Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende terrasbouwers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in uw regio.

273 klanten bevelen een bij Casius aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: terrassen aan te leggen, tegelwerken buitenshuis, bestaand terras te vervangen door een houten terras, aanleggen van oprit met kasseien, gieten van betonnen terras met wapening, bestaand bankirai terras weghalen en nieuw houten terras leggen, houten terras aanleggen, gepolierde betonvloer of polybeton plaatsen, verhoogd terras met trap en leuning plaatsen, houten terras aanleggen, plaatsen van inox balustrade op plat dak, twee stroken in hout aanleggen langs het zwembad, houten terras aanleggen, composiet terras plaatsen, klinkers leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

maandag 17 juli 2017

Twee stroken in hout aanleggen langs het zwembad

Er moet hout geplaatst worden in twee stroken langs een zwembad. Hier lagen vroeger rails in van een overdekkingsysteem. Voorbereidende werken gebeuren : Nivelleringswerk Formaat : 2 stroken van +- 60 cm op +-7 m
zondag 16 juli 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen ongeveer 120 m².Dus zou op Azobe piketten moeten komen ipv chape.
zaterdag 15 juli 2017

Composiet terras plaatsen

Composiet terras aanmaken ongeveer 36 m². Moet nog uitgegraven worden, is nu nog gras.
zaterdag 15 juli 2017

Bestaand terras te vervangen door een houten terras

Bestaand terras van ongeveer 35 m² (buitenterras) gezet met stenen die gebarsten zijn. Graag een houten terras erover plaatsen.
vrijdag 14 juli 2017

Dakterras vernieuwen

Waterdicht maken van koepel, plaatsen nieuwe dakgoot aan koepel. Tuinscherm verwijderen en nieuw scherm plaatsen. Houten deck verwijderen. Plexiwand installeren.
vrijdag 14 juli 2017

Klinkers leggen

Plaatsen klinkers en aanleg van terras. (40m²)
donderdag 13 juli 2017

Composiet terras aanleggen

Terras in composiet : op +- 50 cm hoogte, gelijk met 2 bestaande terrassen Grootte van het terras ongeveer 18 m².
donderdag 13 juli 2017

Houten terras aanleggen

Een houten terrasje aan te leggen in ons klein stadstuintje. Oppervlakte ongeveer 30 m².
woensdag 12 juli 2017

Terrassen vernieuwen in natuursteen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : vernieuwen van 2 terrassen (van 40 en 24 vierkante meter) die met elkaar verbonden zijn door pad van ongeveer 1 meter breed. Graag willen we grote arduintegels met een modern uitzicht -dus zeer rechte randen en kleine voegen. Tegels te plaatsen? : Natuursteen. Aantal vierkante meter die moet betegeld worden: (bij benadering) : ongeveer 100 m².
woensdag 12 juli 2017

Tegels leggen op terras

Terras aanleggen: betegelen. Keramische tegels, natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ). De tegels aankopen is in samenspraak met de vakman , graag de werken rond de periode van oktober laten uitvoeren. Oppervlakte te betegelen : 8 m².
dinsdag 11 juli 2017

Herstelling voegen terras

Het terras werd een drietal jaren geleden geplaatst, maar nu komen de voegen los. Wij willen deze graag opnieuw laten voegen/herstellen met Epoxy. Grootte: 4x5m
dinsdag 11 juli 2017

Houten terras aanleggen

Stenen terras waarbij er nu 2 houten gangpaden naast het stenen terras die links en rechts langs de vijver lopen moeten gemaakt worden (Met 1 Traptrede op beide gangpaden). Elk gangpad is ca 1 vierkante meter. Voorbereidende werken gebeuren: Bestaand terras uitbreken. Wat is het gewenste formaat van het terras : +- 2 vierkante meter
dinsdag 11 juli 2017

Aanleggen van oprit met kasseien

Het betreft een halfopen nieuwbouw woning met werken voor een nieuw terras achteraan en wandelpad rond het gebouw tot aan de voordeur. Voor het terras is de aarde reeds uitgegraven, voor het wandelpad dienen eventueel nog beperkte nivelleringswerken te gebeuren. Naast het terras en wandelpad is de oprit gelegen waar het de bedoeling is steentjes te leggen. Aanleggen van de oprit met kasseien dient niet te gebeuren. Moeten er voorbereidende werken gebeuren : Nivelleringswerken, Drainage plaatsen Oppervlakte ongeveer 60 m².
dinsdag 11 juli 2017

Houten terras vervangen door tegelterras

Aan de achterzijde op de eerste verdieping van een bestaand rijhuis dient het houten dakterras vervangen door een tegelterras op verstelbare pootjes. De grootte van het terras is ongeveer 25 m² en de zijmuren staan onder een hoek. (zaagwerk).
maandag 10 juli 2017

Gieten van betonnen terras met wapening

Ik zoek een aannemer om volgende werkzaamheden te laten uitvoeren: Een betonplaat met wapeningsnet erin dient te worden gegoten voor een terras (1° verdieping) met volgende afmetingen: L= 672, 0 cm B= 312, 0 cm D= 12, 0 cm liefst met helling van 1% (ter vervanging van een chape met helling voor afwatering) indien dit technisch mogelijk is. Nadien komt daar een bitumenlaag over (+ afwerking met composietplanken op dragers - lichtgewicht). Isolatie komt nadien op het plafond. Een bekisting dient nog te worden voorzien aan de onderzijde en aan de achterzijde. Het terras is reeds ingesloten met drie muren (mijn woning bel-etage en de woning van de buren). Het storten van het beton voor het terras zal vermoedelijk met een pompwagen dienen te gebeuren (over het dak?).
maandag 10 juli 2017

Composiet terras plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : het bankirai-terras ligt rond het zwembad en is op meerdere plaatsen weggerot en ook de onderbalken zijn in slechte staat. Het terras ligt op een fundering van gestabiliseerd zand. Het uitbreken van het terras en het proper maken van de fundering kan ik zelf doen zodat het aanleggen van een nieuw terras direct kan gebeuren. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 150 m²
maandag 10 juli 2017

Bestaand bankirai terras weghalen en nieuw houten terras leggen

Bankirai terras helemaal verbleekt, hier en daar zwarte vlekken en bepaalde delen zelfs verrot op een korte tijdspanne. Reeds geprobeerd te hernieuwen met Xyladecor producten, maar helaas zonder succes. Wat dient er te gebeuren? Bestaande bankirai weghalen en in overleg nieuwe tropische houtsoort leggen. Oppervlakte ongeveer 25 m².
zaterdag 8 juli 2017

Terras aanleggen en muren metsen

3 muren metsen + terras aanleggen op tegeldragers (40m², tegels zijn megategels 100x100)
vrijdag 7 juli 2017

Houten terras aan te leggen

Er ligt al een deel stabilisé (als voorbereidend werk) maar we zouden het nog een klein deel willen uitbreiden ongeveer 4m2 Nivelleringswerken dienen nog uitgevoerd te worden als vorobereidende werken. Terras: Ongeveer 35 m² in Padouk
vrijdag 7 juli 2017

Aanleggen oprit en terras

Nieuwbouw: terras aanleggen en oprit Oppervlakte: terras 35 m² - oprit 60 m²
vrijdag 7 juli 2017

Houten terras plaatsen

Terras voor horecazaak, er is nog geen constructie voorzien. Ondergrond zijn klinkers van de stad. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 25 vierkante meter
vrijdag 7 juli 2017

Terrassen aan te leggen

Ik wil twee terrassen in padouk laten leggen (4.30 x 2.65 en 4.20 x 5.00). Daarin moeten spotjes verwerkt worden (elektriciteitskabel ligt klaar). Eventueel ook bijpassend drie plantenbakken en een bak om vuilniszakken weg te stoppen.
vrijdag 7 juli 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen. Terras moet nog worden uitgegraven. Oppervlakte : 26 m².
donderdag 6 juli 2017

Houten terras vervangen

Momenteel ligt er een houten terras. Dit moet er uit en er moet een nieuw terras komen. De 36 m² is de oppervlakte van het nieuwe terras. De ondergrond is gewoon grond, de steunlatten zijn via cement vastgemaakt. De vorm is onregelmatig. Het ligt gedeeltelijk tussen de woning en een stenen tuinmuur. Mogelijks te gebruiken hout: padoek.
woensdag 5 juli 2017

Tegelwerken buitenshuis

Het bestaande terras met gemetste bloembakken en de oprit met klinkers dienen te worden afgebroken en vervangen door een nieuw terras en oprit. Ik overweeg tegel of beton. Betontegels of natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) te plaatsen. Ongeveer 80 m².
woensdag 5 juli 2017

Composiet terras plaatsen

Ondergrond gedeeltelijk verrot van huidig terras in bankirai Nieuw terras te plaatsen, in samenspraak met vakman beslissing over materiaal. Oppervlakte is 75 m².
dinsdag 4 juli 2017

Vlonder zwembad plaatsen

Vlonder zwembad plaatsen. Materialen in samenspraak met vakman. Ongeveer 6 m².
dinsdag 4 juli 2017

Houten terras plaatsen met trapje

- Terras komt boven gras, met uitzondering van trapje: kleine overlap tussen grasveld en bestaand terras (betonklinkers). - Trapje: 1m breed, gecentreerd en bevindt zich boven bestaand terras. - Trapje: onderste trede kan/mag tot 25 à 50 cm uit terrasoppervlakte springen en bovenste trede kan/mag tot 25 à 50 cm binnen het terrasoppervlakte beginnen. - Zijkant: op 1 zijde een deurtje/luikje te voorzien van ongeveer 1 m breedte.
dinsdag 4 juli 2017

Terras in beton gieten

We willen ons terras aan de tuin in beton. Er zitten enkele verhogingen zoals septische putdeksel, kijkgatbuis riolering,verluchting kruipkelder. Een deel is reeds ruwe beton, ander deel is zand.
dinsdag 4 juli 2017

Omheining balkon dicht maken voor kinderen

Ik heb een balkon aan mijn appartement op de 2e verdieping. Dit balkon heeft een open aluminium balustrade. Het is 33 m² groot. Graag had ik de omheining dicht gemaakt met iets in de trend van plexiglas. Het mag niet de zon wegnemen van het terras maar het moet veilig gemaakt worden voor spelende kinderen.
dinsdag 4 juli 2017

Afwerken terras met hout

We zouden graag ons bestaande tegelterras van het appartement op de 1e verdieping van ongeveer 4 op 8 m willen afwerken met een gedeeltelijk houten verhoogd terras.
maandag 3 juli 2017

Houten terras te vervangen

Er is al een bestaand houten terras, maar de planken en (eventueel onderstructuur/fundering) zouden moeten vernieuwd worden. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Bestaand terras uitbreken. Wat is het gewenste formaat van het terras? : 30 m².
zondag 2 juli 2017

Klinkers leggen

Ik had graag mijn tuin beetje meer vlak gekregen en eventueel een stukje verharden met klinkers. Het is een kleine tuin. +/- 2 x 2 m
zondag 2 juli 2017

Gepolierde betonvloer of polybeton plaatsen

Terras is momenteel grote betontegels op chape. Deze moet verwijderd worden om er dan gepolierde beton op te leggen. Graag gepolierd beton leggen ongeveer 50 m² , 7 cm hoogte.
zondag 2 juli 2017

Terras aanleggen met graniettegels

We hebben momenteel een terras. Hier aansluitend heb ik een stuk (ongeveer 100 vierkante meter) uitgegraven. Daar moet dan nog een stuk terras komen, gevolgd door een pad naar achter waar een tuinhuis komt. Er komen graniettegels op.
donderdag 29 juni 2017

Rieten terrasoverkapping maken

Overdekken van terras dat aansluitend is aan woning. Rieten terrasoverkapping maken tegen de muur van de woning. Volledig rieten dak plaatsen. Ongeveer 5 m op 5 m.
woensdag 28 juni 2017

Verhoogd terras met trap en leuning plaatsen

Wij zouden graag een prijs ontvangen voor een verhoogd terras (80 cm) van 5 m diep en 6 m breed. Alsook trapje naar tuin en leuning (vb. In Inox) over 5 m te voorzien. Afwerking nog te bepalen maar kan in hardhout of ecologischer alternatief.
woensdag 28 juni 2017

Terras aanleggen in printbeton

Tuinterras achter onze woning. Het is een terras in L-vorm met ondergrond zand. Hier zou een terras moeten komen met printbeton. oppervlakte is 30 m²
dinsdag 27 juni 2017

Aankleden van dakterras

Ik zou graag mijn dakterras (volledig open, geen wanden) laten aankleden. Er moeten wanden om de wind tegen te houden komen. Eventueel plaats om planten te zetten of een kruidenhoekje...
maandag 26 juni 2017

Overkapping in aluminium plaatsen

Ik wil een aluminium overkapping van 12 m op 3,60 m met polycarbonaat dak en eventueel in de kleur Ral7039 of antraciet kleur. Plaatsing en aankoop moet nog gebeuren.
zaterdag 24 juni 2017

Tegels vernieuwen van bestaand terras

Bestaand terras (tegels)vernieuwen. Circa 18 m². Graag getrommelde klinkers.
zaterdag 24 juni 2017

Houten terras aanleggen

Er is juist een poulhouse (hout /eiken balken) geplaatst en we zouden graag een houten vloer onder het afdak hebben en rond het huisje. De ondergrond bestaat nu uit opvulzand en is al zo goed mogelijk gelijk getrokken. Er moet ook drainage worden geplaatst. Totale oppervlakte is 48m² =>. 8m op 6m
vrijdag 23 juni 2017

Polychape te leggen

Terras aanleggen in polychape - +/- 20 m²
vrijdag 23 juni 2017

Plaatsen van inox balustrade op plat dak

Er moet een balustrade komen op het plat dak, U vorm met daarin 1deuropening voorzien voor noodladder. Materiaal: inox. Twee dakterrassen: 3,5 x 5 en andere 7 x 5 langs drie kanten.
woensdag 21 juni 2017

Terras aanleggen in natuursteen

Graag wil ik een nieuw terras in natuursteen en dit in 20/20 of 60/60 Grote is ongeveer 40/45 vierkante meter. 8,4 m x 7 m.
woensdag 21 juni 2017

Terras aanleggen in gepolierd beton

Ik wil graag een verhoogd terras laten aanleggen in gepolierde beton. Er zitten hoogteverschillen in die met traptreden opgevangen worden. Ook de oprit en het zijpad zouden in gepolierde beton moeten uitgevoerd worden. Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Oppervlakte ruim geschat ongeveer 50-100 m², afhankelijk van de mogelijkheden.
dinsdag 20 juni 2017

Houten terras plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een terras in hout of padouk. Ook moet er een ondergrond voorzien worden. Oppervlakte is ongeveer 25 m².
dinsdag 20 juni 2017

Terras in natuursteen aanleggen

Huidig tuinterras is gewone gazon. Graag had ik Vietnamese Blauwsteen of iets gelijkaardigs laten leggen. Moet aangepast worden aan de ronde vormen in de tuin. Ook uitgraafwerken uit te voeren. Ongeveer 25 à 30 m².
zondag 18 juni 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras ook voor balustrade. Afmetingen : 308 x 215 mm (inpandig dakterras op 2 de verdieping)
zondag 18 juni 2017

Houten terras afbreken en nieuwe aanleggen

Het bestaande dakterras afbreken en nieuwe aanleggen. Terras van 15 m². Stabiliteitswerken en aanbouwen van nieuw terras.

Partners

Partners van Casius