Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende terrasbouwers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in uw regio.

211 klanten bevelen een bij Casius aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: aanleggen van terras en oprit, verhoogd terras met aansluitend terras aan te leggen, nieuw terras aanleggen, heraanleggen van dakterras en ondergrond, bouwen van houten terras, bankirai terras vervangen door keramisch of beton, nieuw houten dakterras aan te leggen, terras renoveren, bouwen van nieuw terras, bouwen van terras, terras aanleggen, terras groter maken, aanleggen terras, terras renoveren, aanleggen dakterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

donderdag 27 april 2017

Terras plaatsen

Terras is 3 m x 2. 50 meter. Hout of kunststof.
woensdag 26 april 2017

Herstellen lek in terras

Wij hebben een lek in terras en zouden het graag zo snel mogelijk willen herstellen.
woensdag 26 april 2017

Terras aan te leggen

Rechthoekig houten terras in de open tuin dichtbij het huis en gescheiden door een pad dat rond het huis loopt. In hout aan te leggen. Graag uit te voeren in de maand juni-juli.
maandag 24 april 2017

Vernieuwen terras

Graag had ik mijn achterterras laten vernieuwen... De achtergevel is al voorzien in padoek. Bij het uitbreken kan er geholpen worden. Klinkers of gepolierd beton te bespreken met de vakman.
maandag 24 april 2017

Aanleggen terras

Aanleggen van terras in keramische tegels aan achterkant van de woning. Dit dient om onze terrasmeubels op te zetten.
zondag 23 april 2017

Oude tegels afbreken en terras aanleggen

Terras aanleggen, afbraak oude tegels. Nieuwe tegels in bezit.
zondag 23 april 2017

Aanleggen terras en oprit

1) Afbraak en afvoeren bestaande oprit 22,50m x 4,60m 2) Nieuwe afvoerbuizen plaatsen 3) uitgraven (aarde - moet niet afgevoerd worden) terras achteraan 4,00 x 4,60/terras berging 3,60 x 1,20/pad gevel voorzijde 8,00 x 0,60/kant voordeur 71,70m² dus alles in totaal 100m² 4) aanleggen terrassen achteraan 4,00 x 4,60/berging 3,60 x 1,20/pad gevel voorzijde 8,00 x 0,60/pad gevel zijkant 8,00 x 0,60/terras keuken 8,70 x 4,60 dit allemaal in dezelfde tegels van 30/30 dus in totaal 73 m² 5) aanleggen oprit in betonklinkers 6,00 x 4,60 of 27,40m² 6) opvoeren grind 71,70 m² x 5 cm dik
zaterdag 22 april 2017

Omkasting vijvermuur en terras

Het betreft een afkapping in hardhout van een vijvermuur die een ongeveer 50 cm dieper gelegen vijver omwald . Aansluitend op de overkapping komt dan een smal hardhouten terrasje. De vijvermuur is opgebouwd met betonpalen en de 'gelijkvloer' bestaat uit klinkers , dit alles moet behouden blijven. De vorm van het terras is een onregelmatige 'trapezium'.
zaterdag 22 april 2017

Betegelen terras

Terras aan huis bestaande tegels verwijderen, laag beton dals verwijderen en nieuwe tegels leggen. 20 m². In het midden van tuin eventueel klein extra terras leggen (nu gras) dachten aan klinkers.
zaterdag 22 april 2017

Terras renoveren

Graag wens ik mijn terras te renoveren; herraanleg zijkant , en stabilisatie laag vernieuw + waterdichting maken terras =/- 6m2 in vietnamees blauwe steen (zo snel mogelijk) ook een 2de offerte voor nieuw aanleg van volledig terras 46m2 + 16m2 in composiet hout.
zaterdag 22 april 2017

Dakterras in kunststof bankirai

Ik zou graag een dakterras willen laten leggen in kunststof bankirai. De totale oppervlakte van het terras is 2. 5 x 3 maar er zit een lichtkoepel in waar omheen moet gewerkt worden. De koepel is 1 op 1. 8m (zie foto)
vrijdag 21 april 2017

Aanleggen van terras en oprit

Voor de aanleg van ons terras, paadjes, oprit en parking hebben wij keramische tegels van 2cm gekocht. In de bijlage is een gedetailleerde tekening van de werken die moeten gebeuren. Momenteel ligt er overal steenpuin op worteldoek. Er moeten eerst (verborgen) boordstenen geplaatst worden, diverse putten moeten opgemetst worden, daarna 20cm chape gelegd worden en daarna de tegels gelegd en gevoegd. Er zijn 2 soorten tegels: - 104m² tegels in 76x76cm - 160m² oprir in 100x50cm
vrijdag 21 april 2017

Verhoogd terras met aansluitend terras aan te leggen

Verhoogd terras aanleggen met aansluitend terras op gewoon niveau. +- 70m². Terras: fundering en muren opmetselen en betonvloer.
donderdag 20 april 2017

Nieuw terras aanleggen

Leggen van nieuw buiten terras ( 50 m² ) in blauwe steen of ander voorstel !!!! Oude stenen reeds uitgebroken en afgevoerd Oppervlakte reeds voorzien van dunne laag cement.
donderdag 20 april 2017

Heraanleggen van dakterras en ondergrond

Terras afbreken en nieuw plaatsen .Waarschijnlijk met Bankirai zonder groeven.
donderdag 20 april 2017

Terras aanleggen in polybeton

Ik zou graag een terras van 30 m² laten aanleggen uit polybeton. Het terras grenst aan de woning.
woensdag 19 april 2017

Bouwen van houten terras

Bouwen van een houten terras :8m op 5m.
dinsdag 18 april 2017

Bankirai terras vervangen door keramisch of beton

We hebben een bestaand terras dat 10 jaar geleden werd aangelegd in Bankirai en aan vervanging toe is. Hout willen we niet meer, dus graag tegels (keramisch of beton) maar we staan ook open voor andere ideeën.
dinsdag 18 april 2017

Herstellen en waterdicht maken van zwevend terras

Terras op de 4 de verdieping zwevend terras. Er is door insijpeling van water, barsten en mos. Herstelling en nieuwe vloer aanleggen.
dinsdag 18 april 2017

Bankirai terras aanleggen

Het bestaande terras moet weg of overlegd worden met planken in composiet. Rond het zwembad, rond bankirai terras van 3m vervangen door planken in composiet.
dinsdag 18 april 2017

Rustiek terras opbouwen

Vanaf een bestaand (3 jaar) steenpuinbed een rustiek terras opbouwen. Ongeveer 17 cm tussen bed en blauwsteen.
dinsdag 18 april 2017

Terras aanleggen in vietnamees blauwsteen

We hadden graag een nieuw terras aangelegd in vietnamese blauwe hardsteen van 20 X 20 en 2,5 cm dik. De tegeltjes zijn reeds aangekocht. Het terras zelf moet nog afgegraven worden, de geschikte vloerplaat moet gelegd worden en dan uiteraard de tegels geplaatst (inclusief 3 putdeksels voor septische put en 2 controleputten)
maandag 17 april 2017

Vervangen van houten planken door composiet

Nu ligt er een terras met houten planken. Ligt op stabiliseer van 12 cm dik. De houten planken wil vervangen door composietplanken. Zal zelf terras uitbreken.
maandag 17 april 2017

Aanleggen terras en oprit in gepolierd beton

Aanleg terras/gedeeltelijke oprit op reeds voorzien fundering van steenpuin. In gepolierd beton.
zondag 16 april 2017

Storten van beton

Betreft aanleg polybeton verharding die dient te fungeren als vloer voor tuinhuis, achteraan in de tuin.
zondag 16 april 2017

Aanleggen terras in composiet of tegels

Vervangen van planken bij reeds bestaand terras door composietplanken. Aanleggen van terras op beton van 3,24 m op 2,70 m
zondag 16 april 2017

Vervangen van bestaande bankirai terras

Vervanging van bestaand bankirai terras. Wegnemen van de oude planken zouden we zelf doen. We hopen de bestaande kader nog te kunnen gebruiken.
zondag 16 april 2017

Terras aanleggen in kleiklinkers

Bestaande terras bevalt ons niet meer, we zouden een volledig nieuw terras willen laten aanleggen die beter aansluit bij de vijver enz. Helaas is de betonplaat van de bestaande terras veel te hoog (zie foto dorpel onder de terrasdeur); deze zal moeten afgebroken worden indien wij kleiklinkers zouden kiezen, wat momenteel onze voorkeur geniet. De oppervlakte die opgegeven is, is van de bestaande terras.
zondag 16 april 2017

Houten terras aanleggen

De chape is reeds geplaatst - graag had ik prijs voor volledig houten terras (niet zelf te plaatsen) Houtsoort mag budgetair zijn. Het houtsoort is in samenspraak met de vakman te beslissen.
zaterdag 15 april 2017

Bankirai terras aanleggen

Houten terras aanleggen in bankirai.
zaterdag 15 april 2017

Terras aanleggen in hout

Terras van een 13 m² met tegen muur nog hout af te werken. Er liggen nu oude tegels op. Graag hout nu.
zaterdag 15 april 2017

Houten terras aanleggen

Koertje met tegels: houten terras plaatsen bovenop de bestaande tegels. In bespreking met de vakman welk soort hout gebruiken.
zaterdag 15 april 2017

Nieuw houten dakterras aan te leggen

Wij willen graag een nieuw dakterras aanleggen (ter vervanging van ons oude terras, dat wij hebben uitgebroken). Het terras heeft een afmeting van 2,45m op 3,40mm²). Het terras grenst aan 1 zijde (3,40 m) op ons appartement en aan 1 zijde (2,45m) op een muur (muur van de buren). Zie aangehechte foto's van bestaand terras op dit moment. We zouden graag een houten terras (bv. Ipé, Itauba, bankirai,... ) laten aanleggen, met een volledig glazen balustrade. We hebben een foto aangehecht als voorbeeld.
zaterdag 15 april 2017

Terrastegels aanleggen

Leggen van terrastegels (33 x 33) op chape ondergrond. Totale oppervlakte is 50 m².
zaterdag 15 april 2017

Terras aanleggen in platinen en betondallen

Het leggen van de terras in platinen en beton dallen. de ondergrond zal klaarliggen door mij.
vrijdag 14 april 2017

Plexiglas plaatsen aan balustrade terras

Ik heb reeds een balustrade aan het terras waar ik woon. Ik heb namelijk een kat in huis genomen waardoor ik de keuze heb gemaakt om plexiglas te zetten. Het is een huurappartement dus in de mate van het mogelijke zou het nadien verwijderd moeten kunnen worden zonder blijvende schade (tenzij volgende huurder dit ook wilt behouden). Het betreft de afmetingen 379 cm op 115 cm + 53 cm op 115 cm. Kunt u mij de prijs hiervan doorgeven ?
vrijdag 14 april 2017

Afbreken en opnieuw aanleggen van bankirai terras

Heb een lek in de leiding van mijn koivijver, want pomp zuigt lucht aan. Ben zeker dat lek onder mijn terras ligt (daar ligt een koppelaansluiting die waarschijnlijk lekt), dus bankirai zal moeten weggenomen worden, stabilisé opruimen zodat ik aan mijn leidingen kan komen en repareren. Daarna opnieuw stabilisé gieten en bankirai terug plaatsen. Graag een prijsofferte verkregen.
donderdag 13 april 2017

Rubbers van het dakterras herstellen

Ik zoek een vakman voor het herstellen van het dakterras. Er is een probleem met de rubbers.
donderdag 13 april 2017

Renoveren van dakterras

Volledige renovatie van bestaand oud dakterras aub. Huidig is helemaal verouderd. Ter plekke de mogelijkheden bekijken.
donderdag 13 april 2017

Aanleggen van een tuinterras

Ik zoek een vakman voor de aanleg van een tuinterras van +-30 vierkante meter. Ik zoek goedkope maar duurzame steenmaterialen. De ondergrond is reeds gelegd met stabilisé.
donderdag 13 april 2017

Terras renoveren

Aanleg van terras in klinkers blauwe steen. Het betreft een renovatie. De bestaande klinkers zullen we zelf verwijderen. Tevens dient de stabilisatielaag vernieuwd te worden aangezien er op een aantal plaatsen verzakkingen zijn.
donderdag 13 april 2017

Bouwen van nieuw terras

Het betreft een terras van ongeveer 50 m², er is echter wel een hoogteverschil van ongeveer 40 cm van het begin van het terras naar het einde toe.
woensdag 12 april 2017

Plaatsen padoukterras

Is een plantenvak van 7 op 1 waar reeds boordstenen geplaatst zijn. Dus enkel stabilise aanleggen en een terras in ipe of padouk.
woensdag 12 april 2017

Bouwen van terras

Het is een terras aan een bel-etage. Het is recht op recht met enkel de trap die er al staat waar rond gewerkt moet worden en op het einde is er een klein stuk smaller. Terras met klinkers.
dinsdag 11 april 2017

Terras aanleggen

Terras rondom bestaande villa
maandag 10 april 2017

Terras groter maken

Ik woon op een appartement (gelijkvloers) met klein terras achteraan. Achteraan is het zoals een 1e verdiep. Wil dit terras graag vergroten naar de breedte van het huis (5,7m) en 2,5m diep. Aan 1 kant staat er een muur en de andere kant is open omdat wij laatste in de rij zijn.
maandag 10 april 2017

Aanleggen terras

Heraanleg terras van 31 m². Opbreken van keramische tegels+chappe. Nieuwe betontegels/klinkers hier. + Nieuw stukje terras van 20 m² in hetzelfde materiaal waar nu nog gras is.
maandag 10 april 2017

Dakterras plaatsen in bankirai

Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan het dak op de verdieping toegankelijk is via schuifraam. De dakconstructie laat het plaatsen van een dakterras toe. Oppervlakte betreft 6 x 6 m, maar wij hebben interesse in dakterras ter belope van 6(b) x 2(l). Glazen borstwering is een optie, maar goedkoper alternatief is wellicht het gebruik van plantenbakken/andere. Mag ook in bankirai of met tegels.
maandag 10 april 2017

Houten dakterras plaatsen met opening voor lichtkoepel

Controleren van draagkracht, plaatsing houten dakterras met opening centraal voor lichtkoepel.
maandag 10 april 2017

Afbreken en vernieuwen van bankirai terras

Het dak wordt geïsoleerd en daarom moeten bestaande bankirai terrassen afgebroken worden en vernieuwd. Graag prijs voor afbraak en vernieuwing van bankirai terras. Voor- en achterterras samen 100 m². op het vierde verdieping.

Partners

Partners van Casius