Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terras afwerken met blauwe steen rondom:

Terras afwerken met blauwe steen rondom

75m2 betondals plaatsen. Dals zijn ter plaatse,de ' koffer' is klaar,rondom staan al borduurs,er moet errond blauwe steen sokkels aan gewerkt worden. De fundatie is ook klaar
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Geel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras afwerken met blauwe steen rondom uit heel België:

Terras vernieuwen

Thermowood of composiet of hardhout terras van 7m² heraanleggen. Momenteel composiet maar de balken beginnen te scheuren. Ook afwerken met plinten.

Terras eerste verdieping afwerken

Afwerking van terras eerste verdieping. Afsluiting plaatsen. Vloer leggen op terras.

Aanleggen terras

Afwerken bestaande terras en aanleggen aangrenzend nieuw terras van 20 a 25 m².

Gepolierde beton leggen

Terras van 4m x 10m in gepolierd beton afwerken en uitzicht creëren van grote betonstenen door kleine groeven hierin te verwerken. Terras op dezelfde hoogte moeten als vloerpas (verzonken schuifraam) waarbij een klein gootje wordt voorzien voor afwatering tussen raam en terras, maar dit komt dan op ong. 15cm boven niveau van de rest van de tuin dus ook zijkanten proper afwerken. Vooraan hebben we ook nog een klein stukje dat bijgewerkt moet worden van 1 meter op 3 à 4 meter.

Terras afwerken

Terras van ong. 12m² afwerken met egale vloer. Chape reeds aanwezig. Opbouwhoogte betonvloer is slechts <10mm.

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil een ruimte aan de achterkant van mijn huis (jaren '20) verbouwen: twee muren verwijderen en poutrels plaatsen. Aanpassingen aan water, afvoer, gas en elektriciteit voor installatie keuken. Plaatsen van raam/deur naar de tuin. Afwerken terras. De werken zijn vergunningsplichtig.

Terras aanleggen in composiet

Na installatie nieuw tuinhuis wil ik de rest laten afwerken als terras met composiet , installatie is voorzien voor eind juli 2019. Oppervlakte : 20 m².

Terras heraanleggen met steentapijt en klinkers of tegels

Wij zouden graag een nieuw terras laten aanleggen. Het bestaande terras opbreken. Wij hebben zopas een overkapping geplaatst en zouden graag steentapijt onder de overkapping laten plaatsen, dit voor 6 x 4 meter, en de rest van het terras met klinkers of tegels laten afwerken.