Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Deurne:

Herstellen van terras

Ingezakt terras door lek bij buren. Terras ingezakt door water. Terras : 40 m².

Bestaande terrassen renoveren

Bestaande terrassen (4) en een looppad vervangen. Momenteel in hardhout . Terrassen uit steenpatijt of gestoomd hout. oppervlakte 100 m².

Herstellen van balkon

Balkon op dak van garage te herstellen : tegels verwijderen , chape leggen en opnieuw te bedekken met roofing.

Dakterras en terras op het gelijkvloers aanleggen

Houten terras op het gelijkvloers te vervangen door een terras in duurzaam composiet. Hiernaast ook een dakterras aanleggen met nog extra isolatie tegen de muur. In totaal beide terrassen samen zo een 23,46 m².

klinkerwerken leggen 26m²

Uitbreken bestaand oprit in silex dals (± 25-26 m²) Leggen nieuwe oprit in platines (kleur grijs/beige gemengd) Voegen met epoxy voegsel heeft onze voorkeur, tenzij er betere materialen bestaan De rechterkant van de oprit is recht tot aan de garagepoort en loopt langs een laag (30 cm) scheidingsmuurtje. De linkerkant loopt eerst recht en dan in 2 kleine bochtjes (eerst links, dan rechts) langs een bloemperkje tot aan de voordeur.

Zwevend balkon plaatsen

Ik zou graag een zwevend balkon laten plaatsen op de 2 de verdiep van 2 m breed en 1,5 a 2 m diep.

Terras vernieuwen

Terras waterdicht maken en vernieuwen. Last van opstijgend vocht. Terras van 7 m op 1,5 m met tegels.

Houten terras aanleggen

Aanleg van een houten terras in een kleine tuin in plaats van gras.

Houten terras aanleggen

Het terras ligt op de eerste verdiep. De tegels moeten eerst verwijderd worden en daarna waterproof gemaakt worden. Tussen 10 en 50 m².

Houten dakterras vergroten

Terras in hardhout, waarbij de huidige ballustrade wordt verwijderd en er in hout een nieuwe afscheiding dient te worden gemaakt, mogelijk met integratie van bloembakken. Geschatte afmetingen terras 1 : 15 x4.75 meter, terras 2 10: 10 x 4 meter, terras3 : 12 x 2.25 meter. ligging :dakterras, 4e verdieping, parking glv geen probleem, kleine binnenlift tot 3e verdieping, ladderlift of kraan nodig om materiaal naar boven te brengen. Aan te leggen op bestaand terras + roofingdak.