Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Antwerpen.

137 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: dakterras vernieuwen, dakterras plaatsen op appartement, uitbreken van kiezelsteen tapijt terras en vernieuwen van terras door composiet, houten terras aanleggen, terras in hout aanleggen en tuin ophoging, gepolierde betonvloer / polybeton plaatsen, gepolierde betonvloer leggen, gepolierde betonvloer / polybeton, terras in gepolierde betonvloer / polybeton, houten terras maken, terras aanleggen in natuursteen, terras heraanleggen, composiet terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

woensdag 15 november 2017

Houten terras maken

Terras is 8 m op 1,50 m maar beschikbare oppervlakte voor houttegels is 8 m op 1,17 m. De ondergrond zijn rode stenen. De boord bedraagt ca 10 cm terras bevindt zich op 7 e verdieping . Geen voorbereidende werken. Graag offerte materiaal en werken all-in. Oppervlakte terras : ca 8 m x 1,17 m Graag met houttegels.
donderdag 9 november 2017

Composiet terras aanleggen

Terras verwijderen en nieuw plaatsen. Bestaand terras uitbreken. Oppervlakte rond 15 m².
dinsdag 7 november 2017

Uitbreken van kiezelsteen tapijt terras en vernieuwen van terras door composiet

Ik heb een huidig deels overdenkt terras (ongeveer 50²) met kiezel (steen) tapijt. Dit wil ik eruit laten halen en een nieuw terras met composiet planken laten plaatsen. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat zowel het huidige terras eruit haalt + nieuwe aanlegt. Onder huidig terras ligt ook nog betonlaag die eruit moet om tot een hoogte van 10 cm te komen welke nodig is voor composietplanken. Ter plaatse komen kijken.
zaterdag 4 november 2017

Terras in composiet aanleggen

Momenteel aardegrond. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 14m²
woensdag 1 november 2017

Terras in hout aanleggen en tuin ophoging

Wij willen een terras aanleggen in onze stadstuin en zijn op zoek naar een ecologisch verantwoorde en duurzame oplossing. We zijn geïnteresseerd om hout te laten leggen en vroegen ons af of u een houtsoort kunt adviseren die langer dan drie jaar meegaat. Mogelijk hebben jullie ook vakmannen die met jullie materiaal werken en ons van dienst kunnen zijn. Dat zou zeker interessant zijn. Het terras wordt om en bij de 3 op 4,5 meter en sluit aan op onze achterliggende leefkeuken. Er ligt een septische put onder die bereikbaar moet zijn (moet nog een betonnen 'dop' op komen) en er moet een verlenging van een waterafvoerbuis en riolering.
maandag 23 oktober 2017

Dakterras plaatsen op appartement

Dakterras plaatsen oppervlakte van 200 m². Dit is een appartementen complex.
dinsdag 17 oktober 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton voor terras

Beton gieten voor terras: Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Gepolierde betonvloer plaatsen voor een terras ongeveer 20 m².
dinsdag 10 oktober 2017

Bestaand houten dakterras volledig uitbreken en vernieuwen met lichtstraat

Op het plat dak is nu een voorlopig terras in hout. Dit is er maar voor de helft van de volledige oppervlakte. Het terras is nu pas bereikbaar door een venster. Graag hadden we hier een deur en er moet ook een oplossing voorzien worden voor het lichtkoepeltje dat nu voor die venster ligt . Omrastering moet voorzien worden over 10 meter en ook 3 meter voor de lichtstraat. Bestaand terras uitbreken, drainage plaatsen, het terras is ongeveer 25 m².
maandag 9 oktober 2017

Terras heraanleggen

Het terras bevat een deel dat niet geplaveid is. Dit omdat er 2 waterputten onderliggen waarvan de putdeksels net daar liggen. Het derde putdeksel is wel mooi ingewerkt in de tegels (wel met een niveauverschilletje). We willen nu het hele stuk betegelen zodat we een mooi groot terras hebben, al dan niet met niveauverschil.
maandag 25 september 2017

Terras aanleggen in hardhout

Terrasvloer plaatsen op roofing op dakterras dit is op het derde verdiep. Nieuwe roofing ligt er al. Oppervlakte terras 42 m² Hardhout is voorkeur.
maandag 25 september 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen. Ongeveer 30 m².
zondag 24 september 2017

Houten terras vervangen

Momenteel bankirai, maar rot. 50 à 60 m2. Hout of steen met onderstel voor gewichtsverdeling op plat dak met roofing. Afrastering in metaal of natuurlijk (planten).
zaterdag 23 september 2017

Gepolierde betonvloer plaatsen

Terras op een gelijkvloers appartement. Achtertuin is enkel te betreden via voordeur (geen zij-ingangen). Er ligt momenteel gras en een tegel terras dat oneffen is. Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm 3m op 6m.
zondag 17 september 2017

Terras aanleggen in gepolierde betonvloer

Terras in gepolieerd beton aanleggen:ongeveer 180 m ² Renovatiewerken.
donderdag 14 september 2017

Houten thermowood terras aanleggen

Momenteel ligt er een stenen terras. Dit mag blijven liggen. Het houten terras mag er op worden geplaatst. Voorkeur gaat naar Thermowood klasse 1. Oppervlakte is 24 vierkante meter, 2 schuine kanten dus zeker ruim rekenen.
woensdag 13 september 2017

Terrasoverkapping plaatsen

Wij willen een terrasoverkapping laten plaatsen in hout of aluminium. Afmeting 6 m L - 3 m B.
dinsdag 12 september 2017

Uitgraven en stabilise aanleggen en betegelen terras

Uitgraven en stabilise aanleggen voor terras. Betegelen van een terras. Ongeveer 40 m².
donderdag 7 september 2017

Voegen terras herstellen

Ik heb een terras met keramische tegels, waarbij een groot aantal voegen vernieuwd moeten worden voor het behoud en tegen de vorst, oppervlakte totaal terras is ongeveer 200 vierkante meter, met tegels van 25*25 cm, 70% van de voegen zien er nog goed uit, maar dat is mijn oordeel;, niet als vakman. Ik zou graag op korten termijn de voegen laten herstellen.
woensdag 6 september 2017

Dakterras in hout aanleggen

Wij willen een dakterras aanleggen op het plat dak van een appartementsgebouw. +/- 220m² groot. Een gedeelte terras (hout of composiet) en een gedeelte daktuin.
dinsdag 5 september 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton plaatsen

Beton storten voor de oprit en tuinpad ongeveer 30-35 m². Meer dan 7 cm.
maandag 4 september 2017

Composiet terras aan te leggen

Er is een bestaand terras, deze zou eventueel kunnen vernieuwd worden, het heeft dezelfde afmeting als de nieuw aan te leggen terras. Het hout van het bestaand terras zou dan moeten uitgebroken worden. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Nivelleringswerken Wat is het gewenste formaat van het terras? : 4,00 diep op 5,80 breed
maandag 4 september 2017

Dakterras maken op roofing plat dak

We hadden een hard houten daktarras. Hebben we nu verwijderd omdat het begon te stinken en los kwam na aantal jaren . Nu willen we dat laten vernieuwen. Nieuwe roofing leggen en nieuwe bedekking. Materiaalkeuze te bespreken met vakman ter plaatse.
zaterdag 26 augustus 2017

Terras in betontegels aanleggen

Terras 3x5 m; verzonken in grasveld (zodat de zitmaaier er over kan); met namaakvoegen (1x1m).
maandag 21 augustus 2017

Terrassen in metaal aanbouwen

Voor het aanbouwen van een terras op de eerste en tweede verdieping. Plannen zijn in orde. Materiaal moet in metaal zijn.
zaterdag 19 augustus 2017

Aanleggen terras in natuursteen

De ondergrond is egaal en reeds gebetonneerd. Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Oppervlakte te betegelen is ongeveer 10 m².

Partners

Partners van Casius