Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Kapellen (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Kapellen (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Kapellen (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Kapellen (Antwerpen):

Kasseien aanleggen oprit 200m²

Een bestaande oprit opsplitsen naar 2 opritten . Nu liggen er gedeeltelijk kasseien op. Kan doorgetrokken worden met kasseien of klinkers eventueel. Het gaat over een oppervlakte van 200m²

Terras vernieuwen met hardhout

Huidig terras in Bankirai zou vernieuwd moeten worden. Terras bestaat uit 1m breed pad rond ovaal zwembad van 24 m² + aansluitend halfrond terras van 47 m². We zoeken een plaatser voor een terras in hardhout duurzaamheidsklasse 1, gladde bovenkant en onzichtbare verschroeving. De ondergrond is reeds stabilisé waar nog een worteldoek moet opgelegd worden. Op dit ogenblik liggen de onderbalken op de grond en zijn verrot. Deze moeten vernieuwd worden.

Composiet terras aanleggen

Het gaat over een terras van 30m². Doel is om dit zomerklaar te maken. Een deel onder het terras is zand, een ander stenen. Worteldoek is al gelegd en klaar om aan het terras te beginnen.

Houten terras vervangen

Bestaand houten terras begint te rotten. Betreft Bankirai-terras dat er al een 20-tal jaar ligt. Vorig jaar hebben we een aantal aanpassingen gedaan thv de steunbalken, maar nu moet echt het hele terras degelijk vervangen worden. We hadden een prijs aangevraagd voor een stenen terras, maar mijn voorkeur gaat toch echt uit naar hout. Graag info over materialen, liefst een vlakke structuur zonder richels. Oppervlakte bedraagt tussen 50 en 100 m²

Houten terras rond zwembad aanmaken

Terras rond zwembad ( nieuwbouw ) , uitvoering in padouk.

Plaatsen van tegels voor terras

We willen een terras met grote tegels of betonplaten leggen. Het is ongeveer 50 m² en nu is dat met hout en moet worden uitgebroken. Plaatsen van tegels , grote grijze tegels. Ter plaatse komen kijken.

Bestaand terras vervangen in hout

Oppervlakte ongeveer 45 m². Bestaand terras in bankirai moet vervangen worden.

Houten terras aanleggen

Terras aan te leggen. terras ligt naast een beek, mag niet wegzakken, stevige ondergrond nodig. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Nivelleringswerken Wat is het gewenste formaat van het terras? : 42m2, 6m op 8m met een schuine hoek eraf

Dakterras vernieuwen

Waterdicht maken van koepel, plaatsen nieuwe dakgoot aan koepel. Tuinscherm verwijderen en nieuw scherm plaatsen. Houten deck verwijderen. Plexiwand installeren.

Aanleggen terras nieuwbouwwoning

In onze nieuwbouw willen we graag een terras aanleggen achteraan de woning. De gevelbreedte is 6m voor de woning +70cm van een wandelpad welke moet aansluiten op het terras. Betontegels of keramische tegels.