Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Antwerpen.

92 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: buitenterras met composietplanken bouwen, aanleg van terras nieuwbouw, plaatsen van dakterras in bankirai of ipe, dakterras met schuifdeur aanmaken, aanleggen terras en oprit in kasseien, terras renoveren houtcomposiet aanleggen, plaatsen van terras in beton, dakterras maken met balustrade, terras aanleggen in composiet, aanleggen terras in ipe of padouk, terras opnieuw aan te leggen, aanleggen nieuwe oprit en terras en vervangen afscheiding, aanleggen Dakterras boven Keukenaanbouw +/- 35m, terras aanleggen in betonklinkers, nieuw groot terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

maandag 20 februari 2017

Plaatsen van betontegels voor dakterras

Leveren en plaatsen van betontegels 80x40x4cm op regelbare tegeldragers. Oppervlaktetextuur slijtlaag: vlak, antislip Oppervlaktebehandeling: matte, beschermende coating Tussen de tegels moet er een drainagevoeg voorzien worden van circa 5 mm. Graag ook voorstel met betontegels van 60x60x4cm Dakterras op niveau +7 m.
maandag 20 februari 2017

Composiet terras plaatsen

Momenteel hebben we beton liggen als terras, daarover willen we composiet. Graag in de maand april - mei.
zaterdag 18 februari 2017

Terras aanleggen in chape of beton

Aanleg van terras in chape of beton, totaal van 24m², met een ophoging van 20cm. Opstap voordeur 2m breed, 1m diep en ook 20cm ophoging. Opstap wordt afgewerkt in blauwe steen buitentegels van 30x30 (die hebben we al reeds gekregen). Terras achteraan gedeeltelijk met bakstenen aanleggen (hebben we ook al reeds, overschot van de bouw) nieuwbouw van 3 jaar.
vrijdag 17 februari 2017

Terras in Padouk plaatsen

Na het verwijderen van de kleiklinkers, dient er op bestaande fundering, bestaande uit betontegelmuren, en een nieuw terras in Padouk geplaatst te worden. De oppervlakte is 10 x 3 meter. Een afbraak dient niet te worden voorzien.
donderdag 16 februari 2017

Chape leggen voor vergroten van terras

Wij zouden graag ons bestaand terras uitbreiden, momenteel ligt er eentje van 1m60 op 3,55 groot, de chape onder de tegels is 2 cm dik, dit willen we vergroten tot een terras van 5m75 op 3m30. Kan de bestaande chape laag blijven en de nieuwe daar rond gegoten worden?
donderdag 16 februari 2017

Betonnen terras gieten

Ik wil het bestaande terras (tegels) laten vervangen door een betonnen terras. Het terras is ongeveer 4 x 4 m.
woensdag 15 februari 2017

Bestaande terras vervangen door natuursteen terras

Graag prijs: Bestaande betonklinkers terras vervangen door natuursteen terras huidige ondergrond kan gebruikt worden met een minimale nivellering + leidingen voor elektriciteit en water moeten gelegd worden onder de vloer+ scheidingsmuur van 5 meter in composietplanken.
woensdag 15 februari 2017

Terras herstellen na schade van vrieskou

Er ligt nu beton, daarop stabilisé, daarop klinkers die gevoegd zijn. Ligt er al 12 jaar maar terras is naar boven gekomen door het vriezen. De voegen zijn kapot. Klinkers gaan we zelf verwijderen. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 13 februari 2017

Aanleggen terras in blauw steen

Aansluiten op bestaand terras in blauwe steen. Doorgang van 1,5 m op 13 en voortuin+ pad van 6 x 7 meter. Afmaken met glaswand van 3 m op 1 m hoog.
maandag 13 februari 2017

Afbreken van tuinhuis en zonneterras aanleggen

Afbraak van tuinhuis en op de grondplaat van gewapend beton willen we een zonneterras aanleggen. Houten terras, te bespreken met vakman. Ongeveer 12 - 16m².
zaterdag 11 februari 2017

Terras aanleggen achterzijde in composiet

Composiet terras op bestaande betonvloer aansluitend aan achterkant woning.
vrijdag 10 februari 2017

Renovatie terras

Ons terras is ongeveer 40 m² groot. Momenteel ligt hier een soort marmer op maar we willen dit graag vervangen door klinkers. Het moet dus ook uitgebroken worden en waarschijnlijk een nieuwe fundering gelegd worden.
vrijdag 10 februari 2017

Aanleggen van terras in composiet

Er ligt bankirai in en we zouden graag composiet terras hebben
dinsdag 31 januari 2017

Huidige terras vervangen door composiet terrasplanken

Bedoeling is om het bestaande bankirai terras te vervangen door composiet terrasplanken. De ondergrond zou ik zelf aanleggen door middel van betondallen op stabilisé.
dinsdag 31 januari 2017

Klein terras aan te leggen

Het opbreken en afvoeren van een terras van ± 16m² in composietplanken. Aanleggen van een terras van ± 16m² : stabilisé en leggen van klinkers van 10x10.
zondag 29 januari 2017

Nieuw terras aanmaken in composiet

Huidige Bankirai terras is verrot. Zowel de planken als de balken waarop het terras ligt. We zouden deze willen vervangen door Composietmateriaal. Terras is ongeveer 20 vierkante meter een stuk van een 13,5 en een stuk van een 6 vierkante meter. Ondergrond is genivelleerd, er ligt worteldoek en ook wat elektriciteitsbekabeling. Toegang tot tuin is mogelijk langs achteren, maar niet via vrachtwagen, bestelwagen lukt wel (of wagen met kar). Graag een vakman ter plaatse komen kijken , mag snel beginnen aan de werken.
dinsdag 24 januari 2017

Terras aanleggen in composiet

Hello, Terras aanmaken in composiet, blauwe kleur. Tussen 18 a 20 m². Graag zo snel mogelijk het terras kunnen aanmaken.
maandag 23 januari 2017

Terras opnieuw aan te leggen

Huidig terras werd 6 jaar geleden bij de volledige verbouwing van onze woning aangelegd. Echter blijkt dat de ondergrond niet voldoende stabiel was en dus is terras 12mm verzakt. Bedoeling is ons terras opnieuw aan te leggen.
maandag 23 januari 2017

Aanleggen Dakterras boven Keukenaanbouw +/- 35m

Ik wil graag een dakterras laten aanleggen op het plat dak van mijn keuken omdat ik vanuit mijn slaapkamer momenteel op roofing uitkijk. Ik zou ook graag bloembakken willen voorzien aan de zijkanten om hoog gras in te verwerken en het terras zo af te schermen. Terras in houtwerk, toegang reeds mogelijk.
zondag 22 januari 2017

Aanleggen terras met steen

Een terras van 6 op 6, bestaande terras is 6 op 3 en heeft afdak en putdeksels. Graag iemand die advies geeft ivm het type steen/wat er juist moet afgebroken worden en wat niet. Afbraakwerken kan ik vervolgens zelf wel doen, maar de niveleringswerken en aanleg terras daar zoek ik een aannemer voor. Best ter plaatse komen kijken. En met steen aanleggen, type steen advies van de vakman.
zaterdag 21 januari 2017

terras aanmaken

Terras aanmaken van een stuk tuin. uitgraven, stabilse en beton gegoten worden. Ter plaatse komen kijken voor advies, en prijsofferte. Graag in kunstofplanken. Adres zal later meegegeven worden.
dinsdag 17 januari 2017

Nieuw terras aanleggen

Nieuw terras aanleggen. Oppervlakte is ongeveer een 35 m². keramische tegels al in voorraad.
maandag 9 januari 2017

Gezamelijke dakterras aan te leggen ook bij buurman

Ik woon op een dakappartement en zou graag met mijn buurman "zwevende" dakterrassen willen aanleggen. Onze appartementen zijn gescheiden van elkaar met een ruimte van circa 1,5 meter. De oppervlakte van mijn terras wordt niet meer dan 10 m² en van mijn buurman schat ik niet meer dan 14 m² (zijn appartement is groter dan het mijne. Ik wil graag een degelijke en stevige constructie maar ook zo budgetvriendelijk mogelijk. Ik heb dus geen kennis van bepaalde materialen. Wij zouden dit project graag samen aangaan. Kan dit in één offerte worden aangeboden?
zondag 18 december 2016

Dakterras in hout met omheining

Een dakterras plaatsen op een plat dak van ongeveer 65 vierkante meter op 1 ste verdieping. Met een omheining op een houten vloer. De stedenbouwkundige vergunning moet samen met een architect aangevraagd worden. Dakterras is in Wilrijk.
donderdag 15 december 2016

Bouwen terras bel etage met trap tuin

Wij zoeken een vakman voor een terras met trap naar de tuin aan de achterkant van onze bel etage boven een veranda in polycarbonaat. Ons huis is 6 meter breed en de veranda heeft een diepte van ongeveer 2 meter. Het terras moet geen 6 meter breed worden want we zijn op zoek naar een zo goedkoop mogelijke oplossing.

Partners

Partners van Casius