Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Deurne:

Houten terras aanleggen

Aanleg van een houten terras inn de tuin van een rijhuis. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 m². Ik moet dat nog nameten.

Composiet terras leggen

Ongeveer 30 m² op een 2de verdieping waar er nu nog een 30 tal tegels op leggen van 100 op 100 deze zouden dus eerst verwijderd moeten worden.

Chape en tegels leggen op klein terras

Ik wil graag chape laten leggen op een klein terras (2 meter diep en 3 meter breed) en dit ook laten betegelen.

Terras in bankirai vervangen

Bankirai terras ongeveer 10m² uitbreken en vervangen door tegels in appartement op 2de verdieping.

Terras eerste verdieping vergroten

Terras op 1ste verdieping Bel-étage 1m verlengen. Momenteel zijn de afmetingen 4.36m x 1.53m, laatste moet 2.53m worden. Huidig terras is doorloop van betonnen bodemplaat van 1ste verdiep.

Terras en stuk rond tuinhuis aanleggen

Nieuw aanleggen van terras en stuk rond tuinhuis. Onder tuinhuis liggen reeds klinkers van 20 x 20. De rest van de tuin is onafgewerkt en moet dus nog uitgegraven worden op te bepalen diepte. Terras heeft 2 putten en aansluiting op riool. 18m² terras 11m² stuk rond tuin

Terras van een appartementsgebouw vernieuwen met tegels

Project betreft een terras op de eerste verdieping van appartementsgebouw aan de achterzijde. Huidige tegels verwijderen, een waterdichte onderlaag voorzien en dan nieuwe tegels leggen.

Terras renovatie

Zou zijn om een bestaand terras af te breken en te vervangen, gaat om een oppervlakte van 6m x 4,80m. Het terras is 10 jaar geleden aangelegd maar zónder gewapend beton en zakt in langs 1 kant. Terras : blauw stenen vloer

Aanleggen van dakterras in hout

Graag zou ik een eerste kostenraming willen voor de aanleg van een dakterras met: - Vlonders - Vlonders- Vlisotrap - Extra isolatie Het huidige dakterras is ong. 10m² en heeft een EPDM dakbedekking. Extra isolatie toe te voegen.

Herstellen van terras

Ingezakt terras door lek bij buren. Terras ingezakt door water. Terras : 40 m².