Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de terrasbouwers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare terrasbouwer uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een terrasbouwer in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een terrasbouwer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een terrasbouwer voor terras staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

woensdag 3 januari 2018

Gepolierde betonvloer / polybeton

We hebben een klein huisje gekocht in Gent met redelijk grillige vormen. Er zitten vreemde hoeken in het huis, en een gietvloer lijkt ons interessant om die reden, om zo weinig mogelijk overschot te hebben. Er komt ook vloerverwarming. De plannen worden nu getekend, en we moeten een beslissing maken over de vloer. Dat zal bepalen of we in houtskelet of staal bouwen. Bedankt! Miet Claes Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm Betonvloer te plaatsen oppervlakte is ongeveer 98 m².
woensdag 3 januari 2018

Composiet terras herstellen door storm

Door stormschade is er een scheidingswand op het composiet terras, daardoor stuk af en veel krassen. Bestaande terras uitbreken. Oppervlakte is ongeveer 35 vierkante meter.
dinsdag 2 januari 2018

Houten terras plaatsen

Het betreft een terras achteraan in de tuin van een rijwoning. Er ligt nu bankirai terras. Het bestaand houten terras van 3 op 3 m is uit te breken. De tuin is langs de zijkant bereikbaar via de buren, maar de toegang is slechts 1 m breed. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Bestaand terras uitbreken Terras in hout oppervlakte ongeveer : 16 m². Duurzaam hout.
maandag 1 januari 2018

Composiet terras aan te leggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Op bestaand terras van 2. 75 op 4 . En op kiezel een terras maken van 3 op 3. 50 Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 3. 50 mop 7 m
maandag 1 januari 2018

Houten terras vernieuwen

Bestaand houtenterras wegnemen. Oppervlakte van het terras 20 vierkante meter en 10 vierkante meter.
zondag 31 december 2017

Terras waterdicht maken

Op ons terras komt er momenteel water binnen via het schuifraam. Wij willen dit graag waterdicht laten maken. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 7-8 m².
zondag 31 december 2017

Terras aanleggen

Momenteel liggen er klinkers, deze worden zelf verwijderd. Nadien willen we een terras laten leggen met keramische tegels of natuursteen. Het zou een strak uitzicht moeten hebben. Graag ook referenties doorgeven. Welke tegels wenst u te plaatsen? : Keramische tegels, Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Hoeveel vierkante meter moet er betegeld worden? (bij benadering) : 60 m²
zaterdag 30 december 2017

Steentapijt aanleggen

Ik zou de oprit willen doen in een soort steentapijt. Rond de 90 vierkante meter is dit.
dinsdag 26 december 2017

Herstelling houten terras

Graag offerte voor het openleggen en herstelling van het terras, afgedekt met bankirai. Onderbuur heeft waterresten in het plafond. Terras in appartementsgebouw. Verslag van Humidas is ook geweest. Dichting zou niet goed zijn.
maandag 25 december 2017

Steentapijt terras plaatsen

Wij willen graag een steentapijt leggen buiten. Het gaat om ongeveer 55 m² in een rechthoekige vorm.
maandag 25 december 2017

Composiet terras plaatsen

Het terras is een aanvulling op reeds bestaand, stenen terras, het stuk is braakliggend zandgrond. Voorziening/uitsparing voor droogmolen of parrasol. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Nivelleringswerken, Drainage plaatsen. Wat is het gewenste formaat van het terras? : 20m²
zaterdag 23 december 2017

Composiet terras plaatsen

De terras moet bovenop een bestaande terras gelegd worden. Composiet terras plaatsen. Oppervlakte 50 m².
zaterdag 23 december 2017

Kasseien oprit leggen

Er ligt nu kiezel en een deel voortuin. Alles willen we wegwerken met kasseien zodat het netjes afgewerkt uitziet. De tegels/kiezel en tuin halen we zelf leeg. M2 is bij benadering. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere, Nivelleringswerken Om welke oppervlakte gaat het? (bij benadering) : 100 m2
maandag 18 december 2017

Tegels vervangen van dakterras

Nakijken waterdichtheid roofing, plaatsen houten schutting, opvoegen los voegsel Welke tegels wenst u te plaatsen? : Keramische tegels, Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Hoeveel vierkante meter moet er betegeld worden? (bij benadering) : 30m2
maandag 18 december 2017

Oprit in steentapijt leggen

Ik wil graag de oprit met grint laten vervangen door een steentapijt. Het zou gaan om heel de oprit en dit is ongeveer 100 m².
maandag 18 december 2017

Composiet dakterras plaatsen

Het terras is 24 m² groot. Er moeten bestaande houten planken verwijderd worden. Nieuwe kunststoffen te plaatsen. Over een lengte van 6 meter een balustrade plaatsen.
maandag 18 december 2017

Houten tuinhuis zetten

Ik wil graag een houten tuinhuis 4 x 7. 5 m plaatsen. Hiervoor zou ik 4 x 2 m effectief tuinhuis willen en het overige deel een overdekt terras. De betonplaat moet ook nog gegoten worden.
maandag 18 december 2017

Nieuwe tegels terras aanleggen

Vandaag is alles in betonklinkers, en ronde vormen. We willen naar meer strakke rechte vormen gaan. Daarnaast zijn er vandaag bloembakken gevormd door houten paaltjes (het grasveld ligt halve meter lager) en die moeten vervangen worden door gemetste vierkante bakken. Hier vinden we zwarte Modul Block wel mooi. Als tegels dachten we aan Marlux Forest Maple Grey. Aan de rand van het terras moeten er afwatering komen, iets in de trend van een ACO Discreet Inox. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m².
vrijdag 15 december 2017

Aanleggen van terras in steentapijt

Terras van ongeveer 35 vierkante meter in steentapijt te laten uitvoeren door vakmannen. Kan steentapijt op een bestaande kapotte terrasvloer gedaan worden in plaats van deze te moeten uitbreken.
vrijdag 15 december 2017

Terras in hout aanleggen

Leggen van een houten terrasje 25 vierkante meters. Voorbereidende werken , en uitgraven gaan we zelf doen.
donderdag 14 december 2017

Gepolierde betonvloer aanleggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wandelpad ong. 15m². Bestaande klinkers opbreken vervangen door steentapijt of gepolierde betonvloer.
donderdag 14 december 2017

Tuinterras aanleggen

Wij willen graag een terras aan ons tuinhuis aanleggen. Ook is er nog een ander deel dat nog moet worden aangelegd. We zouden het liefst natuursteen gebruiken maar dit willen we graag nog bespreken met de vakman. Het gaat om 24 m² voor het grote terras en het andere is bij benadering 6 m².
donderdag 14 december 2017

Composiet terras aanleggen

We zouden graag aluminium platen gebruiken voor ons terras waterdicht te maken. Hierboven zouden we opteren voor Composietplanken met afmetingen 140 x 23 x 2250 mm. De afmetingen van het terras zijn 3,60 m op 6,30 m.
woensdag 13 december 2017

Balkon van appartement herstellen

Terras afmetingen 6 m x 1,4 m . Oud terras in slechte staat met lek problemen naar kamers. Tussen het beton en de dorpel van de deur maar 5 à 5,5 cm hoogte. Waarschijnlijk een systeem van lage niet regelbare tegeldragers op speciale roofing. Alleen de nieuwe tegels met 2 cm hoogte ter beschikking. Eventueel kunnen wij zorgen voor de verwijdering van de oude chape. Waterdichte oplossing naar kamers nodig. Bezoek ter plaatse om de details te bekijken af te spreken.
woensdag 13 december 2017

Houten dakterras maken

Plat dak boven bakkerij herwerken tot mooi dakterras in hout met beplanting in grote bloembakken, alsook kleine pergola of veranda. Vernieuwing plat dak, alsook herschikking materiaal bakkerij (luchtkoker oven e.d.).
dinsdag 12 december 2017

Betegelen van terras met keramische tegels

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Op het moment een bestaande vloer in beton van 10m² maar in slechte staat. Is achteraan een rijhuis. Terras wordt uitgebreidt naar 40 a 45 m² . Welke tegels wenst u te plaatsen? : Keramische tegels Hoeveel vierkante meter moet er betegeld worden? (bij benadering) : 40m²
maandag 11 december 2017

Marmer steentapijt leggen

Beton ondergrond buiten terras Op welke ondergrond moet het steentapijt geplaatst worden? : Beton Hoeveel m² marmer steentapijt moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 40m²
maandag 11 december 2017

Steentapijt leggen

Graag zouden we onze oprit in steentapijt leggen, momenteel liggen er kiezelstenen. De oppervlakte is bij benadering 80 m². De ondergrond bestaat uit zwarte aarde en er ligt ook reeds een worteldoek onder.
maandag 11 december 2017

Steentapijt leggen

Wij willen graag een steentapijten terras plaatsen achter onze nieuwbouwwoning. Ook de ondergrond moet nog gegoten worden. Het gaat om een oppervlakte van bij benadering 20 m²;
zondag 10 december 2017

Reparatie balkon 1ste verdiep

Bij regen lekt het bij mij binnen. Door het balkon van mijn bovenbuur heb ik een extra ruimte die ingericht is als wasplaats. Bij regen loopt het water van de muren en druppelde uit het balkon. Volgens bovenbuur komt het niet van zijn balkon.Dit moet gemaakt worden. Masr blijkbaar heeft mijn bovenbuur daar geen interesse in, hij heeft er toch geen last van. Heb mijn verzekeringsmaatschappij agent ook al ingeschakeld.
zaterdag 9 december 2017

Chinese getrommelde blauwsteentegels plaatsen

Ik wil mijn terras betegelen. De oppervlakte is grotendeels reeds van gestabiliseerde ondergrond voorzien. Chinese getrommelde blauwsteentegels van 15 op 15 cm zijn reeds aangekocht en moeten geplaatst worden. Het gaat om een oppervlakte van 80 m².
donderdag 7 december 2017

Houten terras aanleggen

Ik wil graag een terras thermowood aanleggen. De stabilise / beton moet door jullie gelegd worden. Afmetingen van het terras zijn 6x5 meter.
zondag 3 december 2017

Aanleggen dakterras met balustrade

Voor een woning in het oude centrum willen we graag een dakterras aanleggen op het plat dak van de badkamer ( 2de etage ). De oppervlakte is ruwweg 4 m bij 2 m. Er is nog geen doorgang naar het dak, maar de trappenhal komt ook op dit dak uit.
zaterdag 2 december 2017

Gepolierde betonvloer leggen voor garage

Het oppervlak bedraagt 30.6 m² van de garage. Betonvloer voor de garage. Opbouwhoogte is ongeveer 7 cm.
donderdag 30 november 2017

Gepolierde betonvloer in huis

Volledige renovatie van bestaand gebouw. Gepolierde beton in huis leggen ongeveer een oppervlakte van 240 m².
donderdag 30 november 2017

Terras aanleggen in gepolierde beton

Aanleggen terras in gepolierde beton van 8 op 7 meter bekisting en bewapeningsnetten inbegrepen en 15 cm dik ( na overleg ) Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm Oppervlakte van het terras: 56 m². Grondwerken zijn reeds gedaan. Is al uitgegraven.
dinsdag 28 november 2017

Composiet dakterras aanleggen

Composiet terras aanleggen: Plaatsing toegangsweg naar toekomstig dakterras via plafond in gang. Het gewenste formaat van het terras is 6 m x 4 m.
zaterdag 25 november 2017

Bestaande terras uitbreken en nieuwe in betontegels leggen

Bestaande terras in mijn tuin moet verwijderd worden ,mijn huis is een rijwoning,graag een offerte van betontegel 50 op 50 cm er is een afvoerputje ongeveer 30 op 30 ook een offerte van polybeton wat is volgens jullie efficient alvast bedankt.
vrijdag 24 november 2017

Terras betegelen met natuursteen

Bij renovatiewerken hebben wij naar achter uitgebouwd en is het terras op de eerste verdieping vergroot. Ligt momenteel roofing en EPDM op. Terras te betegelen ongeveer 40 m². Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt)
donderdag 23 november 2017

Houten terras

We zouden een stukje tuin willen opofferen om terras aan te leggen omdat we in die hoek meer zon hebben. We twijfelen tussen duurzaam hout bvb paddock of tegels. Het reeds aanwezige grote terras zijn natuurstenentegels. We wonen in centrum Antwerpen, het betreft een binnentuin met dus extra logistieke beperkingen. Nivelleringswerken, Drainage plaatsen Oppervlakte is ongeveer 9 m².
woensdag 22 november 2017

Terras en oprit in beton

Oprit naast het huis van ongeveer 40 meter lang en ongeveer 3 meter breed. Aansluitend een terras van ongeveer 4 op 4 meter. Op de zijkanten ruimte laten voor groene aanplanting. De wagen moet er probleemloos over kunnen rijden zonder sporen na te laten. Op heet eind van de oprit staat een camper van ongeveer 3,5 ton. Deze moet ook over de oprit kunnen rijden zonder schade te veroorzaken. Momenteel ligt de oprit en terrasplaats vol met kiezelsteentjes. Daaronder ligt grove kiezel. De voorbereidende werken kunnen eventueel door mezelf uitgevoerd worden.
donderdag 16 november 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Voor de verbouwing en uitbreiding van onze modelwoning zijn wij op zoek naar een plaatser van een betonvloer en onderliggende fundering. We spreken enkel over het leveren, plaatsen en eventueel polieren van de beton. Bekisting en bewapening zijn reeds aanwezig. We spreken over een bijkomende ondergronde garage van ongeveer 110m² en een bijkomende kelder van ongeveer 50m². We spreken vandaag over phase 1, zie document in bijlage. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Parking / garage Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : +/- 150m² in eerste phase
donderdag 16 november 2017

Terras in gepolierde betonvloer / polybeton

Terras in gepolierde beton: Het gaat over een nieuwbouw woning waar nu nog geen terras ligt. Het gaat over een pad naar de voordeur en langs de voorgevel + een terras van ongeveer 6 op 3 meter. We zouden het beton gekleurd willen alsook het laten lijken op tegels van 1 op 1. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Oppervlakte terras is ongeveer 25 m².
woensdag 15 november 2017

Houten terras maken

Terras is 8 m op 1,50 m maar beschikbare oppervlakte voor houttegels is 8 m op 1,17 m. De ondergrond zijn rode stenen. De boord bedraagt ca 10 cm terras bevindt zich op 7 e verdieping . Geen voorbereidende werken. Graag offerte materiaal en werken all-in. Oppervlakte terras : ca 8 m x 1,17 m Graag met houttegels.
zaterdag 11 november 2017

Terras heraanleggen

Ik wil mijn terras opnieuw aanleggen. Renovatie bestaand terras. Materiaalkeuze te bepalen maar voorkeur tegels. Oppervlakte 10 m op 5 m.
donderdag 9 november 2017

Composiet terras aanleggen

Terras verwijderen en nieuw plaatsen. Bestaand terras uitbreken. Oppervlakte rond 15 m².
dinsdag 7 november 2017

Composiet terras aanleggen

Alles wordt zelf uitgebroken en weggevoerd het moet wel allemaal door het huis De oppervlakte is ongeveer 60 vierkante meter 1 terras van 6 x 3 1 terras van 8 x 4. De werken graag in de maand maart of april 2018 uitvoeren.
dinsdag 7 november 2017

Uitbreken van kiezelsteen tapijt terras en vernieuwen van terras door composiet

Ik heb een huidig deels overdenkt terras (ongeveer 50²) met kiezel (steen) tapijt. Dit wil ik eruit laten halen en een nieuw terras met composiet planken laten plaatsen. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat zowel het huidige terras eruit haalt + nieuwe aanlegt. Onder huidig terras ligt ook nog betonlaag die eruit moet om tot een hoogte van 10 cm te komen welke nodig is voor composietplanken. Ter plaatse komen kijken.
zondag 5 november 2017

Houten terras aanleggen

Bestaande terras uitbreken. Houten terras aanleggen. Oppervlakte is ongeveer 75 m² terras rond een zwembad in hardhout terrasplanken.
zaterdag 4 november 2017

Houten terras aanleggen

We wensen een terras aan te leggen dat aan onze slaapkamer grenst. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 3 op 8 m. Graag afwerken met kunstgras.