Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare terrasbouwer uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere terrasbouwers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde terrasbouwers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende terrasbouwer uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een terrasbouwer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een terrasbouwer voor terras staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

dinsdag 25 februari 2020

Composiet terras leggen

10.5 m2 op terras verd 3 + nieuwe onderbouw onderbouw 28 m2 op dakterras verd.4 + nieuwe onderbouw onderbouw - Composiet / hol / antraciet
dinsdag 25 februari 2020

Composiet terras aanleggen

Oude klinkers verwijderen, vervangen door composiet, er is een uitsparing van 1.5 m² (vijvertje) aanwezig. Dit voor een oppervlakte van 30m².
maandag 24 februari 2020

Oprit heraanleggen

Het betreft een bestaande oprit van 48m² in grijze betonklinkers te vervangen door een oprit in platines.
maandag 24 februari 2020

Terras heraanleggen

Wij hebben op dit moment een terras liggen in bankirai hout. Omdat we onze tuin willen heraanleggen en we graag een moderne uitstraling willen, overwegen we om een betonnen terras aan te leggen van 22m².
maandag 24 februari 2020

Terras heraanleggen

Mijn terras van 35 m² is aan vernieuwing toe en ik wil dit laten heraanleggen. Door slijtage en weersomstandigheden zijn de tegels gebarsten en is het hier en daar wat verzakt.
maandag 24 februari 2020

Terras leggen in tegels

Uitbreken huidig terras ongeveer 25 m² en heraanleg van nieuw terras ongeveer 40m².
zondag 23 februari 2020

Terras van woonboot vervangen

Een bestand houten terras van +/- 100m² op een woonboot vervang door hardhout. Nu is dat dat in gewoon hout maar dat begint te rotten. Graag dit terras eruit halen en nieuw leggen.
zaterdag 22 februari 2020

Houten terras leggen

Terras op eerste verdieping. Ondergrond is roofing, er mag niet in geboord worden. Er moet dus een kader gelegd worden waar de terrasplanken op rusten. Graag thermowood of hardhout.
zaterdag 22 februari 2020

Composiet terras leggen

2 x terrassen in de tuin op verschillende locaties 4x4 en 3x3
zaterdag 22 februari 2020

Terras in bankirai vervangen

Bankirai terras ongeveer 10m² uitbreken en vervangen door tegels in appartement op 2de verdieping.