Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Ekeren (Antwerpen):

Houten terras horecazaak aanleggen

Buitenachteraan aanleggen terrashoreca . De oppervlakte is 100m²

Aanleggen van nieuw tuinterras

Mijn oude terras (tegels) moet afgebroken worden, en een nieuw terras (andere vorm, andere tegels) zou moeten aangelegd worden. Ongeveer 18 m² . Advies over de verschillende soorten stenen hebben we ook nodig.

Houten terras aanleggen 30 m²

Aanleggen van een houten terras van 6 x 4 m of 6 x 5 meter. Het soort hout is te bespreken met de vakman. Er ligt al beton, dus enkel het hout moet geplaatst worden.

Composiet terras met trapje plaatsen

Composiet terras plaatsen met een oppervlakte van 25 m². Dat is momenteel gras, zou moeten worden uitgegraven. Er zou ook een trap geplaatst moeten worden van ongeveer 4 treden van ongeveer 1,5 m breed om dan het terras van 4,5 op 4,70 op hoogte van het gras aan te leggen.

Renoveren van terras met tegels

De oude terrastegels moeten vervangen worden door nieuwe. Totaal van 16 m².

Terras aan bel etage aanleggen

Wij zouden graag een terras aan onze bel etage hebben met trap naar beneden. Terras moet geplaatst worden op eerste verdiep. Graag met tegels aanleggen. Ongeveer 20 m².

Gepolierde betonvloer plaatsen

Terras op een gelijkvloers appartement. Achtertuin is enkel te betreden via voordeur (geen zij-ingangen). Er ligt momenteel gras en een tegel terras dat oneffen is. Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm 3m op 6m.

Terras in beton gieten

We willen ons terras aan de tuin in beton. Er zitten enkele verhogingen zoals septische putdeksel, kijkgatbuis riolering,verluchting kruipkelder. Een deel is reeds ruwe beton, ander deel is zand.

Terras aanleggen in printbeton

Tuinterras achter onze woning. Het is een terras in L-vorm met ondergrond zand. Hier zou een terras moeten komen met printbeton. oppervlakte is 30 m²

Beton gieten voor aanleg terras

Aanleggen terras: beton gieten oppervlakte 21 vierkante meter.