Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor dakterras volledig opnieuw aanleggen (roofing + tegels ):

Dakterras volledig opnieuw aanleggen (roofing + tegels )

Op onze 1ste verdieping is er een bestaand dakterras met +/- opp. 10m². Deze dient volledig uitgebroken te worden en opnieuw gelegd te worden (incl roofing), dient waterdicht te zijn!!! Terras aan te leggen met tegels.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Edegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras volledig opnieuw aanleggen (roofing + tegels ) uit heel België:

Aanleg van dakterras

Dakterras aanleggen op plat dak van 20-22m² boven appartement. Graag houten balken met leuningen. Dak is recent volledig vernieuwd dus is degelijke roofing. Draaitrap of korte trap met leuningen plaatsen als toegang naar dakterras.

Strippen van gebouw

Gelijksvloers: -Valse wanden verwijderen. -Binnendeuren en ramen verwijderen. -Plafond tot op draagstructuur verwijderen. -Vloer tot op betonplaat verwijderen. -Leidingen verwijderen. -Achterkamer volledig strippen tot op baksteen of beton. 1ste Verdiep: -Vloer verwijderen. -Valse wanden verwijderen. -Bezetting rond ramen waar nodig verwijderen. -Achterkamer volledig strippen tot op baksteen of beton 2de Verdiep: -Valse wand verwijderen. -Achterkamer strippen tot op baksteen of beton. Gelijkvloers + twee verdiepingen van elk 15.3m x 3.7m. De hoogte tot aan het plafond van het 2de verdiep bedraagt ong 10m. Onder het dak is er nog een kleine kamer die uitgeeft op een dakterras.

Houten terras heraanleggen

Het gaat om een dakterras. We willen graag ons bestaand zwevend dak renoveren. Momenteel een houten vloer met houten afscherming. Reeds zo aangekocht. Echter, de kwaliteit is niet wat het moet zijn. We beginnen waterschade te krijgen. Graag volledig afbreken van bestaande terras en aanleg van nieuwe, inclusief coating. +/- 15 m² We opteren voor composiet maar als de vakman iets anders aanraadt gaan we zeker zijn advies opvolgen.

Herstellen dakterras

Dakterras moet volledig ontmanteld worden. Er zal dan een nieuwe dakbedenking gelegd worden om het terras nadien terug te leggen. Gaat om 33m². Bij mijn buren moet hetzelfde uitgevoerd worden zowel vooraan als achteraan, bij hen gaat het om 39m².

Heraanleggen van dakterras

Naargelang de nieuwe isolatienorm, moet ons bestaande dakterras vervangen worden, het omvat 3 appartementen dus 3 eenheden,windschermen balustrades etc. volledig nieuw terras dus. In totaal zijn de balustrades 35 meter lang. De windschermen en balustrade zou ik graag in het staal hebben, maar ik sta ook open voor andere opties. Dit graag te bespreken met de vakman.

Dakterras in thermowood aanleggen

Graag had ik een dakterras van +/- 15 m² in thermowood laten leggen. Dakbedekking is in roofing die vorig jaar vernieuwd werd. Het volledig ommuurde dakterras bevindt zich op de eerste verdieping.

Bestaand terras te vernieuwen

Een bestaand terras van +/-25m² + omheining. Dakterras in bankirai volledig te vernieuwen, +/- 20 jaar oud. Draagvlak: stalen profielen (in goede staat) met houten dwarsliggers (ook te vernieuwen). Gelegen op 1e verdieping. Terras : ook in hout.

Dakterras betegelen

Dakterras van 9 meter op 5 meter volledig betegelen. Hoogte dak is 3 meter.