Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de terrasbouwers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare terrasbouwer uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een terrasbouwer in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een terrasbouwer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een terrasbouwer voor terras staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

donderdag 21 september 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanmaken ongeveer 12 m². Als terrasvloer op beide terrassen. Planken van 12 cm x 3/4” op een onderliggende afstand van ± 1 cm bevestigd op een kaderwerk van cederlatten welke in dikte verhogen zodat een perfect horizontaal bovenvlak verkregen wordt Het geheel wordt losliggend op de onderliggende waterdichting gelegd
woensdag 20 september 2017

Terras aan te leggen met kasseien

Terras aan te leggen. Nu gras. Wij graven aarde weg, 15m² Materiaalkeuze nog niet helemaal vastgelegd te bespreken met vakman.
maandag 18 september 2017

Tuinterras laten gieten in beton

We willen graag ons tuinterras laten gieten in beton. Het betreft 2 kleine terassen, het eerste met trappen en een verhoging voor een plantenbak, het tweede is een effen stuk. Het gaat om een totaal van 6m³ Het gaat om een rijwoning. Plannen beschikbaar
zondag 17 september 2017

Terras aanleggen in gepolierde betonvloer

Terras in gepolieerd beton aanleggen:ongeveer 180 m ² Renovatiewerken.
zondag 17 september 2017

Composiet terras aanleggen

Het terras ligt voor een tuinhuis en er is een betonvloer gegoten waar nu natuursteen op ligt maar die willen we eraf doen omdat ze loskomen. Bestaand terras uitbreken Wat is het gewenste formaat van het terras? : het terras is 3. 05 breed en 5m lang dus 15. 25 m³
zaterdag 16 september 2017

Composiet terras aanleggen

Nieuwbouw. Terras op 1st verdieping. Ondergrond EPDM. Grote rechte vlakken, geen moeilijke kantjes. 100 vierkante meter Terras in composiet aanleggen.
vrijdag 15 september 2017

Betontegels aanleggen op dakterras

Terras afmeting: 60 x 40 x 5 cm (29 kg per tegel) te plaatsen op tegeldragers op tegeldragers. Op een bestaand gebouw betegelen, dit zijn loodse kisten. Dit is 1 groot gebouw. Tegels in samenspraak met de vakman.
donderdag 14 september 2017

Terras in klinkers

Wij wensen een terras in klinkers te laten aanleggen. Alles dient nog uitgegraven te worden en er dient nog een boordsteen geplaatst te worden. Terras : 15 à 20 m².
donderdag 14 september 2017

Houten thermowood terras aanleggen

Momenteel ligt er een stenen terras. Dit mag blijven liggen. Het houten terras mag er op worden geplaatst. Voorkeur gaat naar Thermowood klasse 1. Oppervlakte is 24 vierkante meter, 2 schuine kanten dus zeker ruim rekenen.
woensdag 13 september 2017

Terrasoverkapping plaatsen

Wij willen een terrasoverkapping laten plaatsen in hout of aluminium. Afmeting 6 m L - 3 m B.
dinsdag 12 september 2017

Uitgraven en stabilise aanleggen en betegelen terras

Uitgraven en stabilise aanleggen voor terras. Betegelen van een terras. Ongeveer 40 m².
zondag 10 september 2017

Terras aanleggen in ipé of padouk

Momenteel is er beton op -20 cm. Lichte helling op deze beton voor afwatering. Hierop ondersteuning plaatsen. Terras 11 m lang, deels 4 m breed, deels 5 m breed, planken in langsrichting van 4 en 5 m. Oppervlakte 50 m² ipé/padouk/... .
zaterdag 9 september 2017

Terras en pad betegelen

Ik zoek een vloerder voor ons terras+pad te leggen 53 m². Terras en pas zou moeten worden betegeld.
vrijdag 8 september 2017

Aanleggen van een tuinterras

Ik zoek een vakman voor de aanleg van een tuinterras van +-30 vierkante meter. Ik zoek goedkope maar duurzame steenmaterialen. De ondergrond is reeds gelegd met stabilisé.
donderdag 7 september 2017

Voegen terras herstellen

Ik heb een terras met keramische tegels, waarbij een groot aantal voegen vernieuwd moeten worden voor het behoud en tegen de vorst, oppervlakte totaal terras is ongeveer 200 vierkante meter, met tegels van 25*25 cm, 70% van de voegen zien er nog goed uit, maar dat is mijn oordeel;, niet als vakman. Ik zou graag op korten termijn de voegen laten herstellen.
woensdag 6 september 2017

Aanleggen terras met tegels

Aanleg van een terras in de achtertuin (rijwoning). We zouden zelf alle graafwerken uitvoeren. Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Ongeveer 37 m² terras te leggen.
woensdag 6 september 2017

Dakterras in hout aanleggen

Wij willen een dakterras aanleggen op het plat dak van een appartementsgebouw. +/- 220m² groot. Een gedeelte terras (hout of composiet) en een gedeelte daktuin.
dinsdag 5 september 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton plaatsen

Beton storten voor de oprit en tuinpad ongeveer 30-35 m². Meer dan 7 cm.
dinsdag 5 september 2017

Hangterras in staal plaatsen

Ik wens een terras te plaatsen aan onze appartement. Afmetingen :1,5 m breed en 4 m lang. Wij wonen in centrum Brussel in een appartementsgebouw op de 2de verdiep. Toelating van mede eigenaars bekomen.
maandag 4 september 2017

Terras aanleggen in bankirai

Terras aanleggen: met bankirai De vloer moet op een bestaande betontegel gelegd worden Drainage plaatsen Oppervlakte is 20 m². Graag in het voorjaar de werken kunnen uitvoeren.
maandag 4 september 2017

Terras in padouk aanleggen

Huidige terras zullen zij zelf uitbreken, nieuwe terras in padouk leggen. Oppervlakte ongeveer 25 m².
maandag 4 september 2017

Composiet terras aan te leggen

Er is een bestaand terras, deze zou eventueel kunnen vernieuwd worden, het heeft dezelfde afmeting als de nieuw aan te leggen terras. Het hout van het bestaand terras zou dan moeten uitgebroken worden. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Nivelleringswerken Wat is het gewenste formaat van het terras? : 4,00 diep op 5,80 breed
maandag 4 september 2017

Composiet dakterras plaatsen

Het betreft een dakterras met roofing. Graag volledig bedekken met composiet planken. Oppervlakte is 3m op 6m.
maandag 4 september 2017

Dakterras maken op roofing plat dak

We hadden een hard houten daktarras. Hebben we nu verwijderd omdat het begon te stinken en los kwam na aantal jaren . Nu willen we dat laten vernieuwen. Nieuwe roofing leggen en nieuwe bedekking. Materiaalkeuze te bespreken met vakman ter plaatse.
zondag 3 september 2017

Keramische tegels plaatsen op terras

Tegels te plaatsen op bestaand terras 6m x 4m en 6m x 2m. De tegels mogen niet dikker zijn dan 2 cm. In samenspraak met de vakman aan te kopen. 34 m².
woensdag 30 augustus 2017

Tegelwerken buitenshuis

Bestaand terras met beton tegels van 40/40 uitbreken en buitentrap van 1 meter hoogte eveneens vernieuwen. Ongeveer 20 vierkante meter.
woensdag 30 augustus 2017

Terras in kasseien aanleggen

Ik zoek een vakman om een terras in kasseien aan te leggen. Er moeten ook nog nivelleringswerken uitgevoerd worden. Padje aan te leggen. 40 m² in totaal.
woensdag 30 augustus 2017

Kasseien heraanleggen

Het werk omvat herleggen van een bestaande oprit in kasseien. Het uitbreken + nivelleren zouden we voor eigen rekening nemen. Dus enkel plaatsing kasseien + stabiel. 75 m².
dinsdag 29 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Momenteel is er een afwaterend terras van kiezelsteentjes graag een houten terras aanleggen. Nivelleringswerken. Terras iets meer dan 100 m².
maandag 28 augustus 2017

Terras aanleggen in thermowood

Terras moet gelegd worden op bestaande fundering en chape. De fundering staat op -20c m van de vloerhoogte. Graag in thermowood. Oppervlakte is 80 m².
maandag 28 augustus 2017

Terras met klinkers aanleggen

Het bestaande terras in hout breken we zelf af, er is een betonplaat onder waarop de stabilise en betonklinkers dan moeten geplaatst worden Oppervlakte is ongeveer 30 m².
maandag 28 augustus 2017

Houten terras aanleggen

We hebben een terras van tegels. Dit willen we uitbreiden met hout. Liefst het meest budgetvriendelijke hout wat toch ook sterk is. Oppervlakte is 40m2
maandag 28 augustus 2017

Houten terras aanleggen in Ipe

Terras in Ipe planken met B-fix clips. Ook nivelleringswerken uitvoeren. 8,30 x 3,50 meter. Ofwel in de maand oktober uitvoeren afhankelijk van de andere werken, ofwel in het voorjaar uit te voeren.
zaterdag 26 augustus 2017

Gemetste vijver afbreken en terras aanleggen

Ik zoek een vakman voor een gemetste vijver af te breken om daarna het terras verder aan te leggen met terrastegels.
zaterdag 26 augustus 2017

Terras in betontegels aanleggen

Terras 3x5 m; verzonken in grasveld (zodat de zitmaaier er over kan); met namaakvoegen (1x1m).
woensdag 23 augustus 2017

Herstelling overdekt terras

Het terras sluit aan op de living enerzijds en de keuken anderzijds (5m op 1,20m). De overdekking (met dallen) wordt gedragen door houten balken. De hoek is aan het verzakken, circa 5cm over een afstand van 1,20m. Hoe kan dit hersteld of gestopt worden?
dinsdag 22 augustus 2017

Composiet terras aanleggen

Betegeld terras ligt voor een deel los , graag een composiet terras met planken aanleggen. Afmetingen terras :2. 80 m x 15. 00 meter.
maandag 21 augustus 2017

Terrassen in metaal aanbouwen

Voor het aanbouwen van een terras op de eerste en tweede verdieping. Plannen zijn in orde. Materiaal moet in metaal zijn.
maandag 21 augustus 2017

Vlonderplanken terras aanleggen

De tuin ligt vol met zwart zand en er ligt al reeds en worteldoek over. Oppervlakte terras is ongeveer : 34 m². Graag aanleggen in vlonder planken.
maandag 21 augustus 2017

Aanleg klinkerterrasje

Een klein klinkerterrasje 3 m op 1,5 m en aansluitend daartegenaan een stukje 1,6 m op 0,8 m (dus een terrasje met een insprong). Graag ook boordstenen rond het hele terras (één kant ligt tegen tuinmuur maar die is nogal ongelijk). De koffer hebben we reeds uitgegraven voor zover nodig. De chape zal wel met kruiwagens doorheen ons huis moeten maar is goed doenbaar (gang en onbewoond gedeelte en vervolgens stuk tuin; ca. 50 meter van straat tot terras). Eventueel/desgewenst kopen/halen we klinkers en boorstenen zelf.
zaterdag 19 augustus 2017

Aanleggen terras in natuursteen

De ondergrond is egaal en reeds gebetonneerd. Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Oppervlakte te betegelen is ongeveer 10 m².
vrijdag 18 augustus 2017

Terras en oprit in gepolierde beton aanleggen

Wij willen graag ons terras en oprit in gepolierde beton ca 100 m². Aflooprooster ca 15 m te voorzien met aansluiting op riolering (gleuf ca 20lm in aarde nodig naar voorkant huis).
donderdag 17 augustus 2017

Terrassen aanleggen op appartement

2 terrassen die water doorlaten graag de terrassen terug heraanleggen. Ongeveer 12 m². En is gelegen op de vijfde verdieping. Graag in tegels aanleggen.
donderdag 17 augustus 2017

Houten dakterras aanleggen

Op dit moment word de fundering voor het dakterras gelegd, ik wil hout planken op dakterras leggen. Er ligt ook een elektrische koepel op het dak. Oppervlakte van het dakterras is 40 vierkante meter ongeveer.
donderdag 17 augustus 2017

Waterdicht maken van terras met coating op bestaande tegels

Terras is enkele jaren geleden vernieuwd maar de waterdichting is niet ok. Ben op zoek naar iemand die het terras waterdicht kan maken met een coating boven op de tegels. Grote ongeveer 5 m². Eventueel ook nog 5 andere terrassen.
donderdag 17 augustus 2017

Terras in natuursteen aanleggen

Ondergrond in puin aanwezig. Terras moet op 1 niveau komen met vloer binnen en profiel schuiframen. Er dient dus ook gekeken te worden naar afwatering voor ramen. Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ). Ongeveer 40 m².
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen: De eerste 80 cm wordt gebruikt om onze huidige blauwe steen te verbergen en de overgang tussen binnen en buiten op gelijk niveau mogelijk te maken. En toegang te vergemakkelijken tot de drainage die hier ligt indien nodig. Totale oppervlakte ter plaatse komen kijken.
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Terras van 35 m² ligt 15 cm hoger dan terras van 21m². Alles dient gelegd te worden op een reeds bestaand terras van tegels. 56 m² in totaal.
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Wij willen een tweede terras aanleggen in Bankirai of een ander dergelijk hout met een oppervlakte van +/- 40 m². De ondergrond bestaat uit beton. De werken zouden zo vlug mogelijk moeten worden uitgevoerd. Formaat oppervlakte 40 vierkante meter.
dinsdag 15 augustus 2017

Composiet dakterras aanleggen

Dakterras voorzien van roofing, ongeveer 50 vierkante meter dient in composiet tegels aangelegd te worden. Totale oppervlakte : 50 vierkante meter.

Partners

Partners van Casius