Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Antwerpen.

137 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: betontegels aanleggen op dakterras, terrasoverkapping plaatsen, hangterras in staal plaatsen, dakterras maken op roofing plat dak, terras aanleggen in ipé of padouk, dakterras in hout aanleggen, composiet terras aan te leggen, tegelwerken buitenshuis, houten terras aanleggen, terras aanleggen in thermowood, gepolierde betonvloer plaatsen, houten terras aanleggen, tuinterras laten gieten in beton, terras aanleggen in gepolierde betonvloer, composiet terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

zaterdag 23 september 2017

Gepolierde betonvloer plaatsen

Terras op een gelijkvloers appartement. Achtertuin is enkel te betreden via voordeur (geen zij-ingangen). Er ligt momenteel gras en een tegel terras dat oneffen is. Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm 3m op 6m.
zondag 17 september 2017

Terras aanleggen in gepolierde betonvloer

Terras in gepolieerd beton aanleggen:ongeveer 180 m ² Renovatiewerken.
donderdag 14 september 2017

Houten thermowood terras aanleggen

Momenteel ligt er een stenen terras. Dit mag blijven liggen. Het houten terras mag er op worden geplaatst. Voorkeur gaat naar Thermowood klasse 1. Oppervlakte is 24 vierkante meter, 2 schuine kanten dus zeker ruim rekenen.
woensdag 13 september 2017

Terrasoverkapping plaatsen

Wij willen een terrasoverkapping laten plaatsen in hout of aluminium. Afmeting 6 m L - 3 m B.
dinsdag 12 september 2017

Uitgraven en stabilise aanleggen en betegelen terras

Uitgraven en stabilise aanleggen voor terras. Betegelen van een terras. Ongeveer 40 m².
donderdag 7 september 2017

Voegen terras herstellen

Ik heb een terras met keramische tegels, waarbij een groot aantal voegen vernieuwd moeten worden voor het behoud en tegen de vorst, oppervlakte totaal terras is ongeveer 200 vierkante meter, met tegels van 25*25 cm, 70% van de voegen zien er nog goed uit, maar dat is mijn oordeel;, niet als vakman. Ik zou graag op korten termijn de voegen laten herstellen.
woensdag 6 september 2017

Dakterras in hout aanleggen

Wij willen een dakterras aanleggen op het plat dak van een appartementsgebouw. +/- 220m² groot. Een gedeelte terras (hout of composiet) en een gedeelte daktuin.
dinsdag 5 september 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton plaatsen

Beton storten voor de oprit en tuinpad ongeveer 30-35 m². Meer dan 7 cm.
maandag 4 september 2017

Composiet terras aan te leggen

Er is een bestaand terras, deze zou eventueel kunnen vernieuwd worden, het heeft dezelfde afmeting als de nieuw aan te leggen terras. Het hout van het bestaand terras zou dan moeten uitgebroken worden. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Nivelleringswerken Wat is het gewenste formaat van het terras? : 4,00 diep op 5,80 breed
maandag 4 september 2017

Dakterras maken op roofing plat dak

We hadden een hard houten daktarras. Hebben we nu verwijderd omdat het begon te stinken en los kwam na aantal jaren . Nu willen we dat laten vernieuwen. Nieuwe roofing leggen en nieuwe bedekking. Materiaalkeuze te bespreken met vakman ter plaatse.
zaterdag 26 augustus 2017

Terras in betontegels aanleggen

Terras 3x5 m; verzonken in grasveld (zodat de zitmaaier er over kan); met namaakvoegen (1x1m).
maandag 21 augustus 2017

Terrassen in metaal aanbouwen

Voor het aanbouwen van een terras op de eerste en tweede verdieping. Plannen zijn in orde. Materiaal moet in metaal zijn.
zaterdag 19 augustus 2017

Aanleggen terras in natuursteen

De ondergrond is egaal en reeds gebetonneerd. Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Oppervlakte te betegelen is ongeveer 10 m².
donderdag 17 augustus 2017

Terrassen aanleggen op appartement

2 terrassen die water doorlaten graag de terrassen terug heraanleggen. Ongeveer 12 m². En is gelegen op de vijfde verdieping. Graag in tegels aanleggen.
donderdag 17 augustus 2017

Houten dakterras aanleggen

Op dit moment word de fundering voor het dakterras gelegd, ik wil hout planken op dakterras leggen. Er ligt ook een elektrische koepel op het dak. Oppervlakte van het dakterras is 40 vierkante meter ongeveer.
donderdag 17 augustus 2017

Waterdicht maken van terras met coating op bestaande tegels

Terras is enkele jaren geleden vernieuwd maar de waterdichting is niet ok. Ben op zoek naar iemand die het terras waterdicht kan maken met een coating boven op de tegels. Grote ongeveer 5 m². Eventueel ook nog 5 andere terrassen.
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen :Rijwoning. Niveauverschil van de woning met de tuin achter (ongeveer 1/2 trede). Graag in bankirai of andere soort hout graag advies hierover. Ongeveer 9 m² in totaal aanleggen.
zaterdag 12 augustus 2017

Terras bekleden met houtwerk

Ik wil graag mijn terras aan mijn appartement met een duurzame houtsoort laten beleggen. Ong. 10m²
donderdag 10 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Gazon weghalen en rondom het zwembad terras aanleggen. +/ 50 M² in een U-vorm.
woensdag 9 augustus 2017

Composiet dakterras aanleggen

Dakterras op 1ste verdiep met trap naar tuin. Oppervlakte 6 op 2 meter. Momenteel geen terras aanwezig, dus alle voorbereidende werken ook nog uit te voeren.
woensdag 9 augustus 2017

Terras betegelen

Momenteel ligt er een keramische tegel die op een gewapende fundering met stabilisé en mortelbed ligt. Nieuwe keramische tegels of betontegels te plaatsen. Tegels nog niet aangekocht. Ongeveer 50 m². - Rechthoek (+/- 35 m²) & L-vormig pad (+/- 1,5m breed x [6+4meter lang]).
maandag 7 augustus 2017

Terras in tegels aanleggen

+/- 50m² terras met 11 lopende meter betonnen boordsteen, tand en groef, hoogte 30cm in natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,..) plaatsen.
zondag 6 augustus 2017

Terras leggen in composiet

De bestaande tuin loopt af naar de woning. Aan het huis is er een hoogteverschil van nog 35 cm. 5 meter in de tuin is dat nog maar enkele cm. Het terras dient dan ook op een ongelijk constructie gelegd te worden. Het is de bedoeling dat er geen betonnen fundering onder komt zodat het water nog steeds in de grond kan. Nivelleringswerken nodig ongeveer 7 op 5 m.
maandag 31 juli 2017

Terras bedekken met tegels

We hebben een beton terras die wij zou willen bedekken met vloer, tegels.
maandag 31 juli 2017

Houten terras vernieuwen

Er is een erker waar het terras moet aan aangepast worden en schuin loopt. Ongeveer 13 m². Het hout van het huidige terras is rot en dit moet vernieuwd worden.

Partners

Partners van Casius