Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terras plaatsen in gepolierde betonvloer:

Terras plaatsen in gepolierde betonvloer

Terras en wandelpad in beton.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Kontich (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras plaatsen in gepolierde betonvloer uit heel België:

Bestaand terras op eerste verdiep uitbreiden

Graag wil ik mijn terras op het eerste verdiep van 6 op 2,5 meter uitbreiden naar 6 op 13 meter. Uitbreiding komt bovenop de tuin van de onderbuur. Betonnen terras met een afwerking van composietbalken. De steunpilaren graag richting de zijkant van de tuin doortrekken zodat ze niet in de tuin van mijn onderbuur staan. Afsluitend een omheining rond het terras plaatsen. Materiaal hiervoor nog niet beslist.

Aanleggen houten terras

Er is een betonnen overdekt terras aanwezig van 15m², hieronder zouden we willen zien wat de mogelijkheid is om houten terras erop te leggen. Daarnaast zouden we op de perceelgrens, waar nu een draad met doek staat, een houten tuinmuur willen plaatsen.

Pergola/ terrasoverkapping plaatsen

7700 cm x 3600 cm terras overkapping aanbouw aan veranda

Buitenkraan plaatsen

Een buitenkraan voor op terras plaatsen. Aansluiting voor water moet nog worden voorzien.

Garage metsen

Garage bouwen van 40m² op 1 m van perceelgrens, 10X4 m buitenmaat, gevelsteen zelfde als woonhuis en enkel 3 zijden gevelsteen, achterzijde gebuur snelbouw rood enkele steen, dak in pannen Pottelbergh idem als woonhuis schuin aflopend van gebuurzijde naar tuinzijde. Hoogte max 3,50m. Grond voorbereiden (staat nu beplanting). Aanpassing terras ongeveer 8 m² tot aan de garage. 1 sectionale elctr poort, 1 deur, 1 raam 60X200 en 1 raam 60X300 materiaal plastic. Ongeveer 6 lopende meter houten schutting plaatsen voor de garage met 1 deur. Onderhoudsvrij hout.

Houten terras plaatsen

Aanleg van een tuinterras - ongeveer 16 m² en een daarbijhorend wandelpad van 1m breed en 10 m lang met een luik voor bereikbaarheid van een siphonput

Schanskorven plaatsen

Graag zou ik schanskorven plaatsen op mijn terras. Afmetingen van het terras zijn 6.60 meter op 2m40 Het zou gezet moeten worden op steen.

Klussen in huis

Allerlei klussen in huis : - ophangen verarmingselement op terras + aansluiten - vervangen keukenkraan (hier nog een vraag over) - plaatsen deurstop op muur - plaatsen waterhaspel buiten - plaatsen vloerstop - ophangen toiletrolhouder - ophangen + aansluiten lamp - ophangen tv-beugel - plaatsen zwevende plank