Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Lier te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Lier.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Lier of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Lier die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Lier:

Oprit heraanleggen

Oprit van 40m² heraanleggen. Momenteel stabilisé met klinkers, 25j geleden aangelegd, dus aan vernieuwing toe. Graag ook uitbreken huidige klinkers.

Terras aanleggen

Terras van 3.6m x 2m aanleggen om Jacuzzi op te plaatsen. Boordstenen plaatsen.

Plaatsen composiet terras

Een recht tuinpad aanleggen van 1 meter breed en 16 meter lang met het materiaal composiet. Ondergronds is een betonplaat.

Terras in ipe leggen

Houten terras te leggen in ipe. Ca 50 m2. Oude terras, deels hout en deels betonnen tegels, uit te breken.

Terras bel-etage plaatsen

Graag hadden we achteraan een terras willen plaatsen op dat aansluit aan onze woonruimte op de eerste verdieping de oppervlakte is 6m op 3m

Buitenterras aanleggen

Terrasvloer voor horeca aanleggen op kasseien. Er komen windschermen op. 40 m².

Houten terras aanleggen

We hebben een pergola met als ondergrond klinkers. Graag zou ik hierover een houten terras willen laten aanleggen. Lengte 10 m, breedte 2 a 3m. Materiaal aan te kopen door de vakman.

Terras in IPÉ hout rond zwembad en aanleggen tuin

Terras aanleggen IPÉ hout,ongeveer 30 vierkante meter rond zwembad, sinds juli vorig jaar grond aangevoerd maar nog weggezakt. Stabilise plaatsen. Tuin moet terug heraangelegd worden, nivelleren en terug zaaien.

Dakterras aanleggen met keramische tegels

Het leggen van keramische tegels 60X60 op tegeldragers op plat dak. Nog niks aangekocht.

Tegelwerken buitenshuis

Het bestaande terras in hout gaat weg. We willen de rest van de gazon ook weg en laten betegelen. Oppervlakte tussen de 50 en 100 m².