Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Duffel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Duffel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Duffel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m², composiet terras aanleggen, composiet terras aanleggen 40 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Duffel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Duffel:

Vervangen bankirai dakterras

Op het dakterras van 60 m² liggen nu bankirai planken. Velen zijn aan vervanging toe. Daarom willen we deze vervangen maar daarom ook niet per sé met bankirai, ook andere materialen zijn mogelijk.

Bankirai balken op dakterras vervangen

Het dakterras ( +- 60 m2 ) bestaat nu uit planken bankirai. Veel van deze planken zijn aan vervanging toe. Wij willen iets anders ( veiliger - gebruiksvriendelijker) in de plaats.

Composiet terrasje aanleggen

Ik zou graag een composiet terras aanleggen van 6 m² hiervoor zou ik als fundering een laag betontegels willen laten plaatsen waarop ik dan later zelfs het composiet terras kan aanleggen. Het uitgraven is al gedaan. Enkel de tegelwerken.

Terras vloer vernieuwen en nieuwe steunbalken plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe vloer (gebroken tegels, last van vocht) op ons terras op de eerste verdieping hebben en een nieuwe steun/sierbalk eronder. Graag nieuwe steunbalken plaatsen. Ik zou ook eens professioneel advies willen over de status van dit terras. Het terras is ongeveer 14 m².

Gepolierde betonvloer / polybeton voor terras

Beton gieten voor terras: Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Gepolierde betonvloer plaatsen voor een terras ongeveer 20 m².

Composiet terras plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : het bankirai-terras ligt rond het zwembad en is op meerdere plaatsen weggerot en ook de onderbalken zijn in slechte staat. Het terras ligt op een fundering van gestabiliseerd zand. Het uitbreken van het terras en het proper maken van de fundering kan ik zelf doen zodat het aanleggen van een nieuw terras direct kan gebeuren. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 150 m²

Terras in beton aanleggen

Graag een terras in beton aanleggen. Te bespreken met de vakman. Moet nog uitgegraven worden en stabilisé opleggen. Ongeveer 50 m² terras. Nu liggen er dolomiet steentjes op die plek.

Aanleggen van een terras

Momenteel ligt er een hout/composiet terras, maar dit werd een 4 jaar geleden gelegd op de grond (gazon/zand). Dit wordt nog door ons afgebroken en de uitgraving zal ook nog door ons gebeuren , wel graag een prijs voor de aanleg van het terras (incl. Storten stabilisé/steengruis of betonlaagje). Graag bij de offerte afzonderlijk vermelden wat de prijs van de tegel is.

Aanleggen terras

Ik heb een ommuurd tuintje van 7 op 11 meter. Ik zou achteraan een terras over de volledige breedte (7 meter) en 3 meter in lengte willen leggen. Ofwel in natuursteen, ofwel in klinkers, hangt van het verschil in prijs af. Momenteel ligt er steenpuin in, dat moet er ook uit (ik schat max 1 dag werk om de stenen te verwijderen)