Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare terrasbouwer uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere terrasbouwers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde terrasbouwers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende terrasbouwer uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een terrasbouwer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een terrasbouwer voor terras staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

woensdag 12 augustus 2020

Heraanleggen terras

Herstel / hernieuwen 24m² bestaand terras blauwsteen 2 X 30 X 30 cm op betonplaat + aanleg uitbreiding terras in natuursteen of liefst hout +/- 16m² op aan te leggen fundering (nu gras).
woensdag 12 augustus 2020

Oprit aanleggen

Nieuwbouwproject, oprit van ongeveer 31m² waarvan 21m² vol vlak en dan vier rijsporen tot aan de straat. Schets op aanvraag beschikbaar. Van materiaal voor het vlakke stuk graag klinkers of betontegels. Voor de vier rijsporen ofwel vierkante betontegels of grasdallen.
dinsdag 11 augustus 2020

Bestaand terras op eerste verdiep uitbreiden

Graag wil ik mijn terras op het eerste verdiep van 6 op 2,5 meter uitbreiden naar 6 op 13 meter. Uitbreiding komt bovenop de tuin van de onderbuur. Betonnen terras met een afwerking van composietbalken. De steunpilaren graag richting de zijkant van de tuin doortrekken zodat ze niet in de tuin van mijn onderbuur staan. Afsluitend een omheining rond het terras plaatsen. Materiaal hiervoor nog niet beslist.
maandag 10 augustus 2020

Aanleggen houten terras

Er is een betonnen overdekt terras aanwezig van 15m², hieronder zouden we willen zien wat de mogelijkheid is om houten terras erop te leggen. Daarnaast zouden we op de perceelgrens, waar nu een draad met doek staat, een houten tuinmuur willen plaatsen.
maandag 10 augustus 2020

Terrasafsluiting op dakterras plaatsten

Graag hadden wij een metalen balustrade/borstwerking laten zetten op ons dakterras. Het bestaat uit een U-vorm met afmetingen 4,5 m op 3,9 m op 3m. Deze afsluiting zou bevestigd moeten worden op het houten kader van het terras.
maandag 10 augustus 2020

Poser une terrasse en pvc

nous voulons faire installer une terrasse suspendue de 20 metres carrés, de preference en matériau laissant passer la lumière (dalles synthétiques translucides) car il y a une autre terrasse en dessous
maandag 10 augustus 2020

Houten dakterras aanleggen

Op 2e verdiep van mijn woning zou ik graag op mijn plat dak belegd met EPDM een houten terras aanleggen. Het plat dak is in de vorm van een trapezium vorm 5,61 tegen bestaande gevel evenwijdige zijden 6,15m en 2,51m schuine zijde 6,69 m , samen 15,50 lm, boorden 20 cm hoog graag hout of metaal 1,20 tot 1,50 hoog , geen buren ,en poort of deur te voorzien.
zondag 9 augustus 2020

Terras uitbreiden en vervangen

Momenteel ligt er een terras in silexdals die gewoon in het zand liggen en met de jaren zijn gaan verzakken. Het huidige terras van ongeveer 25m² mag vervangen worden en ook nog een stuk verder uitgebreid tot een kleine 40m².
zondag 9 augustus 2020

Terras uitbreiden en heraanleggen

We hebben momenteel een terras van 21 m² en we willen dit uitbreiden naar 35m². Van materiaal verkiezen we klinkers, tegels of natuursteen.
zondag 9 augustus 2020

Houten terras aanleggen

Momenteel hebben we een houten (bankirai) terras van 40m² en we willen dit opnieuw leggen ofwel hout of tegels.