Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Borsbeek (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Borsbeek (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Borsbeek (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Borsbeek (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Borsbeek (Antwerpen):

Voortuin veranderen naar oprit

Planten in voortuin verwijderen. Oprit en pad naar voordeur aanleggen ipv tuin. 45 m² in totaal.

Roofing en bankirai dakterras vernieuwen

Het huidige terras op de eerste verdieping moet worden vervangen. Het gaat om een 12 m². Roofing moet men vernieuwen en ook nieuwe bankirai of composieten planken plaatsen. Ook de afwerking zoals de plinten moet gebeuren.

Terras vernieuwen met tegels

Ons terras zou vernieuwd moeten worden. Het gaat om een dakterras dat momenteel uit steen bestaat. Het nieuwe terras in tegels te plaatsen, ongeveer 20 m².

Gepolierde betonvloer gieten

Ik wil graag een gepolierde betonvloer laten gieten. Momenteel ligt er een terras uit bestaande klinkers dat men mogelijks moet uitbreken. Het gaat om zo een 100 m².

Bouwen van terras

Het is een terras aan een bel-etage. Het is recht op recht met enkel de trap die er al staat waar rond gewerkt moet worden en op het einde is er een klein stuk smaller. Terras met klinkers.

Aanleggen van houten terras

Betreft de aanleg van een terras in een bel etage woning. Het terras ligt aan de achterzijde van de woning boven op het gelijkvloers. De achterzijde is te bereiken via de gang op het gelijkvloers (rechte gang met achteraan deur dewelke naar de tuin leidt). Bij voorkeur gebruik maken van therma wood of een ander duurzaam hout. Ik zoek een prijs voor de volledige plaatsing (Dus hout, onderstructuur en plaatsingskosten)

Renovatie van dakterras

Dakterras 20m2 op roofing en chape die er nu ligt.

Aanleg van terras

Aanleg van terras. Natuursteen 40x40 ligt klaar. Ondergrond moet nog stabiel en op juiste hoogte gebracht worden.

Bel-etage woning. Achterkant is de ...

Bel-etage woning. Achterkant is de keuken, heeft terrasje van 1m diep. Willen een terras van ongeveer 5m diep (op eerste verdieping dus). Met draaitrap naar beneden (tuin). Later moet keuken (serande stijl) vergroot worden, dus stuk van terras wordt terug ingenomen door keuken.