Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Berchem (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Berchem (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Berchem (Antwerpen):

Zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken

Terras laten aanleggen op de eerste verdieping van een bel etage woning. Momenteel is er een balkon van 6 vierkante meter in bankirai. Dit balkon zouden we ongeveer 3 x zo groot willen maken tot een volwaardig houten terras. Waar de ondersteuningspaal komt van het terras in de tuin mag er tevens afgewerkt worden met stenen (terras beneden - 24m²)

Loopbrug in composiet maken van voetpad naar voordeur

Composiet loopbrug maken van 600 x 150 (=/- 40 planken) van het voetpad naar de voordeur, ondersteund door 3 te vervangen steunbalken gevat in een stalen constructie. Hout begint te verslijten en is rot. Composiet heeft de voorkeur omdat we antislip willen. Het hout momenteel is bij regen zeer glad. Kunststof is ook een mogelijkheid.

Houten dakterras aanleggen met omheining

Bestaand dakterras met roofing op het tweede verdieping. De oppervlakte is 6 op 4 meter. Er ligt roofing op , graag een houten terras plaatsen. Zijkant van de schouw moet weg, afgebroken worden. Ook een omheining aan het terras plaatsen.

Houten terras aanleggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : We gaan ons terras verbouwen. Terrasvloer met hard hout (padouk) afwerken met een totale oppervlakte van 120m²

Steentapijt / Siergrindvloer leggen

Hoeveel m² steentapijt moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 30 Op welke ondergrond moet het steentapijt geplaatst worden? : Tegels Waar moet steentapijt geplaatst worden? : Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : buiten terras met beton tegels en overdekt terras met oude tegels

Gepolierde betonvloer aanleggen voor keuken/terras

Betonvloer plaatsen ongeveer 40 m². Voor een keuken met terras. Mijn vrije opbouwhoogte is minder dan 7 cm. De vloer is ongeveer 3 maanden geleden gelegd - hij is licht grijs - hij vormt de vloer van de keuken.

Houten dakterras met lichtkoepel maken

Plat dak voorzien van roofing om te vormen tot dakterras. Voorkeur gaat uit naar houten constructie waarbij lichtkoepel wordt vervangen door één die gelijk komt met de houten vloer en waar over gelopen kan worden. Oppervlakte van dakterras : 12-15 m² inclusief lichtkoepel +/- 2 m²

Waterdicht maken van terras met coating op bestaande tegels

Terras is enkele jaren geleden vernieuwd maar de waterdichting is niet ok. Ben op zoek naar iemand die het terras waterdicht kan maken met een coating boven op de tegels. Grote ongeveer 5 m². Eventueel ook nog 5 andere terrassen.

Terras bekleden met houtwerk

Ik wil graag mijn terras aan mijn appartement met een duurzame houtsoort laten beleggen. Ong. 10m²

Houten terras aanleggen

Betreft een houten terras aan te leggen , houtsoort is bespreekbaar. Bestaande bevloering: tegels. Oppervlakte gaaf, vlak. Er zijn geen voorbereidende werken nodig. Overdekt terras onder koepel, aangrenzend aan woning. Formaat 329,7 cm x 295,2 cm- 10 m² .

Bestaand terras vernieuwen

Bestaand houten terras wegdoen en een nieuw terras aan leggen,steen of hout hangt van de prijs af. Terras heeft een oppervlakte van een 20 tal vierkante meter (ongeveer 6 op 3,5 meter)

Dakterras aan te leggen

Het zijn in feite 2 daken. Er zou een ladder geplaatst en een zwevende constructie aangelegd moeten worden. Samen met de vakman de mogelijkheden te bekijken want ik weer er niet veel van.

Aanleggen van dakterras

Aanleg van een dakterras 55 meter boven de grond = 15de verdieping met oppervlakte van ongeveer 30 m². Dak 14 de verdieping werd recent aangelegd. Specifieke beperkingen: in geen geval mogen er gaten geboord worden in de roofing van de 14 de verdieping.

Heraanleggen terras

Heraanleggen van het terras. Oude tegels moeten eruit, en nieuwe leggen. Indien mogelijk dit jaar nog laten uitvoeren. De aankoop van de tegels in samenspraak met de vakman.

Vernieuwen stadstuin

Het betreft een stadstuintje van een rijhuis waarvan een gedeelte stenen (klinkers) en een verhoogd gedeelte bankiraiplanken zijn aangelegd. Deze zijn aan vernieuwing toe en de klinkers wil ik vervangen door een gevoegde niet gladde natuursteen opp stenen 20m² opp houten constructie 30m²

Herstellen dakterras (vochtprobleem)

Bestaand dakterras lekt ernstig in garage . Ongeveer 6 m². Terrasdeur moet vervangen worden en terras waterdicht worden gemaakt. Houten binnenvloer aangetast door water moet gedeeltelijk worden vervangen .

Maken van een dakterras

6 bij 3 meter dakterras, houten terras.

Maken van een dakterras

We bevinden ons op de 2 de en 3 de verdieping van een herenhuis. Op de dak van onze onderbuur zouden we, aan de grote slaapkamer, een dakterras willen plaatsen. Er is een goedkeuring van de stad en het ontwerp is in de plannen van onze architect opgenomen. Hetgeen we willen plaatsen is een balustrade tussen de muren van onze beide buren. Breedte 5,90 m We denken aan een zwarte balustrade. Vervolgens een bankirai terras over de oppervlakte van het onderliggende dak van de onderbuur. Het dak is net vernieuwd en voorzien van een extra isolatielaag van 12 cm. Er is momenteel een toegang mogelijk via de grote ramen van de slaapkamer. Hier willen we een raam vervangen door een deurvenster.

Aanpassen van bestaand tegelterras naar houten terras

Het is eigenlijk een bestaand tegelterras (4 x 4) waar hout op zou moeten komen, inclusief 2 treden naar klein tuintje, waar we ook hout willen leggen (3 x 5).

Terras uitbreiden

Bestaand terras ligt 55 cm boven maaiveld en is 2.4 m diep (gevelbreedte 5. 5 m) en moet in diepte uitgebreid worden tot 5 m met 3 treden (over volledige breedte) tot op maaiveld). Boom dient ook verwijderd.Foto's ter beschikking.

Terras waterdicht maken

Wij hebben een terras op de eerste verdieping van 5 m² dat niet waterdicht blijkt te zijn. De tegels (2 lagen) werden intussen verwijderd. Momenteel ligt er alleen beton. Graag een offerte voor het leggen van een waterdichte laag en eventueel extra betegeling.

Tegelen boven bestaande terrastegel

Ik zou graag een buiten tegel op mijn bestaande tegel leggen. Eerst zou mijn vloer wel geëgaliseerd moeten worden door een chap of te cementeren om daarna een nieuwe tegel op te plakken. Ook zouden aflopen moeten ingewerkt worden.

Plaatsen van terras op houten constructie

Het plaatsen van een terras op een houten constructie ongeveer een meter van het vloerniveau + trap naar tuin. Houten constructie met terras in Composiet terrasplanken of houten terrasplanken (nog te bespreken en beslissen).

Herstellen van bestaand terras

Bestaand terras in Azobe begint na 22 jaar te rotten. 2 m breed en 12. 60 m lang . Ligt op licht hellend roofing met éen afwartering ( luikje te voorzien). Afbraak ,tweede verdieping met vlotte toegang via straat. Nieuwe nivellering op roofing en heraanleg van 25 m2 nieuw terras in gemodificeerd dennen,tropisch hout of betontegels in varianten .

Terras uit te breiden

Uitbreiden van bestaand terras met 50 cm. Fundering plus plaatsing van keramische tegels.