Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
137 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

maandag 1 januari 2018

Composiet terras aan te leggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Op bestaand terras van 2. 75 op 4 . En op kiezel een terras maken van 3 op 3. 50 Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 3. 50 mop 7 m
maandag 25 december 2017

Composiet terras plaatsen

Het terras is een aanvulling op reeds bestaand, stenen terras, het stuk is braakliggend zandgrond. Voorziening/uitsparing voor droogmolen of parrasol. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Nivelleringswerken, Drainage plaatsen. Wat is het gewenste formaat van het terras? : 20m²
maandag 18 december 2017

Tegels vervangen van dakterras

Nakijken waterdichtheid roofing, plaatsen houten schutting, opvoegen los voegsel Welke tegels wenst u te plaatsen? : Keramische tegels, Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Hoeveel vierkante meter moet er betegeld worden? (bij benadering) : 30m2
maandag 18 december 2017

Composiet dakterras plaatsen

Het terras is 24 m² groot. Er moeten bestaande houten planken verwijderd worden. Nieuwe kunststoffen te plaatsen. Over een lengte van 6 meter een balustrade plaatsen.
maandag 18 december 2017

Nieuwe tegels terras aanleggen

Vandaag is alles in betonklinkers, en ronde vormen. We willen naar meer strakke rechte vormen gaan. Daarnaast zijn er vandaag bloembakken gevormd door houten paaltjes (het grasveld ligt halve meter lager) en die moeten vervangen worden door gemetste vierkante bakken. Hier vinden we zwarte Modul Block wel mooi. Als tegels dachten we aan Marlux Forest Maple Grey. Aan de rand van het terras moeten er afwatering komen, iets in de trend van een ACO Discreet Inox. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m².
donderdag 14 december 2017

Composiet terras aanleggen

We zouden graag aluminium platen gebruiken voor ons terras waterdicht te maken. Hierboven zouden we opteren voor Composietplanken met afmetingen 140 x 23 x 2250 mm. De afmetingen van het terras zijn 3,60 m op 6,30 m.
woensdag 13 december 2017

Balkon van appartement herstellen

Terras afmetingen 6 m x 1,4 m . Oud terras in slechte staat met lek problemen naar kamers. Tussen het beton en de dorpel van de deur maar 5 à 5,5 cm hoogte. Waarschijnlijk een systeem van lage niet regelbare tegeldragers op speciale roofing. Alleen de nieuwe tegels met 2 cm hoogte ter beschikking. Eventueel kunnen wij zorgen voor de verwijdering van de oude chape. Waterdichte oplossing naar kamers nodig. Bezoek ter plaatse om de details te bekijken af te spreken.
dinsdag 12 december 2017

Betegelen van terras met keramische tegels

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Op het moment een bestaande vloer in beton van 10m² maar in slechte staat. Is achteraan een rijhuis. Terras wordt uitgebreidt naar 40 a 45 m² . Welke tegels wenst u te plaatsen? : Keramische tegels Hoeveel vierkante meter moet er betegeld worden? (bij benadering) : 40m²
maandag 11 december 2017

Steentapijt leggen

Graag zouden we onze oprit in steentapijt leggen, momenteel liggen er kiezelstenen. De oppervlakte is bij benadering 80 m². De ondergrond bestaat uit zwarte aarde en er ligt ook reeds een worteldoek onder.
zondag 10 december 2017

Reparatie balkon 1ste verdiep

Bij regen lekt het bij mij binnen. Door het balkon van mijn bovenbuur heb ik een extra ruimte die ingericht is als wasplaats. Bij regen loopt het water van de muren en druppelde uit het balkon. Volgens bovenbuur komt het niet van zijn balkon.Dit moet gemaakt worden. Masr blijkbaar heeft mijn bovenbuur daar geen interesse in, hij heeft er toch geen last van. Heb mijn verzekeringsmaatschappij agent ook al ingeschakeld.
zondag 3 december 2017

Aanleggen dakterras met balustrade

Voor een woning in het oude centrum willen we graag een dakterras aanleggen op het plat dak van de badkamer ( 2de etage ). De oppervlakte is ruwweg 4 m bij 2 m. Er is nog geen doorgang naar het dak, maar de trappenhal komt ook op dit dak uit.
dinsdag 28 november 2017

Composiet dakterras aanleggen

Composiet terras aanleggen: Plaatsing toegangsweg naar toekomstig dakterras via plafond in gang. Het gewenste formaat van het terras is 6 m x 4 m.
donderdag 23 november 2017

Houten terras

We zouden een stukje tuin willen opofferen om terras aan te leggen omdat we in die hoek meer zon hebben. We twijfelen tussen duurzaam hout bvb paddock of tegels. Het reeds aanwezige grote terras zijn natuurstenentegels. We wonen in centrum Antwerpen, het betreft een binnentuin met dus extra logistieke beperkingen. Nivelleringswerken, Drainage plaatsen Oppervlakte is ongeveer 9 m².
woensdag 15 november 2017

Houten terras maken

Terras is 8 m op 1,50 m maar beschikbare oppervlakte voor houttegels is 8 m op 1,17 m. De ondergrond zijn rode stenen. De boord bedraagt ca 10 cm terras bevindt zich op 7 e verdieping . Geen voorbereidende werken. Graag offerte materiaal en werken all-in. Oppervlakte terras : ca 8 m x 1,17 m Graag met houttegels.
donderdag 9 november 2017

Composiet terras aanleggen

Terras verwijderen en nieuw plaatsen. Bestaand terras uitbreken. Oppervlakte rond 15 m².
dinsdag 7 november 2017

Uitbreken van kiezelsteen tapijt terras en vernieuwen van terras door composiet

Ik heb een huidig deels overdenkt terras (ongeveer 50²) met kiezel (steen) tapijt. Dit wil ik eruit laten halen en een nieuw terras met composiet planken laten plaatsen. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat zowel het huidige terras eruit haalt + nieuwe aanlegt. Onder huidig terras ligt ook nog betonlaag die eruit moet om tot een hoogte van 10 cm te komen welke nodig is voor composietplanken. Ter plaatse komen kijken.
zaterdag 4 november 2017

Terras in composiet aanleggen

Momenteel aardegrond. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 14m²
woensdag 1 november 2017

Terras in hout aanleggen en tuin ophoging

Wij willen een terras aanleggen in onze stadstuin en zijn op zoek naar een ecologisch verantwoorde en duurzame oplossing. We zijn geïnteresseerd om hout te laten leggen en vroegen ons af of u een houtsoort kunt adviseren die langer dan drie jaar meegaat. Mogelijk hebben jullie ook vakmannen die met jullie materiaal werken en ons van dienst kunnen zijn. Dat zou zeker interessant zijn. Het terras wordt om en bij de 3 op 4,5 meter en sluit aan op onze achterliggende leefkeuken. Er ligt een septische put onder die bereikbaar moet zijn (moet nog een betonnen 'dop' op komen) en er moet een verlenging van een waterafvoerbuis en riolering.
maandag 23 oktober 2017

Dakterras plaatsen op appartement

Dakterras plaatsen oppervlakte van 200 m². Dit is een appartementen complex.
dinsdag 17 oktober 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton voor terras

Beton gieten voor terras: Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Gepolierde betonvloer plaatsen voor een terras ongeveer 20 m².
dinsdag 10 oktober 2017

Bestaand houten dakterras volledig uitbreken en vernieuwen met lichtstraat

Op het plat dak is nu een voorlopig terras in hout. Dit is er maar voor de helft van de volledige oppervlakte. Het terras is nu pas bereikbaar door een venster. Graag hadden we hier een deur en er moet ook een oplossing voorzien worden voor het lichtkoepeltje dat nu voor die venster ligt . Omrastering moet voorzien worden over 10 meter en ook 3 meter voor de lichtstraat. Bestaand terras uitbreken, drainage plaatsen, het terras is ongeveer 25 m².
maandag 9 oktober 2017

Terras heraanleggen

Het terras bevat een deel dat niet geplaveid is. Dit omdat er 2 waterputten onderliggen waarvan de putdeksels net daar liggen. Het derde putdeksel is wel mooi ingewerkt in de tegels (wel met een niveauverschilletje). We willen nu het hele stuk betegelen zodat we een mooi groot terras hebben, al dan niet met niveauverschil.
maandag 25 september 2017

Terras aanleggen in hardhout

Terrasvloer plaatsen op roofing op dakterras dit is op het derde verdiep. Nieuwe roofing ligt er al. Oppervlakte terras 42 m² Hardhout is voorkeur.
maandag 25 september 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen. Ongeveer 30 m².
zondag 24 september 2017

Houten terras vervangen

Momenteel bankirai, maar rot. 50 à 60 m2. Hout of steen met onderstel voor gewichtsverdeling op plat dak met roofing. Afrastering in metaal of natuurlijk (planten).