Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor herstellen van balkon:

Herstellen van balkon

Balkon op dak van garage te herstellen : tegels verwijderen , chape leggen en opnieuw te bedekken met roofing.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van balkon uit heel België:

Balkon renoveren

Ik zoek een aannemer die mijn balkon op de eerste verdieping kan herstellen. Onderaan wat afbrokkelend beton, bovenaan en zijkanten egaliseren en bedekken met coating epoxyhars. Alsook plastieken dakgootbescherming te herstellen.

Houten balkon herstellen

Houten balkon is in slechte staat en er is ook al een houten plaat los gekomen. Dit balkon/terras in hout is te herstellen of te vernieuwen. Indien niet mogelijk is verwijderen ook een optie.

Balkon renoveren en betonrot herstellen

Herstel van betonrot aan het plafond van balkon tussen gelijkvloers en eerste verdieping. Men moet het balkon ook waterdicht maken en opnieuw tegelen.

Herstellen scheuren in de buitenmuren en het balkon

Voorgevel en achtergevel op diverse plekken gescheurd. Ook het balkon is zwaar gebarsten en dient hersteld te worden. Graag scheuren herstellen, afgebroken stukken terug pleisteren en in egale kleur zetten.

Terras/balkon herstellen

Sinds kort merk ik dat er bij regen het terras met houten vloer bovenop mijn terras vocht doorlaat. De zijwand van mijn terras bevat vochtplekken en is beschimmeld.

Balkon renoveren

het balkon is een 5 tal jaar geleden gerenoveerd maar niet op de gevraagde en niet op een correcte manier. de laag "speciale coating" schilferde al na een jaar af..... ik wil dit laten herstellen op een correcte maar ook niet te dure manier.

Barsten in metselwerk herstellen

Wij zijn syndicus van een residentie en aan nagenoeg elk balkon is er vastgesteld dat de voegaansluiting vloer-muur en muur-plafond deels is afgebrokkeld.

Overkapping balkon plaatsen + balkon herstellen

Ik woon op de 3 de verdieping en laatste verdieping van een klein gebouw. Nu is mijn terras overkapping dringend aan vervanging toe en ook herstellen van het balkon. Het terras is 2 meter op 2 meter 10. Dit bestaat uit een hout structuur en golfplaat. Adertje onder het gras is het moeilijk bereiken van het dak en de weinige plaats van uitvoering. Oppervlakte is +- 2 meter op 1 m 20.