Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor balkon renoveren door betonrot + balustrade vernieuwen:

Balkon renoveren door betonrot + balustrade vernieuwen

Renovatie van een balkon op de hoogste en tweede verdieping van een appartement. Er is een balkon rot. Dit balkon en achtergevel zijn momenteel bedekt met hout. Ook de balustrade is van hout en staalkabel. Gevelbreedte is ongeveer 7 meter en de diepte van de balkon is 1 meter breedte.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon renoveren door betonrot + balustrade vernieuwen uit heel België:

Balkon renoveren

Ik heb een dakterras van ongeveer 18 m2 . Dit vertoont een lekkage in de kamer eronder. Alles zou er afgehaald dienen te worden en opnieuw waterdichtgemaakt en opnieuw betegeld met zelfde type tegels.

Balkon renoveren

Graag vakman voor renoveren van balkon wegens betonrot

Balkon renoveren

Renovatie van mijn balkon op de gevelzijde. De bestaande tegels dienen verwijderd te worden en vervangen te worden met een stevig alternatief. Ook dient het beton oppervlakkig hersteld en beschermd te worden. Het balkon heeft een oppervlakte van 0.5m op 3m.

Balkon renoveren

Mijn balkon is in slechte staat. Aan de onderkant brokkelen stukken beton af, aan de bovenkant zijn de arduinen boordstenen aan het loskomen. Balkon is in beton, afgewerkt met arduin boordstenen, keramische tegels en een stalen balustrade. Afmetingen ±2x3 meter. Onderkant te reinigen, behandelen en bepleisteren. Bovenkant boordstenen en keramische tegels te vervangen.

Balkon renoveren

Ik wil een balkon van ongeveer 6 m² laten renoveren. Bovenlaag bestaat momenteel uit roofing. Afvoer van regenwater is niet optimaal.

Balkon en gevel renoveren

Het gaat om twee balkons die moeten gerenoveerd worden en ook graag de gevel erbij. het gaat om een herenhuis in een rijtjeswoning. Eerste verdieping balkon (1,5x1m) herstellen , betonstukken herstellen en ballustrade zetten. 2de verdieping de ballustrade renoveren Gevel van 30m²herschilderen . Dakgoot van 6,5 vervangen. Isolatie onder de leien steken, te zien ter plaatse.

Balkon renoveren aan een bel-étage + betonrot herstellen

Betreft balkon aan een bel-etage woning. De balkon bevind zich aan voorkant van het huis : oppervlakte ongeveer 6 m x 0. 6 m. Niveau eerste verdiep, gemakkelijk te bereiken en te werken via oprit. De uit te voeren werken omvatten het uitbreken van de oude tegels en waterdicht maken van het terras + nieuwe tegels plaatsen+ herstellen van betonrot aan de onderkant - voorkant+aanbrengen crepie, en uitbreken van de bestaande balustrade , er moet geen nieuwe balustrade geplaatst worden.

Balkon, berging en deel van gevel renoveren

Mijn appartement ligt op 8ste verdieping. De renovatie betreft een balkon van ongeveer 2,5 m op 1,6 m en een berging van ongeveer 50 cm x 1,60 m: -Berging: afschilferingen op muren en plafond afsteken, barsten en voegen herstellen, muren schilderen -Gevel: afschilferingen afsteken, voegen herstellen en waterdicht maken, gevel schilderen -Terras: tegels verwijderen, chape herstellen en waterdicht maken, terras betegelen, balustrade vervangen.