Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Kontich te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Kontich.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Kontich of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Kontich die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Kontich:

Composiet terras aanleggen

Een composiet terras creëren in een zijtuin (momenteel gras) ongeveer 3 breed op 15-18 lang en het metsen van een muur met eventueel terrashaard.

Houten terras leggen in thermowood

Nieuwbouw: (klaar 22/02/2020: terras mag vanaf dan geplaatst worden). Er is al onderbeton aanwezig van 21 m² houten terras van 21 m² plaatsing + levering materiaal. Aan tuin.

Terras aanleggen in composiet

Na installatie nieuw tuinhuis wil ik de rest laten afwerken als terras met composiet , installatie is voorzien voor eind juli 2019. Oppervlakte : 20 m².

Terras aanbouwen bel-étage woning

Terras aanbouwen. Terras op 4 palen afmeting 6m breed op 3 m lang. We hebben reeds een trap. Eventueel plaatsen van schuifraam.

Houten terras leggen

Aanleggen van houten terras met padouk of ipe. Er is nog niets van werken uitgevoerd, van nul te beginnen, dus ook alle voorbereidende werken. 10 op 3 meter. Materiaal door vakman aan te kopen.

Aanleggen van dakterras in kunstgras of composiet

Aanleggen van een dakterras in kunstgras of composiet 20 m² groot. Dak is nu in nieuwe roofing (deze zomer gelegd) en is een uitbouw (bereikbaar via garage en ladder). Schuifraam wordt nog geplaatst tussen uitbouw en living.

Terras betegelen

Wij zouden graag ons terras willen laten aanleggen. Momenteel ligt er gegoten beton op. Wij zouden graag hierover grote tegels leggen en ook de nodige waterafvoer. Ons terras is ongeveer 40m² .

Terras aanleggen op de eerste verdieping

We hebben momenteel achteraan ons huis (bel-etage) een terras met trap dat uitkomt in de tuin. We willen dit terras uitbreiden en volledig waterdicht maken. Ons huidige terras is +/- 1. 2 m (tegel op beton) diep en 5. 2m breed. Omdat onze voorgevel schuin langs de straatkant staat zijn de bouwvoorschriften zo dat ook het terras schuin (dus parallel met de voorgevel) zal moeten afgewerkt worden. Dit wil zeggen dat er bij de korte kant ongeveer 50 cm dient bij te komen en bij de lange kant +/- 1, 5m. Ook wensen we de huidige trap te houden of een nieuwe trap naar beneden en balustrade bij ons terras. Het terras moet correct afwateren zodat we er een regenton op kunnen aansluiten.

Terras vernieuwen en uitbreiden met een trap naar beneden

Momenteel hebben we op de eerste verdieping een terras dat +/- 1. 2 m (tegel op beton) diep is en 5. 2 m breed. Dit wensen we te vernieuwen en uit te breiden. Omdat onze voorgevel schuin langst de straatkant staat zijn de bouwvoorschriften zo dat ook het terras schuin (dus parallel met de voorgevel) zal moeten afgewerkt worden. Dit wil zeggen dat er bij de korte kant ongeveer 50 cm dient bij te komen en bij de lange kant +/- 1,5 m. Ook wensen we de huidige trap te houden of een nieuwe trap naar beneden en balustrade bij ons terras. Het terras moet correct afwateren zodat we er een regenton op kunnen aansluiten.