Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Ekeren (Antwerpen):

Houten terras aanleggen 30 m²

Aanleggen van een houten terras van 6 x 4 m of 6 x 5 meter. Het soort hout is te bespreken met de vakman. Er ligt al beton, dus enkel het hout moet geplaatst worden.

Composiet terras met trapje plaatsen

Composiet terras plaatsen met een oppervlakte van 25 m². Dat is momenteel gras, zou moeten worden uitgegraven. Er zou ook een trap geplaatst moeten worden van ongeveer 4 treden van ongeveer 1,5 m breed om dan het terras van 4,5 op 4,70 op hoogte van het gras aan te leggen.

Renoveren van terras met tegels

De oude terrastegels moeten vervangen worden door nieuwe. Totaal van 16 m².

Terras aan bel etage aanleggen

Wij zouden graag een terras aan onze bel etage hebben met trap naar beneden. Terras moet geplaatst worden op eerste verdiep. Graag met tegels aanleggen. Ongeveer 20 m².

Gepolierde betonvloer plaatsen

Terras op een gelijkvloers appartement. Achtertuin is enkel te betreden via voordeur (geen zij-ingangen). Er ligt momenteel gras en een tegel terras dat oneffen is. Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm 3m op 6m.

Terras in beton gieten

We willen ons terras aan de tuin in beton. Er zitten enkele verhogingen zoals septische putdeksel, kijkgatbuis riolering,verluchting kruipkelder. Een deel is reeds ruwe beton, ander deel is zand.

Terras aanleggen in printbeton

Tuinterras achter onze woning. Het is een terras in L-vorm met ondergrond zand. Hier zou een terras moeten komen met printbeton. oppervlakte is 30 m²

Beton gieten voor aanleg terras

Aanleggen terras: beton gieten oppervlakte 21 vierkante meter.

Aanleggen van twee terrassen en een pad

Terras in tuin Aan huis stuk terras van +/- 25 m²dan een pad naar achter en dan terug terras van +/- 25 m² tuin is bereikbaar via achteringang. Dit zijn 2 terrassen verbonden met een pad.

Nieuw terras aanmaken in composiet

Huidige Bankirai terras is verrot. Zowel de planken als de balken waarop het terras ligt. We zouden deze willen vervangen door Composietmateriaal. Terras is ongeveer 20 vierkante meter een stuk van een 13,5 en een stuk van een 6 vierkante meter. Ondergrond is genivelleerd, er ligt worteldoek en ook wat elektriciteitsbekabeling. Toegang tot tuin is mogelijk langs achteren, maar niet via vrachtwagen, bestelwagen lukt wel (of wagen met kar). Graag een vakman ter plaatse komen kijken , mag snel beginnen aan de werken.