Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Brasschaat:

Terras in hout aanleggen

Aanleggen van terras in hout (30 vierkante meter) en eventueel bankjes hierin geïntegreerd. Aangezien er veel bladeren zijn, moet het hout goed bestendig zijn tegen mos enz.

Bestaand terras appartement waterdicht maken en opnieuw betegelen

Betreft een terras van 6 M X 1 M dat nu betegeld is, bedoeling is tegels verwijderen, nieuwe waterdichte laag vakkundig aanbrengen en opnieuw betegelen. Appartement is gelegen op het 1 ste verdiep en is gebouwd in 1986.

Bestaande terras uitbreken en nieuw aanleggen

Het bestaand terras uitbreken en nieuwe terras aanleggen. Het is een oude bankirai terras.

Bankirai terras aanleggen op dakterras

Bankirai terras plaatsen 17 m². Dit is een dakappartement op de 4 de verdieping.

Bestaand terras verwijderen en plantvak aanleggen

Een zijde van ons bestaande terras moet verwijderd worden om een plantvak te creëren. Het formaat is 0,75 op 5,50 m en afwerking met een boordsteen. Ook moet er een bestaand perk afgeboord worden, hier zijn het 2 zijden van 2 m. Tot slotte ook een creatie van een extra plantvak in het gazon van 2 op 3 m. Alle plantvakken grenzen aan elkaar en bevinden zich aan 1 zijde van de tuin.

Terras aanleggen in betonplaten

Graag aanleg van betonplaten op mijn terras. Afmeting +- 8*5,50m mag afgeboord worden met kiezel. Er ligt al breekzand dus enkel gelijktrekken en platen erop. Opgelet het is een bel-étage rijwoning. Kan enkel via een deur naar de tuin :openingbreedte 70 cm

Nieuw terras aanleggen

Het is een terras waar momenteel beton ligt maar dat dient geniveleerd te worden om daarop het nieuwe terras te krijgen. De helft van het terras is overdekt. Terras in beton of natuursteen.

Beton storten voor terras

Graag bekisten en beton storten 56 m² terras

Betegelen terras

Terras aan huis bestaande tegels verwijderen, laag beton dals verwijderen en nieuwe tegels leggen. 20 m². In het midden van tuin eventueel klein extra terras leggen (nu gras) dachten aan klinkers.

Afbreken van tuinhuis en zonneterras aanleggen

Afbraak van tuinhuis en op de grondplaat van gewapend beton willen we een zonneterras aanleggen. Houten terras, te bespreken met vakman. Ongeveer 12 - 16m².