Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Borgerhout (Antwerpen):

Dakterras op bestaande dakkapel maken

Ik wil graag een dakterras op het dak van mijn dakkapel. Het plat dak van de kapel is zo'n 1,5m op 4 m aan de straatkant. Enkel bereikbaar via een klein beetje klimwerk door het raam op de tweede verdieping.. Nog geen vergunningen aangevraagd, Nog geen architect geraadpleegd, Het zou geen veranderingen met zich meebrengen ivm inkijk bij buren. aannemer om de werken uit te voeren. Dakterras in houtwerk.

Egaliseren van terras en aanleggen terras in natuursteen

Ik wil graag een terras leggen achteraan mijn huis. Dat is dus in mijn achterste tuin en de afmetingen voor het terras zouden 7,4 * 3 zijn. Liefst natuursteen. Er moet ook een trap komen om van de living naar beneden te kunnen.

Dakterras aanleggen

Aanleggen van een dakterras. Het dak is volledig hersteld, er ligt roofing op. Graag in hout of betegelen van dakterras. De oppervlakte is 130 m² aan te leggen.

Houten terras met ballustrade plaatsen

Aanleg van een dakterras op het plat dak van mijn huis - boven de 2e verdieping. Een grondoppervlak van ong. 30m². De toegang is nu een luik met een uitschuifbare zoldertrap. Dit zou ik bewaren - evt met een glazen luik/raam. De bestaande roofing is nog in goede staat. Er moet ook nog een ballustrade komen aan voor en achter gevel

Heraanleggen tuinterras

Momenteel verbouw ik mijn huis en wil graag het tuinterras vernieuwen en uitbreiden. Huidige afmetingen : 3 m x 6m nieuwe afmetingen : 6 m x 6m De oude tegels zijn reeds verwijderd tot op de oude stabilisatie laag. Er zijn reeds een aantal rioolbuizen geplaatst. Zie foto's.

Houten dakterras plaatsen

Plaatsen twee gelijke terrasvlonders om tegen elkaar aan te leggen op een plat dak (roofing op 10cm dikke dakisolatieplaten). Afmetingen per vlonder: 210/220cm x 380cm x max. 6cm hoogte. In 1 hoek van 1 vlonder dienen enkele cm² uitgesneden te worden omwille van regenpijp e.d. Het gewenste bovenaanzicht van de vlonder: 380cm lange planken vergrijzend ThermoWood of hardhout (bv. Bankirai) zonder groeven, met telkens 1cm of wat meer ertussenin zodat een breedte van 210 à 220 cm bereikt wordt. Deze planken worden samengehouden d.m.v. in dwarsrichting eronder geplaatste 210/220cm lange houtcomposietplanken Om het licht afhellende dak niet te beschadigen en de terrasvlonders te egaliseren, zullen vermoedelijk ook stabilisézakjes onder (delen van) de vlonders geplaatst moeten worden.

Houten terras plaatsen

Een houten terras aanleggen of (composiet)terras van ongeveer 21m² met aan één kant een verhoging verhoging voor bloemen/planten. Daarnaast zou het gras ook vernieuwd moeten worden (42m²) omdat dit nu meer mos is dan gras, we hebben een voorkeur voor grasmatten Één japanse kerselaar mag eventueel weg + er zal wellicht wat grond wegmoeten want staat nu redelijk bol. Laatste dat kan gebeuren is vernieuwen van het tuinpoortje .

Herstellen van balkon terras

Ik heb een balkon terras op het 1 ste verdiep - het terras ligt niet rechtstreeks op het dak, maar op een verhoogje. De balken waarop het terras op rust, zijn stuk. Hierdoor is het terras doorgezakt. Moet dus vervangen worden - op zich zijn de planken van het terras nog ok. Alleen de balken zijn doorgerot. De planken zijn vastgemaakt aan een ijzeren frame en dat is ook nog in orde. Gaat hier over een terras van een lengte van ±3 m en een lengte van 1 m tot 2 m.

Terras in bankirai aanleggen

Oppervlakte is 50 m² : bestaande terras uitbreken en bankirai terras aanleggen.

Houten terras aanleggen

Vervanging van een bestaande houten terras, waarbij de ondergrond en afwatering ook aangepakt dienen te worden. Afwerking in hoogwaardige houten planken (niet geboord) Voorbereidende werken : Nivelleringswerken, Drainage plaatsen, Bestaand terras uitbreken Oppervlakte 30 m².

Terras in hout aanleggen en tuin ophoging

Wij willen een terras aanleggen in onze stadstuin en zijn op zoek naar een ecologisch verantwoorde en duurzame oplossing. We zijn geïnteresseerd om hout te laten leggen en vroegen ons af of u een houtsoort kunt adviseren die langer dan drie jaar meegaat. Mogelijk hebben jullie ook vakmannen die met jullie materiaal werken en ons van dienst kunnen zijn. Dat zou zeker interessant zijn. Het terras wordt om en bij de 3 op 4,5 meter en sluit aan op onze achterliggende leefkeuken. Er ligt een septische put onder die bereikbaar moet zijn (moet nog een betonnen 'dop' op komen) en er moet een verlenging van een waterafvoerbuis en riolering.

Houten terras op dak plaatsen

Het vernieuwde platte dak in EPDM moet volledig terras worden. Het water moet ook kunnen weg vloeien. Er is op dit moment ook geen afsluiting aanwezig. In totaal 16 m².

Houten vloer vervangen door composiet dakterras

Dakterras: Houten vloer vervangen door composiet. Daarop staan houten bloembakken die nog wel bruikbaar zullen zijn.

Terras in hout

Terras in hout met kleine overkapping (houtstructuur)

Omvorming bestaand plat dak tot dakterras

Omvorming bestaand plat dak tot dakterras, ingesloten achterzijde appartementsgebouw, 3x9m (ruw).

Aanleggen van nieuw terras

Plaats waar terras komt stond vroeger een atelier. Daar is nu nog een gat van ongeveer een halve meter. Nivelleringswerken en drainage moeten nog voorzien worden. Vanachter een strook van ongeveer 5x1,5 m waar ik volle grond zou willen voorzien. De rest zijn keramische tegels van 1cm dik en 90 x90 cm groot.

Renovatie dakterras

Renovatie dakterras. Ruimte maken voor plaatsing beloopbaar glas+houten terras ( 18M 2)met schuttingen (120cm hoog) aan 3 zijkanten. Extra balken steken en vernieuwen osb platen voor ondergrond+isolatie+dakbedekking.Foto ter beschikking.

Op bestaand dak dakterras maken

Bestaand plat dak afgewerkt met roofing omvormen naar dakterras afgewerkt met hardhout. Plat dak heeft een verhoging van zo'n 40 cm en dit over een oppervlakte van 3 m². Bedoeling is natuurlijk van heel het terras op dit niveau te brengen. Het dak bestaat uit 2 niveaus dus er moet een zwevend niveau op geplaatst worden om dan met hardhout te bekleden. Ter plaatse komen kijken voor een advies en offerte. Het adres geef ik mee aan de vakman.

Dakterras aan te leggen

Ik zou graag een dakterras van 15 m² aanleggen op de eerste verdieping van een huis in 2140 Antwerpen. Plannen zijn toegevoegd. Het dakterras loopt af richting de afvoer naar de hemelwaterput. Ik had liefst een terrasvloer in hout (of composiet), maar andere voorstellen zijn welkom. Planken liefst in de korte richting. Belangrijk zijn de kostprijs en de levensduur, aangezien het om een woning gaat die ik verhuur (de kost is moeilijk terug te verdienen met de huur). Ik wil gewoon de roofing beschermen en iets van terras voorzien zodat de huurder buiten kan zitten, als is het niet de allermooiste houtsoort. Plan ter beschikking.

Terras renoveren roofing en betegelen

Hangend privé terras met balustrade op de 4 e verdieping op de achtergevel. Oppervlakte is 6 m². Opnieuw waterdicht maken (roofing) en nieuwe betegeling. Water sijpelt door naar de geburen onder de persoon vandaar zo snel mogelijk.

Aanleg van terras

Aanleggen van een terras waarbij mijn eerste idee composiet is. Ik zoek ook een oplossing voor de trap en balkon, er is ook nog een trapje naar beneden (naar garage half ondergronds). Misschien kan het huidige terras dienen als fundament voor het nieuwe, nivellering is dan wel aan de orde denk ik. Eigenlijk geen idee wat andere mogelijkheden zijn en ik wil vooral een idee hebben van wat dit ongeveer gaat kosten. Misschien is natuursteen ook nog wel wat, kortom ik weet nog niet goed wat het eigenlijk moet worden. Vakkundig advies is dus een eerste stap in dit project.Foto ter beschikking.

Terras verhogen in bankirai

Het is een bestaande stadstuin met betonnen vloer, deze is niet recht. Door overvloedig regen loopt deze een 2 tal cm onder water. Wij willen deze graag met bankirai of dergelijke verhogen tot aan de achterdeur. Ongerveer 10 cm hoog.

Vernieuwen van terras

Een terras (geen tuin) op't 1ste verdiep van een stadshuis. Bestaande terras in hout, maar aan't verrotten. Ik wil het helemaal vernieuwen.

Aanleggen van terras

We kozen reeds keramische tegels en betaalden voorschot.