Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Lier te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Lier.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Lier of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Lier die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Lier:

Buitenterras aanleggen

Terrasvloer voor horeca aanleggen op kasseien. Er komen windschermen op. 40 m².

Houten terras aanleggen

We hebben een pergola met als ondergrond klinkers. Graag zou ik hierover een houten terras willen laten aanleggen. Lengte 10 m, breedte 2 a 3m. Materiaal aan te kopen door de vakman.

Terras in IPÉ hout rond zwembad en aanleggen tuin

Terras aanleggen IPÉ hout,ongeveer 30 vierkante meter rond zwembad, sinds juli vorig jaar grond aangevoerd maar nog weggezakt. Stabilise plaatsen. Tuin moet terug heraangelegd worden, nivelleren en terug zaaien.

Dakterras aanleggen met keramische tegels

Het leggen van keramische tegels 60X60 op tegeldragers op plat dak. Nog niks aangekocht.

Tegelwerken buitenshuis

Het bestaande terras in hout gaat weg. We willen de rest van de gazon ook weg en laten betegelen. Oppervlakte tussen de 50 en 100 m².

Terras uitbreken en nieuw terras aanleggen

Wij willen graag ons bestaand terras laten vernieuwen. Dus het huidige terras moet worden uitgebroken en een nieuw terras met tegels plaatsen. Het gaat om zo een 15 m². Welke tegels we willen gebruiken en dergelijke is nog te bepalen, in overleg met vakman.

Composiet terras aanleggen

Bestaand terras, waarin een zwembad zit bekleden met composiet, bekleding moet mee over de rand van het zwembad. Ofwel bovenop bestaand terras plaatsen of bestaande 10 X 10 dals eruit halen en composiet op onderliggende laag plaatsen. Oppervlakte terras : 84 m² (omtrek zwembad reeds afgetrokken)

Terras heraanleggen

Het terras bevat een deel dat niet geplaveid is. Dit omdat er 2 waterputten onderliggen waarvan de putdeksels net daar liggen. Het derde putdeksel is wel mooi ingewerkt in de tegels (wel met een niveauverschilletje). We willen nu het hele stuk betegelen zodat we een mooi groot terras hebben, al dan niet met niveauverschil.

Aanleggen houten terras

Kunnen jullie ongeveer een prijsindicatie geven per vierkante meter? Wij hebben nu een stuk beton wat vroeger een garage was en de rest dolemiet steentjes liggen Graag zou ik een goedkope oplossing vinden voor het laten aanleggen van een houten terras , deze zou wel moeten afgebroken kunnen worden op een gemakkelijke manier omdat we later een waterput zouden willen steken Ik denk ongeveer een 30 m².

Bankirai terras vervangen door keramisch of beton

We hebben een bestaand terras dat 10 jaar geleden werd aangelegd in Bankirai en aan vervanging toe is. Hout willen we niet meer, dus graag tegels (keramisch of beton) maar we staan ook open voor andere ideeën.