Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terras eerste verdieping vergroten:

Terras eerste verdieping vergroten

Terras op 1ste verdieping Bel-étage 1m verlengen. Momenteel zijn de afmetingen 4.36m x 1.53m, laatste moet 2.53m worden. Huidig terras is doorloop van betonnen bodemplaat van 1ste verdiep.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras eerste verdieping vergroten uit heel België:

Buitenbalustrade in hout maken

Balkonnetje op terras eerste verdieping boven de woonkamer willen we graag een balustrade laten maken. Afmetingen zo een 6,15 meter met rechte spijlen.

Kleine verbouwingen uitvoeren aan woning

Woning is onderverdeeld in 2 appartementen. De verbouwing zou plaatsvinden op het gelijkvloers. 1. één poutrel plaatsen die een steunmuur onder veranda vervangt. 2. Twee steunbalken plaatsen, één onder de hierboven beschreven poutrel en één een paar meter verder om een onderverdeling te maken. Uiteindelijk zou er een deur en 2 ramen moeten worden geplaatst tussen de geplaatste steunbalken en de muren aan weerszijde. Uitlijning zoals het verdiep erboven (zie foto) 3. Terras plaatsen op hoogte aansluitend aan veranda op eerste verdiep. 4. Eventueel connecties om ramen te laten opmeten en plaatsen is mooi meegenomen.

Waterlek opsporen in living

Waterinsijpeling via lichtspots en de venster in living. Wij wonen op de eerste verdieping en boven ons is een terras en dakappartement. Oorsprong van insijpeling kunnen we niet vinden.

Herstellen oprit met tuinklinkers

Graag herstelling aan enkele plaatsen van het terras. Eerste plaats voor herstelling (zie eerste 2 foto's in bijlage): nieuwe boordstenen te plaatsen ter vervanging van houten balken (hoogteverschil 20 cm) over lengte van 2,5 meter. Tweede plaats (3de foto in bijlage): kleine verzakking hoekje oprit (max 0,5 op 0,5 meter). Derde plaats: verzakking (zie verkleuring 4de en 5de foto in bijlage) oppervlak van ongeveer 4 meter op 1,5 meter. Vierde plaats (Zie 2 laatste foto's in bijlage): nieuwe boordstenen te plaatsen ter vervanging van houten balken (max hoogteverschil 30 cm) over lengte van 1,0 meter. De houten balken hebben een breedte van 10 cm - deze mogen vervangen worden door stenen/betonnen/houten boordsteen (maakt niet uit). Betonklinkers kunnen hergebruikt worden.

Vochtproblemen terras eerste verdieping verhelpen

VOCHTPROBLEEM TERRASSEN 1STE VERDIEP. OPP TERRAS CA 14 m². vocht sijpelt via terras naar gelijkvloers vandaar vocht in de muur gelijkvloers.

Terras eerste verdieping vergroten en andere klussen

Wij willen graag het terras op de eerste verdieping van onze bel-etage woning met ong. 1m verlengen en vernieuwen. De huidige trap zouden we ook willen verplaatsen, en een nieuw terras aanleggen. Kortom: terras verlengen, nieuw terras aanleggen, muurtje links opbouwen (scheiding met de buren), nieuwe ballustrade, trap verplaatsen & nieuwe leuning plaatsen op huidige trap.

Uitbreiden van bestaand balkon

Ik woon op het tweede en hoogste verdiep en zou mijn bestaand balkon willen uitbreiden tot dezelfde grootte als het terras op het eerste verdiep.Mijn bestaand balkon is 3m lang en 1m diep en zou willen uitbreiden tot 5m lang en 2m diep.Het is mogelijk om een steunbalk of paaltje te steken tot het eerste verdiep.

Terras aanleggen

Wij hebben een niet al te groot terras, gaat om 12m² (eerste verdieping) en we zouden het helemaal wille vernieuwen. Nieuwe tegels op de grond en de muren zouden we ook laten vernieuwen want die brokkelen af.