Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor voortuin veranderen naar oprit:

Voortuin veranderen naar oprit

Planten in voortuin verwijderen. Oprit en pad naar voordeur aanleggen ipv tuin. 45 m² in totaal.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Borsbeek (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin veranderen naar oprit uit heel België:

Voortuin veranderen naar oprit

Ik wil mijn voortuin helemaal weg doen en daar een oprit van maken om een tweede auto te kunnen parkeren. De voortuin is 12 m². Graag hadden we een offerte gekregen van iemand die zowel de voortuin kan weghalen, als de oprit kan aanleggen. Dit tegen eind augustus.

Voortuin te renoveren

Voortuin van ongeveer 40 m² gazon zou ik willen veranderen met kiezel stenen te leggen.

Renovatie voortuin

Renovatie tuin: Wij zijn op zoek naar een tuinaannemer die voor ons onze voortuin volledig kan veranderen. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer een 4 x 8 meter die we graag hadden aangepast. Momenteel staat dit vol buxus hagen en buxus bollen. We hadden dit graag vervangen door gras maar hadden ook graag gehad dat de aannemer daar rond panelen of haag voorziet met toegang via een poort.

Regenwaterput te plaatsen

Ik zou in mijn voortuin een regenwaterput van 7000 of 10. 000 liter willen laten steken. Dit met alle aansluitingen en benodigheden (ik denk aan de pomp, filter buizenwerk... Het aansluiten aan mijn bestaand waterlus zou ik zelf met driewegkraantjes doen. (ik heb een kruipkelder en kan aan alles aan). Ik kan wss enkel genieten van het water van 1 kant van het zadeldak, weet niet of het mogelijk is dit te veranderen zodat er van de twee kanten in de put kan aflopen. Het water zou enkel dienen voor het toilet en wasmachine. Is dit een rendabel project en investering waard? Wat met premies en voorwaarden ?

bestaande tuin veranderen - aanleg ...

bestaande tuin veranderen - aanleg vijver - tuinterras - conpartimenteren - in landelijke omgeving - woning villa in boeresteen (1986) - verandering zowel voortuin als eigenlijke tuin.