Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor aanleg van een houten terras:

Aanleg van een houten terras

Aanleg houten terras (thermowood) op betonnen ondergrond. oppervlakte : 6 m². Nu alléén betonnen ondergrond.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg van een houten terras uit heel België:

Aanleg van dakterras

Dakterras aanleggen op plat dak van 20-22m² boven appartement. Graag houten balken met leuningen. Dak is recent volledig vernieuwd dus is degelijke roofing. Draaitrap of korte trap met leuningen plaatsen als toegang naar dakterras.

Tuin egaliseren, overtollige grond afvoeren, terras en oprit maken

Ons huis is in aanbouw met geplande oplevering eind augustus 2020. Het lot is 430 m² in totaal met daarop een huis van 96 m² plus schuur van 12 m². We zijn op zoek naar een bedrijf die de langwerpige tuin uitvlakt en vooral naast het huis aanvult en de resterende grond afvoert. Bij het aanvullen moeten ook opzetstukken voor de diverse putten geplaatst worden. Erbij kunnen, maar niet zien. Naast het huis komt een parkeerplek van grind, hier graag advies over. Optioneel is ook aanleg (houten) terras en verharding aan de achterzijde van de tuin.

Tuinafsluiting en eventueel aanleg grasmatten

Vakman nodig voor heraanleggen tuin. het zou in totaal 7.20m houten afsluiting zijn en 18m eventueel zwarte draad tuin afsluiting. Voor grasaanleg zou het gaan over een oppervlakte van +- 71 m2.

Houten terras leggen

Aanleg kunststof terrasplanken rondom zwembad, er ligt enkel aarde momenteel en er zou een luik voorzien moeten worden om nog aan de filter te kunnen - Tussen 10 en 50 m²

Houten terras aanleggen

Aanleg terras van 4 op 6 meter, voorbereidende graafwerken reeds afgerond.

Houten terras aanleggen

Aanleg van een houten terras inn de tuin van een rijhuis. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 m². Ik moet dat nog nameten.

Aanleggen terras in padouk

Aanleg houten terras in padouk over een oppervlak van 44 m² aan de achterkant van een halfopen bebouwing. oud terras moet nog worden uitgebroken.

Houten terras heraanleggen

Het gaat om een dakterras. We willen graag ons bestaand zwevend dak renoveren. Momenteel een houten vloer met houten afscherming. Reeds zo aangekocht. Echter, de kwaliteit is niet wat het moet zijn. We beginnen waterschade te krijgen. Graag volledig afbreken van bestaande terras en aanleg van nieuwe, inclusief coating. +/- 15 m² We opteren voor composiet maar als de vakman iets anders aanraadt gaan we zeker zijn advies opvolgen.