Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor aanleggen dakterras:

Aanleggen dakterras

Aanleg dakterras van ongeveer 20m². Materiaal nog geen idee.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Balen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen dakterras uit heel België:

Dakterras aanleggen

Dakterras met tegels aanleggen. Het betreft een opp. van ong. 45m². Momenteel EPDM.

Aanleg van dakterras

Dakterras aanleggen op plat dak van 20-22m² boven appartement. Graag houten balken met leuningen. Dak is recent volledig vernieuwd dus is degelijke roofing. Draaitrap of korte trap met leuningen plaatsen als toegang naar dakterras.

Dakterras aanleggen

Makkelijk demonteerbaar lichtwegend bankirai dakterras met beloopbaar glas aanleggen. Graag groevenvrije bankirai op staanders van 30-40cm hoog. Bestaand recent vernieuwd plat dak met lichtkoepeldragers bestaat uit een deel van 4m x 4m en aanpalend deel van 3m x 4m. Momenteel is er een 10j oude plastieken gebogen Skylux lichtkoepel die geopend word zoals een boek in deel van terras van 1.18m x 2.2m. Dient als verlichting en verluchting bij condens. Ruimte onder lichtkoepel is gang zonder raam.

Plannen tekenen om zolder om te bouwen en een dakterras aanleggen

Plannen uittekenen om zolder om te bouwen tot kamer met L-Dak die uitgeeft op plat dak dat hopelijk in terras kan omgevormd worden. Advies geven over kosten, premies, goedkeuringen en mogelijkheden.

Aanleggen van een dakterras

Het aanleggen van een dakterras in een zo onderhoudsvrij mogelijk materiaal. De afmetingen zijn ongeveer 3,80 meter op 7,50 meter.

Dakterras aanleggen

Dakterras van 5m x 11m aanleggen. Toegang voorzien met deur. Lage balustrade van 11m aan 1 kant plaatsen. Houten afsluiting 2 x 5m en 1 x 11m aan andere kanten plaatsen. Vloer in kunststof of hout aanleggen.

Terras op plat dak plaatsen

Composiet dakterras van 12m² aanleggen. Momenteel roofing en toegang via schuifdeur. Liefst zwevend of op poten.

Dakterras aanleggen, koepel vervangen door beloopbaar glas en scheidingsmuur metsen

Dakterras plaatsen van 1.6m x 4m plaatsen op een plat dak met roofing die 4j geleden vernieuwd is. Graag dakterras in hout of composiet. Er is ook een lichtkoepel van 1m x 1m die vervangen moet worden door beloopbaar glas. Scheidingsmuur van 4m x 1.8m metsen aan zijde van buur.