Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Hoboken (Antwerpen):

Terras heraanleggen

Terras van 3.57m x 4.45m renoveren. Oude tegels vervangen door nieuwe. Oude tegels uitbreken. Regenwaterafvoer plaatsen. Chape aanleggen voor tegels te plaatsen.

Terras aanleggen

Het plaatsen van een terras (exclusief tegels) van 13m x 4m aan de achterzijde van een woning. Plaatsen nieuwe stabilisé en afvoer (aansluiting mogelijk aan beide zijkanten van het terras). Plaatsen nieuw terras 13m x 4m (waarschijnlijk tegels 80x80). Afbraak huidig terras en stabilisé (9m x 3m) en uitgraven nieuw terras. Woning is een open bebouwing,toegang langs poortje (80cm) aan zijkant huis. Eventueel een grotere doorgang mogelijk,maar dan moet er een stuk haag verwijderd worden.

Dakterras heraanleggen met composiet

Op zoek naar een vakman om een dakterras opnieuw aan te leggen met composiet. Het gaat om een oppervlakte van 40-50 m². Er moeten 2 dakkoepels in worden verwerkt; één in een L-vorm en één in een U-vorm. Er is ook een niveauverschil te overbruggen en een klein trapje op maat te maken.

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit is moet gedrild worden. Reeds al met steenpuin en is al uitgegraven.

Houten terras leggen

Bestaand stenenterras vervangen door hout 6m op 3m ongeveer.

Terras in composiet aanleggen

Bouw van verhoogd terras. Terras in composiet. oppervlakte : 25 m². Nu al een terras aanwezig maar niet op hoogte.

Houten dakterras aanleggen

Renovatie en kleine uitbreiding bestaand betonnen terras op 1e verdiep, liefst met composiet. Nakijken bestaande betonconstructie, die als basis dan kan gebruikt worden voor een houten terras. Indien ja: Afbreken huidige betonnen trap, uitbreken vloer terras, afbreken huidige leuning. Plaatsen hout-composiet terras, dat iets groter zal zijn dan het huidige. Plaatsen nieuwe trap, eindigend op het terras op gelijkvloers. Plaatsen nieuwe leuning in inox. Indien nee: Afbreken volledig terras (en trap en leuning) Opbouw nieuw terras in composiet, losstaand van de buitenmuur. Opmerking : gevelrenovatie en isolatie moet ook gebeuren, niet zeker wat de beste volgorde is tov terrasrenovatie.

Waterdicht maken van betegelde terrassen

App gebouw met 6 terrassen aan voor en 6 terrassen aan achterzijde Terrassen zijn betegeld maar waterdoorlatend. Deze tegels en voegen waterdicht maken.

Houten terras aanleggen en voorbereidende grondwerken uitvoeren

Een houten vloer van 10 m² in hardhout te leggen op aarde ondergrond. Er moeten nog grondwerken uitgevoerd worden.

Composiet terras aanleggen

Terras van 35m² aanleggen. Ondergrond deels tegels, deels beton.