Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Ekeren (Antwerpen):

Terras in composiet leggen

Vakman voor het aanleggen van een composiet terras. Momenteel is er gewoon gras. Afmetingen 2.6 meter op 4 meter.

Terras heraanleggen

Wij hebben op dit moment een terras liggen in bankirai hout. Omdat we onze tuin willen heraanleggen en we graag een moderne uitstraling willen, overwegen we om een betonnen terras aan te leggen van 22m².

Composieten terras plaatsen

Aan de zijkant van de tuin een zonneterras aanleggen dat gelijk ligt met het gras. Dit zal voor een stukje verder lopen naast het tuinhuis. Dit terras moet in het composiet komen en is net geen 10 m².

Houten terras leggen

ik wil graag een terras laten aanleggen in ipé hout. Afmetingen: 380x480 Ondergrond: deels tegel (paadje), deels zand. Ik heb nog steenpuin liggen indien nodig.

Terras uit te breiden met tegels

Bestaand terras met klinkers uitbreiden (5 op 2 m) en volledig (ook bestaand gedeelte) vervangen door keramische tegels . Tegel zal aangekocht worden door klant.

Houten terras horecazaak aanleggen

Buitenachteraan aanleggen terrashoreca . De oppervlakte is 100m²

Aanleggen van nieuw tuinterras

Mijn oude terras (tegels) moet afgebroken worden, en een nieuw terras (andere vorm, andere tegels) zou moeten aangelegd worden. Ongeveer 18 m² . Advies over de verschillende soorten stenen hebben we ook nodig.

Houten terras aanleggen 30 m²

Aanleggen van een houten terras van 6 x 4 m of 6 x 5 meter. Het soort hout is te bespreken met de vakman. Er ligt al beton, dus enkel het hout moet geplaatst worden.

Composiet terras met trapje plaatsen

Composiet terras plaatsen met een oppervlakte van 25 m². Dat is momenteel gras, zou moeten worden uitgegraven. Er zou ook een trap geplaatst moeten worden van ongeveer 4 treden van ongeveer 1,5 m breed om dan het terras van 4,5 op 4,70 op hoogte van het gras aan te leggen.

Renoveren van terras met tegels

De oude terrastegels moeten vervangen worden door nieuwe. Totaal van 16 m².