Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende terrasbouwers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in uw regio.

274 klanten bevelen een bij Casius aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: houten terras aanleggen, terrassen in metaal aanbouwen, houten dakterras aanleggen, terras in natuursteen aanleggen, houten terras aanleggen, houten terras aanleggen, aanleggen terras en gazon, composiet dakterras aanleggen, terrasafsluiting in padoek plaatsen, composiet dakterras plaatsen, terras leggen in composiet, houten terras aanleggen, houten terras maken, vlonderplanken terras aanleggen, aanleggen terras in natuursteen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

woensdag 23 augustus 2017

Herstelling overdekt terras

Het terras sluit aan op de living enerzijds en de keuken anderzijds (5m op 1,20m). De overdekking (met dallen) wordt gedragen door houten balken. De hoek is aan het verzakken, circa 5cm over een afstand van 1,20m. Hoe kan dit hersteld of gestopt worden?
dinsdag 22 augustus 2017

Composiet terras aanleggen

Betegeld terras ligt voor een deel los , graag een composiet terras met planken aanleggen. Afmetingen terras :2. 80 m x 15. 00 meter.
dinsdag 22 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen: Planken te plaatsten op uitvulregels. Ondergrond is prefab-beton. Oppervlakte terras is ongeveer 236 m².
maandag 21 augustus 2017

Terrassen in metaal aanbouwen

Voor het aanbouwen van een terras op de eerste en tweede verdieping. Plannen zijn in orde. Materiaal moet in metaal zijn.
maandag 21 augustus 2017

Vlonderplanken terras aanleggen

De tuin ligt vol met zwart zand en er ligt al reeds en worteldoek over. Oppervlakte terras is ongeveer : 34 m². Graag aanleggen in vlonder planken.
maandag 21 augustus 2017

Aanleg klinkerterrasje

Een klein klinkerterrasje 3 m op 1,5 m en aansluitend daartegenaan een stukje 1,6 m op 0,8 m (dus een terrasje met een insprong). Graag ook boordstenen rond het hele terras (één kant ligt tegen tuinmuur maar die is nogal ongelijk). De koffer hebben we reeds uitgegraven voor zover nodig. De chape zal wel met kruiwagens doorheen ons huis moeten maar is goed doenbaar (gang en onbewoond gedeelte en vervolgens stuk tuin; ca. 50 meter van straat tot terras). Eventueel/desgewenst kopen/halen we klinkers en boorstenen zelf.
zaterdag 19 augustus 2017

Aanleggen terras in natuursteen

De ondergrond is egaal en reeds gebetonneerd. Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Oppervlakte te betegelen is ongeveer 10 m².
vrijdag 18 augustus 2017

Terras en oprit in gepolierde beton aanleggen

Wij willen graag ons terras en oprit in gepolierde beton ca 100 m². Aflooprooster ca 15 m te voorzien met aansluiting op riolering (gleuf ca 20lm in aarde nodig naar voorkant huis).
donderdag 17 augustus 2017

Terrassen aanleggen op appartement

2 terrassen die water doorlaten graag de terrassen terug heraanleggen. Ongeveer 12 m². En is gelegen op de vijfde verdieping. Graag in tegels aanleggen.
donderdag 17 augustus 2017

Houten dakterras aanleggen

Op dit moment word de fundering voor het dakterras gelegd, ik wil hout planken op dakterras leggen. Er ligt ook een elektrische koepel op het dak. Oppervlakte van het dakterras is 40 vierkante meter ongeveer.
donderdag 17 augustus 2017

Waterdicht maken van terras met coating op bestaande tegels

Terras is enkele jaren geleden vernieuwd maar de waterdichting is niet ok. Ben op zoek naar iemand die het terras waterdicht kan maken met een coating boven op de tegels. Grote ongeveer 5 m². Eventueel ook nog 5 andere terrassen.
donderdag 17 augustus 2017

Terras in natuursteen aanleggen

Ondergrond in puin aanwezig. Terras moet op 1 niveau komen met vloer binnen en profiel schuiframen. Er dient dus ook gekeken te worden naar afwatering voor ramen. Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ). Ongeveer 40 m².
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen: De eerste 80 cm wordt gebruikt om onze huidige blauwe steen te verbergen en de overgang tussen binnen en buiten op gelijk niveau mogelijk te maken. En toegang te vergemakkelijken tot de drainage die hier ligt indien nodig. Totale oppervlakte ter plaatse komen kijken.
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Terras van 35 m² ligt 15 cm hoger dan terras van 21m². Alles dient gelegd te worden op een reeds bestaand terras van tegels. 56 m² in totaal.
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Wij willen een tweede terras aanleggen in Bankirai of een ander dergelijk hout met een oppervlakte van +/- 40 m². De ondergrond bestaat uit beton. De werken zouden zo vlug mogelijk moeten worden uitgevoerd. Formaat oppervlakte 40 vierkante meter.
dinsdag 15 augustus 2017

Composiet dakterras aanleggen

Dakterras voorzien van roofing, ongeveer 50 vierkante meter dient in composiet tegels aangelegd te worden. Totale oppervlakte : 50 vierkante meter.
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen :Rijwoning. Niveauverschil van de woning met de tuin achter (ongeveer 1/2 trede). Graag in bankirai of andere soort hout graag advies hierover. Ongeveer 9 m² in totaal aanleggen.
maandag 14 augustus 2017

Aanleggen terras en gazon

Ongeveer 60m² houten terras (stuk naast huis in natuursteen) aanleggen tussen zwemvijver, poolhouse en woonhuis. *nivelleren grond, weghalen bouwmaterialen in toplaag grond, aanleg gazon.
zaterdag 12 augustus 2017

Terras bekleden met houtwerk

Ik wil graag mijn terras aan mijn appartement met een duurzame houtsoort laten beleggen. Ong. 10m²
vrijdag 11 augustus 2017

Dakterras in composiet herstellen

Mijn dakappartement van jaar 2011 is voorzien van een composiet terras dat momenteel volledig aan het kapot gaan is. Ik heb een offerte nodig om dit voor te kunnen leggen aan de verzekering en vervolgens te gaan uitvoeren om dit te gaan herstellen. Ik ben me er van bewust dat de vakman iets kan aanrekenen om de offerte op te stellen aangezien het een verzekeringskwestie is.
donderdag 10 augustus 2017

Terras in hout aanleggen

Vervangen van oud terras in bankirai van twintig jaar geleden. Ongeveer 8 m op 2 m.
donderdag 10 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Gazon weghalen en rondom het zwembad terras aanleggen. +/ 50 M² in een U-vorm.
woensdag 9 augustus 2017

Composiet dakterras aanleggen

Dakterras op 1ste verdiep met trap naar tuin. Oppervlakte 6 op 2 meter. Momenteel geen terras aanwezig, dus alle voorbereidende werken ook nog uit te voeren.
woensdag 9 augustus 2017

Terrasafsluiting in padoek plaatsen

Ik wil een afsluiting van een terras laten uitvoeren in padoek, 2 wanden : 12 lm en 6 lm. Aanpalend aan dit terras eveneens nog een bijkomende constructie waarvan de balken en palen eveneens in padoek zouden uitgevoerd worden.
woensdag 9 augustus 2017

Terras betegelen

Momenteel ligt er een keramische tegel die op een gewapende fundering met stabilisé en mortelbed ligt. Nieuwe keramische tegels of betontegels te plaatsen. Tegels nog niet aangekocht. Ongeveer 50 m². - Rechthoek (+/- 35 m²) & L-vormig pad (+/- 1,5m breed x [6+4meter lang]).
dinsdag 8 augustus 2017

Houten terras plaatsen

Houten wanden aanbrengen en de houten bangkirai vloer uitbreken en vervangen + nodige fundering en drainage voorzien. Afmetingen: 6 breed x 12 lang
dinsdag 8 augustus 2017

Composiet dakterras plaatsen

Dak is net compleet vernieuwd, balken, isolatie, afwerking rondom rond met balustrade, en bedekt met EPDM. 5 meter breed en 6,5 meter lang.
maandag 7 augustus 2017

Terras in tegels aanleggen

+/- 50m² terras met 11 lopende meter betonnen boordsteen, tand en groef, hoogte 30cm in natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,..) plaatsen.
zondag 6 augustus 2017

Terras leggen in composiet

De bestaande tuin loopt af naar de woning. Aan het huis is er een hoogteverschil van nog 35 cm. 5 meter in de tuin is dat nog maar enkele cm. Het terras dient dan ook op een ongelijk constructie gelegd te worden. Het is de bedoeling dat er geen betonnen fundering onder komt zodat het water nog steeds in de grond kan. Nivelleringswerken nodig ongeveer 7 op 5 m.
zaterdag 5 augustus 2017

Composiet terras plaatsen

Momenteel bestaat ons terras uit diverse materialen en we willen er graag 1 geheel van maken. Het nadeel is dat we met een niveauverschil zitten van +/- 5 cm over de hele breedte. Ik hoop dat we door terrasplanken te plaatsen alles op 1 niveau kunnen brengen en er 1 mooi geheel van kunnen maken. We zouden de terrasplanken in grijs composiet willen. Nivelleringswerken nodig. Oppervlakte : 93,56 m²
vrijdag 4 augustus 2017

Terras in kleiklinkers aanleggen

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een terras van 35m² in kleiklinkers. Volledig nieuw terras , al uitgegraven.
vrijdag 4 augustus 2017

Terras in betontegels aanleggen

Bestaande terras moet worden opengebroken en afgevoerd. Nieuw terras moet aangelegd worden in betontegels. Materiaal nog niet aangekocht. Zo'n 30-tal vierkante meter.
woensdag 2 augustus 2017

Terras in composiet aanleggen

Het dakterras bestaat nu uit hout, dat is een beetje aan het verzakken en wil ik vervangen door een onderhoudsvrij materiaal. Het uitbreken kunnen we zelf, er zal wel gekeken moeten worden of het onderliggende dak nog in goede staat is, misschien is er hier en daar een scheurtje of zo maar ik vermoed van niet omdat ik van de onderbuur nog geen klachten gehoord heb. Het terras bestaat nu ongeveer 10 jaar. Ongeveer 7 meter op 4 meter, een dakterras op het eerste verdiep.
dinsdag 1 augustus 2017

Aanleggen stenen terras

Wij willen grind vervangen door een stenen terrasvloer van 4,95m op 4,10m aangesloten aan het huis. Het betreft hier een terras in een stadstuin die volledig ommuurd is en toegang is enkel mogelijk via de deur aan de straatkant.Terras in natuursteen.
dinsdag 1 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Grondwerken zijn uitgevoerd. Misschien moet er nog een tussenlaag of verhoging geplaatst worden. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman. Oppervlakte is ongeveer 40m².
dinsdag 1 augustus 2017

Betonneren van terras

Oppervlakte terras 80m². Beton gieten om achteraf bangkirai op te fixeren.
maandag 31 juli 2017

Terras aan te leggen in composiet

Terras aan te leggen. Een rechthoek van 5 m bij 2 m (10m²) met daaraansluitend een rechthoek van 4 m bij 5 m (20m²) Terras aanleggen op een ondergrond die bestaat uit gras! Niverleringswerken als voorbereidende werken Wat is het gewenste formaat van het terras? : 30m²
maandag 31 juli 2017

Terras bedekken met tegels

We hebben een beton terras die wij zou willen bedekken met vloer, tegels.
maandag 31 juli 2017

Houten terras vernieuwen

Er is een erker waar het terras moet aan aangepast worden en schuin loopt. Ongeveer 13 m². Het hout van het huidige terras is rot en dit moet vernieuwd worden.
maandag 31 juli 2017

Terras aanleggen in polybeton + verzagen in tegels

Terras 15 cm diep in polybeton, te zagen in tegels 80 x 80 cm, totaal 38m².
maandag 31 juli 2017

Terras aanleggen in keramische tegels

Soort tegel: Keramisch, zwart , 600x400x10, vorstbestendig (deze heb ik in voorraad) Tegellijm (deze heb ik in voorraad). Ongeveer 30 m².
maandag 31 juli 2017

Houten terras op dak plaatsen

Het vernieuwde platte dak in EPDM moet volledig terras worden. Het water moet ook kunnen weg vloeien. Er is op dit moment ook geen afsluiting aanwezig. In totaal 16 m².
vrijdag 28 juli 2017

Heraanleg van nieuw terras

Huidig terras bankirai uit te breken, eveneens 6 treden te maken in materiaal terrasplanken Bestaand terras uitbreken. Gewenste formaat van het terras : 3x4 m. Materiaal : composiet.
donderdag 27 juli 2017

Houten terras maken

Houten terras op poten met chemische verankering in de muur. Voorkeur houtsoorten: Padoek, Ipé Wat is het gewenste formaat van het terras : 24m².
donderdag 27 juli 2017

Houten terras maken

Er moeten geen voorbereidende werken gebeuren. De nieuwe terrasplanken moeten enkel op de reeds gelegde onderbalken bevestigd worden. Ongeveer 15 m².
woensdag 26 juli 2017

Houten terras aanleggen

Verhoogd terras aansluitend op bestaande terras met tegels en trap. Formaat van het terras : 20 m²
maandag 24 juli 2017

Terras in gepolierde beton aan te leggen

Storten en polieren van beton voor terras - geen print (45m²). Het betreft een renovatieproject van een gesloten bebouwing (achteraan is wel toegang tot de kavel via een braakliggend stuk veld). Er ligt reeds een terras tegen de achtergevel. Hopelijk kan dit als basis gebruikt worden. Er kan nog een 10-tal cm omhoog gewerkt worden tot aan bovenkant dorpel achterdeur.
maandag 24 juli 2017

Betonnen terrasondergrond aanleggen

Voor ondergrond tuinhuis/luifel +/- 25 vierkante meter. Tuinhuis/luifel 3 x 6m. Eventueel betegeling. 10cm dik.
zondag 23 juli 2017

Terras aanleggen op bestaande beton

Ingesloten terras op bestaande beton leggen : 7 x 6 meter = rechthoek omgeven door muren langs alle zijden, terras is ingegraven t.o.v. buren en tuin om niveauverschil in terrein op te vangen = > beton moet blijven +/- 20cm speling voor nivellering en opbouw terras. Nivellering nodig. Afwatering te voorzien. Afwerking in polybeton, tegel of natuursteen genieten voorkeur naargelang mogelijkheden
zaterdag 22 juli 2017

Beton gieten voor terras

Beton gieten voor terras Afmetingen: 3M x 6M x 10cm.

Partners

Partners van Casius