Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Ekeren (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, terras aanbouwen 1ste verdieping, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras vernieuwen met tegels, houten terras aanleggen, waterdicht maken van betegelde terrassen, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Ekeren (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Ekeren (Antwerpen):

Houten terras aanleggen 30 m²

Aanleggen van een houten terras van 6 x 4 m of 6 x 5 meter. Het soort hout is te bespreken met de vakman. Er ligt al beton, dus enkel het hout moet geplaatst worden.

Composiet terras met trapje plaatsen

Composiet terras plaatsen met een oppervlakte van 25 m². Dat is momenteel gras, zou moeten worden uitgegraven. Er zou ook een trap geplaatst moeten worden van ongeveer 4 treden van ongeveer 1,5 m breed om dan het terras van 4,5 op 4,70 op hoogte van het gras aan te leggen.

Renoveren van terras met tegels

De oude terrastegels moeten vervangen worden door nieuwe. Totaal van 16 m².

Terras aan bel etage aanleggen

Wij zouden graag een terras aan onze bel etage hebben met trap naar beneden. Terras moet geplaatst worden op eerste verdiep. Graag met tegels aanleggen. Ongeveer 20 m².

Gepolierde betonvloer plaatsen

Terras op een gelijkvloers appartement. Achtertuin is enkel te betreden via voordeur (geen zij-ingangen). Er ligt momenteel gras en een tegel terras dat oneffen is. Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm 3m op 6m.

Terras in beton gieten

We willen ons terras aan de tuin in beton. Er zitten enkele verhogingen zoals septische putdeksel, kijkgatbuis riolering,verluchting kruipkelder. Een deel is reeds ruwe beton, ander deel is zand.

Terras aanleggen in printbeton

Tuinterras achter onze woning. Het is een terras in L-vorm met ondergrond zand. Hier zou een terras moeten komen met printbeton. oppervlakte is 30 m²

Beton gieten voor aanleg terras

Aanleggen terras: beton gieten oppervlakte 21 vierkante meter.

Aanleggen van twee terrassen en een pad

Terras in tuin Aan huis stuk terras van +/- 25 m²dan een pad naar achter en dan terug terras van +/- 25 m² tuin is bereikbaar via achteringang. Dit zijn 2 terrassen verbonden met een pad.

Nieuw terras aanmaken in composiet

Huidige Bankirai terras is verrot. Zowel de planken als de balken waarop het terras ligt. We zouden deze willen vervangen door Composietmateriaal. Terras is ongeveer 20 vierkante meter een stuk van een 13,5 en een stuk van een 6 vierkante meter. Ondergrond is genivelleerd, er ligt worteldoek en ook wat elektriciteitsbekabeling. Toegang tot tuin is mogelijk langs achteren, maar niet via vrachtwagen, bestelwagen lukt wel (of wagen met kar). Graag een vakman ter plaatse komen kijken , mag snel beginnen aan de werken.

Terras opnieuw aan te leggen

Huidig terras werd 6 jaar geleden bij de volledige verbouwing van onze woning aangelegd. Echter blijkt dat de ondergrond niet voldoende stabiel was en dus is terras 12mm verzakt. Bedoeling is ons terras opnieuw aan te leggen.

Vervangen terras

Ons huidige houten terras achteraan onze tuin dient afgebroken te worden en vervangen door een houten planken terras. Er zijn 4 treden die naar de tuin leiden over de volledige achterkant en aan een deel van beide zijkanten van het terras. Het is dus verhoogd, maar de fundering / basis is mits lichte herstellingswerken voldoende om te hergebruiken. Daarnaast is het ook voor 75% afgebakend door een houten balustrade.

Maken dakterras

Graag zou ik een dakterras laten maken nadat het plat dak onder handen genomen is door de dakwerker

Heraanleggen van terras

Ondergrond terras moet heraangelegd worden. Het terras moet een lichte helling naar de tuin/gazon hebben. 3.2 x 12m. 6.4 x 4m.

Beton laten storten voor tuinterras

Graag uw beste prijs voor het laten storten (met kraan) van 1,75 m³ beton. De te overbruggen afstand (voor de kraan) is 33 m tot de achterzijde van het terras. 22 m² x 0,08 cm dik = 1,75 m³ .

Plaatsing van een betonnen terras op de eerste verdieping

Plaatsing van een betonnen terras op de eerste verdieping van een bel-etagewoning met zijdelinks stenen muren, zowel op gelijkvloerse als eerste verdieping.Adresgegevens bij afspraak.

Terras in klinkers aanleggen

Nieuw terras in klinkers. Tuin is bijna volledig afgebroken er ligt enkel nog zand en aantal klinkers die nog worden weggebracht. Liefst zo goedkoop mogelijk houden. De klinkers is te bespreken met de vakman.

Heraanleggen van terras

Uitbreken huidige steen (die nu waterpas ligt) en leggen nieuwe steen

Herstelling terrassen met betonrot

Herstellen van betonrot terrassen van een appartementsgebouw ( 5 appartementen)

Aanleggen terras composiet hout

Wil terras laten aanleggen en bespreken in welke materialen. Wat mogelijk is binnen budget. Voorkeur composiet hout. Huidige situatie: ruwe betonvloer met een totaal oppervlakte van 30 m².

Aanleggen van terras

Aanleg terras 5 x 4 mt. Zonder extra niveau verschil. Terras bestaande uit hout of bestaande uit grote tegels. Graag prijs per vierkante meter.

Aanleggen van terras

Het gaat om een kleine stadstuin. Dit wil zeggen geen zijdelingse toegang enkel door het huis. Nu is er een gedeelte bankirai terras en gras. Maar idee is van enkel een volledig terras te maken met betontegels op stabilisé. Gras dient weggedaan te worden, alsook oude bankirai, gelijk maken, afwatering en eventueel verlichting afhankelijk vd prijs. Drie tal verlichtingspunten had ik in gedacht. Foto in bijlage, klimop is ondertss wel verwijderd.

Aanleg terras tuin

Wij hebben plan van tuinarchitect. Aanleg deel terras in blauw/Vietnamese hardsteen (=+/- 20m2) + loungedeelte in composiet/hardhout (=+/-25m2). Adresgegevens bij afspraak.

Aanleg van terras

Oud rijhuis, enkel toegankelijk via het huis. Achteraan ligt een braak stuk beton (kapot, ongelijk, ...). Dit moet afgebroken / uitgegraven worden. Foto's ter beschikking.