Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Hoboken (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m², composiet terras aanleggen, composiet terras aanleggen 40 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Hoboken (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Hoboken (Antwerpen):

Houten terras aanleggen en voorbereidende grondwerken uitvoeren

Een houten vloer van 10 m² in hardhout te leggen op aarde ondergrond. Er moeten nog grondwerken uitgevoerd worden.

Composiet terras aanleggen

Terras van 35m² aanleggen. Ondergrond deels tegels, deels beton.

Composiet terras leggen

Er moet een terras aangelegd worden. Momenteel is het nog volle grond, tussen 20 m² à 25m² Ik heb een voorkeur voor composiet tegels nog niks aangekocht van materiaal .

Bankirai terras vervangen door composiet

Terras gelegen op 1 s te verdiep. Momenteel bankirai 20 jaar oud en aan vervanging toe. Terras is 4 op 2 meter. Graag een composiet opleggen.

Bestaand terras vernieuwen in composiet

Bestaand terras uitbreken, drainage plaatsen, en nieuw terras aanleggen. Oppervlakte 22 m². Graag in composiet.

Betegelen van terras met keramische tegels

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Op het moment een bestaande vloer in beton van 10m² maar in slechte staat. Is achteraan een rijhuis. Terras wordt uitgebreidt naar 40 a 45 m² . Welke tegels wenst u te plaatsen? : Keramische tegels Hoeveel vierkante meter moet er betegeld worden? (bij benadering) : 40m²

Composiet terras aanleggen

Terras aanleggen van ongeveer een 15 m². Graag composiet terras planken. Nog voorbereidende werken te doen? Graag ter plaatse komen kijken.

Houten dakterras aanleggen

Momenteel blote roofing, hierop moeten frame en vlonders aangebracht worden dit betreft een dakterras. Oppervlakte terras : ongeveer 3 m op 3 m 80. Graag houten terras aanleggen.

Bankirai terras aanleggen

Het bestaande terras moet weg of overlegd worden met planken in composiet. Rond het zwembad, rond bankirai terras van 3m vervangen door planken in composiet.

Terras aanleggen

We willen een strak terras waar we voldoende ruimte hebben om te tafelen en waar de kids kunnen spelen. We hebben maar een tuin van 60 m² dus we zitten vrij krap voor het terras. De rest van de tuin willen we graszoden leggen zodat er voldoende groen aanwezig is.

Aanleggen terras in blauw steen

Aansluiten op bestaand terras in blauwe steen. Doorgang van 1,5 m op 13 en voortuin+ pad van 6 x 7 meter. Afmaken met glaswand van 3 m op 1 m hoog.

Terras aanleggen in composiet

Hello, Terras aanmaken in composiet, blauwe kleur. Tussen 18 a 20 m². Graag zo snel mogelijk het terras kunnen aanmaken.

Nieuw terras aanleggen

Nieuw terras aanleggen. Oppervlakte is ongeveer een 35 m². keramische tegels al in voorraad.

Betonherstelling en vochtbestrijding-en terrasrenovatie

Vochtbestrijding terras en betonherstelling. Renovaties van beide en afwerking. Woning , de scheiding met de buren , muur komt neerslag tussen en dit dit opgelost te worden.

Herstelling van lek terras

Wij hebben een lek op het terras in de buurt van het afwateringsputje. Het druppelt binnen in de plaats onder het terras. Kan iemand ons vrijblijvend helpen of informatie geven? Lek afwateringsputje.

Vervangen van terras

Bestaande terras is oud en niet goed geplaatst door vorige eigenaar. Zou inclusief trap moeten zijn. Geen idee wat niveleringswerken zijn.

Terras aan te leggen

Onze keuken geeft uit op de tuin, waar eerst het koertje is dat bestaat uit kleine klinkers. De bedoeling is om deze klinkers te vervangen door mooie tegels in hetzelfde genre als de tegels in de keuken. We zouden graag in de tegels die grenzen aan het gras ingebouwde spotjes hebben. Momenteel zijn er werken bezig aan ons dak en onze gevel, het is een mooie gelegenheid om aansluitend dit terras te realiseren. Dus hoe sneller hoe beter, het einde van de werken aan dak en gevel is voorzien ongeveer 21 maart. We hebben zelf al ergens geschikte tegels gezien, is het mogelijk om de tegels op te halen in de winkel waar wij ze kopen?

Aanleg dakterras op zesde verdiep

Graag info en tarief aanleg dakterras -/+ 85 m²

Terras verder afwerken op tweede verdieping

Ik heb dringend iemand nodig voor terras af te werken op de tweede verdieping met garantie

Aanleggen van een terras in de tuin

Wij zouden graag een terras laten aanleggen in onze tuin van +/- 60 m². De ondergrond is reeds voor 1/3 voorzien van beton, de andere 2/3 is gras en dient uitgegraven te worden en voorzien van stabilisé. Misschien is het mooi om hiervoor met 2 materialen te werken, vb. composiet en tegels (70 x 70 cm) ? Ideeën zijn welkom.

Aanleg van houten terras in tuin

Achteraan in onze tuin (nu gras) willen we een houten terras.

Meerdere terrassen te voorzien

Er zouden 2 terrassen van elks 25m² moeten voorzien worden. Op de ondergrond is steenpuin voorzien.

Terras met kwaliteitshout

Wij willen graag een houten terras uit goede kwaliteitshout , momenteel ligt er een stenen terras en daarop willen we balken leggen en op die balken houten planken , het terras is 22,50 m2 en ligt tegen het huis aan, verder willen we van het terras een padje naar het tuinhuis op dezelfde wijze, het pad is 8m lang en zou 0,70m breed moeten zijn (5,6m2) , En als laatste willen we voor en naast het tuinhuis ook een padje van 0,70 diep en 4,50breed en naast 1m breed en 2,60 diep Dus alles bij elkaar ongeveer 35m2 Welke houtsoort stellen jullie voor , liefst een houtsoort dat niet splintert, duurzaam is en niet te glad bij regen

Vernieuwing van terassen

Vernieuwing van 2 terrassen en het pad daartussen, alles in thermowood. Terras 1 ca. 13,25 m² terras 2 ca. 11,75 m² pad ca. 6,5 m² Plaatsing kan gebeuren op bestaande terrassen (tegels, beton) en pad (betonklinkers)Foto's ter beschikking.

Terras op eerste verdiep te vernieuwen

Wij wonen in een bel-etage en willen graag ons terras op de 1ste verdieping laten aanleggen. Ook waterafvoer. Graag een offerte. Foto ter beschikking.