Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor dakterras aanleggen in betontegels met balustrade :

Dakterras aanleggen in betontegels met balustrade

Ik ben van plan om mijn dakterras van 40 m² opnieuw aan te leggen. Momenteel liggen er tegels en roofing, er zou een balustrade moeten aankomen, de balustrade zou ongeveer 6 a 7 meter zijn ,liefst in glas. De tegels zouden eruit moeten , en nieuwe betontegels aanleggen of beton gieten. Zou ook moeten worden geisoleerd.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras aanleggen in betontegels met balustrade uit heel België:

Houten dakterras aanleggen

We zouden graag een houten terras plaatsen op ons platte dak in roofing. Ook een trap plaatsen naar het terras. Tussen de 50 - 100 m² groot.

Dakterras in composiet aanleggen

Het zou over twee terrassen gaan, is het mogelijk om ook de plaatsing te voorzien. Terras in composiet tegels op plat dak te leggen, onderzijde is roofing. Ongeveer 42 m² aan te leggen. Graag indien mogelijk ook een balustrade plaatsen.

Houten dakterras aanleggen 30 m²

Aanleggen van een dakterras 30 m² graag in hout. Liefst in thermowood...of ander hout te bespreken met de vakman. Dat is momenteel EPDM.

Lichtkoepels verwijderen en daktuin met terras aanleggen

Ik wil 9 dakkoepels laten uithalen, deze hebben allemaal dezelfde afmetingen. In de plaats willen we graag een daktuin en dakterras aanleggen. Daktuin met vals gras is ongeveer 150 m² en het dakterras zo een 16 m².

Kunststof dakterras leggen

Het aanleggen van dakterras op plat dak van circa 17m2 + omheining van circa 6m liefst in glas, ondergrond terras niet belangrijk juist goed te onderhouden.

Dakterras aanleggen

Ik wil graag een dakterras laten aanleggen op de 3de verdieping van een klein appartementsblok. Het terras ligt op de Duplex, naast de slaapkamer en is enkel bereikbaar via een velux dus ook daar moet een oplossing komen. Het gaat over een 10m² maar ik hoorde al op de gemeente dat er een meter van de zijkant moet gebleven worden. Materiaal te bespreken met vakman.

Houten dakterras aanleggen

Dakterras in bankirai (ook leuning in bankirai) moet afgebroken worden en opnieuw geplaatst wegens isolatie dak ligging Deurne zuid bevindt zich op dak van 4de verdieping. 65 m².

Houten terras aanleggen

Afmeting van het terras bedraagt 13. 70 meter x 3. 70 meter, Graag hadden wij geplaatst zonder kop voegen. Het uit voeren werk is gelegen op het eerste verdieping, een dakterras dat voorzien is van pvc dakbedekking. Het is tevens makkelijk bereikbaar, het dak ligt op circa 10 meter van de straat. De klant wenst rood noors grenen toe te passen.

Partners

Partners van Casius