Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Lier te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Lier.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Lier of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Lier staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Lier:

Houten terras aanleggen

We hebben een pergola met als ondergrond klinkers. Graag zou ik hierover een houten terras willen laten aanleggen. Lengte 10 m, breedte 2 a 3m. Materiaal aan te kopen door de vakman.

Terras in IPÉ hout rond zwembad en aanleggen tuin

Terras aanleggen IPÉ hout,ongeveer 30 vierkante meter rond zwembad, sinds juli vorig jaar grond aangevoerd maar nog weggezakt. Stabilise plaatsen. Tuin moet terug heraangelegd worden, nivelleren en terug zaaien.

Dakterras aanleggen met keramische tegels

Het leggen van keramische tegels 60X60 op tegeldragers op plat dak. Nog niks aangekocht.

Tegelwerken buitenshuis

Het bestaande terras in hout gaat weg. We willen de rest van de gazon ook weg en laten betegelen. Oppervlakte tussen de 50 en 100 m².

Terras uitbreken en nieuw terras aanleggen

Wij willen graag ons bestaand terras laten vernieuwen. Dus het huidige terras moet worden uitgebroken en een nieuw terras met tegels plaatsen. Het gaat om zo een 15 m². Welke tegels we willen gebruiken en dergelijke is nog te bepalen, in overleg met vakman.

Composiet terras aanleggen

Bestaand terras, waarin een zwembad zit bekleden met composiet, bekleding moet mee over de rand van het zwembad. Ofwel bovenop bestaand terras plaatsen of bestaande 10 X 10 dals eruit halen en composiet op onderliggende laag plaatsen. Oppervlakte terras : 84 m² (omtrek zwembad reeds afgetrokken)

Terras heraanleggen

Het terras bevat een deel dat niet geplaveid is. Dit omdat er 2 waterputten onderliggen waarvan de putdeksels net daar liggen. Het derde putdeksel is wel mooi ingewerkt in de tegels (wel met een niveauverschilletje). We willen nu het hele stuk betegelen zodat we een mooi groot terras hebben, al dan niet met niveauverschil.

Aanleggen houten terras

Kunnen jullie ongeveer een prijsindicatie geven per vierkante meter? Wij hebben nu een stuk beton wat vroeger een garage was en de rest dolemiet steentjes liggen Graag zou ik een goedkope oplossing vinden voor het laten aanleggen van een houten terras , deze zou wel moeten afgebroken kunnen worden op een gemakkelijke manier omdat we later een waterput zouden willen steken Ik denk ongeveer een 30 m².

Bankirai terras vervangen door keramisch of beton

We hebben een bestaand terras dat 10 jaar geleden werd aangelegd in Bankirai en aan vervanging toe is. Hout willen we niet meer, dus graag tegels (keramisch of beton) maar we staan ook open voor andere ideeën.

Aanleggen terras

1stverdiep, Padouk (22*142mm) op onderstructuur in tatajuba gelamelleerd(40*70mm), het geheel geplaatst op regelbare dragers.

Aanleggen van terras

Betreft een terras van 60 m² (10m op 6m). Steenpuin is reeds geplaatst. In de lengte van 10 m is er een goot van 9 meter te voorzien. De goot mag voorzien zijn in de betondal (vb eurodal) of afzonderlijk (vb euroline) Verder ook 3 putten verhogen met betonnen putdeksel. Graag in beton nog af te spreken. Waarschijnlijk nog fijne stabilisé plaatsen.

Opnieuw aanleggen van terras

Terras op eerste verdieping dient afgebroken en opnieuw aangelegd te worden wegens niet waterdicht. Terras bestaat uit tegels.

Aanleggen terras met keramische tegels

Terras met keramische tegels vervangen. Afmeting terras : 6 x 2,5 m

Afbraak overdekt kot en aanleggen terras

Overdekt kot en muren badkamer afbreken om plaats te maken voor een terras.aanleg van terras 4 op 5 m met tegels.

Dakterras maken op plat dak

Dakterras op plat dak 1ste verdieping van volledige vernieuwbouw . Belangrijk is om inkijk op aanpalende panden te beperken. Foto's en plan ter beschikking.

Heraanleggen van terras

Er ligt nu bankirai in hout deze zou weg moeten en kunststof in de plaats met verlichting,stroom is buiten wel al aanwezig,gelieve eens langs te komen om het te bekijken en de prijs te bespreken

aanleg van een terras, uitbreken en ...

aanleg van een terras, uitbreken en afvoeren van bestaande vloer, heraanleggen met hout of blauwe steen of een mengeling hiervan, eventueel ook met een waterpartij, en aanplantingen

Het water blijft op mijn terras staan. ...

Het water blijft op mijn terras staan. Er zou een gootje moeten gemaakt worden zodat het regenwater wegloopt. Nadien moeten er bakiraitegels opkomen.

aanleg van terras achteraan bestaande ...

aanleg van terras achteraan bestaande woning.Grootste gedeelte wordt achteraf met tropisch hardhout bevloerd.deel moet gepolijst worden( ongeveer 12m2) Er moeten enkele electriciteitsleidingen uit de beton komen voor verlichting.( enkel op d eplaatsen waar het hardhout komt)