Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Antwerpen.

110 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: veranda en terras aanbouwen, aanleggen dakterras, gazon ombouwen tot terras in klinkers en deels hout, vernieuwen en uitbreiden terras, renoveren terrassen, aaanleggen van terras en oprit, terras aanleggen op strand, terras aanleggen in tropisch hout, gedeelte bankirai terras vervangen, terras aanleggen in polybeton, aanleggen van IPE terras, dakterras aan te leggen, aanleggen terras, terras aanleggen, terras in steentapijt aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

donderdag 25 mei 2017

Aanleggen terras

Een vijver van 40 m diep maar 25 cm moet worden gedicht of genivelleerd op dezelfde plaats komt het terras.
dinsdag 23 mei 2017

Beton storten voor aanleg terras

Beton storten voor aanleg terras. Ongeveer 30 - 40 m².
maandag 22 mei 2017

Tuinterras vernieuwen

Tuinterras vernieuwen. Terras afbreken, nieuw aanleggen ofwel hout ofwel tegels.
zaterdag 20 mei 2017

Aanleggen terras

Aanleg terras van 50 m². Bodem is ongelijk en moet gelijk getrokken worden. Er zit een waterput in het midden van het terras, deze moet toegankelijk blijven. Inden mogelijk een afgaand stuk (en geen trapje) naar het poortje dat toegang geeft op de oprit.
vrijdag 19 mei 2017

Terras aanleggen

Wij hebben momenteel een klein stukje terras liggen waar een jacuzzi op staat. Dit zouden we graag zo houden. De 70 m² hier rond hadden we graag ook terras gehad. Kan u voor ons offerte opmaken aub? Foto's bijvoegen lukt niet, deze zijn te groot.
donderdag 18 mei 2017

Terras hardhout

Aanleg houten terras op bestaande terras met klinkers, 20 m², gladde hardhout. Hardhouten over de tegels leggen.
woensdag 17 mei 2017

Terras aan te leggen met tegels

Wij zijn opzoek naar iemand die ons terras kan komen aanleggen de tegels hebben we al.
woensdag 17 mei 2017

Nieuw terras aanleggen

Het is een terras waar momenteel beton ligt maar dat dient geniveleerd te worden om daarop het nieuwe terras te krijgen. De helft van het terras is overdekt. Terras in beton of natuursteen.
dinsdag 16 mei 2017

Bestaand terras vernieuwen

Bestaand houten terras wegdoen en een nieuw terras aan leggen,steen of hout hangt van de prijs af. Terras heeft een oppervlakte van een 20 tal vierkante meter (ongeveer 6 op 3,5 meter)
dinsdag 16 mei 2017

Aanleggen houten terras

Kunnen jullie ongeveer een prijsindicatie geven per vierkante meter? Wij hebben nu een stuk beton wat vroeger een garage was en de rest dolemiet steentjes liggen Graag zou ik een goedkope oplossing vinden voor het laten aanleggen van een houten terras , deze zou wel moeten afgebroken kunnen worden op een gemakkelijke manier omdat we later een waterput zouden willen steken Ik denk ongeveer een 30 m².
maandag 15 mei 2017

Renoveren terrassen

Renovatie ( vervanging ) van 2 x 2 in elkaar doorlopende terrassen ( met tussen scheidingen boven terrasvloer ) waarvan 2 op 1 ste en 2 op 2 de verdieping. Vervanging van zowel onderbouw ( houten balken op 40 cm van elkaar ) als planken vloeren.
zondag 14 mei 2017

Dakterras aanleggen in composiet met ballustrade

Ik wil een dakterras laten leggen van 2,5 meter lang op 6 meter breed met een omheining. Oppervlakte 15 m².
vrijdag 12 mei 2017

Aanleggen terras nieuwbouwwoning

In onze nieuwbouw willen we graag een terras aanleggen achteraan de woning. De gevelbreedte is 6m voor de woning +70cm van een wandelpad welke moet aansluiten op het terras. Betontegels of keramische tegels.
donderdag 11 mei 2017

Beton storten voor terras

Graag bekisten en beton storten 56 m² terras
dinsdag 9 mei 2017

Terras aanleggen in tropisch hout

We willen een terras aanleggen in tropisch hardhout K1. Ligt hoofdzakelijk in lichte schaduw en naast eikebomen (dwz veel bladerafval in herfst, stuifmeel en bloesemafval in lente). Hout dat niet schimmelt en vochtbestendig is en zeker 20 jaar meegaat. Geen bevestigingsmateriaal zichtbaar (bouten,...). Verhoging max 10 cm. Op bestaande betontegelterras (dus zonder afbraak) dat vrij vlak ligt. Mogelijkheid om terras op te tillen (ev. Met 4 personen) om onderaan zuiver te kunnen maken na de herfst) ?
dinsdag 9 mei 2017

Bankirai terras aanleggen

We zijn op zoek naar een ecologisch bankirai terras voor onze nieuwe L-chalet van 3 x 5. Terrasplanken voor onder een luifel. Momenteel is er nog geen luifel geplaatst. Die zouden we willen doen nadat het terras gelegd is.
maandag 8 mei 2017

Terrastegels leggen

Rond terras diameter 6,5 mtr. Arduin tegel 40 x 40 en 60 x 40 meter. in chape leggen en voegen buitenkant de tegels rondzagen.
zondag 7 mei 2017

Gedeelte bankirai terras vervangen

Onoverdekt gedeelte van bankarai terras vervangen Grote ongeveer 20 m²
zaterdag 6 mei 2017

Aanleggen terras en patio met arduindallen

Wij willen terras en patio laten aanleggen met arduindallen die al in ons bezit zijn.
vrijdag 5 mei 2017

Vervangen van klinkerterras door composietterras

Momenteel bestaat het terras uit klinkers. Die zouden moeten verwijderd en afgevoerd worden. In de plaats daarvan zou ik graag composietplanken laten leggen, alles recht op recht.
woensdag 3 mei 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras van 5,50 m op 3,65 m. Materiaal aanwezig dus enkel werkuren.
dinsdag 2 mei 2017

Aanleggen klein terras

Aanleg klein terras op grond. Afmetingen: 3. 5 x 3. 5 meter. Hangt af van de prijs wat ik kies. Moet nog uitgegraven worden, en stabilisé plaatsen.
maandag 1 mei 2017

Dakterras aan te leggen

Het zijn in feite 2 daken. Er zou een ladder geplaatst en een zwevende constructie aangelegd moeten worden. Samen met de vakman de mogelijkheden te bekijken want ik weer er niet veel van.
maandag 1 mei 2017

Terras afwerken met blauwsteen

Wij hebben een terras op ongeveer 1 meter hoogte met 2 trappen dat we willen afwerken met Belgische blauwe natuursteen.
maandag 1 mei 2017

Terras in hout of composiet plaatsen

Een terras in hout of composiet dat aansluit aan zwemvijver. Ondergrond volle grond.