Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Hoboken (Antwerpen):

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit is moet gedrild worden. Reeds al met steenpuin en is al uitgegraven.

Houten terras leggen

Bestaand stenenterras vervangen door hout 6m op 3m ongeveer.

Terras in composiet aanleggen

Bouw van verhoogd terras. Terras in composiet. oppervlakte : 25 m². Nu al een terras aanwezig maar niet op hoogte.

Houten dakterras aanleggen

Renovatie en kleine uitbreiding bestaand betonnen terras op 1e verdiep, liefst met composiet. Nakijken bestaande betonconstructie, die als basis dan kan gebruikt worden voor een houten terras. Indien ja: Afbreken huidige betonnen trap, uitbreken vloer terras, afbreken huidige leuning. Plaatsen hout-composiet terras, dat iets groter zal zijn dan het huidige. Plaatsen nieuwe trap, eindigend op het terras op gelijkvloers. Plaatsen nieuwe leuning in inox. Indien nee: Afbreken volledig terras (en trap en leuning) Opbouw nieuw terras in composiet, losstaand van de buitenmuur. Opmerking : gevelrenovatie en isolatie moet ook gebeuren, niet zeker wat de beste volgorde is tov terrasrenovatie.

Waterdicht maken van betegelde terrassen

App gebouw met 6 terrassen aan voor en 6 terrassen aan achterzijde Terrassen zijn betegeld maar waterdoorlatend. Deze tegels en voegen waterdicht maken.

Houten terras aanleggen en voorbereidende grondwerken uitvoeren

Een houten vloer van 10 m² in hardhout te leggen op aarde ondergrond. Er moeten nog grondwerken uitgevoerd worden.

Composiet terras aanleggen

Terras van 35m² aanleggen. Ondergrond deels tegels, deels beton.

Composiet terras leggen

Er moet een terras aangelegd worden. Momenteel is het nog volle grond, tussen 20 m² à 25m² Ik heb een voorkeur voor composiet tegels nog niks aangekocht van materiaal .

Bankirai terras vervangen door composiet

Terras gelegen op 1 s te verdiep. Momenteel bankirai 20 jaar oud en aan vervanging toe. Terras is 4 op 2 meter. Graag een composiet opleggen.

Bestaand terras vernieuwen in composiet

Bestaand terras uitbreken, drainage plaatsen, en nieuw terras aanleggen. Oppervlakte 22 m². Graag in composiet.