Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de terrasbouwers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare terrasbouwer uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een terrasbouwer in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een terrasbouwer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een terrasbouwer voor terras staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

donderdag 16 november 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Voor de verbouwing en uitbreiding van onze modelwoning zijn wij op zoek naar een plaatser van een betonvloer en onderliggende fundering. We spreken enkel over het leveren, plaatsen en eventueel polieren van de beton. Bekisting en bewapening zijn reeds aanwezig. We spreken over een bijkomende ondergronde garage van ongeveer 110m² en een bijkomende kelder van ongeveer 50m². We spreken vandaag over phase 1, zie document in bijlage. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Parking / garage Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : +/- 150m² in eerste phase
donderdag 16 november 2017

Terras in gepolierde betonvloer / polybeton

Terras in gepolierde beton: Het gaat over een nieuwbouw woning waar nu nog geen terras ligt. Het gaat over een pad naar de voordeur en langs de voorgevel + een terras van ongeveer 6 op 3 meter. We zouden het beton gekleurd willen alsook het laten lijken op tegels van 1 op 1. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Oppervlakte terras is ongeveer 25 m².
woensdag 15 november 2017

Houten terras maken

Terras is 8 m op 1,50 m maar beschikbare oppervlakte voor houttegels is 8 m op 1,17 m. De ondergrond zijn rode stenen. De boord bedraagt ca 10 cm terras bevindt zich op 7 e verdieping . Geen voorbereidende werken. Graag offerte materiaal en werken all-in. Oppervlakte terras : ca 8 m x 1,17 m Graag met houttegels.
zaterdag 11 november 2017

Terras heraanleggen

Ik wil mijn terras opnieuw aanleggen. Renovatie bestaand terras. Materiaalkeuze te bepalen maar voorkeur tegels. Oppervlakte 10 m op 5 m.
donderdag 9 november 2017

Composiet terras aanleggen

Terras verwijderen en nieuw plaatsen. Bestaand terras uitbreken. Oppervlakte rond 15 m².
dinsdag 7 november 2017

Composiet terras aanleggen

Alles wordt zelf uitgebroken en weggevoerd het moet wel allemaal door het huis De oppervlakte is ongeveer 60 vierkante meter 1 terras van 6 x 3 1 terras van 8 x 4. De werken graag in de maand maart of april 2018 uitvoeren.
dinsdag 7 november 2017

Uitbreken van kiezelsteen tapijt terras en vernieuwen van terras door composiet

Ik heb een huidig deels overdenkt terras (ongeveer 50²) met kiezel (steen) tapijt. Dit wil ik eruit laten halen en een nieuw terras met composiet planken laten plaatsen. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat zowel het huidige terras eruit haalt + nieuwe aanlegt. Onder huidig terras ligt ook nog betonlaag die eruit moet om tot een hoogte van 10 cm te komen welke nodig is voor composietplanken. Ter plaatse komen kijken.
zondag 5 november 2017

Houten terras aanleggen

Bestaande terras uitbreken. Houten terras aanleggen. Oppervlakte is ongeveer 75 m² terras rond een zwembad in hardhout terrasplanken.
zaterdag 4 november 2017

Houten terras aanleggen

We wensen een terras aan te leggen dat aan onze slaapkamer grenst. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 3 op 8 m. Graag afwerken met kunstgras.
zaterdag 4 november 2017

Dakterras vernieuwen

Ik zou mijn dakterras volledig vernieuwen met balken, osb platen en isolatie (puur) daarnaast ook dan met epdm willen bekleden.
zaterdag 4 november 2017

Terras in composiet aanleggen

Momenteel aardegrond. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 14m²
woensdag 1 november 2017

Terras in hout aanleggen en tuin ophoging

Wij willen een terras aanleggen in onze stadstuin en zijn op zoek naar een ecologisch verantwoorde en duurzame oplossing. We zijn geïnteresseerd om hout te laten leggen en vroegen ons af of u een houtsoort kunt adviseren die langer dan drie jaar meegaat. Mogelijk hebben jullie ook vakmannen die met jullie materiaal werken en ons van dienst kunnen zijn. Dat zou zeker interessant zijn. Het terras wordt om en bij de 3 op 4,5 meter en sluit aan op onze achterliggende leefkeuken. Er ligt een septische put onder die bereikbaar moet zijn (moet nog een betonnen 'dop' op komen) en er moet een verlenging van een waterafvoerbuis en riolering.
maandag 30 oktober 2017

Betonvloer leggen voor garage

Een garage gelegen op ongeveer 18 meter van de straat met een ondergrond in zavel bereikbaar door standaard poort Er staat enkel een gegoten trap in en voor de rest is hij leeg ( aflopen zijn voorzien) Ongeveer 75 m². En 10 cm dikte.
zondag 29 oktober 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton leggen

Renovatie waarbij slechts enkele muren blijven staan en de rest wordt vernieuwd. Betonvloer leggen. De oppervlakte is ongeveer 100 m².
zondag 29 oktober 2017

Vloerplaat en fundering leggen voor terras

Vloerplaat: Gieten van de fundering samen met de vloerplaat. Alles is uitgegraven en betonnetten en betonijzers liggen klaar in vloerplaat als fundering. Ongeveer 10 m³ nodig.
zaterdag 28 oktober 2017

Gepolierde beton voor de oprit

Oprit is nu met klinkers, graag willen we gepolierde beton aanleggen en de klinkers wegdoen. De oppervlakte graag komen opmeten door de vakman.
vrijdag 27 oktober 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton plaatsen

Ze zijn nu bezig met het bouwen. Betonvloer leggen voor de oprit en terras. Mijn vrije opbouwhoogte meer dan 7 cm. Betonvloer leggen ongeveer 100 m².
donderdag 26 oktober 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton plaatsen

Gepolierde beton leggen. Renovatie in loft stijl op bestaande tegel/chape ondergrond. Oppervlakte: ongeveer 65 m² Mijn vrije opbouwhoogte is ongeveer dan 7 cm Oppervlakte 65 m².
donderdag 26 oktober 2017

Gepolierde betonvloer leggen

Voor gepolierde beton in mijn woning. Dit is een woning met industriële uitstraling en dit is dan ook 1 grote ruimte. Eventueel een aanduiding voor een meerprijs voor kleurpigmenten in de vloer. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Binnenshuis Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Leggen van 96 m² gepolierde beton.
woensdag 25 oktober 2017

Gepolierde betonvloer leggen voor terras

We zouden begin volgend jaar onze leidingen vernieuwen en daarbij ook een terras aanleggen + oprit. Er moeten wel eerst nog graafwerken gebeuren voor nieuwe leidingen + eventueel chappe. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Oprit, Terras, Tuinpad Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : oprit van 3m (B) x 23m (L) + Terras (onbestaand) + rondom huis
woensdag 25 oktober 2017

Gepolierde betonvloer gieten voor een terras

Leggen van gepolierde betonvloer voor een terras achteraan het huis . En nog putdeksel opmetsen. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Terras Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 60m²
maandag 23 oktober 2017

Uitbouwen terras bel-étage

Terras opnieuw aan te leggen. Wij wonen in een bel-etage, maw het terras is op het eerste verdiep en ongeveer 25 m². Onder dat terras zou er een bureau moeten komen.
maandag 23 oktober 2017

Dakterras aanleggen met keramische tegels

Aanleggen van een dakterras op EPDM ondergrond . De tegels dienen dus op tegeldrager te liggen zodat deze tegels indien nodig ook gemakkelijk kunnen worden weggenomen. Terras is op de 3 de verdieping en met keramische tegels aanleggen. De oppervlakte is ongeveer tussen 25 m² en 30 m².
maandag 23 oktober 2017

Dakterras plaatsen op appartement

Dakterras plaatsen oppervlakte van 200 m². Dit is een appartementen complex.
zondag 22 oktober 2017

Herstellen voegen terras

In een terras met blanc de bierges tegels 60 40 6 zijn veel voegen weg. Herstellen van de voegen.
dinsdag 17 oktober 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton voor terras

Beton gieten voor terras: Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Gepolierde betonvloer plaatsen voor een terras ongeveer 20 m².
dinsdag 10 oktober 2017

Bestaand houten dakterras volledig uitbreken en vernieuwen met lichtstraat

Op het plat dak is nu een voorlopig terras in hout. Dit is er maar voor de helft van de volledige oppervlakte. Het terras is nu pas bereikbaar door een venster. Graag hadden we hier een deur en er moet ook een oplossing voorzien worden voor het lichtkoepeltje dat nu voor die venster ligt . Omrastering moet voorzien worden over 10 meter en ook 3 meter voor de lichtstraat. Bestaand terras uitbreken, drainage plaatsen, het terras is ongeveer 25 m².
dinsdag 10 oktober 2017

Terras aanleggen in tegels en grondwerken uitvoeren

Aanleg van terras vooraan huis, alle grondwerken moeten nog gedaan worden. Oprit van het huis. Tuin gelijkmaken. Welke tegels wenst u te plaatsen? : Keramische tegels Oppervlakte van terras is : 75 m².
maandag 9 oktober 2017

Terras heraanleggen

Het terras bevat een deel dat niet geplaveid is. Dit omdat er 2 waterputten onderliggen waarvan de putdeksels net daar liggen. Het derde putdeksel is wel mooi ingewerkt in de tegels (wel met een niveauverschilletje). We willen nu het hele stuk betegelen zodat we een mooi groot terras hebben, al dan niet met niveauverschil.
zondag 8 oktober 2017

Tegelwerken terras en padjes

ongeveer dertig meter padjes van 80 cm breed , en de overschot is een vierkant terras , ik had deze graag in blauwe steen gehad op maat van 40 op 40 natuursteen. Ongeveer in totaal : 180 m² te betegelen.
donderdag 5 oktober 2017

Houten terras aanleggen

Het oude grenen terras zal ik zelf verwijderen ,de steunbalken kunnen hergebruikt worden? Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Nivelleringswerken Wat is het gewenste formaat van het terras? : 26 vierkante meter
zaterdag 30 september 2017

Houten terras plaatsen

Het terras is opengebroken, er blijft een afdragende betonnen vloer over van ongeveer 10 à 12cm dik. Die betonnen vloer ligt ook 10 tot 15 cm onder de waterlijn, en ook lager dan het gazon. Het is een L vorm. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Drainage plaatsen Wat is het gewenste formaat van het terras? : +- 36 vierkante meter.
vrijdag 29 september 2017

Tegels leggen op ondergrond van klinkers

Bestaande ondergrond bestaat uit klinkers gelegd op 20 cm stabilizé. Daarop moeten er keramische tegels 40x40x2 geplaatst worden. Tegels aangekocht. Tegels zijn 2 cm dik en er is een speling van 4 cm.
vrijdag 29 september 2017

Kasseien van koer herplaatsen

Op een koer van 200 m² de bestaande kasseien uitbreken en na nivellering en plaatsen van een zandbed terug plaatsten van de kasseien. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Bestaand terras of oprit uitbreken Om welke oppervlakte gaat het? (bij benadering) : 200m²
dinsdag 26 september 2017

Balkonterras waterdicht maken of uitbreken en hernieuwen

Terras is 10j oud en de tegels liggen nog vast, maar de waterdichting bleek al vrij vlug niet ok te zijn. Gevolg: terrasmuren en plafond (onderkant terras) vertonen sporen van waterschade. Terras voorzien van een waterdichte coating indien mogelijk of uitbreken en hernieuwen. Graag een kijkje komen nemen en me zo snel mogelijk een offerte bezorgen. Uitvoeren van de werken: liefst nog voor de winter.Balkonterras 7m² waterdicht maken of uitbreken en hernieuwen
maandag 25 september 2017

Terras aanleggen in hardhout

Terrasvloer plaatsen op roofing op dakterras dit is op het derde verdiep. Nieuwe roofing ligt er al. Oppervlakte terras 42 m² Hardhout is voorkeur.
maandag 25 september 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen. Ongeveer 30 m².
zondag 24 september 2017

Houten terras vervangen

Momenteel bankirai, maar rot. 50 à 60 m2. Hout of steen met onderstel voor gewichtsverdeling op plat dak met roofing. Afrastering in metaal of natuurlijk (planten).
zaterdag 23 september 2017

Gepolierde betonvloer plaatsen

Terras op een gelijkvloers appartement. Achtertuin is enkel te betreden via voordeur (geen zij-ingangen). Er ligt momenteel gras en een tegel terras dat oneffen is. Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm 3m op 6m.
donderdag 21 september 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanmaken ongeveer 12 m². Als terrasvloer op beide terrassen. Planken van 12 cm x 3/4” op een onderliggende afstand van ± 1 cm bevestigd op een kaderwerk van cederlatten welke in dikte verhogen zodat een perfect horizontaal bovenvlak verkregen wordt Het geheel wordt losliggend op de onderliggende waterdichting gelegd
woensdag 20 september 2017

Terras aan te leggen met kasseien

Terras aan te leggen. Nu gras. Wij graven aarde weg, 15m² Materiaalkeuze nog niet helemaal vastgelegd te bespreken met vakman.
maandag 18 september 2017

Tuinterras laten gieten in beton

We willen graag ons tuinterras laten gieten in beton. Het betreft 2 kleine terassen, het eerste met trappen en een verhoging voor een plantenbak, het tweede is een effen stuk. Het gaat om een totaal van 6m³ Het gaat om een rijwoning. Plannen beschikbaar
zondag 17 september 2017

Terras aanleggen in gepolierde betonvloer

Terras in gepolieerd beton aanleggen:ongeveer 180 m ² Renovatiewerken.
zondag 17 september 2017

Composiet terras aanleggen

Het terras ligt voor een tuinhuis en er is een betonvloer gegoten waar nu natuursteen op ligt maar die willen we eraf doen omdat ze loskomen. Bestaand terras uitbreken Wat is het gewenste formaat van het terras? : het terras is 3. 05 breed en 5m lang dus 15. 25 m³
zaterdag 16 september 2017

Composiet terras aanleggen

Nieuwbouw. Terras op 1st verdieping. Ondergrond EPDM. Grote rechte vlakken, geen moeilijke kantjes. 100 vierkante meter Terras in composiet aanleggen.
vrijdag 15 september 2017

Betontegels aanleggen op dakterras

Terras afmeting: 60 x 40 x 5 cm (29 kg per tegel) te plaatsen op tegeldragers op tegeldragers. Op een bestaand gebouw betegelen, dit zijn loodse kisten. Dit is 1 groot gebouw. Tegels in samenspraak met de vakman.
donderdag 14 september 2017

Terras in klinkers

Wij wensen een terras in klinkers te laten aanleggen. Alles dient nog uitgegraven te worden en er dient nog een boordsteen geplaatst te worden. Terras : 15 à 20 m².
donderdag 14 september 2017

Houten thermowood terras aanleggen

Momenteel ligt er een stenen terras. Dit mag blijven liggen. Het houten terras mag er op worden geplaatst. Voorkeur gaat naar Thermowood klasse 1. Oppervlakte is 24 vierkante meter, 2 schuine kanten dus zeker ruim rekenen.
woensdag 13 september 2017

Terrasoverkapping plaatsen

Wij willen een terrasoverkapping laten plaatsen in hout of aluminium. Afmeting 6 m L - 3 m B.
dinsdag 12 september 2017

Uitgraven en stabilise aanleggen en betegelen terras

Uitgraven en stabilise aanleggen voor terras. Betegelen van een terras. Ongeveer 40 m².

Partners

Partners van Casius