Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
184 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

woensdag 12 december 2018

Houten terras aanleggen

Graag had ik een terras in thermowood laten plaatsen. De ondergrond is aarde. Ik zou het liefst het terras een 10 cm boven de grond laten komen. 8 - 9 m².
woensdag 12 december 2018

Terras vernieuwen met tegels

Ons terras zou vernieuwd moeten worden. Het gaat om een dakterras dat momenteel uit steen bestaat. Het nieuwe terras in tegels te plaatsen, ongeveer 20 m².
dinsdag 11 december 2018

Terras aanbouwen 1ste verdieping

Ik zou graag een terras laten aanbouwen op hoogte . Terras is ongeveer 18m². Ballustrade en betegeling niet nodig .
dinsdag 11 december 2018

Waterdicht maken van betegelde terrassen

App gebouw met 6 terrassen aan voor en 6 terrassen aan achterzijde Terrassen zijn betegeld maar waterdoorlatend. Deze tegels en voegen waterdicht maken.
zondag 9 december 2018

Klinkerwerken uitvoeren

Bestaande klinkers (180 m²)dienen vervangen te worden, huidige klinkers liggen NIET op stabilisé maar op scheldezand. Alles uitgraven en nieuwe klinkers op stabilisé. Voorkeur voor vierkante (15×15) NIET getrommelde grijze klinkers
dinsdag 4 december 2018

Lekken terras appartement opsporen en herstellen

Het terras vertoont lekken tot bij mijn onderbuur in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen. Oorzaak van de lekken zoeken en herstellen.
dinsdag 4 december 2018

Zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken

Terras laten aanleggen op de eerste verdieping van een bel etage woning. Momenteel is er een balkon van 6 vierkante meter in bankirai. Dit balkon zouden we ongeveer 3 x zo groot willen maken tot een volwaardig houten terras. Waar de ondersteuningspaal komt van het terras in de tuin mag er tevens afgewerkt worden met stenen (terras beneden - 24m²)
maandag 3 december 2018

Houten terras aanleggen

Terras aanleggen op bestaande betonplaat, deze kan niet verwijderd worden 32m²
zondag 25 november 2018

Aanleggen van 2 dakterassen in hout

Ik wil graag een dakterras aanleggen ongeveer 60 m² op bestaand plat dak (houten dak met balken). Zo licht mogelijk, steunen op buitenmuur. Nieuwe isolatie ook is nodig. Eventueel ook voorziening afsluiting rondom terras. (mogelijke materialen: staal + melkglas, elke andere suggestie is welkom). Op de eerste verdieping heb ik nodig van een tweede dakterras ongeveer 15 m² toegankelijk vanaf mijn keuken.
zondag 25 november 2018

Houten terras aanleggen

We hebben een pergola met als ondergrond klinkers. Graag zou ik hierover een houten terras willen laten aanleggen. Lengte 10 m, breedte 2 a 3m. Materiaal aan te kopen door de vakman.
donderdag 22 november 2018

Composiet terras aanleggen

Composiet terras aanleggen onder een lamellendak van 3 * 4m. Bodem is zand. Ongeveer 14m² te leggen .
donderdag 22 november 2018

Terras in hout aanleggen

Aanleggen van terras in hout (30 vierkante meter) en eventueel bankjes hierin geïntegreerd. Aangezien er veel bladeren zijn, moet het hout goed bestendig zijn tegen mos enz.
donderdag 22 november 2018

Dakterras op bestaande dakkapel maken

Ik wil graag een dakterras op het dak van mijn dakkapel. Het plat dak van de kapel is zo'n 1,5m op 4 m aan de straatkant. Enkel bereikbaar via een klein beetje klimwerk door het raam op de tweede verdieping.. Nog geen vergunningen aangevraagd, Nog geen architect geraadpleegd, Het zou geen veranderingen met zich meebrengen ivm inkijk bij buren. aannemer om de werken uit te voeren. Dakterras in houtwerk.
woensdag 21 november 2018

Houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Twee kleine houten terrasjes aanmaken van ongeveer 4 x 2 m verbonden met een pad van 5 x 1,5 m. Het pad ook in hout aanleggen. De terrassen zijn betegeld , ofwel verwijderen van de tegels ofwel hout op de tegels aanleggen.
dinsdag 20 november 2018

Bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage

Wij wonen in bel etage woning. Wij willen het bestaande terras vergroten 4 x 3 m + trap. Graag waterdicht zodat de plaats er onder kan gebruikt worden als droge plaats. Is nu een betegeld terras.
maandag 19 november 2018

Composiet terras aanleggen

Nu ligt er gras en zand alsook een wandelpaadje met steentjes naar het tuinhuisje. Een composiet terras plaatsen 25 m². Voorbereidende werken, uitgraven en stabilisé leggen.
zaterdag 17 november 2018

Houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje

Aanleggen van houten terras : 4 x 6 m , bovenop bestaande afhellende betonvloer, bij voorkeur in thermowood. Plaatsen van een houten tuinafsluiting, 1,8 meter hoogte, lengte 6 meter, inbegrepen een houten deur, bij voorkeur in thermowood.
donderdag 8 november 2018

Bestaand terras appartement waterdicht maken en opnieuw betegelen

Betreft een terras van 6 M X 1 M dat nu betegeld is, bedoeling is tegels verwijderen, nieuwe waterdichte laag vakkundig aanbrengen en opnieuw betegelen. Appartement is gelegen op het 1 ste verdiep en is gebouwd in 1986.
vrijdag 2 november 2018

Terras in composiet aanleggen 18 m²

Wij willen een terras aanleggen in composiet terrasplanken voor een oppervlakte van 18 vierkante meter. Ik zal zelf de oppervlakte uitgraven.
donderdag 1 november 2018

Houten terras aanleggen en voorbereidende grondwerken uitvoeren

Een houten vloer van 10 m² in hardhout te leggen op aarde ondergrond. Er moeten nog grondwerken uitgevoerd worden.
maandag 29 oktober 2018

Houten terras leggen

Aanleggen van houten terras met padouk of ipe. Er is nog niets van werken uitgevoerd, van nul te beginnen, dus ook alle voorbereidende werken. 10 op 3 meter. Materiaal door vakman aan te kopen.
zaterdag 27 oktober 2018

Composiet terras aanleggen

Het betreft een dakterras van een nieuwbouwwonig. Een deel van ons dakterras is al betegeld met zwevende terrastegels. Een resterend deel van 10m² willen we met composiet terrasplanken willen afwerken.
zondag 21 oktober 2018

Aanleggen van dakterras in kunstgras of composiet

Aanleggen van een dakterras in kunstgras of composiet 20 m² groot. Dak is nu in nieuwe roofing (deze zomer gelegd) en is een uitbouw (bereikbaar via garage en ladder). Schuifraam wordt nog geplaatst tussen uitbouw en living.
zaterdag 20 oktober 2018

Composiet terras aanleggen

Terras in bankirai is versleten en de draagbalken verrot op sommige plaatsen. Op eerste verdiep (huis). Ondergrond = roofing. Vernieuwen van terras : 10à 12 m². Terras nu in composiet.
woensdag 10 oktober 2018

Balkon renoveren door betonrot + balustrade vernieuwen

Renovatie van een balkon op de hoogste en tweede verdieping van een appartement. Er is een balkon rot. Dit balkon en achtergevel zijn momenteel bedekt met hout. Ook de balustrade is van hout en staalkabel. Gevelbreedte is ongeveer 7 meter en de diepte van de balkon is 1 meter breedte.

Partners

Partners van Casius