Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende terrasbouwers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in uw regio.

229 klanten bevelen een bij Casius aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: veranda en terras aanbouwen, vernieuwen en uitbreiden terras, renoveren terrassen, aaanleggen van terras en oprit, terras aanleggen op strand, terras aanleggen in tropisch hout, gedeelte bankirai terras vervangen, terras aanleggen in polybeton, aanleggen van IPE terras, dakterras aan te leggen, gepolierd terras aanleggen, houten terras plaatsen, tuinterras vernieuwen, terras aanleggen, vernieuwen terras en buitentrap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

dinsdag 23 mei 2017

Terras van Ipe of Paddouk plaatsen

Een houten terras in Ipe of Paddock. Er ligt al een ondergrond.
dinsdag 23 mei 2017

Houten terras plaatsen

Het terras bevindt zich aan een penthouse op het achtste verdiep. Het is voorzien van tegels die een water aflating toelaten. De houten terras kan meteen op de tegels geplaatst worden, maar er moet een nivelering gebeuren.
dinsdag 23 mei 2017

Tegels terras leggen

De opdracht bestaat uit het vervangen van huidige terrastegels. - 30m2 - afhalen huidige tegels - leveren en plaatsen nieuwe tegels
maandag 22 mei 2017

Tuinterras vernieuwen

Tuinterras vernieuwen. Terras afbreken, nieuw aanleggen ofwel hout ofwel tegels.
maandag 22 mei 2017

Terras aanleggen

Het terras komt aan de uitbreiding van onze woning, tussen de achtergevel van de woning en de tuin. Er is een houten wand (in Thermowood) op de scheiding met de buren en ook in de achtergevel zit hout verwerkt (siberische lariks) rond de grote raampartij. Vandaar dat wij voor ons terras ook voor hout willen kiezen.
maandag 22 mei 2017

Vernieuwen terras en buitentrap

Bestaand terras vernieuwen en trap in beton aan de rivier, in slechte staat allemaal vernieuwen. Terras: plm. 4 m x 2 m, trap 7 treden omlaag tot in water, 1 m breed. Geheel staat in winter onder water. Terras vervangen door composiethout, trap te bespreken met de vakman inox (?)
zondag 21 mei 2017

Terras aanleggen

Twijfel tussen klinkers en hout composiet terras aan te leggen.
zaterdag 20 mei 2017

Aanleggen terras

Aanleg terras van 50 m². Bodem is ongelijk en moet gelijk getrokken worden. Er zit een waterput in het midden van het terras, deze moet toegankelijk blijven. Inden mogelijk een afgaand stuk (en geen trapje) naar het poortje dat toegang geeft op de oprit.
vrijdag 19 mei 2017

Terras aanleggen

Wij hebben momenteel een klein stukje terras liggen waar een jacuzzi op staat. Dit zouden we graag zo houden. De 70 m² hier rond hadden we graag ook terras gehad. Kan u voor ons offerte opmaken aub? Foto's bijvoegen lukt niet, deze zijn te groot.
donderdag 18 mei 2017

Terras hardhout

Aanleg houten terras op bestaande terras met klinkers, 20 m², gladde hardhout. Hardhouten over de tegels leggen.
donderdag 18 mei 2017

Terras venieuwen

Nieuw terras aanleggen, volledig vernieuwen. Bestaand terras , tegels uitnemen, en nieuw tegels plaatsen. Alles vervangen door nieuwe nog te kiezen tegels.
donderdag 18 mei 2017

Vernieuwen en uitbreiden terras

Vernieuwen en uitbreiden bestaand terras met aangepaste ingewerkte sfeerverlichting, en plaatsen van een gedeeltelijke overkapping alsook op een gedeelte windschermen plaatsen.
donderdag 18 mei 2017

Terras appartement renoveren en uitbreiden

Wij wonen in een huis op het 2de verdiep met een terras langs de kant van de tuin van 5 meter op 1 meter 10. Wij zouden dit terras graag willen renoveren door nieuwe tegels+ balustrade te zetten en indien mogelijk 1 meter breder maken. Wat zou hiervoor de prijs zijn?
donderdag 18 mei 2017

Aanleggen terras

Gewoon in rechte lijn terras aanleggen zonder fantasie . Ik zou al blij zijn met 2 dagen hulp.
donderdag 18 mei 2017

Aanleg terras in composiet of hout

Graag een prijs voor een houten terras en een prijs voor een composieten terras.
woensdag 17 mei 2017

Stabilisé en terras leggen

Het terras is uitgegraven, maar der dient bij het aanleggen van het terras uiteraard nog stabilisé etc gelegd te worden om het terras vlak te krijgen en uiteindelijk het leggen en voegen van de keramische tegels. Nadien het terras aan te leggen. Ook dit zouden we graag door dezelfde vakman uitgevoerd zien worden.
woensdag 17 mei 2017

Terras heraanleggen

Vervangen van bestaand terras met regels die gebarsten zijn. Ondergrond is niet volledig waterpas. Terras aanleggen in tegels, tegels in samenspraak met de vakman.
woensdag 17 mei 2017

Terras aan te leggen met tegels

Wij zijn opzoek naar iemand die ons terras kan komen aanleggen de tegels hebben we al.
woensdag 17 mei 2017

Nieuw terras aanleggen

Het is een terras waar momenteel beton ligt maar dat dient geniveleerd te worden om daarop het nieuwe terras te krijgen. De helft van het terras is overdekt. Terras in beton of natuursteen.
dinsdag 16 mei 2017

Bestaand terras vernieuwen

Bestaand houten terras wegdoen en een nieuw terras aan leggen,steen of hout hangt van de prijs af. Terras heeft een oppervlakte van een 20 tal vierkante meter (ongeveer 6 op 3,5 meter)
dinsdag 16 mei 2017

Aanleggen houten terras

Kunnen jullie ongeveer een prijsindicatie geven per vierkante meter? Wij hebben nu een stuk beton wat vroeger een garage was en de rest dolemiet steentjes liggen Graag zou ik een goedkope oplossing vinden voor het laten aanleggen van een houten terras , deze zou wel moeten afgebroken kunnen worden op een gemakkelijke manier omdat we later een waterput zouden willen steken Ik denk ongeveer een 30 m².
maandag 15 mei 2017

Ombouwen zandbak naar terras

Een zandbak moet terras worden. Dus stabilisé gieten en eventueel terrastegels leggen. Oppervlakte 7 m op 4 ,5 m
maandag 15 mei 2017

Renoveren terrassen

Renovatie ( vervanging ) van 2 x 2 in elkaar doorlopende terrassen ( met tussen scheidingen boven terrasvloer ) waarvan 2 op 1 ste en 2 op 2 de verdieping. Vervanging van zowel onderbouw ( houten balken op 40 cm van elkaar ) als planken vloeren.
maandag 15 mei 2017

Aaanleggen van terras en oprit

Aanleggen van een oprit & terras in steentapijt. (eventueel in combinatie met betontegels of poly beton)
zondag 14 mei 2017

Dakterras aanleggen in composiet met ballustrade

Ik wil een dakterras laten leggen van 2,5 meter lang op 6 meter breed met een omheining. Oppervlakte 15 m².
zaterdag 13 mei 2017

Terras aanleggen op strand

Plaatsing op het strand , geen afbraak , materiaal padoek Afmetingen 7 op 6 m , met windschermen in glas 3 zijden (totaal 19 lpm ) hoogte 180 cm.
vrijdag 12 mei 2017

Dakterras in hout plaatsen

Betreft een 3-ledig dak, waarbij ongeveer de helft in groendak moet komen ( daarvoor hebben wij al iemand gecontacteerd) en waarbij de andere helft nog moet ingericht worden ( planken, tegels, kunstgras ? Voor 40m²) Het dak is volledig vernieuwd in epdm en verstevigd.
vrijdag 12 mei 2017

Aanleggen terras nieuwbouwwoning

In onze nieuwbouw willen we graag een terras aanleggen achteraan de woning. De gevelbreedte is 6m voor de woning +70cm van een wandelpad welke moet aansluiten op het terras. Betontegels of keramische tegels.
vrijdag 12 mei 2017

Aanleggen terras

Aanleg op een betonverharding van een overdekt terras. Er is maar een heel beperkte dikte van de tegels (1. 5cm of minder) mogelijk.
donderdag 11 mei 2017

Beton storten voor terras

Graag bekisten en beton storten 56 m² terras
woensdag 10 mei 2017

Aanleggen terras en oprit

De oppervlakte van het terras is 32 m² (4*8), maar er kan eventueel aansluitend een oprit aangelegd worden van ongeveer 60m².
dinsdag 9 mei 2017

Veranda en terras aanbouwen

Aanbouw aan woning van terras en veranda . Plannen kunnen opgevraagd worden. Materiaal te bespreken wat betegeling betreft.
dinsdag 9 mei 2017

Houten terras en afrastering tuin

Ik zoek een vakman voor de aanleg van een houtenterras en afrastering in een stadstuin. Enkele details: - Terras 6. 5 m x 4. 5 meter. Terrasvloer in ipé (of andere aanbeveling) -Houten afrastering langs 2 zijden van terras (6. 5 m x 4. 5 m) Afspraak ter plaatse is natuurlijk mogelijk.
dinsdag 9 mei 2017

Terras aanleggen in tropisch hout

We willen een terras aanleggen in tropisch hardhout K1. Ligt hoofdzakelijk in lichte schaduw en naast eikebomen (dwz veel bladerafval in herfst, stuifmeel en bloesemafval in lente). Hout dat niet schimmelt en vochtbestendig is en zeker 20 jaar meegaat. Geen bevestigingsmateriaal zichtbaar (bouten,...). Verhoging max 10 cm. Op bestaande betontegelterras (dus zonder afbraak) dat vrij vlak ligt. Mogelijkheid om terras op te tillen (ev. Met 4 personen) om onderaan zuiver te kunnen maken na de herfst) ?
dinsdag 9 mei 2017

Bankirai terras aanleggen

We zijn op zoek naar een ecologisch bankirai terras voor onze nieuwe L-chalet van 3 x 5. Terrasplanken voor onder een luifel. Momenteel is er nog geen luifel geplaatst. Die zouden we willen doen nadat het terras gelegd is.
maandag 8 mei 2017

Terrastegels leggen

Rond terras diameter 6,5 mtr. Arduin tegel 40 x 40 en 60 x 40 meter. in chape leggen en voegen buitenkant de tegels rondzagen.
maandag 8 mei 2017

Maken van een dakterras

Ik had graag een offerte ontvangen voor het maken van een dakterras. 2.5 x 4m
maandag 8 mei 2017

Steentapijt naast zwembad leggen

Steentapijt leggen naast een buitenzwembad van ongeveer 65 m².
zondag 7 mei 2017

Aanleggen terras in Ipe

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een terras in Ipe. Het terras komt boven op een klinker terras. Afmeting :4 m * 5 meter.
zondag 7 mei 2017

Gedeelte bankirai terras vervangen

Onoverdekt gedeelte van bankarai terras vervangen Grote ongeveer 20 m²
zondag 7 mei 2017

Terras aanleggen in polybeton

Terras aanleggen in poly beton donkerblauwe kleur. verzagen in tegels 100 x 100. dikte 10 cm.
zaterdag 6 mei 2017

Houten terras aanmaken

Op bestaande roofing mag een houten terras bekleding worden geplaatst. Dus uitvulling/houten balkjes/houten bankirai planten. Te plaatsen op terras op 3 de verdieping, te bereiken via binnen.
zaterdag 6 mei 2017

Aanleggen terras en patio met arduindallen

Wij willen terras en patio laten aanleggen met arduindallen die al in ons bezit zijn.
vrijdag 5 mei 2017

Vervangen van klinkerterras door composietterras

Momenteel bestaat het terras uit klinkers. Die zouden moeten verwijderd en afgevoerd worden. In de plaats daarvan zou ik graag composietplanken laten leggen, alles recht op recht.
vrijdag 5 mei 2017

Aanleggen van IPE terras

IPE terras (liefst planken 14cm breed en 2,1 cm dikte). 6 m op 9 rechthoekig.
vrijdag 5 mei 2017

Dakterras met zwevende constructie plaatsen

Dakterras met zwevende constructie aan te leggen in hout. Op een plat dak dat daarvoor bestemd is, onmogelijk aanpalend aan keuken op eerste verdieping. (Enkel toegang via keukendeur). Dakbedekking (roofing) aanwezig en waterdicht, Reeds bestaande balustrade in aluminium met donkere glasplaten, deels beschadigd. Mogelijkheid tot alternatief: vervangen van glas door hout, geïntegreerd in aluminium structuur?? Belichting te bekijken, 1 buitenlamp tegen de muur aanwezig (maar momenteel kapot).
donderdag 4 mei 2017

Terras aanleggen

Graag zou ik een terras aanleggen van ongeveer 32 m². Stabilisé en dan tegel erop. Tegel is nog niet aangekocht.
donderdag 4 mei 2017

Terras aanleggen

Graag hadden we ons terras laten heraanleggen. De afbraakwerken zouden we zelf doen. Er zou ook een stenen waterpartij aangelegd moeten worden.
donderdag 4 mei 2017

Terras en oprit aanleggen

Graag zouden wij een terras en een oprit aanleggen en we zouden informatie willen over polybeton.
woensdag 3 mei 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras van 5,50 m op 3,65 m. Materiaal aanwezig dus enkel werkuren.

Partners

Partners van Casius