Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor houten terras aanleggen:

Houten terras aanleggen

Aanleg houten terras (padoek of gelijkaardig) ongeveer 30 m² aansluitend op een tegelterras en dit in 2 delen.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Herenthout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten terras aanleggen uit heel België:

Bankirai terras herstellen

Terras is in bankirai aanleggen. Eén houten draagbalk is echter rot! Het terras is 7 meter op 3. 30 meter. De planken zijn vastgenageld

Houten terras aanleggen 16 m² en schuttingen plaatsen

Ik wil graag een terras in de tuin laten aan leggen. Ondergrond : aarde . Afmetingen : +/- 4 m x 4 m bij voorkeur in composiet hout. Graag in composiet aan te leggen. Ook nog twee schuttingen plaatsen.

Houten gevelbekleding plaatsen 50 m² terras muren

Betreft gevelbekleding van 3 buitenmuren met thermowood met een deel isolatie. Betreft 1 gemeenschappelijke muur 3,5 m op 3,5 m inclusief isolatie - 1 muurtje van 8 m op 1,2 m en diepte 0,5 m ook uit te kleden- geen isolatie - 1 muur van 8 m op 4,5 m geen isolatie plaatsen.

Schuifraam mechanisme vervangen

Ons schuifraam naar het terras opent niet meer. Dit is van de woonkamer naar het terras. Het hefmechanisme werkt niet meer. Graag mechanisme vervangen. Het betreft een schuifraam van ongeveer 20 jaar oud met een houten kader. Het schuifraam gedeelte die opent is 135 cm breed op 203 cm hoog.

Houten terras op bijgebouw maken

Dakterras bovenop bijgebouw stadswoning. Ook een balkon naar het dakterras zou gemaakt moeten worden. Wand voorzien aan kant van de koer . Oppervlakte : 2 m op 5 m. Vanuit de keuken ook een toegang naar terras. Inkijk op industrieel gebouw. Houten of composiet variant als materiaal.

Houten afsluiting plaatsen 20 meter recht stuk

Ik wil houten schermen geplaatst hebben aan een scheidingslijn met de buren. Nu is er een draad gespannen om mijn grond maar ik wil een visuele afscheiding. Scheidingslijn bestaat zowel uit terrastegels als tuin als kiezelstenen gedeeltes. In het totaal is er een lengte van 20 meter te overbruggen, waarvan ongeveer 5,7 m terras, 5,3 m gras en 9 m kiezel. De hoogte graag 1.80 meter. De eerste 3,5 meter terras zijn er reeds houten panelen waarrond de leien van het huis geplaatst zijn, dus deze zullen waarschijnlijk moeten blijven bestaan.

Houten terras aanleggen 30 m²

Aanleggen van een houten terras van 6 x 4 m of 6 x 5 meter. Het soort hout is te bespreken met de vakman. Er ligt al beton, dus enkel het hout moet geplaatst worden.

Houten terras aanleggen

Steigerhout of bankirai terras/pad 2meter breed en 12 lang (maatwerk) ondergrond is gravé steentjes welke er al 10jaar liggen, ondergrond nog hier en daar te verstevigen. Rooster in geïmpregneerd houten leggers en daarom bankirai of steigerhout stukken van 2 meter. Er is nog plaats onder de dorpels venster en deur van 6cm.

Partners

Partners van Casius