Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Antwerpen.

92 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: gezamelijke dakterras aan te leggen ook bij buurman, aanleggen van houten terras, terras overdekking 10 m. X 5 m. + nieuwe vloerbedekking, nieuw terras aanleggen, houten terras aanleggen, aanleg dakterras, heraanleggen van terras, aanleggen oprit langs woning, terras renoveren, aanleg terras, terras en oprit in beton, terras + betonplaten, iPE hardhout vlonder van 7 m² finaliseren. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

dinsdag 17 januari 2017

Nieuw terras aanleggen

Nieuw terras aanleggen. Oppervlakte is ongeveer een 35 m². keramische tegels al in voorraad.
maandag 9 januari 2017

Gezamelijke dakterras aan te leggen ook bij buurman

Ik woon op een dakappartement en zou graag met mijn buurman "zwevende" dakterrassen willen aanleggen. Onze appartementen zijn gescheiden van elkaar met een ruimte van circa 1,5 meter. De oppervlakte van mijn terras wordt niet meer dan 10 m² en van mijn buurman schat ik niet meer dan 14 m² (zijn appartement is groter dan het mijne. Ik wil graag een degelijke en stevige constructie maar ook zo budgetvriendelijk mogelijk. Ik heb dus geen kennis van bepaalde materialen. Wij zouden dit project graag samen aangaan. Kan dit in één offerte worden aangeboden?
zondag 18 december 2016

Dakterras in hout met omheining

Een dakterras plaatsen op een plat dak van ongeveer 65 vierkante meter op 1 ste verdieping. Met een omheining op een houten vloer. De stedenbouwkundige vergunning moet samen met een architect aangevraagd worden. Dakterras is in Wilrijk.
donderdag 15 december 2016

Bouwen terras bel etage met trap tuin

Wij zoeken een vakman voor een terras met trap naar de tuin aan de achterkant van onze bel etage boven een veranda in polycarbonaat. Ons huis is 6 meter breed en de veranda heeft een diepte van ongeveer 2 meter. Het terras moet geen 6 meter breed worden want we zijn op zoek naar een zo goedkoop mogelijke oplossing.
maandag 12 december 2016

Aanleggen van twee terrassen en zijpad rond het huis

Het zijn 2 terrassen. Een volledig nieuw terras op zand ondergrond tegen het huis aan. Een ander stuk is aan de zijkant van het huis waar ook de achterdeur is en deze grenzen aan bestaande klinkers maar de ondergrond is ook zavel. Beide stukken zijn zo'n 30m² per deel, 60m² in totaal dus. Voor het stuk achter het huis verkiezen we hout(bankirai of Europees hout, of andere sterke, niet te dure houtsoorten). Aan de zijkant is het was prijsafhankelijk. Ofwel klinkers of kleine kasseien. Graag ter plaatse komen kijken om dan een prijsofferte op te maken.
zondag 11 december 2016

Terras in natuursteen en vervangen trappen

Terras dat is aangelegd in natuurstenen. Trappen en terras vervangen door polybeton. Adresgegevens bij afspraak.
dinsdag 6 december 2016

Aanleggen terras

De totale oppervlakte van de tuin is ca 40m2 waarvan 10m2 beplanting zal worden. Als bijlagen ziet u de grenzen van een en ander. Boven het grootste gedeelte is er het terras van de bovenburen. De inham naar de terras/keukendeur is nu al in funderingsbeton. De werfoverschotten zijn zo goed als weg en de muren zijn ondertussen gevoegd. Afvoer van een minieme oppervlakte aan regenwater zou kunnen gebeuren door een sterfputje aansluitend op de afvoerpijp. De tegels is met de vakman te bespreken.
dinsdag 6 december 2016

Beton storten

Voor de aanleg van ons terras in de achtertuin, dienen we zo'n 7 m³ beton te laten storten. De omkisting is reeds aanwezig, dus het gaat om puur storten van de beton alleen. De achtertuin is omsloten, maar er kan een pomp boven het platte dak van de garage gelegd worden (of door de garage? ) om er te geraken (terras ligt zo'n 15 à 20 meter van de straat). Kan u ook meegeven hoe er wordt omgegaan met weercondities (vrieskou, regen), gezien het winter wordt?
maandag 5 december 2016

Terras in beton

Terras rond huis graag in beton. Moet nog uitgegraven worden, stabilisé geplaatst worden, en beton gegoten worden.
vrijdag 2 december 2016

Dakterras heraanleggen

Houten terras te plaatsen. Liefst composiet-hout. Terras bevindt zich op 1 ste verdieping, tussen muren. Oude terras is reeds verwijderd. Graag zo snel mogelijk de werken uit te voeren door een goede vakman.
donderdag 1 december 2016

Terras in composiethout

Beton reeds gegoten 5,1m*3. 5m(lopende meters want twee treden over de hele lengte). Wij verkiezen een terras in composiethout doch staan open voor offertes in massief hout.
woensdag 30 november 2016

Terras waterdicht maken

Mijn terras van appartement lekt. Terug waterdicht maken en afwerken met tegels of hout. Er is ook een afvoerbuis die afgewerkt moet worden.
maandag 28 november 2016

Bouw renovatie terras bel etage

Ons bestaand houten terras renoveren of vernieuwen. Een combinatie van metaal en hout sluiten wij niet uit. In overweging nemen om constructie huidige trap (metaal) te behouden. Eventueel vernieuwen tegels gelijkvloer. Terras is 2,50 m diepte.
zaterdag 26 november 2016

Plaatsen dakterras

Dakterras is op de 4 de verdieping nieuwbouw. Oppervlakte : ongeveer 38 m². Er zijn twee opties qua prijs dat wij graag wensen te weten, ene in composiet, andere bankirai. Vanaf de maand mei of juni aan de werken starten.
donderdag 24 november 2016

Betonherstelling en vochtbestrijding-en terrasrenovatie

Vochtbestrijding terras en betonherstelling. Renovaties van beide en afwerking. Woning , de scheiding met de buren , muur komt neerslag tussen en dit dit opgelost te worden.
zondag 20 november 2016

Aanleg dakterras en afsluiting plaatsen

Het betreft de aanleg van een dakterras op de eerste verdieping, inclusief het plaatsen van een groot raam naar het terras (ter vervanging van het bestaande raam). Het terras wordt geplaatst op het dak van het gelijkvloers appartement. Er moet langs de beide zijden een scherm van 1,8 m hoog komen en vooraan een afsluiting (standaardhoogte). De afvoer wordt geregeld via het bestaande afvoerkanaal, dat verwerkt is in het dak.
vrijdag 18 november 2016

Renovatie van bestaand terras

Nieuwe stenen op buitenkoer (Terras) Verven van buitenmuren Vervangen van buitenverlichting Vervangen van buitendeur
donderdag 17 november 2016

Herstelling van lek terras

Wij hebben een lek op het terras in de buurt van het afwateringsputje. Het druppelt binnen in de plaats onder het terras. Kan iemand ons vrijblijvend helpen of informatie geven? Lek afwateringsputje.
donderdag 17 november 2016

Plaatsen tegels terras

Uitbreken van klinkers en plaatsen van tegels aansluitend op een reeds betegeld gedeelte van het terras. Aanleggen terras is ongeveer een 50 m². Graag in de maand maart het terras aanleggen. De steen is te bespreken met de vakman.
vrijdag 11 november 2016

Dak en dakterrasrenovatie

Dakrenovatie nodig + bestaande dakterrassen moeten worden afgebroken (vernieuwing hout en nieuwe minder arbeidsintensieve inrichting dakterras) Graag ter plaatse komen kijken voor advies, en prijsofferte.
dinsdag 8 november 2016

Aanleg dakterras

Aanleg van een dakterras op een plat dak dat 6m bij 2. 5m meet. - uitwerken idee ter plaatsen met eigenaars (materialen, opbouw & indeling, bevestiging balustrade, etc. ) - aanleg structuur dakterras met balkdragers - voorzien van een structuur waarop de leuning bevestigd kan worden - toeleggen met planken (hout of composiet) - mogelijkheid voorzien voor zonne/regenscherm uitleg van de bijlagen: - het raam is ondertussen een terrasraam, de schouw is afgebroken - het dak zal nog geïsoleerd worden en daardoor 12 cm hoger komen dan op de schets in de Pdf --> hierdoor blijft nog 18 cm over tussen het hoogste punt van het dak en de bovenkant van de dorpel van het terrasraam
woensdag 2 november 2016

Heraanleggen terras

Heraanleggen van het terras. Oude tegels moeten eruit, en nieuwe leggen. Indien mogelijk dit jaar nog laten uitvoeren. De aankoop van de tegels in samenspraak met de vakman.
zondag 30 oktober 2016

Aanleggen terras en tuinpad

Aanleg terras en tuinpad. Het oude terras moet eruit. Stenen waarschijnlijk met de vakman te bespreken. Graag ter plaatse komen kijken voor het bespreken van de stenen en prijsofferte op te maken.
dinsdag 25 oktober 2016

Houten terras aanleggen

Een rond houten terras ipv vroegere kinderzwembad
vrijdag 21 oktober 2016

Vervangen terras

Ons huidige houten terras achteraan onze tuin dient afgebroken te worden en vervangen door een houten planken terras. Er zijn 4 treden die naar de tuin leiden over de volledige achterkant en aan een deel van beide zijkanten van het terras. Het is dus verhoogd, maar de fundering / basis is mits lichte herstellingswerken voldoende om te hergebruiken. Daarnaast is het ook voor 75% afgebakend door een houten balustrade.