Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Deurne of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, terras aanbouwen 1ste verdieping, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras vernieuwen met tegels, houten terras aanleggen, waterdicht maken van betegelde terrassen, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Deurne:

Balkon renoveren door betonrot + balustrade vernieuwen

Renovatie van een balkon op de hoogste en tweede verdieping van een appartement. Er is een balkon rot. Dit balkon en achtergevel zijn momenteel bedekt met hout. Ook de balustrade is van hout en staalkabel. Gevelbreedte is ongeveer 7 meter en de diepte van de balkon is 1 meter breedte.

Houten dakterras aanleggen

Dakterras in bankirai (ook leuning in bankirai) moet afgebroken worden en opnieuw geplaatst wegens isolatie dak ligging Deurne zuid bevindt zich op dak van 4de verdieping. 65 m².

Terrassen vervangen door bankirai composiet planken en kunstgras

De terrasstenen die er nu liggen graag vervangen door een bankirai composiet planken dit is een appartement op het 5 de verdieping. Terras voor +/- 45 m² in bankirai composiet planken leggen. Terras achter +/- 35 m² graag kunstgras leggen.

Tegels aanleggen in tuin

Vanwege het afbreken van de vorige betonnen tuinvloer zouden we graag terug een vloer (liefst met tuintegels/stenen) willen aanleggen. In de tuin zijn wel veel hobbels. Terras moet in tegels komen.

Huidig houten terras uitbreken en nieuw in composiet leggen

Huidige terras in hout uitbreken en nieuwe terras in composiet aanleggen. De afmetingen zijn 3 x 3 m en hoog 1 m ongeveer en muurtje van 4 m op op 5 m. Graag in grijze composiet aanleggen.

Houten terras aanleggen

Betreft plaatsen van een houten terras, van 1 meter diep en 6 meter lang. gelegen aan een appartement, 2e verdieping, geen lift aanwezig, dus materialen via traphal te leveren. Uitvoering graag in de zomermaanden.

Herstellen van lekkend terras

Het terras op de eerste verdieping lekvrij maken. Dit is bezet met tegels en er moeten mogelijks enkele worden vervangen. Oppervlakte van het terras is ongeveer 3 x 4 meter.

Aanleggen verhoogd terras in beton

Wij zouden graag achteraan de woning een verhoogd terras laten plaatsen gelijk met de woning hoogte. Dit over een breedte van 5 m en ongeveer 5 m diep. Ook met een trap die dan naar de tuin gaat (+-1 m lager). Op de hoogte van de woning is reeds een waterafvoer voorzien.

Aanleggen van composiet dakterras aanleggen in composiet

Totale oppervlakte 30 m² in 3 delen graag betegelen in composiet op een dak. Terras moet op een dak komen.

Terrasoverkapping plaatsen

Wij willen een terrasoverkapping laten plaatsen in hout of aluminium. Afmeting 6 m L - 3 m B.

Verhoogd terras met trap en leuning plaatsen

Wij zouden graag een prijs ontvangen voor een verhoogd terras (80 cm) van 5 m diep en 6 m breed. Alsook trapje naar tuin en leuning (vb. In Inox) over 5 m te voorzien. Afwerking nog te bepalen maar kan in hardhout of ecologischer alternatief.

Terras laten aanleggen

Ik zou graag een terras laten aanleggen van ongeveer 50 m². (Soort tegels nog niet beslist). De tuin (gras) is niet egaal. Aangezien we veel last hebben van regenwater dienen er afwateringsmiddelen voorzien te worden zodanig er geen water na een regenbui op het terras blijft liggen. Ook zou ik graag verlichtingskabels in de tuin laten leggen. Uitvoeringsdatum: zo snel mogelijk (juni)

Dakterras aanleggen in composiet met ballustrade

Ik wil een dakterras laten leggen van 2,5 meter lang op 6 meter breed met een omheining. Oppervlakte 15 m².

Herstellen lek in terras

Wij hebben een lek in terras en zouden het graag zo snel mogelijk willen herstellen.

Dakterras in kunststof bankirai

Ik zou graag een dakterras willen laten leggen in kunststof bankirai. De totale oppervlakte van het terras is 2. 5 x 3 maar er zit een lichtkoepel in waar omheen moet gewerkt worden. De koepel is 1 op 1. 8m (zie foto)

Afbreken en vernieuwen van bankirai terras

Het dak wordt geïsoleerd en daarom moeten bestaande bankirai terrassen afgebroken worden en vernieuwd. Graag prijs voor afbraak en vernieuwing van bankirai terras. Voor- en achterterras samen 100 m². op het vierde verdieping.

Terras vernieuwen in natuursteen

Iggend houten terras wegvoeren in 3 stukken zagen. 20 m gras wegdoen en voorzien van een goede ondergrond. 3 uitsparingen voorzien 1 voor septische put, 1 voor vetputje en 1 waterputje. Voor de septische put en vetputje moet stenen op die je kan verwijderen. Ook ondergrond voor het grasgedeelte. In totaal 25 vierkante meter. Dus terras en gras wordt weggedaan en vervangen door 1 terras in steen.

Terras waterdicht maken

1,5 jaar geleden heb ik mijn terras op het eerste verdieping volledig laten vernieuwen (+-18 m²). Aangezien het toen augustus was, had ik er geen last van, maar eens dat het goede weer gedaan was, merkte ik dat de aannemer mijn terras niet waterdicht had gemaakt. Ik heb vochtplekken in de slaapkamer, en bovendien druppelt het in de garage (onder het terras) als het regent. Bestaan hier oplossingen zonder alles open te breken, of tenminste een oplossing zonder de tegels te beschadigen?

Dakterras aan te leggen

Wij hebben sinds kort een vergunning gekregen voor de aanleg ons dakterras. Op dit moment ligt er nieuwe EPDM op. We willen houten (bankirai) planken met ballustrade of kalkglas.

Houten terras in Thermowood plaatsen

We willen graag een houten terras in ons stadstuintje. Nu ligt er een stenen terras. Deze willen we ruim vergroten. We dachten aan Thermowood als materiaal.

Bouw renovatie terras bel etage

Ons bestaand houten terras renoveren of vernieuwen. Een combinatie van metaal en hout sluiten wij niet uit. In overweging nemen om constructie huidige trap (metaal) te behouden. Eventueel vernieuwen tegels gelijkvloer. Terras is 2,50 m diepte.

Dak en dakterrasrenovatie

Dakrenovatie nodig + bestaande dakterrassen moeten worden afgebroken (vernieuwing hout en nieuwe minder arbeidsintensieve inrichting dakterras) Graag ter plaatse komen kijken voor advies, en prijsofferte.

Aanleggen terras en tuinpad

Aanleg terras en tuinpad. Het oude terras moet eruit. Stenen waarschijnlijk met de vakman te bespreken. Graag ter plaatse komen kijken voor het bespreken van de stenen en prijsofferte op te maken.

Herindelen van de tuin-betegelen

Wij wilden onze tuin van 40m² als volgt indelen : 24 M² betegeling met tegels van 1 m op 1 m ( of polybeton ). 11. 5 m² rubberen speeltegels voor de kinderen en 4. 5 m² beplanting. Het gaat om een bestaande achtertuin ( niet bereikbaar langs de zijkant ), waarvan wijzelf de afbraakwerken zouden doen. Daarom had ik graag een prijs gewenst voor het nivelleren van de tuin, de tegels en het leggen van de tegels ( of polybeton ). Ter plaatse komen kijken door een vakman voor advies en prijs.

Terras bankirai vervangen door vloer-steen

Het gaat over 2 x dakterras van +/- 60 M² per terras. Momenteel ligt er kunststof bankirai die volledig scheef getrokken. Deze moet eruit gehaald worden en vervangen worden door stenen. We zijn gelegen op het vierde verdiep.