Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Antwerpen.

137 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: terras aanleggen op bestaande beton, houten dakterras aanleggen, terras in natuursteen aanleggen, houten terras aanleggen, houten terras aanleggen, aanleggen terras en gazon, composiet dakterras aanleggen, terrasafsluiting in padoek plaatsen, composiet dakterras plaatsen, terras leggen in composiet, houten terras aanleggen, houten terras maken, vlonderplanken terras aanleggen, terrassen aanleggen op appartement, houten terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

maandag 21 augustus 2017

Terrassen in metaal aanbouwen

Voor het aanbouwen van een terras op de eerste en tweede verdieping. Plannen zijn in orde. Materiaal moet in metaal zijn.
zaterdag 19 augustus 2017

Aanleggen terras in natuursteen

De ondergrond is egaal en reeds gebetonneerd. Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Oppervlakte te betegelen is ongeveer 10 m².
donderdag 17 augustus 2017

Terrassen aanleggen op appartement

2 terrassen die water doorlaten graag de terrassen terug heraanleggen. Ongeveer 12 m². En is gelegen op de vijfde verdieping. Graag in tegels aanleggen.
donderdag 17 augustus 2017

Houten dakterras aanleggen

Op dit moment word de fundering voor het dakterras gelegd, ik wil hout planken op dakterras leggen. Er ligt ook een elektrische koepel op het dak. Oppervlakte van het dakterras is 40 vierkante meter ongeveer.
donderdag 17 augustus 2017

Waterdicht maken van terras met coating op bestaande tegels

Terras is enkele jaren geleden vernieuwd maar de waterdichting is niet ok. Ben op zoek naar iemand die het terras waterdicht kan maken met een coating boven op de tegels. Grote ongeveer 5 m². Eventueel ook nog 5 andere terrassen.
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen :Rijwoning. Niveauverschil van de woning met de tuin achter (ongeveer 1/2 trede). Graag in bankirai of andere soort hout graag advies hierover. Ongeveer 9 m² in totaal aanleggen.
zaterdag 12 augustus 2017

Terras bekleden met houtwerk

Ik wil graag mijn terras aan mijn appartement met een duurzame houtsoort laten beleggen. Ong. 10m²
donderdag 10 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Gazon weghalen en rondom het zwembad terras aanleggen. +/ 50 M² in een U-vorm.
woensdag 9 augustus 2017

Composiet dakterras aanleggen

Dakterras op 1ste verdiep met trap naar tuin. Oppervlakte 6 op 2 meter. Momenteel geen terras aanwezig, dus alle voorbereidende werken ook nog uit te voeren.
woensdag 9 augustus 2017

Terras betegelen

Momenteel ligt er een keramische tegel die op een gewapende fundering met stabilisé en mortelbed ligt. Nieuwe keramische tegels of betontegels te plaatsen. Tegels nog niet aangekocht. Ongeveer 50 m². - Rechthoek (+/- 35 m²) & L-vormig pad (+/- 1,5m breed x [6+4meter lang]).
maandag 7 augustus 2017

Terras in tegels aanleggen

+/- 50m² terras met 11 lopende meter betonnen boordsteen, tand en groef, hoogte 30cm in natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,..) plaatsen.
zondag 6 augustus 2017

Terras leggen in composiet

De bestaande tuin loopt af naar de woning. Aan het huis is er een hoogteverschil van nog 35 cm. 5 meter in de tuin is dat nog maar enkele cm. Het terras dient dan ook op een ongelijk constructie gelegd te worden. Het is de bedoeling dat er geen betonnen fundering onder komt zodat het water nog steeds in de grond kan. Nivelleringswerken nodig ongeveer 7 op 5 m.
maandag 31 juli 2017

Terras bedekken met tegels

We hebben een beton terras die wij zou willen bedekken met vloer, tegels.
maandag 31 juli 2017

Houten terras vernieuwen

Er is een erker waar het terras moet aan aangepast worden en schuin loopt. Ongeveer 13 m². Het hout van het huidige terras is rot en dit moet vernieuwd worden.
maandag 31 juli 2017

Houten terras op dak plaatsen

Het vernieuwde platte dak in EPDM moet volledig terras worden. Het water moet ook kunnen weg vloeien. Er is op dit moment ook geen afsluiting aanwezig. In totaal 16 m².
maandag 24 juli 2017

Terras in gepolierde beton aan te leggen

Storten en polieren van beton voor terras - geen print (45m²). Het betreft een renovatieproject van een gesloten bebouwing (achteraan is wel toegang tot de kavel via een braakliggend stuk veld). Er ligt reeds een terras tegen de achtergevel. Hopelijk kan dit als basis gebruikt worden. Er kan nog een 10-tal cm omhoog gewerkt worden tot aan bovenkant dorpel achterdeur.
maandag 17 juli 2017

Twee stroken in hout aanleggen langs het zwembad

Er moet hout geplaatst worden in twee stroken langs een zwembad. Hier lagen vroeger rails in van een overdekkingsysteem. Voorbereidende werken gebeuren : Nivelleringswerk Formaat : 2 stroken van +- 60 cm op +-7 m
zaterdag 15 juli 2017

Composiet terras plaatsen

Composiet terras aanmaken ongeveer 36 m². Moet nog uitgegraven worden, is nu nog gras.
vrijdag 14 juli 2017

Dakterras vernieuwen

Waterdicht maken van koepel, plaatsen nieuwe dakgoot aan koepel. Tuinscherm verwijderen en nieuw scherm plaatsen. Houten deck verwijderen. Plexiwand installeren.
woensdag 12 juli 2017

Terrassen vernieuwen in natuursteen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : vernieuwen van 2 terrassen (van 40 en 24 vierkante meter) die met elkaar verbonden zijn door pad van ongeveer 1 meter breed. Graag willen we grote arduintegels met een modern uitzicht -dus zeer rechte randen en kleine voegen. Tegels te plaatsen? : Natuursteen. Aantal vierkante meter die moet betegeld worden: (bij benadering) : ongeveer 100 m².
dinsdag 11 juli 2017

Houten terras vervangen door tegelterras

Aan de achterzijde op de eerste verdieping van een bestaand rijhuis dient het houten dakterras vervangen door een tegelterras op verstelbare pootjes. De grootte van het terras is ongeveer 25 m² en de zijmuren staan onder een hoek. (zaagwerk).
maandag 10 juli 2017

Composiet terras plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : het bankirai-terras ligt rond het zwembad en is op meerdere plaatsen weggerot en ook de onderbalken zijn in slechte staat. Het terras ligt op een fundering van gestabiliseerd zand. Het uitbreken van het terras en het proper maken van de fundering kan ik zelf doen zodat het aanleggen van een nieuw terras direct kan gebeuren. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 150 m²
maandag 10 juli 2017

Bestaand bankirai terras weghalen en nieuw houten terras leggen

Bankirai terras helemaal verbleekt, hier en daar zwarte vlekken en bepaalde delen zelfs verrot op een korte tijdspanne. Reeds geprobeerd te hernieuwen met Xyladecor producten, maar helaas zonder succes. Wat dient er te gebeuren? Bestaande bankirai weghalen en in overleg nieuwe tropische houtsoort leggen. Oppervlakte ongeveer 25 m².
vrijdag 7 juli 2017

Houten terras aan te leggen

Er ligt al een deel stabilisé (als voorbereidend werk) maar we zouden het nog een klein deel willen uitbreiden ongeveer 4m2 Nivelleringswerken dienen nog uitgevoerd te worden als vorobereidende werken. Terras: Ongeveer 35 m² in Padouk
vrijdag 7 juli 2017

Aanleggen oprit en terras

Nieuwbouw: terras aanleggen en oprit Oppervlakte: terras 35 m² - oprit 60 m²

Partners

Partners van Casius