Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende terrasbouwers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in uw regio.

255 klanten bevelen een bij Casius aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: garage, oprit en terras aanleggen in gepolierde beton, terras en oprit aanleggen in sierbeton, aanleg hangterrassen, houten dakterras aanleggen, terras aan te bouwen op 1ste verdieping, houten terras aanleggen, plaatsen van inox balustrade op plat dak, terras aanleggen in gepolierd beton, houten terras plaatsen, terras in natuursteen aanleggen, houten terras aanleggen, terras aanleggen, terras aanleggen in gepolierde betonvloer, aanleggen van houten zonneterras, oprit en terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

dinsdag 27 juni 2017

Aankleden van dakterras

Ik zou graag mijn dakterras (volledig open, geen wanden) laten aankleden. Er moeten wanden om de wind tegen te houden komen. Eventueel plaats om planten te zetten of een kruidenhoekje...
zaterdag 24 juni 2017

Tegels vernieuwen van bestaand terras

Bestaand terras (tegels)vernieuwen. Circa 18 m². Graag getrommelde klinkers.
zaterdag 24 juni 2017

Houten terras aanleggen

Er is juist een poulhouse (hout /eiken balken) geplaatst en we zouden graag een houten vloer onder het afdak hebben en rond het huisje. De ondergrond bestaat nu uit opvulzand en is al zo goed mogelijk gelijk getrokken. Er moet ook drainage worden geplaatst. Totale oppervlakte is 48m² =>. 8m op 6m
vrijdag 23 juni 2017

Polychape te leggen

Terras aanleggen in polychape - +/- 20 m²
vrijdag 23 juni 2017

Plaatsen van inox balustrade op plat dak

Er moet een balustrade komen op het plat dak, U vorm met daarin 1deuropening voorzien voor noodladder. Materiaal: inox. Twee dakterrassen: 3,5 x 5 en andere 7 x 5 langs drie kanten.
woensdag 21 juni 2017

Terras aanleggen in natuursteen

Graag wil ik een nieuw terras in natuursteen en dit in 20/20 of 60/60 Grote is ongeveer 40/45 vierkante meter. 8,4 m x 7 m.
woensdag 21 juni 2017

Terras aanleggen in gepolierd beton

Ik wil graag een verhoogd terras laten aanleggen in gepolierde beton. Er zitten hoogteverschillen in die met traptreden opgevangen worden. Ook de oprit en het zijpad zouden in gepolierde beton moeten uitgevoerd worden. Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Oppervlakte ruim geschat ongeveer 50-100 m², afhankelijk van de mogelijkheden.
dinsdag 20 juni 2017

Houten terras plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een terras in hout of padouk. Ook moet er een ondergrond voorzien worden. Oppervlakte is ongeveer 25 m².
dinsdag 20 juni 2017

Terras in natuursteen aanleggen

Huidig tuinterras is gewone gazon. Graag had ik Vietnamese Blauwsteen of iets gelijkaardigs laten leggen. Moet aangepast worden aan de ronde vormen in de tuin. Ook uitgraafwerken uit te voeren. Ongeveer 25 à 30 m².
zondag 18 juni 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras ook voor balustrade. Afmetingen : 308 x 215 mm (inpandig dakterras op 2 de verdieping)
zondag 18 juni 2017

Houten terras afbreken en nieuwe aanleggen

Het bestaande dakterras afbreken en nieuwe aanleggen. Terras van 15 m². Stabiliteitswerken en aanbouwen van nieuw terras.
zondag 18 juni 2017

Garage, oprit en terras aanleggen in gepolierde beton

Betreffende nieuwbouw : nog in opbouw garage + oprit + terras graag in gepolierd beton aanleggen. Oppervlakte is ongeveer 500 m².
zaterdag 17 juni 2017

Houten terras te plaatsen

Momenteel ligt hier gewoon grasveld. Bedoeling is om vanaf de woning een terras te maken. Indien er met open voeg gewerkt wordt kan het regenwater gewoon tussen de planken weg. Afmetingen : Lengte van het terras : 5. 000 mm één zijde van 2. 800 mm, andere zijde 5. 200 mm (liefst afgerond, vooraan afgewerkt en met een afstapje naar het gazon (hoogte gaat van 200-0)
zaterdag 17 juni 2017

Terras renoveren

Wij willen graag ons bestaande terras (22m²) renoveren en uitbreiden zodat er een aansluiting is met de vijver, waarvan de randen ook opnieuw moeten afgewerkt worden. Het terras dient betegeld te worden, de aansluiting met de vijver (14m²) voorzien we in hout. Naast het huis dient ook een pad (13 m²) heraangelegd te worden met grind en voorzien van stapstenen (11m²). Verder moet ook de houten trap naast de vijver vernieuwd worden en dient grind aangebracht onder de oversteek van het huis aan het linkervenster (5m²).
vrijdag 16 juni 2017

Terras aanleggen blauwe hardsteen romeins verband

Terras aanleggen ongeveer 45 m2 in blauwe hardsteen romeins verband - Leveren en plaatsen.
vrijdag 16 juni 2017

Terras te betegelen

De gewenste plaats voor ons terras is actueel de vijver , een vijver van 250 cm op 250 cm en 120 cm diep. Keuze tegels : Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.) Oppervlakte van terras te betegelen :10 vierkante meter
vrijdag 16 juni 2017

Aanleg hangterrassen

Ik wil voor een renovatieproject 2 hangterrassen laten aanleggen op het 1e verdiep. Afmetingen gaat over 1,8 m op 2,8 m. Het project is gelegen in Aalst.
donderdag 15 juni 2017

Houten terras aanleggen

Betreft een houten terras aan te leggen , houtsoort is bespreekbaar. Bestaande bevloering: tegels. Oppervlakte gaaf, vlak. Er zijn geen voorbereidende werken nodig. Overdekt terras onder koepel, aangrenzend aan woning. Formaat 329,7 cm x 295,2 cm- 10 m² .
woensdag 14 juni 2017

Houten terras te plaatsen

Oppervlakte dient vlak gemaakt te worden. Daarop een raamwerk waar de houten vloer op bevestigd moet worden. Drainage plaatsen Formaat van het terras? : 5m op 5m
woensdag 14 juni 2017

Houten terras aanleggen

Er ligt momenteel een stenen (tegels) terras met een hoogteverschil. Dat willen we gelijk trekken door een houten terras aan te leggen. Terras is ongeveer 20 m².
dinsdag 13 juni 2017

Terras aanleggen in betonplaten

Graag aanleg van betonplaten op mijn terras. Afmeting +- 8*5,50m mag afgeboord worden met kiezel. Er ligt al breekzand dus enkel gelijktrekken en platen erop. Opgelet het is een bel-étage rijwoning. Kan enkel via een deur naar de tuin :openingbreedte 70 cm
dinsdag 13 juni 2017

Oprit met kasseien aanleggen

Leggen van nieuwe oprit ongeveer 100 m² oppervlakte met kasseien.
dinsdag 13 juni 2017

Houten terras vervangen

Een bestaand houten terras vervangen. Het bestaand terras uitbreken ongeveer 26 m².
dinsdag 13 juni 2017

Composiet terras aanleggen

Terras aanleggen van ongeveer een 15 m². Graag composiet terras planken. Nog voorbereidende werken te doen? Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 12 juni 2017

Tegels leggen op terras

Ik wil een tegelvloer leggen op terras. +/- 3x4m
maandag 12 juni 2017

Houten dakterras aanleggen

Momenteel blote roofing, hierop moeten frame en vlonders aangebracht worden dit betreft een dakterras. Oppervlakte terras : ongeveer 3 m op 3 m 80. Graag houten terras aanleggen.
maandag 12 juni 2017

Afwerken terras

Afwerken van terras: Bankirai. Mijn terras is nu schoongemaakt van onkruid en zou eventueel met nivellering werken, onkruiddoek, drainage etc. kunnen afgewerkt worden. Ongeveer 60 a 70 m² terras.
maandag 12 juni 2017

Terras in hardhout aanleggen

Graag in hardhout een terras aanleggen, met aangepast zithoek. Gewenste oppervlakte van het terras 15 m² in een U vorm.
zondag 11 juni 2017

Uitbreiden bankirai terras

Het terras moet dus gelegd worden op een roofing. Omdat we het terras willen vergroten moeten deze nieuwe planken aansluiten aan de oude. Voor het nieuwe gedeelte dienen er enkel nog de draagbalken geplaatst te worden Oppervlakte terras: 14 meter op 2 meter, grenzend aan een bestaand terras, dit zou een uitbreiding zijn van het bestaand terras en moet dus naadloos grenzen aan het bestaande.
zondag 11 juni 2017

Herstelling bankirai terras

Ik wil graag mijn terras laten nakijken. Het is volledig in bankirai aangelegd maar de onder balken vertonen waarschijnlijk rot waardoor veel planken losser liggen. Mijn vraag ik om de onderlaag (bevestigingsbalken) te vernieuwen. Terras is ongeveer 70 vierkante meter
zondag 11 juni 2017

Terras aanleggen in gepolierd beton

Gaat om een nieuwbouw van een huis dat wordt opgeleverd tussen midden en einde augustus 2017 . We willen een terras in gepolierd beton (8 x 4 m of 4m25) en padje van 11,5 m x 1 m diep. Ongeveer 50 m² terras.
zondag 11 juni 2017

Terras aanleggen

Achteraan in de tuin een verhoogd terras aanleggen. Momenteel ligt er gras. Terras mag hoger liggen dan gras, hoeft niet afgegraven te worden. Nivelleringswerken uit te voeren. Oppervlakte : 21 m². aan te leggen. Graag advies en ter plaatse komen kijken.
zondag 11 juni 2017

Terras aanleggen in gepolierde betonvloer

Graag een terras aanleggen in gepolierde beton. Totale oppervlakte ongeveer 35 m². Er is al 7 cm uitgegraven.
zaterdag 10 juni 2017

Oprit, terras en tuinpad in gepolierde beton plaatsen

Oprit , terras en tuinpad samen ongeveer 82 m² gepolierd betonvloer aanleggen. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Minder dan 7 cm.
vrijdag 9 juni 2017

Terras aan te bouwen op 1ste verdieping

Wij wensen een terras aan te bouwen aan een nieuwe woning op de eerste verdieping. Het terras zou ongeveer 8 op 5 meter groot moeten zijn, liefst met een trap naar de tuin. Terras : materiaal in glas voor omheining en metaal als ondersteuning,.
vrijdag 9 juni 2017

Gepolierde betonvloer of polybeton plaatsen op terras

Er ligt nu al een terras met terrastegels, maar we zouden het ook een meter uitbreiden naar voor. En aansluitend op de zijkant ook nog een stuk bij. Gepolierd betonvloer leggen , ongeveer 35 m²
donderdag 8 juni 2017

Aanleggen van houten zonneterras

Wij wensen een zonneterras aan te leggen in hout met enkele blauwe stapstenen, nu is er enkel gras. Oppervlakte terras ongeveer 16 m².
woensdag 7 juni 2017

Oprit en terras aanleggen

Ik zou graag oprit en terras laten aanleggen in dezelfde tegel ( liefst 60 x 60) en dan éventuel klein padje naar de voordeur in zelfde soort tegel maar kleiner en langwerpig. Keramische tegels, Betontegels, natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Ongeveer 50 m² te betegelen.
woensdag 7 juni 2017

Terras in poly beton aanleggen

Poly beton voor terras op steenpuin 10 cm beton 7,50 m x,5,5 meter. Totaal oppervlakte is ongeveer 35 m².
woensdag 7 juni 2017

Bankirai terras aanleggen

Houtsoort bankirai aan te leggen in de tuin geen speciale voorbereidingswerken nodig. Oppervlakte is een cirkel met doorsnede van 3 meter.
woensdag 7 juni 2017

Terras en oprit aanleggen in sierbeton

Graag de oprit en terras aanleggen in sier beton. In totaal een 200 m² met sier beton aan te leggen.
woensdag 7 juni 2017

Houten terras aanleggen

Wij zitten met een gelijkvloer van 1. 5 m boven de grond en zouden graag ons terras op deze hoogte mee doortrekken. Betreft een houten terras van 25 m². De breedte is 6 m en de diepte zou op 5 m komen. Er is echter nog een kelder trap die mee bij het terras verwerkt moet worden.
dinsdag 6 juni 2017

Terras vernieuwen

Er is nu een bestaand bankirai terras (breken we zelf uit) wat we willen vervangen en uitbreiden met composiet en zwemvijver. Ongeveer 44 m² oppervlakte.
dinsdag 6 juni 2017

Dakterras aanleggen

Dakterras in composiet terrasplanken aanleggen Deceuninck Twinson. Oppervlakte terras : 35 m² Composiet terrasplanken Deceuninck Twinson. Materiaal nog niet in bezit.
maandag 5 juni 2017

Beton gieten voor terras

Overdekt terras van 5 m op 3 m achteraan van een rijhuis. Betonvloer leggen voor het terras. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Er zou ongeveer een 15 m² betonvloer moeten worden geplaatst.
maandag 5 juni 2017

Terras aanleggen

Momenteel is er gras en enkele tegels aanwezig. (6 m²) Enkele tegels uitbreken, klein stuk. Ongeveer 50 m².
maandag 5 juni 2017

Klinkers leggen op terras

Klinkers leggen 3,5 x 4,5 volledige werken (terras)
maandag 5 juni 2017

Terras uitbreken en terras aanleggen in gepolijst beton

Een oude terras afbreken en nieuwe plaatsen. Graag in gepolijst beton aanleggen. Oppervlakte 40 m².
zondag 4 juni 2017

Tuinterras en oprit aanleggen

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een terras in betonklinkers (ongeveer 20 x 4 m) en een inrit in kiezel (ongeveer 6 x 30 m).
zondag 4 juni 2017

Terras aanleggen en trapje plaatsen

Terras aanleggen met tegels en trapje. Oppervlakte 4 x 6 meter - trapje - 3 treden Mogelijkheid Beton?

Partners

Partners van Casius