Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Antwerpen.

136 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: terrassen aan te leggen, tegelwerken buitenshuis, bestaand terras te vervangen door een houten terras, aanleggen van oprit met kasseien, gieten van betonnen terras met wapening, bestaand bankirai terras weghalen en nieuw houten terras leggen, houten terras aanleggen, gepolierde betonvloer of polybeton plaatsen, verhoogd terras met trap en leuning plaatsen, houten terras aanleggen, plaatsen van inox balustrade op plat dak, twee stroken in hout aanleggen langs het zwembad, houten terras aanleggen, composiet terras plaatsen, klinkers leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

maandag 17 juli 2017

Twee stroken in hout aanleggen langs het zwembad

Er moet hout geplaatst worden in twee stroken langs een zwembad. Hier lagen vroeger rails in van een overdekkingsysteem. Voorbereidende werken gebeuren : Nivelleringswerk Formaat : 2 stroken van +- 60 cm op +-7 m
zaterdag 15 juli 2017

Composiet terras plaatsen

Composiet terras aanmaken ongeveer 36 m². Moet nog uitgegraven worden, is nu nog gras.
vrijdag 14 juli 2017

Dakterras vernieuwen

Waterdicht maken van koepel, plaatsen nieuwe dakgoot aan koepel. Tuinscherm verwijderen en nieuw scherm plaatsen. Houten deck verwijderen. Plexiwand installeren.
woensdag 12 juli 2017

Terrassen vernieuwen in natuursteen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : vernieuwen van 2 terrassen (van 40 en 24 vierkante meter) die met elkaar verbonden zijn door pad van ongeveer 1 meter breed. Graag willen we grote arduintegels met een modern uitzicht -dus zeer rechte randen en kleine voegen. Tegels te plaatsen? : Natuursteen. Aantal vierkante meter die moet betegeld worden: (bij benadering) : ongeveer 100 m².
dinsdag 11 juli 2017

Houten terras vervangen door tegelterras

Aan de achterzijde op de eerste verdieping van een bestaand rijhuis dient het houten dakterras vervangen door een tegelterras op verstelbare pootjes. De grootte van het terras is ongeveer 25 m² en de zijmuren staan onder een hoek. (zaagwerk).
maandag 10 juli 2017

Composiet terras plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : het bankirai-terras ligt rond het zwembad en is op meerdere plaatsen weggerot en ook de onderbalken zijn in slechte staat. Het terras ligt op een fundering van gestabiliseerd zand. Het uitbreken van het terras en het proper maken van de fundering kan ik zelf doen zodat het aanleggen van een nieuw terras direct kan gebeuren. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 150 m²
maandag 10 juli 2017

Bestaand bankirai terras weghalen en nieuw houten terras leggen

Bankirai terras helemaal verbleekt, hier en daar zwarte vlekken en bepaalde delen zelfs verrot op een korte tijdspanne. Reeds geprobeerd te hernieuwen met Xyladecor producten, maar helaas zonder succes. Wat dient er te gebeuren? Bestaande bankirai weghalen en in overleg nieuwe tropische houtsoort leggen. Oppervlakte ongeveer 25 m².
vrijdag 7 juli 2017

Houten terras aan te leggen

Er ligt al een deel stabilisé (als voorbereidend werk) maar we zouden het nog een klein deel willen uitbreiden ongeveer 4m2 Nivelleringswerken dienen nog uitgevoerd te worden als vorobereidende werken. Terras: Ongeveer 35 m² in Padouk
vrijdag 7 juli 2017

Aanleggen oprit en terras

Nieuwbouw: terras aanleggen en oprit Oppervlakte: terras 35 m² - oprit 60 m²
woensdag 5 juli 2017

Tegelwerken buitenshuis

Het bestaande terras met gemetste bloembakken en de oprit met klinkers dienen te worden afgebroken en vervangen door een nieuw terras en oprit. Ik overweeg tegel of beton. Betontegels of natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) te plaatsen. Ongeveer 80 m².
dinsdag 4 juli 2017

Terras in beton gieten

We willen ons terras aan de tuin in beton. Er zitten enkele verhogingen zoals septische putdeksel, kijkgatbuis riolering,verluchting kruipkelder. Een deel is reeds ruwe beton, ander deel is zand.
dinsdag 4 juli 2017

Omheining balkon dicht maken voor kinderen

Ik heb een balkon aan mijn appartement op de 2e verdieping. Dit balkon heeft een open aluminium balustrade. Het is 33 m² groot. Graag had ik de omheining dicht gemaakt met iets in de trend van plexiglas. Het mag niet de zon wegnemen van het terras maar het moet veilig gemaakt worden voor spelende kinderen.
zondag 2 juli 2017

Klinkers leggen

Ik had graag mijn tuin beetje meer vlak gekregen en eventueel een stukje verharden met klinkers. Het is een kleine tuin. +/- 2 x 2 m
zondag 2 juli 2017

Terras aanleggen met graniettegels

We hebben momenteel een terras. Hier aansluitend heb ik een stuk (ongeveer 100 vierkante meter) uitgegraven. Daar moet dan nog een stuk terras komen, gevolgd door een pad naar achter waar een tuinhuis komt. Er komen graniettegels op.
woensdag 28 juni 2017

Verhoogd terras met trap en leuning plaatsen

Wij zouden graag een prijs ontvangen voor een verhoogd terras (80 cm) van 5 m diep en 6 m breed. Alsook trapje naar tuin en leuning (vb. In Inox) over 5 m te voorzien. Afwerking nog te bepalen maar kan in hardhout of ecologischer alternatief.
woensdag 28 juni 2017

Terras aanleggen in printbeton

Tuinterras achter onze woning. Het is een terras in L-vorm met ondergrond zand. Hier zou een terras moeten komen met printbeton. oppervlakte is 30 m²
dinsdag 27 juni 2017

Aankleden van dakterras

Ik zou graag mijn dakterras (volledig open, geen wanden) laten aankleden. Er moeten wanden om de wind tegen te houden komen. Eventueel plaats om planten te zetten of een kruidenhoekje...
vrijdag 23 juni 2017

Plaatsen van inox balustrade op plat dak

Er moet een balustrade komen op het plat dak, U vorm met daarin 1deuropening voorzien voor noodladder. Materiaal: inox. Twee dakterrassen: 3,5 x 5 en andere 7 x 5 langs drie kanten.
zondag 18 juni 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras ook voor balustrade. Afmetingen : 308 x 215 mm (inpandig dakterras op 2 de verdieping)
zondag 18 juni 2017

Houten terras afbreken en nieuwe aanleggen

Het bestaande dakterras afbreken en nieuwe aanleggen. Terras van 15 m². Stabiliteitswerken en aanbouwen van nieuw terras.
zaterdag 17 juni 2017

Houten terras te plaatsen

Momenteel ligt hier gewoon grasveld. Bedoeling is om vanaf de woning een terras te maken. Indien er met open voeg gewerkt wordt kan het regenwater gewoon tussen de planken weg. Afmetingen : Lengte van het terras : 5. 000 mm één zijde van 2. 800 mm, andere zijde 5. 200 mm (liefst afgerond, vooraan afgewerkt en met een afstapje naar het gazon (hoogte gaat van 200-0)
vrijdag 16 juni 2017

Terras aanleggen blauwe hardsteen romeins verband

Terras aanleggen ongeveer 45 m2 in blauwe hardsteen romeins verband - Leveren en plaatsen.
donderdag 15 juni 2017

Houten terras aanleggen

Betreft een houten terras aan te leggen , houtsoort is bespreekbaar. Bestaande bevloering: tegels. Oppervlakte gaaf, vlak. Er zijn geen voorbereidende werken nodig. Overdekt terras onder koepel, aangrenzend aan woning. Formaat 329,7 cm x 295,2 cm- 10 m² .
woensdag 14 juni 2017

Houten terras te plaatsen

Oppervlakte dient vlak gemaakt te worden. Daarop een raamwerk waar de houten vloer op bevestigd moet worden. Drainage plaatsen Formaat van het terras? : 5m op 5m
dinsdag 13 juni 2017

Terras aanleggen in betonplaten

Graag aanleg van betonplaten op mijn terras. Afmeting +- 8*5,50m mag afgeboord worden met kiezel. Er ligt al breekzand dus enkel gelijktrekken en platen erop. Opgelet het is een bel-étage rijwoning. Kan enkel via een deur naar de tuin :openingbreedte 70 cm

Partners

Partners van Casius