Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Boom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Boom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Boom of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Boom die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Boom:

Houten terras leggen

Wij hebben een klein tuintje aan een rijhuis, dus enkel bereikbaar door of over het huis. We zouden 2 terassen willen aanleggen: een uitbreiding van een bestaand terras (is in tegels, moet zo'n 12m² worden) en een nieuw terras achterin de tuin van ongeveer 9m².

Heraanleggen van houten terras

Huidig terras aangelegd met zelfgemaakte 'tegeldragers' door vorige eigenaar (beton in afgesneden PVC buis) en blauwe hardsteen tegels (60x60) van 2 à 3cm dik en dus te smal. Door de geringe dikte en ongeschikte tegeldragers liggen de tegels niet goed vast en breken er geregeld enkele tegels. We zouden ofwel deze tegels opnieuw willen hergebruiken mits correcte tegeldragers of vervangen door een type terrasafwerking.

Composiet terras leggen

Kunststof terras aan bestaande terras in betonklinkers bijbouwen. Graag composieten planken voor zo een 12 m², deze heb ik nog niet aangekocht. Ondergrond waar het terras moet komen is gras, dus eerst kleine nivellering te doen.

Houten terras plaatsen

17 à 20m² bankirai terras over een bestaand stenen terras leggen. Rechthoekig terras. Materiaal aan te kopen door de vakman.

Houten terras aanleggen

Huidig terras is +/- 25 jaar en in bankirai. Is geplaatst op een houten constructie. Moet dus vernieuwd worden. De totale oppervlakte 50m²

Bestaand terras uitbreiden

Graag vakman voor: - opbreken + afvoeren oorspronkelijk terras (+/- 12m²) - opnieuw heel de tuin laten betegelen ongeveer 45m². De tegels zou ik zelf kunnen aankopen

Herstelling bankirai terras

Ik wil graag mijn terras laten nakijken. Het is volledig in bankirai aangelegd maar de onder balken vertonen waarschijnlijk rot waardoor veel planken losser liggen. Mijn vraag ik om de onderlaag (bevestigingsbalken) te vernieuwen. Terras is ongeveer 70 vierkante meter

Aanleg van dakterras met balustrade

Aanleg dakterras, plaatsen toegangsdeur in schuindak en plaatsen van omheining. Nog te overleggen met de vakman , of rubberwood , rubbere tegels of hout...of iets anders.

Terras betegelen

Ik wil graag het terras buiten van ongeveer 25 m² laten betegelen en voegen. De tegels heb ik al in bezit. En het terras wordt verlengd door stuk van gras weg te doen.

Plaatsen van houten dakterras

Zou graag een houten dakterras willen plaatsen op mijn bestaand plat dak. Heb wel geen toegang via mijn huis naar het plat dak. Hiervoor dacht ik aan een platdakvenster en misschien hieraan een zoldertrap. Er zou ook nog een balustrade moeten voorzien worden. Dit terras zou enkel dienen voor wanneer het goed weer is toch te kunnen genieten hiervan.