Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
163 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

dinsdag 25 februari 2020

Composiet terras aanleggen

Oude klinkers verwijderen, vervangen door composiet, er is een uitsparing van 1.5 m² (vijvertje) aanwezig. Dit voor een oppervlakte van 30m².
maandag 24 februari 2020

Terras heraanleggen

Wij hebben op dit moment een terras liggen in bankirai hout. Omdat we onze tuin willen heraanleggen en we graag een moderne uitstraling willen, overwegen we om een betonnen terras aan te leggen van 22m².
maandag 24 februari 2020

Terras heraanleggen

Mijn terras van 35 m² is aan vernieuwing toe en ik wil dit laten heraanleggen. Door slijtage en weersomstandigheden zijn de tegels gebarsten en is het hier en daar wat verzakt.
zondag 23 februari 2020

Terras van woonboot vervangen

Een bestand houten terras van +/- 100m² op een woonboot vervang door hardhout. Nu is dat dat in gewoon hout maar dat begint te rotten. Graag dit terras eruit halen en nieuw leggen.
zaterdag 22 februari 2020

Terras in bankirai vervangen

Bankirai terras ongeveer 10m² uitbreken en vervangen door tegels in appartement op 2de verdieping.
zaterdag 22 februari 2020

Terras aanleggen en uitbreiden

Ik wil graag mijn terras vernieuwen en een beetje uitbreiden! Van materiaal had ik gedacht aan tegels. Het huidige terras is 4 bij 3 m en we zouden het willen uitbreiden met 2,5 bij 3 m.
vrijdag 21 februari 2020

Lekkage herstellen terras

Ons terras op het eerste verdiep lekt en dit zorgt voor vochtplekken bij onze buren. Dit lek zou dus herstelt moeten worden zodat dit niet meer voorvalt.
dinsdag 18 februari 2020

Composiet terras aanleggen op 4de verdiep

Aanleg van composiet terras van minder dan 10m² op de 4e verdieping. Betonnen ondergrond.
maandag 17 februari 2020

Houten terras leggen

Vlonder terras van 50m² aanleggen. Afscheiding en vlonder 20m².
zondag 16 februari 2020

Aanleggen van terras in composiet of hout

Aanleg van een terras rond een zwembad voor een oppervlakte van ongeveer 100 m². Ik denk voorlopig aan een terras in composiet of hout. Op dit moment ligt de grond klaar om te beginnen, op een kleine plek met wat beton en een paar stronken van struiken na. Nu ligt alles klaar zo goed als bijna.