Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Brasschaat:

Klinkerwerken uitvoeren

Wij hebben een niet al te grote tuin, waar niets van gras aanwezig is. Het is dus een braak liggende grond. We zouden dit graag vervangen door klinker zodat we hier een salon kunnen op maken en dergelijke. Onze tuin is niet recht op recht en bedraagt een oppervlakte van 57m².

Houten balkon herstellen

Houten balkon is in slechte staat en er is ook al een houten plaat los gekomen. Dit balkon/terras in hout is te herstellen of te vernieuwen. Indien niet mogelijk is verwijderen ook een optie.

Houten terras leggen op eerste verdieping

Het betreft hier de hernieuwing van 3 naast elkaar gelegen terrassen op een 1° verdiep van een flat. De bestaande bankirai + onderliggende steunbalken en roofing dient te worden verwijdert alsmede tijdens de werken de balustrades en één tussenscherm dient eveneens tijdelijk gede-monteerd te worden. Alle terrassen dienen te worden aangelegd met als ondergrond resitrix en in Massaranduba of Bankirai. Er dient te worden gewerkt met tegeldragers en hardhouten balken waarop de planken dienen te worden gevezen. Gezien het hier werken op 1° verdieping betreft moet U een ladderlift ter beschikking hebben voor aan- en afvoer van materialen. Gezien de ondergrond resitrix OF EPDM+ tapbuizen dienen betaald te worden door de gemeenschap dient de prijs hiervan afzonderlijk duidelijk te worden aangegeven. Terras : Oppervlakte 6.4 m. lengte richting op 1.62 m Breedte .Tussen dit terras en het volgende dient de glazen afscheiding tijdelijk te worden weggenomen. Hier dient één tapbuis te worden voorzien. Terras Cotur : Oppervlakte zelfde oppervlakte als bovenstaand en dus ernaast gelegen. Zelfde manier van werken maar géén tapbuis. Terras : Oppervlakte 12.80 m. lengte op 1,62 cm Breedte waarop eveneens één tapbuis te worden voorzien, Hier dient eveneens de balustrade tijdelijk te worden gemonteerd maar is er geen tussenscherm.

Terras in hout aanleggen

Aanleggen van terras in hout (30 vierkante meter) en eventueel bankjes hierin geïntegreerd. Aangezien er veel bladeren zijn, moet het hout goed bestendig zijn tegen mos enz.

Bestaand terras appartement waterdicht maken en opnieuw betegelen

Betreft een terras van 6 M X 1 M dat nu betegeld is, bedoeling is tegels verwijderen, nieuwe waterdichte laag vakkundig aanbrengen en opnieuw betegelen. Appartement is gelegen op het 1 ste verdiep en is gebouwd in 1986.

Bestaande terras uitbreken en nieuw aanleggen

Het bestaand terras uitbreken en nieuwe terras aanleggen. Het is een oude bankirai terras.

Bankirai terras aanleggen op dakterras

Bankirai terras plaatsen 17 m². Dit is een dakappartement op de 4 de verdieping.

Bestaand terras verwijderen en plantvak aanleggen

Een zijde van ons bestaande terras moet verwijderd worden om een plantvak te creëren. Het formaat is 0,75 op 5,50 m en afwerking met een boordsteen. Ook moet er een bestaand perk afgeboord worden, hier zijn het 2 zijden van 2 m. Tot slotte ook een creatie van een extra plantvak in het gazon van 2 op 3 m. Alle plantvakken grenzen aan elkaar en bevinden zich aan 1 zijde van de tuin.

Terras aanleggen in betonplaten

Graag aanleg van betonplaten op mijn terras. Afmeting +- 8*5,50m mag afgeboord worden met kiezel. Er ligt al breekzand dus enkel gelijktrekken en platen erop. Opgelet het is een bel-étage rijwoning. Kan enkel via een deur naar de tuin :openingbreedte 70 cm

Nieuw terras aanleggen

Het is een terras waar momenteel beton ligt maar dat dient geniveleerd te worden om daarop het nieuwe terras te krijgen. De helft van het terras is overdekt. Terras in beton of natuursteen.