Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de terrasbouwers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare terrasbouwer uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een terrasbouwer in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een terrasbouwer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een terrasbouwer voor terras staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

woensdag 19 september 2018

Bankirai terras vernieuwen

Bestaand bankirai terras (van een appartement) dient vernieuwd te worden. Het terras is van afmetingen 3,65 m x 2,80 m. Er liggen momenteel 19 planken van 14 cm breed.
maandag 17 september 2018

Houten terras op bijgebouw maken

Dakterras bovenop bijgebouw stadswoning. Ook een balkon naar het dakterras zou gemaakt moeten worden. Wand voorzien aan kant van de koer . Oppervlakte : 2 m op 5 m. Vanuit de keuken ook een toegang naar terras. Inkijk op industrieel gebouw. Houten of composiet variant als materiaal.
vrijdag 14 september 2018

Terras aanleggen in thermowood

We willen graag een nieuw terras van 25 m² aanleggen in onze tuin. Oude terras breken we zelf uit. We willen het terras graag in 1 materiaal en dachten hiervoor aan Thermowood. Materiaal is nog niet aangekocht.
vrijdag 14 september 2018

Plaatsen van terras op tegeldragers met keramische tegels 17 m²

Is voor een nieuwbouw: Het is een betonnen terras graag keramische tegels plaatsen. Plaatsen van een terras op tegeldragers op een bestaand terras in beton aan een appartement met keramische tegels van 2 cm dikte met een oppervlakte van ongeveer 17 vierkante meter.
woensdag 12 september 2018

Houten terrassen uitbreken en vernieuwen

Volledig verbouwen van 2 terrassen in hout (totaal = +/- 100 m²) Het hout is verrot en moet eruit. Afbreken van het hout en nieuw hout leggen. Het zijn twee terrassen, een van de terrassen graag verlengen met een 20 m² te vergroten.
woensdag 12 september 2018

Houten terras aanleggen 30 m²

Aanleggen van een houten terras van 6 x 4 m of 6 x 5 meter. Het soort hout is te bespreken met de vakman. Er ligt al beton, dus enkel het hout moet geplaatst worden.
maandag 10 september 2018

Storten betonvloer of chape en tegels voer koertje

Wij hebben koer met oude beton platen met kraken in we willen onze tuin heropdoen evt gepolierd beton of tegelen voor 60m² De koer is via het huis bereikbaar of met een kraan
zondag 9 september 2018

Houten terras aanleggen

Steigerhout of bankirai terras/pad 2meter breed en 12 lang (maatwerk) ondergrond is gravé steentjes welke er al 10jaar liggen, ondergrond nog hier en daar te verstevigen. Rooster in geïmpregneerd houten leggers en daarom bankirai of steigerhout stukken van 2 meter. Er is nog plaats onder de dorpels venster en deur van 6cm.
zondag 9 september 2018

Overkapping in thermowood plaatsen

Een overkapping maken graag in thermowood of andere materiaal te bespreken met de vakman. De elektriciteit ligt er. Het zijn twee muren van 2 meter op 3,5 hoog. Plafond van 2,5 x 4,5 en opstaande dakrand van 80 cm hoog op 4,5 breed.
zondag 9 september 2018

Terrastegels leggen

Het gaat over een oppervlak van zo'n 35m². Tegels aanleggen voor een terras . Enkel het aanleggen is nodig
zondag 9 september 2018

Houten terras aanleggen

Huidig tuinterras is half ovaal. Een kant is recht (tegen garage) andere kant is gebogen of halve cirkel. Graag dezelfde vorm. 7 op 4 meter.
vrijdag 7 september 2018

Klinkerwerken uitvoeren

Bestaande oprit herleggen. Laag muurtje in ytong afbreken Het gaat over meer dan 100 m²
donderdag 6 september 2018

Kunststof dakterras leggen

Het aanleggen van dakterras op plat dak van circa 17m2 + omheining van circa 6m liefst in glas, ondergrond terras niet belangrijk juist goed te onderhouden.
woensdag 5 september 2018

Terras aanleggen in steentapijt

Leggen van terras in steentapijt Ongeveer 35 m2
woensdag 5 september 2018

Houten terras aanleggen

Vakman voor aanleggen van een houten terras van ca 6m op 12m in de tuin, ondergrond is reeds klaar . Materiaal aan te kopen door de vakman.
dinsdag 4 september 2018

Houten dakterras en houten tuinterras plaatsen voor twee werven

Plaatsen van dakterras (65 m²) en balustrades en bordes op werf 1 + tuinterras te werf 2 (35 m²) Er zou tussen 50 en 100 m² geplaatst moeten worden.
dinsdag 4 september 2018

Dakterras plaatsen met schutting voor 70m²

Voor een dakterras op roofing Hout of composiet. 10m×7m totaal 70m². Eventueel platen plaatsen voor schutting en de nodige privacy voorzien.
maandag 3 september 2018

Houten terras aanleggen

Standaard buiten terras van +/- 12 m², in groene omgeving met veel bomen een houten terras aanmaken. Liefst geen tropisch hout, graag in thermisch hardhout.
vrijdag 31 augustus 2018

Dakterras aanleggen in betontegels met balustrade

Ik ben van plan om mijn dakterras van 40 m² opnieuw aan te leggen. Momenteel liggen er tegels en roofing, er zou een balustrade moeten aankomen, de balustrade zou ongeveer 6 a 7 meter zijn ,liefst in glas. De tegels zouden eruit moeten , en nieuwe betontegels aanleggen of beton gieten. Zou ook moeten worden geisoleerd.
maandag 27 augustus 2018

Houten terras aanbouwen

De caravan is11m50 lang en 4 m breed over de volledige lengte. Terras aanbouwen van 3M x 2m met een tussensoort van hout .
zondag 26 augustus 2018

Nieuw terras aan salondeur aanleggen

Terras aanleggen van 5m op 4,6m aan het salon. Betontegels of gewone tegels omrand door klinkers in dezelfde stijl als deze die er nu liggen. Materiaal aan te kopen door de vakman. Afbraakwerken zal ik in eerste instantie zelf uitvoeren.
zondag 26 augustus 2018

Herstellen van tegels op terras

We hebben een groot buitenterras in keramische tegels (60*60) , totale oppervlake ongeveer 100m². Meerdere tegels beginnen los te liggen, een aantal zijn verzakt en vele voegen dienen vernieuwd te worden. We zoeken dan ook iemand die dit terras terug in perfect staat kan herstellen.
vrijdag 24 augustus 2018

Composiet terras aanleggen

Gazon vervangen door terras in composiet 3 op 4 meter. Materiaal nog niet aangekocht. Betreft een rijhuis.
vrijdag 24 augustus 2018

Dakterras in hardhout plaatsen

Vloeroppervalk van ong. 60m² (ballustrade + afscheiding buren, vloeroppervlak).
dinsdag 21 augustus 2018

Bankirai terras vervangen met padoek

Ik heb een terras van een verhuurappartement van 24 m² met momenteel een zwevende vloer in bankirai. Ik wil een nieuw terras laten plaatsen in padoek-hout of een variant.
dinsdag 21 augustus 2018

Vervangen bankirai dakterras

Op het dakterras van 60 m² liggen nu bankirai planken. Velen zijn aan vervanging toe. Daarom willen we deze vervangen maar daarom ook niet per sé met bankirai, ook andere materialen zijn mogelijk.
maandag 20 augustus 2018

Bankirai vervangen door composiet terras

Huidig terras in Bankirai moet men vervangen door een nieuw materiaal, composiet. Het gaat om zo een 30 m².
maandag 20 augustus 2018

Terras uitbreiden

Er ligt een terras met tegels ( blauwe steen ) maar we willen het uitbreiden. Uitbreiden met een 50 m² in Vietnamese blauwe steen. Steen van 40 op 40.
maandag 20 augustus 2018

Terras in Ipe hout plaatsen

Plaatsen van een terras in een L-vorm, in totaal 37,5 m². Als materiaal hadden we graag Ipe hout gebruikt. Momenteel staat er gewoon gras op plaats van de werken, dus ook voorbereiding moet nog gebeuren. Materiaal nog niet aangekocht.
maandag 20 augustus 2018

Terras aanleggen in printbeton

We willen een terras aanleggen in printbeton, dit voor 68 m². Nu ligt er beton.
maandag 20 augustus 2018

Composiet terras in L-vorm aanleggen

Plaatsen van een terras in composiet van 2 x 2 meter. Dit moet in een L-vorm worden gedaan. Momenteel ligt er gewoon grond op de plaats waar het moet komen. Materiaal koop ik graag aan met vakman.
maandag 20 augustus 2018

Egaliseren van terras en aanleggen terras in natuursteen

Ik wil graag een terras leggen achteraan mijn huis. Dat is dus in mijn achterste tuin en de afmetingen voor het terras zouden 7,4 * 3 zijn. Liefst natuursteen. Er moet ook een trap komen om van de living naar beneden te kunnen.
maandag 20 augustus 2018

Dakterras aanleggen

Ik wil graag een dakterras laten aanleggen op de 3de verdieping van een klein appartementsblok. Het terras ligt op de Duplex, naast de slaapkamer en is enkel bereikbaar via een velux dus ook daar moet een oplossing komen. Het gaat over een 10m² maar ik hoorde al op de gemeente dat er een meter van de zijkant moet gebleven worden. Materiaal te bespreken met vakman.
zondag 19 augustus 2018

Composiet terras leggen

Kunststof terras aan bestaande terras in betonklinkers bijbouwen. Graag composieten planken voor zo een 12 m², deze heb ik nog niet aangekocht. Ondergrond waar het terras moet komen is gras, dus eerst kleine nivellering te doen.
zondag 19 augustus 2018

Terras vernieuwen met hardhout

Huidig terras in Bankirai zou vernieuwd moeten worden. Terras bestaat uit 1m breed pad rond ovaal zwembad van 24 m² + aansluitend halfrond terras van 47 m². We zoeken een plaatser voor een terras in hardhout duurzaamheidsklasse 1, gladde bovenkant en onzichtbare verschroeving. De ondergrond is reeds stabilisé waar nog een worteldoek moet opgelegd worden. Op dit ogenblik liggen de onderbalken op de grond en zijn verrot. Deze moeten vernieuwd worden.
zondag 19 augustus 2018

Terrastegels vernieuwen

Ik wil graag mijn oud terras met tegels laten uitbreken om nieuwe tegels te plaatsen. Ik wil grote tegels van 40x40 cm of groter in een Arduin look. Het gaat om ongeveer 20 m².
woensdag 15 augustus 2018

Betonrot aan terrassen herstellen

Bestaande terrassenn 4 in totaal, aan 2 appartementsgebouwen vertonen sporen van betonrot en beginnen af te brokkelen. Ze moeten dringend hersteld worden. Hierna zou ik deze ook graag laten betegelen.
woensdag 15 augustus 2018

Bankirai balken op dakterras vervangen

Het dakterras ( +- 60 m2 ) bestaat nu uit planken bankirai. Veel van deze planken zijn aan vervanging toe. Wij willen iets anders ( veiliger - gebruiksvriendelijker) in de plaats.
maandag 13 augustus 2018

Houten terras leggen op eerste verdieping

Rechthoekig terras van ongeveer 4m (=lengte van de huidige planken) op 8,8m. Terras bestaat momenteel uit lariks planken waarvan stukken afgezaagd zijn door werken bij de buur en een aantal planken zijn rot. Voorkeur voor een iets duurzamere plank, indien mogelijk zonder groef.
maandag 13 augustus 2018

Houten dakterras aanleggen

Dakterras in bankirai (ook leuning in bankirai) moet afgebroken worden en opnieuw geplaatst wegens isolatie dak ligging Deurne zuid bevindt zich op dak van 4de verdieping. 65 m².
woensdag 8 augustus 2018

Huidige terras tegels verwijderen en nieuwe aanleggen

Huidige tegel terras verwijderen en volledig nieuwe terras aanleggen met andere tegels. Oppervlakte van het terras is ongeveer 24 m².
woensdag 8 augustus 2018

Oprit aanleggen in plaveien

Grondwerken zijn gedaan we willen plaveien leggen en invoegen dit is voor een oprit van 100 m².
dinsdag 7 augustus 2018

Terras en tuinpad aanleggen in blauwe steen

Wij willen graag een nieuw terras van 23 m² blauwe Vietnamese steen, 60 op 60 en aansluitend een tuinpad van 32 vierkante meter in dezelfde steen van 20 op 20. Onder het terras ligt beton en achteraan ook al een gedeelte de rest moet aan gevuld worden met chape. Verder hebben we nog 4 putdeksels die in gewerkt dienen te worden in de steen. De oude steen van terras en pad worden zelf verwijderd.
dinsdag 7 augustus 2018

Bankirai terras en vijver verwijderen en één groot terras aanleggen

Een terras in bankirai met oppervlakte van 50 m² verwijderen en klinkers leggen. Er naast ligt een vijver, die moet ook weg, de bedoeling is de vijver en bankirai een grote oppervlakte te maken.
maandag 6 augustus 2018

Terrassen vervangen door bankirai composiet planken en kunstgras

De terrasstenen die er nu liggen graag vervangen door een bankirai composiet planken dit is een appartement op het 5 de verdieping. Terras voor +/- 45 m² in bankirai composiet planken leggen. Terras achter +/- 35 m² graag kunstgras leggen.
vrijdag 3 augustus 2018

Terras en oprit betegelen

Betegelen van een terras en een oprit. De oppervlakte is 100 m² terras en oprit. Momenteel ligt er steenpuin op oprit en terras. Willen zo snel mogelijk een klinker of tegel op de oprit en een tegel op het terras.
vrijdag 3 augustus 2018

Beton gieten voor aanleg terras

Beton gieten voor aanleggen terras. Er liggen nu klinkers maar deze halen we er zelf uit. Oppervlakte : 94 m²
donderdag 2 augustus 2018

Houten terras aanleggen

Afmeting van het terras bedraagt 13. 70 meter x 3. 70 meter, Graag hadden wij geplaatst zonder kop voegen. Het uit voeren werk is gelegen op het eerste verdieping, een dakterras dat voorzien is van pvc dakbedekking. Het is tevens makkelijk bereikbaar, het dak ligt op circa 10 meter van de straat. De klant wenst rood noors grenen toe te passen.
woensdag 1 augustus 2018

Terras en oprit betegelen met beton en keramische klinkers 300 m²

Plaatsen van +-200 m² klinkers op onze oprit. Het gaat over betonklinkers van 30 x 20 x 6. Deze zijn reeds aangekocht en aanwezig. Borduur zijn al reeds geplaatst. Er dient dus nog chape getrokken te worden, klinkers gelegd te worden. Het gaat over gladde betonklinkers dus drilplaats met rubbermatten zodat de klinkers niet beschadigd geraken. Terras is +-100 m². Keramische terrastegels zijn ook reeds op locatie aanwezig. 60 x 60 x 2 formaat.
dinsdag 31 juli 2018

Tegels aanleggen in tuin

Vanwege het afbreken van de vorige betonnen tuinvloer zouden we graag terug een vloer (liefst met tuintegels/stenen) willen aanleggen. In de tuin zijn wel veel hobbels. Terras moet in tegels komen.

Partners

Partners van Casius