Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Brasschaat of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m², composiet terras aanleggen, composiet terras aanleggen 40 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Brasschaat staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Brasschaat:

Terras in hout aanleggen

Aanleggen van terras in hout (30 vierkante meter) en eventueel bankjes hierin geïntegreerd. Aangezien er veel bladeren zijn, moet het hout goed bestendig zijn tegen mos enz.

Bestaand terras appartement waterdicht maken en opnieuw betegelen

Betreft een terras van 6 M X 1 M dat nu betegeld is, bedoeling is tegels verwijderen, nieuwe waterdichte laag vakkundig aanbrengen en opnieuw betegelen. Appartement is gelegen op het 1 ste verdiep en is gebouwd in 1986.

Bestaande terras uitbreken en nieuw aanleggen

Het bestaand terras uitbreken en nieuwe terras aanleggen. Het is een oude bankirai terras.

Bankirai terras aanleggen op dakterras

Bankirai terras plaatsen 17 m². Dit is een dakappartement op de 4 de verdieping.

Bestaand terras verwijderen en plantvak aanleggen

Een zijde van ons bestaande terras moet verwijderd worden om een plantvak te creëren. Het formaat is 0,75 op 5,50 m en afwerking met een boordsteen. Ook moet er een bestaand perk afgeboord worden, hier zijn het 2 zijden van 2 m. Tot slotte ook een creatie van een extra plantvak in het gazon van 2 op 3 m. Alle plantvakken grenzen aan elkaar en bevinden zich aan 1 zijde van de tuin.

Terras aanleggen in betonplaten

Graag aanleg van betonplaten op mijn terras. Afmeting +- 8*5,50m mag afgeboord worden met kiezel. Er ligt al breekzand dus enkel gelijktrekken en platen erop. Opgelet het is een bel-étage rijwoning. Kan enkel via een deur naar de tuin :openingbreedte 70 cm

Nieuw terras aanleggen

Het is een terras waar momenteel beton ligt maar dat dient geniveleerd te worden om daarop het nieuwe terras te krijgen. De helft van het terras is overdekt. Terras in beton of natuursteen.

Beton storten voor terras

Graag bekisten en beton storten 56 m² terras

Betegelen terras

Terras aan huis bestaande tegels verwijderen, laag beton dals verwijderen en nieuwe tegels leggen. 20 m². In het midden van tuin eventueel klein extra terras leggen (nu gras) dachten aan klinkers.

Afbreken van tuinhuis en zonneterras aanleggen

Afbraak van tuinhuis en op de grondplaat van gewapend beton willen we een zonneterras aanleggen. Houten terras, te bespreken met vakman. Ongeveer 12 - 16m².

Renovatie terras met levenslange garantie

Renovatie oud terras op 1e verdiep, achter woning op beton gewelfsels. Betontegels of blauwe steen. Hoogte 8 cm aflopend naar 0 cm Oude tegels en roofing zijn reeds uitgebroken. Waterdicht te maken met levenslange garantie, dus geen roofing. Foto's zijn beschikbaar na contact. Ter plaatse komen kijken door de aannemer.

Reparatie terras

Ik wil graag iemand die een onze terrasje komen herstellen. Terras bestaande uit betontegels.

Aanleggen terras

Aanleggen terras van 4 m² grond is gelijk.

Vernieuwen bankirai terras

Het is een houten terras op de 2e verdieping dat versleten is en dat zou moeten worden vervangen terug door bankirai, goede kwaliteit maar ook goede prijs. Er is geen lift in het gebouw.. Eronder ligt het dak van benedenbuur, eventueel nieuwe laag bitumen indien nodig.

Herstellen 2 terrassen

Uitslijpen van de voegen +terug opvoegen om water insijpeling tegen te gaan

Vervangen houten bankirai terras & houten tuinafsluitng

Graag offerte voor het vervangen van een bankirai houten terras van ongeveer 32 m² en het vervangen van ongeveer 4 m tuinafsluiting. Stabilisé onder het terras is reeds aanwezig. De bankirai mag eraf gedaan worden. Moet geen bankirai zijn gewoon zelfde kwaliteit.

Huidige terras verwijderen, en nieuw terras plaatsen

Bestaand grind tegel terras verwijderen en vervangen met groter terras van of beton tegels of Polybeton. Tevens zelfde materiaal voor om het huis 1 meter breed (is onderdeel van 100 m²).

Aanleg van terras in tropisch hout

Aanleg terras in tropisch hout. Oppervlakte is ongeveer 35 m².

Aanleggen van houten terras

Wij willen in onze tuin naast het stenen terras een houten rechthoek van 1,5m op 6m in houten latten aanleggen

Aanleggen van terras

Aanleg terras bankirai met waterpartijtje. Ruimte voor 2 lig zetels/compacte tafel voor aperitief tijd- chill-ruimte ( enkele meters van bestaand stenen terras aan huis ) Adres navragen door de tuinspecialist zelf.

Houten terras bouwen

Terras bestaat momenteel uit een metalen constructie. Graag zou ik hierop een houten terras laten bouwen.

Heraanleg van terras

Bestaand dakterras in lichtblauwe hardsteen op dragers vernieuwen 12 m2 Gemakkelijk bereikbaar via gewone brede trap in tuin. Onderdak 2 jaar geleden vernieuwd

Terras vernieuwen met blauwe hardsteen

Bestaand terras met gekantelde baksteen en pad met klinkers en blauwe steen afbreken en vervangen door oosterse blauwe steen. Fundering is stabilisé en beton.

Bestaand terras terug aanleggen

Bestaand terras verwijderen (blauwe steen en gekantelde baksteen). Nivelleren en vergroten.

Graag had ik een offerte opgevraagd voor ...

Graag had ik een offerte opgevraagd voor een terras in gepolierd beton, met zaagnaden zodat grote vlakken ontstaan. Oppervlakte: 43m² in L-vorm Periode: vanaf vandaag mogelijk Is het mogelijk me te informeren over de factoren waar we rekening mee moeten houden? - afwatering - ondergrond (nu zand) - periode nodig om te leggen - eventuele voorbereidingen die we moeten doen