Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Antwerpen.

136 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: garage, oprit en terras aanleggen in gepolierde beton, terras en oprit aanleggen in sierbeton, aanleg hangterrassen, houten dakterras aanleggen, terras aan te bouwen op 1ste verdieping, houten terras aanleggen, plaatsen van inox balustrade op plat dak, terras aanleggen in gepolierd beton, houten terras plaatsen, terras in natuursteen aanleggen, houten terras aanleggen, terras aanleggen, terras aanleggen in gepolierde betonvloer, aanleggen van houten zonneterras, oprit en terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

woensdag 28 juni 2017

Terras aanleggen in printbeton

Tuinterras achter onze woning. Het is een terras in L-vorm met ondergrond zand. Hier zou een terras moeten komen met printbeton. oppervlakte is 30 m²
dinsdag 27 juni 2017

Aankleden van dakterras

Ik zou graag mijn dakterras (volledig open, geen wanden) laten aankleden. Er moeten wanden om de wind tegen te houden komen. Eventueel plaats om planten te zetten of een kruidenhoekje...
vrijdag 23 juni 2017

Plaatsen van inox balustrade op plat dak

Er moet een balustrade komen op het plat dak, U vorm met daarin 1deuropening voorzien voor noodladder. Materiaal: inox. Twee dakterrassen: 3,5 x 5 en andere 7 x 5 langs drie kanten.
zondag 18 juni 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras ook voor balustrade. Afmetingen : 308 x 215 mm (inpandig dakterras op 2 de verdieping)
zondag 18 juni 2017

Houten terras afbreken en nieuwe aanleggen

Het bestaande dakterras afbreken en nieuwe aanleggen. Terras van 15 m². Stabiliteitswerken en aanbouwen van nieuw terras.
zaterdag 17 juni 2017

Houten terras te plaatsen

Momenteel ligt hier gewoon grasveld. Bedoeling is om vanaf de woning een terras te maken. Indien er met open voeg gewerkt wordt kan het regenwater gewoon tussen de planken weg. Afmetingen : Lengte van het terras : 5. 000 mm één zijde van 2. 800 mm, andere zijde 5. 200 mm (liefst afgerond, vooraan afgewerkt en met een afstapje naar het gazon (hoogte gaat van 200-0)
vrijdag 16 juni 2017

Terras aanleggen blauwe hardsteen romeins verband

Terras aanleggen ongeveer 45 m2 in blauwe hardsteen romeins verband - Leveren en plaatsen.
donderdag 15 juni 2017

Houten terras aanleggen

Betreft een houten terras aan te leggen , houtsoort is bespreekbaar. Bestaande bevloering: tegels. Oppervlakte gaaf, vlak. Er zijn geen voorbereidende werken nodig. Overdekt terras onder koepel, aangrenzend aan woning. Formaat 329,7 cm x 295,2 cm- 10 m² .
woensdag 14 juni 2017

Houten terras te plaatsen

Oppervlakte dient vlak gemaakt te worden. Daarop een raamwerk waar de houten vloer op bevestigd moet worden. Drainage plaatsen Formaat van het terras? : 5m op 5m
dinsdag 13 juni 2017

Terras aanleggen in betonplaten

Graag aanleg van betonplaten op mijn terras. Afmeting +- 8*5,50m mag afgeboord worden met kiezel. Er ligt al breekzand dus enkel gelijktrekken en platen erop. Opgelet het is een bel-étage rijwoning. Kan enkel via een deur naar de tuin :openingbreedte 70 cm
dinsdag 13 juni 2017

Composiet terras aanleggen

Terras aanleggen van ongeveer een 15 m². Graag composiet terras planken. Nog voorbereidende werken te doen? Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 12 juni 2017

Houten dakterras aanleggen

Momenteel blote roofing, hierop moeten frame en vlonders aangebracht worden dit betreft een dakterras. Oppervlakte terras : ongeveer 3 m op 3 m 80. Graag houten terras aanleggen.
maandag 12 juni 2017

Terras in hardhout aanleggen

Graag in hardhout een terras aanleggen, met aangepast zithoek. Gewenste oppervlakte van het terras 15 m² in een U vorm.
zondag 11 juni 2017

Uitbreiden bankirai terras

Het terras moet dus gelegd worden op een roofing. Omdat we het terras willen vergroten moeten deze nieuwe planken aansluiten aan de oude. Voor het nieuwe gedeelte dienen er enkel nog de draagbalken geplaatst te worden Oppervlakte terras: 14 meter op 2 meter, grenzend aan een bestaand terras, dit zou een uitbreiding zijn van het bestaand terras en moet dus naadloos grenzen aan het bestaande.
zondag 11 juni 2017

Herstelling bankirai terras

Ik wil graag mijn terras laten nakijken. Het is volledig in bankirai aangelegd maar de onder balken vertonen waarschijnlijk rot waardoor veel planken losser liggen. Mijn vraag ik om de onderlaag (bevestigingsbalken) te vernieuwen. Terras is ongeveer 70 vierkante meter
zondag 11 juni 2017

Terras aanleggen

Achteraan in de tuin een verhoogd terras aanleggen. Momenteel ligt er gras. Terras mag hoger liggen dan gras, hoeft niet afgegraven te worden. Nivelleringswerken uit te voeren. Oppervlakte : 21 m². aan te leggen. Graag advies en ter plaatse komen kijken.
woensdag 7 juni 2017

Houten terras aanleggen

Wij zitten met een gelijkvloer van 1. 5 m boven de grond en zouden graag ons terras op deze hoogte mee doortrekken. Betreft een houten terras van 25 m². De breedte is 6 m en de diepte zou op 5 m komen. Er is echter nog een kelder trap die mee bij het terras verwerkt moet worden.
maandag 5 juni 2017

Terras aanleggen

Momenteel is er gras en enkele tegels aanwezig. (6 m²) Enkele tegels uitbreken, klein stuk. Ongeveer 50 m².
maandag 5 juni 2017

Klinkers leggen op terras

Klinkers leggen 3,5 x 4,5 volledige werken (terras)
maandag 5 juni 2017

Terras uitbreken en terras aanleggen in gepolijst beton

Een oude terras afbreken en nieuwe plaatsen. Graag in gepolijst beton aanleggen. Oppervlakte 40 m².
zondag 4 juni 2017

Terras aanleggen en trapje plaatsen

Terras aanleggen met tegels en trapje. Oppervlakte 4 x 6 meter - trapje - 3 treden Mogelijkheid Beton?
woensdag 31 mei 2017

Terras laten aanleggen

Ik zou graag een terras laten aanleggen van ongeveer 50 m². (Soort tegels nog niet beslist). De tuin (gras) is niet egaal. Aangezien we veel last hebben van regenwater dienen er afwateringsmiddelen voorzien te worden zodanig er geen water na een regenbui op het terras blijft liggen. Ook zou ik graag verlichtingskabels in de tuin laten leggen. Uitvoeringsdatum: zo snel mogelijk (juni)
woensdag 31 mei 2017

Beton gieten voor aanleg terras

Aanleggen terras: beton gieten oppervlakte 21 vierkante meter.
dinsdag 30 mei 2017

Grondwerken en terras aanleggen

We zouden graag in onze tuin een tegelterras laten aanleggen. Graafwerken, grondwerken, egaliseren chape en aanleg terras. Gevelbreedte 4,5 m, ca. Twee meter diep terras (dus 9 à 10 m² chape en terras). Tegels nog niet beslist, staan open voor eventuele opties. Rijhuis, bereikbaarheid tuin enkel door woning zelf (maar rechte lijn zonder onderbreking van voordeur tot tuin).
zaterdag 27 mei 2017

Aanleggen van terrasvloer

Terrasvloer 32m². Chape, tegels, lijm en voegsel reeds aanwezig. OPGELET: er dienen zes putdeksel in geplaatst en verwerkt (tegeldeksels) te worden. 4x 30 op 30 voor de controleputten van het water en 2 x 60 op 60 voor de waterput en beerput. Deksels zijn niet aanwezig en dienen mee in de prijs verrekend te worden.

Partners

Partners van Casius