Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Berchem (Antwerpen):

Vervangen balkonballustrade

Mijn 2 balkonballustrades (1 terras van 1 op 1m en 1 terras van 1m op 5 m) dienen gerepareerd te worden na jarenlang gebrek aan onderhoud. Een deel dient vervangen te worden. Alles dient opnieuw behandeld en geschilderd te worden.

Houten terras en omheining plaatsen

Appartement op bovenste verdiep er is al een toetredingsluik, maar zeer verouderd. Luik vervangen met een groter luik, waarin een uitklapbare vlizotrap is verwerkt. + koepel. Ongeveer 20 à 25 m².

Aanleggen composiet terras op bestaande terras met tegels

Ik zoek iemand die op mijn bestaande terras met tegels een composiet hout (licht grijs) terras kan aanleggen en die ook het materiaal levert. 50 m²

Houten terras leggen

Huidig houten terras is 22 jaar oud. De onderbalken zijn nog in redelijk goede staat en bevinden zich verheven boven maaiveld. Beplanking in afselia 18,5mm x 9,5cm gevezen met 5mm tussenspatie. Nieuwe beplanking best ook 18,5 dik gezien aansluiting op houten tuintrap en deurdorpels. Totale netto opp. Ong 45 m².

Nazicht en herstellen van steentjes op terras wegens lekkage

Probleem: Ik woon op het vijfde verdiep. Onderbuur heeft een lek aan het raam wanneer er veel water op mijn terras is! Losliggende, gebarsten kleine tegeltjes, 2 putjes en riolering nakijken? Uit te voeren werken: Verwijderen oude terrastegeltjes, nakijken putjes en riolering ( indien nodig kan dit nagekeken worden langs plafond terras onderbuur ), ondergrond aanbrengen en juiste tegeltjes aanbrengen, niet te groot want er moet afwatering mogelijk zijn naar de 2 putjes!

Dakterras in hout plaatsen

De mogelijkheid bekijken om er eventueel een dakterras aangelegd kan worden door een deel van het dak weg te nemen. Dakterras in hout. Geen groot dakterras: 3 op 3 meter.

Dakterras heraanleggen

Mijn dakterras is gedemonteerd omdat er onderhoudswerken nodig waren aan het dak. Ik zoek een firma die het terras met houten planken opnieuw kunnen aanleggen. Dakterras is 12 m².

Heraanleggen van een houten / kunststoffen terras

Op dit moment liggen er bankirai planken die versleten zijn en krom staan. +- 50 m². Ik vrees dat ook de onderplaten niet meer in goede staat zijn. het betreft een terrasruimte van +- en +- 10 treden.

Terras aanleggen

Ik wil een terras in de tuin tegen de achtergevel in natuursteen of tegels op 24 vierkante meter laten aanleggen. Er zijn enkele putten en een keldergat die weggewerk moeten worden. Ik zou met de aannemer ook willen bespreken of de tuintrap eerst verwijderd moet worden en of de stabilisé die de vorige eigernaar gelegd heeft nog bruikbaar is.

Houten terras aanleggen

Een houten terras aan te leggen. Momenteel ligt er een gedeelte met kasseien. Moet er trouwens eerst een beton gegoten worden of zijn er andere manieren. Teraas : 20 m² aan te leggen. plan is ter beschikking. Houten terras.