Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor tuin aanleggen met klinkers:

Tuin aanleggen met klinkers

Heel het grasstuk aanleggen in klinkers. Oppervlakte ken ik niet.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin aanleggen met klinkers uit heel België:

Aanleggen petanquebaan in tuin

we (de kinderen) willen een petanquebaan laten aanleggen in de tuin van de ouders. De tuin is ongeveer 12 meter op 6. Nu ligt er gewoon gras en achteraan wat plantjes.

Oprit aanleggen met grasdallen

Aanleg van oprit in grasdallen of grote grasbetonplaten. Het gaat om een garage achteraan in de tuin. Daar ligt nu wat gras dat moet worden uitgegraven en daarna genivelleerd. Oppervlakte van rond de 125 m².

Grote oprit in kasseien aanleggen

Aanleggen van een oprit in vlakke kasseien over een oppervlakte van minstens 90 m². Voor dit deel ligt nog een ander stuk van om en bij de 25 meter op 3 meter breedte. Dat mag eventueel ook worden heraangelegd in kasseien. Momenteel ondergrond is puinsteen of met oude kasseien. Afboording met verhoogde tuin nog nodig en er zal een helling van 10 cm hoogte moeten komen.

Plaatsen houten terras

We willen een houten terras van ongeveer 25m² aanleggen in onze tuin (vochtige ondergrond). We willen geen verharding van de volledige oppervlakte onder het terras, we wensen dat dit op een beperkte afstand van de grond wordt geplaatst. De houtsoort hebben we nog niet gekozen. Die keuze bespreken we graag samen met u. Bijkomende vraag: plaatsen jullie ook omheiningen? Indien ja, willen we daar ook graag de mogelijkheden en prijzen voor bekijken. Er zou ongeveer 15m geplaatst moeten worden.

Tuin frezen en heraanleggen

Tuin van ong. 15m x 20m frezen om opnieuw te kunnen aanleggen als prairietuin.

Leggen tuinterras

Tuinterras van ong. 23m² in tuin aanleggen. Momenteel aarde. Tegels leggen op trap met 3 treden van 0.4m x 0.9m die naar veranda leidt.

Oprit in kiezel aan achterkant van tuin aanleggen

Oprit van 18m x 3m in kiezel aanleggen aan achterkant van huis.

Aanleggen tuin en terras

Terras van ong. 25m² aanleggen met keramische blauwsteen van 0.6m x 0.6m. Oprit aanleggen met 2 duikers aan de gracht, 51m² kleiklinkers en 2m x 0.6m x 0.5m holandse klinkers.