Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare terrasbouwer uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere terrasbouwers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde terrasbouwers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende terrasbouwer uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een terrasbouwer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een terrasbouwer voor terras staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

zondag 5 april 2020

Aanleggen composiet terras op bestaande terras met tegels

Ik zoek iemand die op mijn bestaande terras met tegels een composiet hout (licht grijs) terras kan aanleggen en die ook het materiaal levert. 50 m²
zaterdag 4 april 2020

Natuursteen vloer leggen

het huidige terras dient vervangen te worden. dit bestaat uit beton dat helemaal kapot is. Dit opbreken en weg doen zal ik op mezelf nemen.
zaterdag 4 april 2020

Houten terras leggen

terras vanchter in hof 12 m²,terras aan vijver 5 m²,16 m² oude terras vervangen
vrijdag 3 april 2020

Composiet terras leggen

Vakman voor het aanleggen van een composiet terras, 14m2, Omspitten, worteldoek ea voorbereiding, kan ik zelf indien nodig.
vrijdag 3 april 2020

Natuursteenvloer leggen

I would like to have an offer for a new terras of 77m², i will provide the tiles (natuursteen) of 60X60cm. The works can start anytime in April of May (earliest the better)
vrijdag 3 april 2020

Houten terras leggen

Ik heb een ruimte van 4 op 4 meter waar er nu keien op liggen. Hiervan zou ik graag een houten terras maken waarop ik in de zomer een zwembad kan zetten en als ik het wens af te breken toch nog kan genieten van een terras. Het zwembad heeft een diameter van 366 cm.
donderdag 2 april 2020

Houten terras aanleggen

We zouden graag een houten terras willen (25m²) met schutting langs de kant van de buren, achteraan en aan de straatkant. Graag afscheiding met groen tussen dus waar er een opening is zodat er eventueel een klimplant tussen kan. We zouden hiervoor 3 schuttingen nodig hebben van 1,80 meter hoog en liefst in het hout. Plantenbak en bank voorzien. Ook trapje om toegang tot appartement via raam mogelijke te maken.
donderdag 2 april 2020

Klinkers leggen terras

We hadden graag klinkers laten leggen, nu ligt er gravé. Ongeveer 16m²
donderdag 2 april 2020

Terras heraanleggen

Terras aan leggen met onze eigen blauwe hardsteen 50m² en aansluitend 25m² hardhout padoek terras plaatsen met geen zichtbare bevestigingen .
donderdag 2 april 2020

Houten dakterras leggen

Er is vochtdoorsijpeling bij de buren - ondergrond terras zal opnieuw worden aangelegd door een aannemer waardoor enkel het houten terras nog moet worden aangelegd of kan de ondergrond met afvloeiing water ook worden aangelegd door diegene die de houten terras legt. Minder dan 10 m².