Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Brasschaat:

Houten balkon plaatsen

Houten balkon van ong. 16m² aanleggen. Momenteel steenpuin. Houten balustrade van 2.5m x 2.5m plaatsen.

Terras aanleggen met keramische tegels

Aanleg van een terras met keramische tegels. => 50 m² Vorm = L-vormig terras Afgraven + steenpuin + stabilisé + leggen tegels.

Stuk terras aanleggen met natuursteen

Ik heb de veranda/ terras vergroot met een extra vierkante meter en nu moet die oppervlakte betegeld. Alles samen gaat het om blauwe natuursteen (IO/IO)van 1m op 30 cm, een borduur en nog twee trappen van 2 meter breed.

Renovatie beton balkon

Renovatie van onze terrassen op de 1ste en 2de verdieping. Deze zijn niet meer waterdicht en de tegels zitten los. Oppervlakte zijn ongeveer 20 m². ° Demonteren balustrades en windschermen, deze worden behouden ° Uitbreken tegels en chape ° Waterdicht maken terrassen ° Voorzien van terrastegels (of kwartskorreltapijt afhankelijk van de prijs) ° Terug monteren van balustrade en windscherm.

Houten dakterras leggen plus glazen of plexiglas balustrade

Ik wil graag mijn terras vernieuwen (420x1240cm). Momenteel stenen tegels met ijzeren omheining wat ik wil veranderen naar een terras van (gladde) planken (geen ribbels) van hardhout met een omheining van (plexi)glas.

Terras aanleggen en uitbreiden

Ik wil graag mijn terras vernieuwen en een beetje uitbreiden! Van materiaal had ik gedacht aan tegels. Het huidige terras is 4 bij 3 m en we zouden het willen uitbreiden met 2,5 bij 3 m.

Klinkerwerken uitvoeren

Wij hebben een niet al te grote tuin, waar niets van gras aanwezig is. Het is dus een braak liggende grond. We zouden dit graag vervangen door klinker zodat we hier een salon kunnen op maken en dergelijke. Onze tuin is niet recht op recht en bedraagt een oppervlakte van 57m².

Houten balkon herstellen

Houten balkon is in slechte staat en er is ook al een houten plaat los gekomen. Dit balkon/terras in hout is te herstellen of te vernieuwen. Indien niet mogelijk is verwijderen ook een optie.

Houten terras leggen op eerste verdieping

Het betreft hier de hernieuwing van 3 naast elkaar gelegen terrassen op een 1° verdiep van een flat. De bestaande bankirai + onderliggende steunbalken en roofing dient te worden verwijdert alsmede tijdens de werken de balustrades en één tussenscherm dient eveneens tijdelijk gede-monteerd te worden. Alle terrassen dienen te worden aangelegd met als ondergrond resitrix en in Massaranduba of Bankirai. Er dient te worden gewerkt met tegeldragers en hardhouten balken waarop de planken dienen te worden gevezen. Gezien het hier werken op 1° verdieping betreft moet U een ladderlift ter beschikking hebben voor aan- en afvoer van materialen. Gezien de ondergrond resitrix OF EPDM+ tapbuizen dienen betaald te worden door de gemeenschap dient de prijs hiervan afzonderlijk duidelijk te worden aangegeven. Terras : Oppervlakte 6.4 m. lengte richting op 1.62 m Breedte .Tussen dit terras en het volgende dient de glazen afscheiding tijdelijk te worden weggenomen. Hier dient één tapbuis te worden voorzien. Terras Cotur : Oppervlakte zelfde oppervlakte als bovenstaand en dus ernaast gelegen. Zelfde manier van werken maar géén tapbuis. Terras : Oppervlakte 12.80 m. lengte op 1,62 cm Breedte waarop eveneens één tapbuis te worden voorzien, Hier dient eveneens de balustrade tijdelijk te worden gemonteerd maar is er geen tussenscherm.

Terras in hout aanleggen

Aanleggen van terras in hout (30 vierkante meter) en eventueel bankjes hierin geïntegreerd. Aangezien er veel bladeren zijn, moet het hout goed bestendig zijn tegen mos enz.