Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

Houten balkon aanleggen in padouk

Houten balkon aanleggen in padouk. Graag gladgeschaafde planken met een zo onzichtbaar mogelijk bevestigingssysteem (dus geen grote zichtbare vijzen). Balkon is ong. 7.5m x 1.55m en is gelegen op het 4de verdiep. Stabiele ondergrond is reeds voorzien door middel van een tegelvloer die in helling ligt voor afwatering. Onderstructuur ook in hardhout uitvoeren.

Terrasoverkapping maken en plaatsen

Terrasoverkapping in aluminium en glas van 2m x 3.5m maken en plaatsen. Graag achterkant en deel van zijkant ook van aluminium en glas.

Terras met tegels aanleggen

Nieuw terras van 6.5m x 5m aanleggen. Liefst met tegels van min. 0.7m groot. Ondergrond zou eerst geëgaliseerd moeten worden.

Metalen constructie terras bouwen

Zwevende metalen terrasconstructie plaatsen van 4m x 4m boven uitbouw. Het betreft een aflopend dak met golfplaten. Poten en eventuele trap kunnen ook op aangrenzend koertje geplaatst worden.

Houten terras plaatsen

Ik zou graag een bankirai terras in mijn tuin laten plaatsen. Ongeveer 30m²

Terras aanleggen

Terras aanleggen van 5 x 5,5m Er moet eerst een verhoging ( +/- 20cm) in beton komen met daarop klinkers.

Composiet terras plaatsen

We zouden graag een terras willen laten maken voor het aanleggen van een verhoogd dakterras composiet of in thermowood. Voor een ruimte van 50 m².

Verhoogd dakterras aanleggen

We zouden graag een offerte willen krijgen voor het aanleggen van een verhoogd dakterras gemaakt van composiet planken ( Onderhoudsvrij). Voor een terras van 50m². Het zouden holle planken moeten zijn.

Houten terrasoverkapping maken

Zwevend terras van 6m x 3m overkappen, muren in hout en vloer afwerken.

Vervangen balkonballustrade

Mijn 2 balkonballustrades (1 terras van 1 op 1m en 1 terras van 1m op 5 m) dienen gerepareerd te worden na jarenlang gebrek aan onderhoud. Een deel dient vervangen te worden. Alles dient opnieuw behandeld en geschilderd te worden.