Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
165 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

donderdag 21 juni 2018

Dakterras betegelen

Bestaand dakterras dat vergroot moet worden met 56m². Er moeten betontegels opkomen Het gaat over een ( dakterras) op een ondergrondseparking .
dinsdag 19 juni 2018

Terras aanleggen op de eerste verdieping

We hebben momenteel achteraan ons huis (bel-etage) een terras met trap dat uitkomt in de tuin. We willen dit terras uitbreiden en volledig waterdicht maken. Ons huidige terras is +/- 1. 2 m (tegel op beton) diep en 5. 2m breed. Omdat onze voorgevel schuin langs de straatkant staat zijn de bouwvoorschriften zo dat ook het terras schuin (dus parallel met de voorgevel) zal moeten afgewerkt worden. Dit wil zeggen dat er bij de korte kant ongeveer 50 cm dient bij te komen en bij de lange kant +/- 1, 5m. Ook wensen we de huidige trap te houden of een nieuwe trap naar beneden en balustrade bij ons terras. Het terras moet correct afwateren zodat we er een regenton op kunnen aansluiten.
maandag 18 juni 2018

Terras vernieuwen en uitbreiden met een trap naar beneden

Momenteel hebben we op de eerste verdieping een terras dat +/- 1. 2 m (tegel op beton) diep is en 5. 2 m breed. Dit wensen we te vernieuwen en uit te breiden. Omdat onze voorgevel schuin langst de straatkant staat zijn de bouwvoorschriften zo dat ook het terras schuin (dus parallel met de voorgevel) zal moeten afgewerkt worden. Dit wil zeggen dat er bij de korte kant ongeveer 50 cm dient bij te komen en bij de lange kant +/- 1,5 m. Ook wensen we de huidige trap te houden of een nieuwe trap naar beneden en balustrade bij ons terras. Het terras moet correct afwateren zodat we er een regenton op kunnen aansluiten.
maandag 18 juni 2018

Oprit dallen verwijderen en nieuwe betontegels aanleggen

Plaatsen van een nieuwe oprit momenteel liggen er dallen op. Zal enkel wat uitgegraven dienen te worden om zo de betontegels op te leggen. Oppervlakte is ongeveer 36 m².
zondag 10 juni 2018

Terras aanleggen en carport maken

Ik ben van zin om een terras in hout of betontegels met een overkapping te laten plaatsen. Het gaat om een terras van zo een 5 x 4 meter. Ook wil ik mogelijks een carport van 5 x 3 meter plaatsen.
zaterdag 9 juni 2018

Terras aanleggen

Ik wil graag een nieuw terras aanleggen . De totale oppervlakte is 24m². Ik heb een voorkeur voor betonnen terras , maar laat mij adviseren over de andere opties
zaterdag 9 juni 2018

Herstellen terrassen

In ons appartement gebouw zijn er enkele voor-en achter terrassen aan een opknapbeurt toe. Het gaat over een totale oppervlakte van ongeveer 20m²X3
zaterdag 9 juni 2018

Houten dakterras aanleggen met omheining

Bestaand dakterras met roofing op het tweede verdieping. De oppervlakte is 6 op 4 meter. Er ligt roofing op , graag een houten terras plaatsen. Zijkant van de schouw moet weg, afgebroken worden. Ook een omheining aan het terras plaatsen.
donderdag 7 juni 2018

Opritten aanleggen met kasseien

Het betreft een bestaande vrijstaande woning (1950) met twee opritten die via een boog met elkaar verbonden worden (binnen-buiten rijden). Ik schat de oppervlakte rond de 65 vierkante meter aan te leggen met kasseien of met dolomiet.
dinsdag 5 juni 2018

Kasseien aanleggen voor oprit en pad

Momenteel liggen Er betonen platen deze gaan weg. Er moet een rechte oprit aangelegd worden van 4m breedt lengte van 20m. Met een zijvertakking voor parkeerplaats personen wagen. Ook moet Er Voor het huis een pad van 90cm a 1m gelegd worden. En Eventueel een pad richting de poort voor 14m lang
maandag 4 juni 2018

Lek in dagterras herstellen

Terras, op de 2de verdieping, met een breedte van 4mx2m, afgewerkt met tegels en een blauwe hardsteen op het zelfde niveau als de tegels. Dus geen opstand, maar balustrade. Water lekt van de vochtweringslaag onder de blauwe hardsteen op de dorpel van 1ste verdieping, met aftekening tot gevolg. Graag de lek verhelpen om verdere schade uit te sluiten
maandag 4 juni 2018

Houten terras met ballustrade plaatsen

Aanleg van een dakterras op het plat dak van mijn huis - boven de 2e verdieping. Een grondoppervlak van ong. 30m². De toegang is nu een luik met een uitschuifbare zoldertrap. Dit zou ik bewaren - evt met een glazen luik/raam. De bestaande roofing is nog in goede staat. Er moet ook nog een ballustrade komen aan voor en achter gevel
maandag 4 juni 2018

Aanleggen terras in keramische tegels

Aanleg van terras met keramische tegels de oppervlakte is 40 m².
maandag 4 juni 2018

Betegelen terras

Terrastuin betegelen met een oppervlakte van 30 m². Tegels zijn al ter beschikking.
vrijdag 1 juni 2018

Composiet terras aanleggen

Het gaat over een terras van 30m². Doel is om dit zomerklaar te maken. Een deel onder het terras is zand, een ander stenen. Worteldoek is al gelegd en klaar om aan het terras te beginnen.
woensdag 30 mei 2018

Terras in IPÉ hout rond zwembad en aanleggen tuin

Terras aanleggen IPÉ hout,ongeveer 30 vierkante meter rond zwembad, sinds juli vorig jaar grond aangevoerd maar nog weggezakt. Stabilise plaatsen. Tuin moet terug heraangelegd worden, nivelleren en terug zaaien.
woensdag 30 mei 2018

Houten terras plaatsen

17 à 20m² bankirai terras over een bestaand stenen terras leggen. Rechthoekig terras. Materiaal aan te kopen door de vakman.
dinsdag 29 mei 2018

Heraanleggen tuinterras

Momenteel verbouw ik mijn huis en wil graag het tuinterras vernieuwen en uitbreiden. Huidige afmetingen : 3 m x 6m nieuwe afmetingen : 6 m x 6m De oude tegels zijn reeds verwijderd tot op de oude stabilisatie laag. Er zijn reeds een aantal rioolbuizen geplaatst. Zie foto's.
maandag 28 mei 2018

Houten dakterras vernieuwen

Dakterras van 35 m² te vernieuwen. Op het ogenblik ligt er bankirai hout, die moet vernieuwd worden. Of wel tegels of kunststof , maar geen tegels.
woensdag 23 mei 2018

Dakterras aanleggen met keramische tegels

Het leggen van keramische tegels 60X60 op tegeldragers op plat dak. Nog niks aangekocht.
dinsdag 22 mei 2018

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Terrastegels in bezit (nog op te halen) ze zijn al aangekocht 60 * 60 * 1. 9 ultra silver blauwsteen imitatie Dus het is enkel voor het plaatsen . Het terras is 36m² groot
dinsdag 22 mei 2018

Terras heraanleggen

Ik zou graag mijn terras willen renoveren. Een nieuwe chape en tegels zijn nodig. De afmetingen van het terras zijn 6 bij 3 meter. Het is ook noodzakelijk om de buitenmuur waterdicht te maken (1 meter diep en 6 meter lang).
dinsdag 22 mei 2018

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Er ligt momenteel een betonplaat. De tegels / ... moeten op dezelfde plaats komen. De totale oppervlakte van het terras is 30m²
dinsdag 22 mei 2018

Houten terras aanleggen

Huidig terras is +/- 25 jaar en in bankirai. Is geplaatst op een houten constructie. Moet dus vernieuwd worden. De totale oppervlakte 50m²
maandag 21 mei 2018

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Ondergrond voor het terras dient ook nog te worden aangelegd. (momenteel gewoon zwart zand ) Graag hadden we keramische tegels (grote) laten leggen. Deze werden nog niet aangekocht. Indien mogelijk worden deze aangekocht bij de persoon die het terras aanlegt (graag in dat geval de mogelijkheden bezorgen), Oppervlakte = 5,05 m² (rechthoek) * 16,8 m² (quasi vierkant) In dit vierkant komen drie deksels voor (hieronder liggen putten die toegankelijk moeten blijven). Graag worden deze ook betegeld op een manier zodat deze putten nog steeds toegankelijk blijven. Het vierkant en de rechthoek liggen tegen elkaar.

Partners

Partners van Casius