Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Kapellen (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Kapellen (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Kapellen (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Kapellen (Antwerpen):

Terras vernieuwen met hardhout

Huidig terras in Bankirai zou vernieuwd moeten worden. Terras bestaat uit 1m breed pad rond ovaal zwembad van 24 m² + aansluitend halfrond terras van 47 m². We zoeken een plaatser voor een terras in hardhout duurzaamheidsklasse 1, gladde bovenkant en onzichtbare verschroeving. De ondergrond is reeds stabilisé waar nog een worteldoek moet opgelegd worden. Op dit ogenblik liggen de onderbalken op de grond en zijn verrot. Deze moeten vernieuwd worden.

Composiet terras aanleggen

Het gaat over een terras van 30m². Doel is om dit zomerklaar te maken. Een deel onder het terras is zand, een ander stenen. Worteldoek is al gelegd en klaar om aan het terras te beginnen.

Houten terras vervangen

Bestaand houten terras begint te rotten. Betreft Bankirai-terras dat er al een 20-tal jaar ligt. Vorig jaar hebben we een aantal aanpassingen gedaan thv de steunbalken, maar nu moet echt het hele terras degelijk vervangen worden. We hadden een prijs aangevraagd voor een stenen terras, maar mijn voorkeur gaat toch echt uit naar hout. Graag info over materialen, liefst een vlakke structuur zonder richels. Oppervlakte bedraagt tussen 50 en 100 m²

Houten terras rond zwembad aanmaken

Terras rond zwembad ( nieuwbouw ) , uitvoering in padouk.

Plaatsen van tegels voor terras

We willen een terras met grote tegels of betonplaten leggen. Het is ongeveer 50 m² en nu is dat met hout en moet worden uitgebroken. Plaatsen van tegels , grote grijze tegels. Ter plaatse komen kijken.

Bestaand terras vervangen in hout

Oppervlakte ongeveer 45 m². Bestaand terras in bankirai moet vervangen worden.

Houten terras aanleggen

Terras aan te leggen. terras ligt naast een beek, mag niet wegzakken, stevige ondergrond nodig. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Nivelleringswerken Wat is het gewenste formaat van het terras? : 42m2, 6m op 8m met een schuine hoek eraf

Dakterras vernieuwen

Waterdicht maken van koepel, plaatsen nieuwe dakgoot aan koepel. Tuinscherm verwijderen en nieuw scherm plaatsen. Houten deck verwijderen. Plexiwand installeren.

Aanleggen terras nieuwbouwwoning

In onze nieuwbouw willen we graag een terras aanleggen achteraan de woning. De gevelbreedte is 6m voor de woning +70cm van een wandelpad welke moet aansluiten op het terras. Betontegels of keramische tegels.

Tegelen tuinterras

Tuin terras, reeds gechapt, moet getegeld worden. Opp: 7x4m De tegels zijn er al.

Aanleggen vlonderpad

Ik wil thuis een vlonderpad aanleggen in mijn tuin van 1 meter breed en 16. 5 m lang. Liefst uit padoek! Kan u mij een offerte geven hiervan? Adres aan de vakman, komen kijken ter plaatse.

Terrassen en oprit vernieuwen

Aanleggen van nieuwe terras beneden en houten terras in epdm op 1ste verdiep. Oprit ook vernieuwen en voortuin.

Houten terras aanleggen

Ik wil een houten terras aanleggen van 3,5 op 3,5 meter, in tropisch hardhout. Vrijstaand terras in gazon, op een 20 centimeter hoger dan het gras.

Plaatsen van houten terras

Plaatsen houten terras: volledige oppervlakte 43 m². Over het bestaande terras van deels klinkers en deels border willen we een houten terras plaatsen. Hierbij komt het direct tegen de gevel aan te liggen. Totale breedte is 9,3 meter. Over een breedte van 5,1 meter is het 4 meter diep en over het andere deel (4,2 meter breedt) wordt het totaal 5,5 meter diep. Prijs is een belangrijk issue aangezien we de woning huren en daarmee een wat kortere levensduur acceptabel is. Voorkeur gaat uit naar terrasplanken met een groef erin. Adresgegevens wens ik nog niet mee te geven.

Plaatsen van terras

Een terras op aarde ondergrond. Ongeveer 5 op 6 meter. Graag een prijs all in. Materiaal en uurloon. Adresgegevens bij afspraak.

Terras in composiet plaatsen

Het plaatsen van composiet op een terras van 4. 00 m x 5. 75 m

Aanleg van terras

Aanleggen van terras op stabilisé.

Terras aan te leggen

Ik heb 36 m² houten tegels liggen. Ik zou deze graag kwijt willen en in de plaats een terras van geklopte tegels (rood blauw grijs) van 15 bij 15 of zoiets. Het vlak is een vierkant van 6 bij 6 ongeveer. Het is achter een rijwoning met toegang via de zijkant van het halfopen gebouwde huis (1,20 brede brandgang). Graag een prijs voor verwijderen van hout, stabilisé, klinkers en het leggen ervan.Foto's in bijlage.

Nieuwe oprit (+/- 35m², eventueel in ...

Nieuwe oprit (+/- 35m², eventueel in kleiklinkers), pad rond het huis (+/- 25m²), vernieuwing + uitbreiding van het terras (+/- 25m²). Overdekt gedeelte van het terras nieuwe tegels en de uitbreiding in (klei)klinkers.