Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
161 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

woensdag 15 augustus 2018

Bankirai balken op dakterras vervangen

Het dakterras ( +- 60 m2 ) bestaat nu uit planken bankirai. Veel van deze planken zijn aan vervanging toe. Wij willen iets anders ( veiliger - gebruiksvriendelijker) in de plaats.
maandag 13 augustus 2018

Houten dakterras aanleggen

Dakterras in bankirai (ook leuning in bankirai) moet afgebroken worden en opnieuw geplaatst wegens isolatie dak ligging Deurne zuid bevindt zich op dak van 4de verdieping. 65 m².
maandag 13 augustus 2018

Tegelwerken buitenshuis

Oprit ligt nu in voortuin met Vietnamese blauwsteen 20x20. Er is een uitsparing gemaakt van 5 m² in het midden in het verleden (om plantjes te laten groeien). Deze 5m² willen we nu ook door dezelfde tegels laten opvullen.
woensdag 8 augustus 2018

Huidige terras tegels verwijderen en nieuwe aanleggen

Huidige tegel terras verwijderen en volledig nieuwe terras aanleggen met andere tegels. Oppervlakte van het terras is ongeveer 24 m².
dinsdag 7 augustus 2018

Terras en tuinpad aanleggen in blauwe steen

Wij willen graag een nieuw terras van 23 m² blauwe Vietnamese steen, 60 op 60 en aansluitend een tuinpad van 32 vierkante meter in dezelfde steen van 20 op 20. Onder het terras ligt beton en achteraan ook al een gedeelte de rest moet aan gevuld worden met chape. Verder hebben we nog 4 putdeksels die in gewerkt dienen te worden in de steen. De oude steen van terras en pad worden zelf verwijderd.
dinsdag 7 augustus 2018

Bankirai terras en vijver verwijderen en één groot terras aanleggen

Een terras in bankirai met oppervlakte van 50 m² verwijderen en klinkers leggen. Er naast ligt een vijver, die moet ook weg, de bedoeling is de vijver en bankirai een grote oppervlakte te maken.
maandag 6 augustus 2018

Terrassen vervangen door bankirai composiet planken en kunstgras

De terrasstenen die er nu liggen graag vervangen door een bankirai composiet planken dit is een appartement op het 5 de verdieping. Terras voor +/- 45 m² in bankirai composiet planken leggen. Terras achter +/- 35 m² graag kunstgras leggen.
dinsdag 31 juli 2018

Tegels aanleggen in tuin

Vanwege het afbreken van de vorige betonnen tuinvloer zouden we graag terug een vloer (liefst met tuintegels/stenen) willen aanleggen. In de tuin zijn wel veel hobbels. Terras moet in tegels komen.
dinsdag 31 juli 2018

Terras aanleggen

Terras aanleggen en voortuin verharden. Terras van ong 18 m². Tegels wellicht, maar hout sluiten we niet uit.
maandag 30 juli 2018

Composiet terras aanleggen 9 m²

Terras in composiet aanleggen voor een oppervlakte van 9 m². Door rioleringswerken is het terras van 9 m² verwijderd bij mijn moeder. Momenteel is de ondergrond zwarte grond.
zondag 29 juli 2018

Terras aanleggen in klinkers

Ik wil een terras laten aanleggen in klinkers ( herfstkleur of licht bruine tinten ) De oppervlakte is 24 vierkante meter. Momenteel liggen er grote tegels van houten latten bevestigd rechtstreeks op de grond. Deze moeten verwijderd worden. Het terras is enkel door de woning te bereiken of met een kraan over het huis.
vrijdag 27 juli 2018

Twee kunststoffen terrassen aanleggen plus een trap er tussen

We beschikken nu over een kleiner terras op de 1ste verdieping, aangevuld met trap en groter terras op het gelijkvloers (bel etagewoning). Voor een totale oppervlakte van 40m². Wij zoeken een duurzamen oplossing, die natuurlijk oogt en onderhoudsvriendelijk is. Momenteel ligt er bankirai, wat mooi is, maar niet praktisch (kinderen glijden uit, onkruid groeit tussen planken, planken trekken krom en rotten). De trap tussen de 2 terrassen dient ook vervangen te worden.
vrijdag 27 juli 2018

Composiet terrasje aanleggen

Ik zou graag een composiet terras aanleggen van 6 m² hiervoor zou ik als fundering een laag betontegels willen laten plaatsen waarop ik dan later zelfs het composiet terras kan aanleggen. Het uitgraven is al gedaan. Enkel de tegelwerken.
dinsdag 24 juli 2018

Terras vloer vernieuwen en nieuwe steunbalken plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe vloer (gebroken tegels, last van vocht) op ons terras op de eerste verdieping hebben en een nieuwe steun/sierbalk eronder. Graag nieuwe steunbalken plaatsen. Ik zou ook eens professioneel advies willen over de status van dit terras. Het terras is ongeveer 14 m².
maandag 23 juli 2018

Huidig houten terras uitbreken en nieuw in composiet leggen

Huidige terras in hout uitbreken en nieuwe terras in composiet aanleggen. De afmetingen zijn 3 x 3 m en hoog 1 m ongeveer en muurtje van 4 m op op 5 m. Graag in grijze composiet aanleggen.
zondag 22 juli 2018

Terras in klinkers uitbreken en nieuw houten terras met padje aanleggen

Terras met klinkers en wil dat vervangen door een houten terras, pad ook vervangen door hout. Graag de klinkers uitbreken. Houten terras plaatsen oppervlakte 30 m². Het pad is ongeveer 22 meter lengte naar het tuinhuis doet.
zaterdag 21 juli 2018

Kasseien aanleggen

Mijn oprit moet nog aangelegd worden . 14m² ,met Indische kasseien 14x14 , grey. Tevens moeten er 2 klinkerdeksels voorzien worden ( beerput en toezichtput) Kasseien dienen opgevoegd te worden
donderdag 19 juli 2018

Loopbrug in composiet maken van voetpad naar voordeur

Composiet loopbrug maken van 600 x 150 (=/- 40 planken) van het voetpad naar de voordeur, ondersteund door 3 te vervangen steunbalken gevat in een stalen constructie. Hout begint te verslijten en is rot. Composiet heeft de voorkeur omdat we antislip willen. Het hout momenteel is bij regen zeer glad. Kunststof is ook een mogelijkheid.
dinsdag 17 juli 2018

Stenen terras vervangen door houten terras

Momenteel beschik ik over een terras van ongeveer 8 m², aangelegd met losse stenen. Ik zou dit graag vervangen door een houten terras of een terras uit kunststof met hout-motief. Belangrijke punten: - het terras mag niet op de grond gelegd worden voor de afwatering te garanderen, een frame onder het terras zou ideaal zijn - het terras mag niet te glad worden bij regenweer.
maandag 16 juli 2018

Tegelwerken buitenshuis

Terras bestaat uit 20m2 -> 5 breed 4 lang. Eveneens klein tuinpaadje naar achteruitgang van 1m20 breed +-3m lang Er dienen 2 tegeldeksels ingewerkt te worden in het terras Voor sceptische put en sifonput. Ook de regenwaterafvoer langs de achtergevel moet mooi aansluiten. Terrastegels hadden we graag in 60x60cm voorzien
maandag 16 juli 2018

Composiet terras plaatsen

Houten terras op 2de verdieping trekt krom en is dringend aan vervanging toe. De totale oppervlakte is 10m²
zaterdag 14 juli 2018

Patio aanleggen op dak

Aanleggen van patio aan loft. Voor een dakterras tussen gevels. In soort kunsthout. Ongeveer 40 m².
vrijdag 13 juli 2018

Houten terras aanleggen

Terras in hout aanleggen ongeveer 5 meter op 3 meter. Uitgraven moet ook nog gebeuren.
donderdag 12 juli 2018

Dakterras aanleggen

Aanleggen van een dakterras. Het dak is volledig hersteld, er ligt roofing op. Graag in hout of betegelen van dakterras. De oppervlakte is 130 m² aan te leggen.
dinsdag 10 juli 2018

Houten terras aanleggen

Aanleg houten terras (padoek of gelijkaardig) ongeveer 30 m² aansluitend op een tegelterras en dit in 2 delen.

Partners

Partners van Casius