Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Geel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Geel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Geel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Geel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Geel:

Houten terras aanleggen

Terras 6 mt x 4,5 mt. Opstap terras met 1 trede. Verlichting ingebouwd. Tussen 10 en 50 m². Aan de tuin. Moet niet persé in hout zijn, ik laat verschillende opties open.

Terras afwerken met blauwe steen rondom

75m2 betondals plaatsen. Dals zijn ter plaatse,de ' koffer' is klaar,rondom staan al borduurs,er moet errond blauwe steen sokkels aan gewerkt worden. De fundatie is ook klaar

Houten dakterras leggen

Het gaat om een dakterras van 75 m2 in de vorm van een rechthoekige driehoek. Het terras bestond vroeger uit houten planken, maar deze zijn er uit gehaald en er moeten nieuwe houten planken in de plaats komen. Er moet ook gevelbekleding voorzien worden voor de muur van het terras (+/- 10 m2).

Composiet tuinterras leggen

Terras in composiet leggen aangrenzend aan het bestaande terras rond de vijver. Ondergrond waar het terras moet komen is zand.

Terras appartement volledig terug waterdicht maken en aanleggen

Bestaand terras op appartement 4de verdiep volledig waterdicht en waterafhellend aanleggen met 50cm op 50cm tegels. Terras : 7 m op 6 m;

Composiet terras aanleggen

Aanleggen terras in compositie hout. Aan de tuin. Ong 10 - 16 m².

Houten terras aanleggen

Terras aanleggen op bestaande betonplaat, deze kan niet verwijderd worden 32m²

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Terrastegels in bezit (nog op te halen) ze zijn al aangekocht 60 * 60 * 1. 9 ultra silver blauwsteen imitatie Dus het is enkel voor het plaatsen . Het terras is 36m² groot

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Er ligt momenteel een betonplaat. De tegels / ... moeten op dezelfde plaats komen. De totale oppervlakte van het terras is 30m²

Terras betegelen

Momenteel bestaat het terras uit beton. De afmetingen zijn 16 op 7 meter. Tegels nog te bepalen. Landelijke stijl.