Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Herentals te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Herentals.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Herentals of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, terras aanbouwen 1ste verdieping, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras vernieuwen met tegels, houten terras aanleggen, waterdicht maken van betegelde terrassen, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Herentals staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Herentals:

Houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Twee kleine houten terrasjes aanmaken van ongeveer 4 x 2 m verbonden met een pad van 5 x 1,5 m. Het pad ook in hout aanleggen. De terrassen zijn betegeld , ofwel verwijderen van de tegels ofwel hout op de tegels aanleggen.

Composiet terras aanleggen

Gazon vervangen door terras in composiet 3 op 4 meter. Materiaal nog niet aangekocht. Betreft een rijhuis.

Houten terras aanleggen

Klein terras: 6,5 x 1,2 m. Houten terras plaatsen/aanleggen ongeveer een oppervlakte van 8 m².

Plastieken plaat balkon vervangen

Door stormschade is er een deel van ons terras weggevlogen. Een omkadering met plastiek in , daar is een plaat van gaan vliegen en deze willen we graag vervangen. Het is een plaat van ongeveer 1 m op 90 cm.

Omheining balkon dicht maken voor kinderen

Ik heb een balkon aan mijn appartement op de 2e verdieping. Dit balkon heeft een open aluminium balustrade. Het is 33 m² groot. Graag had ik de omheining dicht gemaakt met iets in de trend van plexiglas. Het mag niet de zon wegnemen van het terras maar het moet veilig gemaakt worden voor spelende kinderen.

Terras aanleggen in tropisch hout

We willen een terras aanleggen in tropisch hardhout K1. Ligt hoofdzakelijk in lichte schaduw en naast eikebomen (dwz veel bladerafval in herfst, stuifmeel en bloesemafval in lente). Hout dat niet schimmelt en vochtbestendig is en zeker 20 jaar meegaat. Geen bevestigingsmateriaal zichtbaar (bouten,...). Verhoging max 10 cm. Op bestaande betontegelterras (dus zonder afbraak) dat vrij vlak ligt. Mogelijkheid om terras op te tillen (ev. Met 4 personen) om onderaan zuiver te kunnen maken na de herfst) ?

Terras aanleggen

Terras rondom bestaande villa

Beton in de tuin uitbreken en terras en oprit terug aanleggen

Een groot stuk beton laten uitbreken en daarna terug klinkeren. Onder de carport oprit en terras plaatsen ook in klinkers. Oppervlakte ?

Afwatering terras en een buitenkraan voorzien

Ik wil dat het water op mijn terras afgevoerd wordt, blijft water opstaan, en wil aan de buitenzijde van mijn appartement een waterkraan voorzien. Terras van appartement gelijkvloers : 2 m op 6 m.

Plaatsen van terras op welfsels

Terras komt op verdiep op welfsels .

Buitenterras in natuursteen leggen-stabilisé leggen

Buitenterras in natuursteen (tegels waarschijnlijk 80/80). Totale oppervlakte 45 à 50 m². Het plaatsen van boordstenen en aanbrengen van stabilisé dient eveneens te gebeuren. De steen gaan wij zelf aankopen.

Herstellen betonconstructie terras en ...

Herstellen betonconstructie terras en vloer + vernieuwen van balustrade. Geen schilderwerken maar zichtbare delen afwerken met aluminium afdekplaten voor onder en kopzijde