Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Antwerpen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
twee dakterrassen in composiet aanleggen, terras aanleggen in bankirai 18 m², composiet terras in 2 niveaus aanleggen, composiet terrassen aanleggen, houten dakterras aanleggen, composiet terras rondom vijver aanleggen, oprit van 88 m² aanleggen in kleiklinkers, composiet terras aanleggen rond zwembad 50-55 m², terras met tegels aanleggen, heraanleggen van terras in betonnen tegels, composiet terras aanleggen, aanleggen van terras in blauwsteen 32 m², composiet terras aanleggen, houten dakterras aanleggen 30 m², composiet terras aanleggen 30 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

Houten terras aanleggen 30 m²

Aanleggen van een houten terras van 6 x 4 m of 6 x 5 meter. Het soort hout is te bespreken met de vakman. Er ligt al beton, dus enkel het hout moet geplaatst worden.

Dakterras aanleggen in betontegels met balustrade

Ik ben van plan om mijn dakterras van 40 m² opnieuw aan te leggen. Momenteel liggen er tegels en roofing, er zou een balustrade moeten aankomen, de balustrade zou ongeveer 6 a 7 meter zijn ,liefst in glas. De tegels zouden eruit moeten , en nieuwe betontegels aanleggen of beton gieten. Zou ook moeten worden geisoleerd.

Egaliseren van terras en aanleggen terras in natuursteen

Ik wil graag een terras leggen achteraan mijn huis. Dat is dus in mijn achterste tuin en de afmetingen voor het terras zouden 7,4 * 3 zijn. Liefst natuursteen. Er moet ook een trap komen om van de living naar beneden te kunnen.

Terras vernieuwen met hardhout

Huidig terras in Bankirai zou vernieuwd moeten worden. Terras bestaat uit 1m breed pad rond ovaal zwembad van 24 m² + aansluitend halfrond terras van 47 m². We zoeken een plaatser voor een terras in hardhout duurzaamheidsklasse 1, gladde bovenkant en onzichtbare verschroeving. De ondergrond is reeds stabilisé waar nog een worteldoek moet opgelegd worden. Op dit ogenblik liggen de onderbalken op de grond en zijn verrot. Deze moeten vernieuwd worden.

Loopbrug in composiet maken van voetpad naar voordeur

Composiet loopbrug maken van 600 x 150 (=/- 40 planken) van het voetpad naar de voordeur, ondersteund door 3 te vervangen steunbalken gevat in een stalen constructie. Hout begint te verslijten en is rot. Composiet heeft de voorkeur omdat we antislip willen. Het hout momenteel is bij regen zeer glad. Kunststof is ook een mogelijkheid.

Dakterras aanleggen

Aanleggen van een dakterras. Het dak is volledig hersteld, er ligt roofing op. Graag in hout of betegelen van dakterras. De oppervlakte is 130 m² aan te leggen.

Composiet terras aanleggen

Terras van 35m² aanleggen. Ondergrond deels tegels, deels beton.

Dakterras in composiet aanleggen

Op roofing gelijkvloers - dan van garage, 100 m twinson liefst. Materiaal door de vakman aan te kopen.

Houten dakterras tijdelijk verwijderen en nadien terugplaatsen

Afbreken en opbouwen van een houten terras van 7m². Het terras is reeds opgebouwd door de vorige eigenaar. Door vernieuwde isolatie voor het dak waar het terras op bevestigd is, zou dit tijdelijk eraf gehaald, en nadien terug opgebouwd moeten worden. Het terras is gemaakt van houten planken met vijzen en een leuning. De onderbouw van dit terras is voor ons ongekend. Er zouden ook nieuwe inoxvijzen geplaatst moeten worden.

Tegels aanleggen voor terras

Wij wensen terrastegels aan te leggen. We hebben tegels gekozen van 80 x 80 cm, 2 cm dik. De dikte van 2 cm is nodig omdat er geen betonplaat voorzien is. Er ligt wel chape (stabilisé), dus klaar om de tegels op te leggen. Een drainage mat werd ons ook aangeraden. Het terras is 12², (3 x 4 m²).

Composiet terras met trapje plaatsen

Composiet terras plaatsen met een oppervlakte van 25 m². Dat is momenteel gras, zou moeten worden uitgegraven. Er zou ook een trap geplaatst moeten worden van ongeveer 4 treden van ongeveer 1,5 m breed om dan het terras van 4,5 op 4,70 op hoogte van het gras aan te leggen.

Houten dakterras aanleggen met omheining

Bestaand dakterras met roofing op het tweede verdieping. De oppervlakte is 6 op 4 meter. Er ligt roofing op , graag een houten terras plaatsen. Zijkant van de schouw moet weg, afgebroken worden. Ook een omheining aan het terras plaatsen.

Houten terras met ballustrade plaatsen

Aanleg van een dakterras op het plat dak van mijn huis - boven de 2e verdieping. Een grondoppervlak van ong. 30m². De toegang is nu een luik met een uitschuifbare zoldertrap. Dit zou ik bewaren - evt met een glazen luik/raam. De bestaande roofing is nog in goede staat. Er moet ook nog een ballustrade komen aan voor en achter gevel

Composiet terras aanleggen

Het gaat over een terras van 30m². Doel is om dit zomerklaar te maken. Een deel onder het terras is zand, een ander stenen. Worteldoek is al gelegd en klaar om aan het terras te beginnen.

Heraanleggen tuinterras

Momenteel verbouw ik mijn huis en wil graag het tuinterras vernieuwen en uitbreiden. Huidige afmetingen : 3 m x 6m nieuwe afmetingen : 6 m x 6m De oude tegels zijn reeds verwijderd tot op de oude stabilisatie laag. Er zijn reeds een aantal rioolbuizen geplaatst. Zie foto's.

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Ondergrond voor het terras dient ook nog te worden aangelegd. (momenteel gewoon zwart zand ) Graag hadden we keramische tegels (grote) laten leggen. Deze werden nog niet aangekocht. Indien mogelijk worden deze aangekocht bij de persoon die het terras aanlegt (graag in dat geval de mogelijkheden bezorgen), Oppervlakte = 5,05 m² (rechthoek) * 16,8 m² (quasi vierkant) In dit vierkant komen drie deksels voor (hieronder liggen putten die toegankelijk moeten blijven). Graag worden deze ook betegeld op een manier zodat deze putten nog steeds toegankelijk blijven. Het vierkant en de rechthoek liggen tegen elkaar.

Houten dakterras aanleggen

Houten vloer op dakterras van 17m²( ter vervanging van bestaande reeds verwijderde houten terrasvloer) In het betere tropische hardhout (liefst in Padouk, Azobé of Afselia) Dakbedekking is lood. Drie zijden van terras smeedijzeren ballustrade op houten balk dient hergebruikt te worden . Houten balk (nog niet verwijderd) moet ook vervangen worden.

Houten dakterras plaatsen

Plaatsen twee gelijke terrasvlonders om tegen elkaar aan te leggen op een plat dak (roofing op 10cm dikke dakisolatieplaten). Afmetingen per vlonder: 210/220cm x 380cm x max. 6cm hoogte. In 1 hoek van 1 vlonder dienen enkele cm² uitgesneden te worden omwille van regenpijp e.d. Het gewenste bovenaanzicht van de vlonder: 380cm lange planken vergrijzend ThermoWood of hardhout (bv. Bankirai) zonder groeven, met telkens 1cm of wat meer ertussenin zodat een breedte van 210 à 220 cm bereikt wordt. Deze planken worden samengehouden d.m.v. in dwarsrichting eronder geplaatste 210/220cm lange houtcomposietplanken Om het licht afhellende dak niet te beschadigen en de terrasvlonders te egaliseren, zullen vermoedelijk ook stabilisézakjes onder (delen van) de vlonders geplaatst moeten worden.

Renoveren van terras met tegels

De oude terrastegels moeten vervangen worden door nieuwe. Totaal van 16 m².

Composiet terras aanleggen

Terras aanleggen en verder vergroten tussen 10 en 50 m² Voorkeur voor Composiet terras

Houten terras aanleggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : We gaan ons terras verbouwen. Terrasvloer met hard hout (padouk) afwerken met een totale oppervlakte van 120m²

Houten terras plaatsen

Een houten terras aanleggen of (composiet)terras van ongeveer 21m² met aan één kant een verhoging verhoging voor bloemen/planten. Daarnaast zou het gras ook vernieuwd moeten worden (42m²) omdat dit nu meer mos is dan gras, we hebben een voorkeur voor grasmatten Één japanse kerselaar mag eventueel weg + er zal wellicht wat grond wegmoeten want staat nu redelijk bol. Laatste dat kan gebeuren is vernieuwen van het tuinpoortje .

Verbouwen van dakterras met houten constructie

Ik heb een duplexappartement gekocht met een dakterras en zou hier graag enkele verbouwingen aan doen. Het is echter een houten constructie denk ik dus had ik graag geïnformeerd voor een idee te krijgen van de draagkracht van de vloeren.

Houten terras vervangen

Bestaand houten terras begint te rotten. Betreft Bankirai-terras dat er al een 20-tal jaar ligt. Vorig jaar hebben we een aantal aanpassingen gedaan thv de steunbalken, maar nu moet echt het hele terras degelijk vervangen worden. We hadden een prijs aangevraagd voor een stenen terras, maar mijn voorkeur gaat toch echt uit naar hout. Graag info over materialen, liefst een vlakke structuur zonder richels. Oppervlakte bedraagt tussen 50 en 100 m²

Composiet terras leggen

Er moet een terras aangelegd worden. Momenteel is het nog volle grond, tussen 20 m² à 25m² Ik heb een voorkeur voor composiet tegels nog niks aangekocht van materiaal .