Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
145 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

zondag 18 maart 2018

Terras vernieuwen en uitbreiden

Ik heb achteraan een terras van kleine roze klinkers van 10 op 10 cm. Ik zou dit willen laten vernieuwen naar tegels of natuursteen en ook 1 meter dieper de tuin in maken. Het is 4,5 m breed en zou 5 meter diep moeten zijn. Misschien om rekening mee te houden : - een ijzeren trap van de hoger gelegen veranda daalt af tot op het terras - de oude klinkers moeten niet afgevoerd worden - onder het terras is een septische put, er is ook een afvoerbuis van de hoger gelegen wc.
donderdag 15 maart 2018

Aanleggen van composiet dakterras aanleggen in composiet

Totale oppervlakte 30 m² in 3 delen graag betegelen in composiet op een dak. Terras moet op een dak komen.
woensdag 14 maart 2018

Terras maken en betegelen

Terras plaatsen van 4 op 7 meter. Grondwerken moeten ook nog gebeuren. Groot betontegels plaatsen of arduin. De tegels graag 1 m op 1 meter.
dinsdag 13 maart 2018

Bankirai terras vervangen door composiet

Terras gelegen op 1 s te verdiep. Momenteel bankirai 20 jaar oud en aan vervanging toe. Terras is 4 op 2 meter. Graag een composiet opleggen.
maandag 12 maart 2018

Terras openbreken

Terras moet gesloopt worden. Er zit een cementlaag onder de tegels en daaronder een 10 cm dik beton. Puin moet wel afgevoerd worden. T Terras is ongeveer 90 m².
maandag 12 maart 2018

Composiet terras plaatsen

Aanleggen van een terras van ongeveer 15 vierkante meter. En in composiet. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 12 maart 2018

Plaatsen van tegels voor terras

We willen een terras met grote tegels of betonplaten leggen. Het is ongeveer 50 m² en nu is dat met hout en moet worden uitgebroken. Plaatsen van tegels , grote grijze tegels. Ter plaatse komen kijken.
zondag 11 maart 2018

Betonplaat voor tuinhuis leggen

Betonplaat voor tuinhuis (5 m x5 m ) op te zetten dat dienst zal doen als werkhuis ? Betonplaat 7 m op 6 m.
vrijdag 9 maart 2018

Houten terras aanleggen op bestaande roofing

Aanleg dakterras (18 vierkante meter) op bestaande roofing nieuwbouw in thermowood.
woensdag 7 maart 2018

Betegelen van terras

We zouden een terras willen van 30 m². Grondwerken niet meer nodig.
maandag 5 maart 2018

Composiet terras aanleggen

Het zou gaat om even terras te plaatsen over bestaande klinkers indien mogelijk. Graag in composiet, en is ongeveer 24 m².
zaterdag 3 maart 2018

Composiet terras aanleggen

Aanleg van een terras van ongeveer 45m2, wegwerken van enkele onderhoudsdeksels (regenput, filterput), aanwerken met de tuin, composiet preferabel in volle planken. Op dit moment nog geen idee welk materiaal het beste is.
vrijdag 2 maart 2018

Terras aanleggen in leien

Het terras ligt achteraan de tuin en bestaat nu uit beton. We zouden graag werken met leisteen in ruwe vorm, dus geen tegels. Oppervlakte van het terras is 40 m².
vrijdag 2 maart 2018

Terras aanleggen in steentapijt

Terras aanleggen in steentapijt. Ongeveer een 40 m². Op het moment ligt er een beton er zijn 3 putdeksels aanwezig.
vrijdag 2 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen terras

Gepolierde betonvloer aanleggen voor een terras ongeveer 30 m². Er zou ook een fundering moeten, en de grondwerken moeten ook nog gebeuren.
maandag 26 februari 2018

Houten terras vernieuwen

Renoveren van bestaand houten terras. Er ligt hardhout op , graag nu met ipe. Totaal oppervlakte is 35 m².
zondag 25 februari 2018

Bestaand terras vervangen in hout

Oppervlakte ongeveer 45 m². Bestaand terras in bankirai moet vervangen worden.
zondag 25 februari 2018

Houten terrassen aanleggen

Op drie terrassen op de eerste verdieping ligt momenteel een roofing afwerking. Hier wensen wij graag een houten terrasafwerking te plaatsen. Er is een terrasje van 6,5 m², één van 26 m² en één van 30 m². IPE of Massaranduba. Telkens met verborgen bevestigingen.
zaterdag 24 februari 2018

Composiet terras plaatsen

Momenteel heb ik een houten terras liggen maar wegens rotting en vooral de steunbalkjes overweeg ik een composiet terras. Het scheidingscherm met het terras van de muren moet men doorzagen en uitbreken en hierna composietterrasplanken plaatsen. Het is een terras van zo een 30 m².
vrijdag 23 februari 2018

Dakterras heraanleggen

Wij zijn op zoek naar de juiste persoon om ons dakterras van 50 m² aan ons kantoor op te frissen. Het dakterras is volledig ommuurd, er is afwatering voorzien en er ligt elektriciteit voor buitenverlichting. Men moet de airco toestellen verwijderen, de bestaande houten tegels verwijderen en ook de afwatering opnieuw herbekijken. Als vervanging van de houten tegels dachten we aan tropische hardhouten planken, maar wel niet voor de volledige oppervlakte van het dakterras.
dinsdag 20 februari 2018

Aanleggen en betegelen van terras

Betegelen van terras voor een terras van 70 m². Terras dient nieuw gelegd te worden , ondergrond is nu zand, moet hier en daar nog opgehoogd worden. Het terras zou een L vorm hebben plus een lang pad naar de tuin toe,.. kan er in optie gezet worden het heraanleggen van de oprit +- 120 M² met bestaande klinkers, (nieuwe stabilisee en opnieuw leggen,) is momenteel verzakt door belasting van kraan en tractoren.
maandag 19 februari 2018

Bestaand terras uitbreken en nieuw houten terras aanmaken

Bestaand terras uitbreken en nieuwe plaatsen. Met steentjes momenteel. Voorkeur gaat naar hout. Oppervlakte ongeveer 40 m².
maandag 19 februari 2018

Zwevend terras voor belétage maken

We willen graag het bestaand terras op het 1ste verdiep + trap afbreken om een nieuw terras + trap te laten installeren. Het materiaal is nog niet beslist. Dan de trap van het terras naar de tuin. Ons terras is nu 1. 50 m diep tussen de muren van de buren - 6 m breed.
maandag 19 februari 2018

Terras vernieuwen en waterdicht maken

Ik heb reeds enkele jaren meer en meer problemen met mijn terras door waterinsijpeling. Ik denk dat er vroeger slechte chape of roofing is gelegd. Hierdoor ben ik op zoek naar een vakman die het hele terras opnieuw kan doen op een manier dat het helemaal waterdicht is en ook blijft. Het gaat om een terras van 7 x 2 meter.
maandag 19 februari 2018

Bestaande terras uitbreken en nieuw aanleggen

Het bestaand terras uitbreken en nieuwe terras aanleggen. Het is een oude bankirai terras.

Partners

Partners van Casius