Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Edegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Edegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Edegem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, terras aanbouwen 1ste verdieping, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras vernieuwen met tegels, houten terras aanleggen, waterdicht maken van betegelde terrassen, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Edegem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Edegem:

Houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje

Aanleggen van houten terras : 4 x 6 m , bovenop bestaande afhellende betonvloer, bij voorkeur in thermowood. Plaatsen van een houten tuinafsluiting, 1,8 meter hoogte, lengte 6 meter, inbegrepen een houten deur, bij voorkeur in thermowood.

Aanleggen van terras in blauwsteen 32 m²

Aanleggen van een terras achteraan de tuin van rijwoning. In blauwe steen Hanoi Bluestone 20 x 20 x 2. 5 of kleiklinkers. Totale oppervlakte van het terras 32 m².

Twee kunststoffen terrassen aanleggen plus een trap er tussen

We beschikken nu over een kleiner terras op de 1ste verdieping, aangevuld met trap en groter terras op het gelijkvloers (bel etagewoning). Voor een totale oppervlakte van 40m². Wij zoeken een duurzamen oplossing, die natuurlijk oogt en onderhoudsvriendelijk is. Momenteel ligt er bankirai, wat mooi is, maar niet praktisch (kinderen glijden uit, onkruid groeit tussen planken, planken trekken krom en rotten). De trap tussen de 2 terrassen dient ook vervangen te worden.

Oprit dallen verwijderen en nieuwe betontegels aanleggen

Plaatsen van een nieuwe oprit momenteel liggen er dallen op. Zal enkel wat uitgegraven dienen te worden om zo de betontegels op te leggen. Oppervlakte is ongeveer 36 m².

Opritten aanleggen met kasseien

Het betreft een bestaande vrijstaande woning (1950) met twee opritten die via een boog met elkaar verbonden worden (binnen-buiten rijden). Ik schat de oppervlakte rond de 65 vierkante meter aan te leggen met kasseien of met dolomiet.

Terras heraanleggen

Ik zou graag mijn terras willen renoveren. Een nieuwe chape en tegels zijn nodig. De afmetingen van het terras zijn 6 bij 3 meter. Het is ook noodzakelijk om de buitenmuur waterdicht te maken (1 meter diep en 6 meter lang).

Houten terras vernieuwen

Terras van ongeveer 35 m² vernieuwen Er ligt nu ook een houten terras . Eventueel houten planken opleggen.

Tegelboord plaatsen rondom tuin

Boord rondom tuin plaatsen van 90 CM rondom de tuin. Dit is ongeveer een 30 meter boord te plaatsen.

Houten terras vernieuwen

Renoveren van bestaand houten terras. Er ligt hardhout op , graag nu met ipe. Totaal oppervlakte is 35 m².

Houten terras aanleggen

Afmetingen zijn 7 m op 5 meter. Er ligt momenteel een terras met tegels, deze kan dien als ondergrond. Een klein stukje, ongeveer 1 m op 2 m is op zand. Ter plaatse komen kijken.

Terras hardhout

Aanleg houten terras op bestaande terras met klinkers, 20 m², gladde hardhout. Hardhouten over de tegels leggen.

Aanleggen van een terras in hout met ingewerkt bankje en kruidenbak

Een bestaand betonnen terras moet mooi aangelegd worden met centraal één trede naar het grasveld toe. Aanleggen van het terras in hout. Langs de zijkant zien we graag een muurtje met ingewerkt bankje en kruidenbak.

Aanleggen terras met klinkers

Weg in betonklinkers aanleggen tussen huis en tuinhuis. Totaal 7m2

Zwembad overdekken met houten terras

Wij willen ons oud zwembad overdekken met een hout terras, we wilden het zwembad niet opvullen met aarde zodat toekomstige bewoners nog altijd kunnen beslissen of ze het zwembad willen renoveren of niet. Voor ons oogt het momenteel niet aangenaam.

Vernieuwen terras

Vernieuwen terras + trap. Nu liggen er klinkers ( 20 à 25 jaar )op de klinkers komt er een trap uit. Nu te vervangen door een mooier nieuwer terras in betontegels.

Aanleggen Dakterras boven Keukenaanbouw +/- 35m

Ik wil graag een dakterras laten aanleggen op het plat dak van mijn keuken omdat ik vanuit mijn slaapkamer momenteel op roofing uitkijk. Ik zou ook graag bloembakken willen voorzien aan de zijkanten om hoog gras in te verwerken en het terras zo af te schermen. Terras in houtwerk, toegang reeds mogelijk.

Houten terras

Houten terras aansluitend aan een nieuwbouw. Dit graag in thermo wood.

Afbraak en vervangen van huidig houten terras

Afbraak van huidig hout terras, in de plaats wens ik een natuursteenterras met zuiders getinte witte/beige stenen.

Vernieuwen van terras

Terras vernieuwen (10x2) + afvoer naar tuin (drainagesysteem) + 2 terrasschermen

Renovatie van dakterras met isolatie

Wij hebben een achterbouw met een plat dak van 7x4 meter met daarop een dakterras. Nu hebben we gemerkt dat er onvoldoende isolatie is daar en willen we bovenop de huidige roofing isolatie plaatsen en dan ook een nieuwe waterdichte afsluiting. En dan het terras vernieuwen. Momenteel zijn er tegels op plastieken voeten, maar liever hadden we een ander systeem.

Terras heraanleggen

Terras 3*12 m is te vernieuwen. Nu liggen er silextegels. De voegen zijn losgekomen. Er is een opstap vanuit de oprit met twee treden. We zoeken een hellende opstap.

Terras in composiet aanleggen

Ik wil een terras in composiet aanleggen. Het terras betreft 25 m². Het betreft hier een rechthoek.

Aanleggen van nieuw terras

Aanleg nieuw terras 32 m² met klinkers. Kan deels zelf voorbereid worden ( uitgraven)

Terras aanleggen

Door de verbouwingen aan ons huis, plaatsen van regenwaterput en septische put is onze tuin volledig omgewoeld. Graag willen we alvast een terras aanleggen.

Terras te egaliseren

Ik wil graag mijn terras laten egaliseren. Het is een kleine buitenkoer die een cm of 20 de hoogte in moet. Hierna komt er kunststof gras op te liggen. Dit zou asap moeten gebeuren. De oppervlakte is een 12m2.