventueel zelf wil opbreken.
donderdag 23 maart 2017

Aanleggen terras

Aanleg terras aansluitend aan de veranda op huidig grasperk. Ik wens graag een vakman ter plekke te laten kijken naar de mogelijkheden.
donderdag 23 maart 2017

Aanleg van terras

Aanleg terras 28 vierkante meter.Terras in keramische tegels van 60 op 60 cm. Tegels reeds aangekocht. Dringend Stabilisé leggen ook .
woensdag 22 maart 2017

Aanleg van terras in gepolierd beton

Stabilisé reeds aangelegd. Dus enkel nog plastiekfolie + wapeningsnetten + beton + aansluiten met afwatering (acodrain. Acodrain kan ook door julie aangelegd worden. ) Graag een witgrijze kleur. Indien mogelijk en betaalbaar, vezel versterking zodat we geen voegen krijgen Oppervlakte= 5m X 19 meter (terras) + 25m² paden langsheen de achtergevel en voorgevel.
woensdag 22 maart 2017

Zwembad overdekken met houten terras

Wij willen ons oud zwembad overdekken met een hout terras, we wilden het zwembad niet opvullen met aarde zodat toekomstige bewoners nog altijd kunnen beslissen of ze het zwembad willen renoveren of niet. Voor ons oogt het momenteel niet aangenaam.
woensdag 22 maart 2017

Bankirai terras plaatsen

Ik wil graag een vlot bankirai terras. Graag ontvang ik een vakman om de mogelijkheden te bekijken. Terras : 7 op 7 m.
woensdag 22 maart 2017

Terrasafwerking in thermowood

Terrasafwerking in thermowood dak is afgewerkt met epdm in lichte helling naar de regenwaterafvoeren Ik wens ook de opkanten van het dak af te werken met hetzelfde hout: 2x 4. 55 m met een hoogte van 1. 50 m en resternde hoogte van 60 cm. Een afkasting van de airco en een zitbank van 3. 00 m (zie tekening)
woensdag 22 maart 2017

Terras aan te leggen

Ik heb een nieuwbouw woning waar ik graag een terras had laten aanleggen aan de achterzijde. Ik twijfel nog tussen keramische tegels en composiet maar composiet krijgt toch mijn voorkeur als de prijs meevalt. Ik heb al een eenvoudig plan opgemaakt van de vorm - dit gaat over een groot stuk 480cm op 360cm met daaraan verbonden een zijpad langs het gebouw van 120cm op 490cm. De tuin is bereikbaar door de gang en living naar de achterdeur - 6 meter van voordeur naar achterdeur. Prijs graag inclusief voorbereidend werk (ophoging van grond waar nodig, worteldoeken, etc. ) - de composietbalken mogen ook op de offerte worden vermeld maar graag prijs hiervan apart zichtbaar.
woensdag 22 maart 2017

Terras met houten vloer op metalen constructie met balustrade en trap

Het terras moet aangebouwd worden, op een hoogte van 2,5 m boven de grond. Er komt ook een trap aan het terras. Wij zouden gaan voor een houten of metalen structuur met houten planken als terrasvloer. Er zou ook een houten schutting/zitbank in hout moeten komen aan één kant van het terras. Verder moet er ook een balustrade aan het terras komen.
dinsdag 21 maart 2017

Terras aanleggen in natuursteen

Het aanleggen van een terras met natuursteen ongeveer een 30 m². Oppervlakte terras...is nog niet bepaald. Moet nog uitgegraven worden, stabilise plaatsen. Graag na het bouwverlof.
dinsdag 21 maart 2017

Terras aanleggen in blauwsteen klinkers

Blauwsteen klinkers van 20 op 20 cm. Aansluiten op bestaand terras. Klinkers zijn reeds aanwezig. Oppervlakte :+- 20 m²
dinsdag 21 maart 2017

Aanleg van 2 dakterassen in hout

Aanleg van twee dakterassen van ca. 20 m²/terras. Appartement gelegen op de 5 de verdieping. Graag advies over de verschillende houtsoorten voor het dakterras.
dinsdag 21 maart 2017

Terras in printbeton aanleggen

Ik wil graag een terras aanleggen in printbeton van 3m op 13 m. Moet geen zware constructies dragen. Reeds uitgegraven.
maandag 20 maart 2017

Huidige tegelterras vervangen door hout

We willen graag de tegels van het huidig terras vervangen door hout.
maandag 20 maart 2017

Buitenterras plaatsen in steentapijt

Een buitenterras de beton ligt er al. Graag een prijsofferte voor steentapijt.
maandag 20 maart 2017

Betonnen terras in tuin aan te leggen

Ik wil graag een betonnen terras laten leggen in de tuin, oppervlakte ongeveer 25 m², waar later een afdak zal overkomen. Op deze beton moeten later ook de palen van het afdak later bevestigd worden
zondag 19 maart 2017

Betegelen van terras

22m2 being bluestone 20cmx20cm te betegelen op terras. Alle voorbereidingswerken zijn uitgevoerd. Tegels zijn reeds geleverd.
zondag 19 maart 2017

Aanleg van dakterras met balustrade

Aanleg dakterras, plaatsen toegangsdeur in schuindak en plaatsen van omheining. Nog te overleggen met de vakman , of rubberwood , rubbere tegels of hout...of iets anders.
zondag 19 maart 2017

Aanleggen terras in hout

Bestaande stabilise reeds gedaan. Terras aanleggen in hout, thermohout , staan open voor verschillende soorten advies ivm houtsoorten.
zondag 19 maart 2017

Heraanleg bestaand terras bel-etage

Heraanleg bestaand terras 1e verdieping van bel-etage. Bestaande ondergrond, losliggende tegels. Voorkeur in hout.
zondag 19 maart 2017

Terras en pas aanleggen in gepolierd beton

Terras en pad naast het huis aanleggen in gepolierd beton.
zaterdag 18 maart 2017

Aanleggen van terras in hout

Wij willen een terras aan de achterzijde van de woning bijbouwen ter hoogte van het eerste verdiep. Constructie kan deels hangen maar zou toch ook werken met palen. Onze voorkeur gaat uit naar hout maar een combinatie hout/metaal kan uiteraard ook. Exacte afmetingen te bespreken maar ga voor de oefening uit van 3m op 8m. Afwerking in tropisch hout, exacte soort kan ik u niet meedelen maar dient dezelfde te zijn als de soort die aan de voorzijde gebruikt wordt . Rechte trap naar de tuin die een tweetal meter lager ligt gewenst. Bekijk de foto's in bijlage deze zullen u een beter beeld geven, heb er ook even de constructie op geschetst waar wij aan dachten. Rekenen op uw advies en ideeën. Bezoek kan uiteraard om een goede offerte te kunnen maken.
zaterdag 18 maart 2017

Aanleggen terras met klinkers

Ik wil graag mijn terras laten aanleggen (8mx4m) met klinkers van 30x60 en 8m afvoergoot. Ondergrond is een betonnenvloerplaat waarin gaten geboord zijn om het water te laten afvloeien. Kan u een offerte opstellen alsook een indicatie van wanneer u dit zou kunnen plaatsen?
vrijdag 17 maart 2017

Afbreken en opnieuw aanleggen terras

Afbraak en opnieuw leggen terras in natuursteen
vrijdag 17 maart 2017

Aanleggen van terras in hout

Het gaat over een rechthoekig terras. Momenteel ligt er een uitstekende terras bestaande uit klinkers. Er zijn geen obstakels en er moeten geen voorbereidende werken uitgevoerd worden. Bovendien is het heel goed bereikbaar via d achtertuin die heel kort bij de openbare weg ligt.
donderdag 16 maart 2017

Aanleggen tuinterras

Aanleggen van een nieuw tuinterras. Oppervlakte is ongeveer 15 m².
donderdag 16 maart 2017

Maken van dakterras

Het betreft een zuid gericht terras van een dakappartement. Graag had ik hier planten in potten en een lounge set geplaatst, alsook een elektrisch zonnescherm. De planten zouden onderhoudsvriendelijk moeten zijn, en liefst groen blijven in de winter. Geen overweldigend gedoe.
donderdag 16 maart 2017

Aanleggen van terras

Een rechthoek van 5m op 10m. Er zullen nog poten of dergelijke moeten voorzien worden om het terras op te bevestigen, de ondergrond is momenteel gras. Er is vrije doorgang naast het huis.
woensdag 15 maart 2017

Vlak terras met klinkers aanleggen

Van een hellend vlak zouden wij graag een vlak terras (laten) maken. De klinkers hebben we zelf al.
woensdag 15 maart 2017

Aanleggen pad

Paadje langs het huis en terras aan de achterkant. Enkel plaatsing klinkers reeds aangekocht
woensdag 15 maart 2017

Heraanleg terras

(her)aanleg terras in betontegels.

Partners

Partners van Casius