Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
179 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

maandag 17 juni 2019

Houten dakterras leggen

Het gaat om een dakterras van 75 m2 in de vorm van een rechthoekige driehoek. Het terras bestond vroeger uit houten planken, maar deze zijn er uit gehaald en er moeten nieuwe houten planken in de plaats komen. Er moet ook gevelbekleding voorzien worden voor de muur van het terras (+/- 10 m2).
maandag 17 juni 2019

Houten terras plaatsen

Afmetingen terras : 5m x 12.4m. Op verhard terrein. Graag boordplank en raamwerk inbegrepen
zondag 16 juni 2019

Terras bel-etage plaatsen

Graag hadden we achteraan een terras willen plaatsen op dat aansluit aan onze woonruimte op de eerste verdieping de oppervlakte is 6m op 3m
zondag 16 juni 2019

Houten terras plaatsen

Ik had graag een 10m2 houten tegels gehad. Graag verschillende opties bekijken.
vrijdag 14 juni 2019

Terras 1ste verdieping heraan te leggen

Bel étage. We willen graag een terras op de 1ste verdieping. Met aansluitend een trap. Raam moet ook nog vervangen worden door schuifraam. Terras 6 m op 3m Schuifraam: PVC ( grijskleurig)
woensdag 12 juni 2019

Dakterras renoveren

Wij zoeken iemand om ons dakterras te vernieuwen. Zowel omheining als vloer. Het terras is +/- 10m². Afbraak van het huidige terras zouden we zelf doen. Terras : ligt op roofing. Materiaal te bespreken met vakman.
dinsdag 11 juni 2019

Dakterras aanleggen met hout

Het dakterras is ongeveer 45 m². Momenteel ligt er enkel een roofing. Voor de afwerking had ik graag met hout gewerkt en ook een omheining moet er komen. Het dakterras bevindt zich op de derde verdieping van een gebouw met drie appartementen.
maandag 10 juni 2019

Composiet tuinterras leggen

Terras in composiet leggen aangrenzend aan het bestaande terras rond de vijver. Ondergrond waar het terras moet komen is zand.
zaterdag 8 juni 2019

Houten terras leggen

Bestaande bankirai terras afbreken - Nieuw terras bankirai aanleggen. Tussen 50 en 100 m²
zaterdag 8 juni 2019

Houten terras leggen

Terras bij zwembad - Tussen 10 en 50 m². terras aan te leggen in beton; Nu staat er nog geen terras.