Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Mechelen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, terras aanbouwen 1ste verdieping, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras vernieuwen met tegels, houten terras aanleggen, waterdicht maken van betegelde terrassen, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Mechelen:

Houten terras aanleggen

Graag had ik een terras in thermowood laten plaatsen. De ondergrond is aarde. Ik zou het liefst het terras een 10 cm boven de grond laten komen. 8 - 9 m².

Bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage

Wij wonen in bel etage woning. Wij willen het bestaande terras vergroten 4 x 3 m + trap. Graag waterdicht zodat de plaats er onder kan gebruikt worden als droge plaats. Is nu een betegeld terras.

Composiet terras aanleggen 30 m²

Composiet terras aanleggen in de tuin. Gedeeltelijk ondergrond zijn beton klinkers en een gedeelte op gras Oppervlakte graag 30 m².

Terras aanleggen

Terras aanleggen en voortuin verharden. Terras van ong 18 m². Tegels wellicht, maar hout sluiten we niet uit.

Aanleggen terras in keramische tegels

Aanleg van terras met keramische tegels de oppervlakte is 40 m².

Terras vernieuwen en uitbreiden

Ik heb achteraan een terras van kleine roze klinkers van 10 op 10 cm. Ik zou dit willen laten vernieuwen naar tegels of natuursteen en ook 1 meter dieper de tuin in maken. Het is 4,5 m breed en zou 5 meter diep moeten zijn. Misschien om rekening mee te houden : - een ijzeren trap van de hoger gelegen veranda daalt af tot op het terras - de oude klinkers moeten niet afgevoerd worden - onder het terras is een septische put, er is ook een afvoerbuis van de hoger gelegen wc.

Terras aanleggen

Wij willen graag een terras aanleggen in onze tuin. Een combinatie van oude retro cementtegels (die we hebben liggen) in combinatie met iets moderner. Het terras is ruw geschat een 4 tal meter op 10 meter in totaal.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras en oprit

Gepolierde betonvloer aanleggen. Voor terras en oprit. De ondergrond zal klaar zijn voor plaatsing. Ongeveer 30 m².

Marmer steentapijt aanleggen

Marmer steentapijt plaatsen ongeveer 15 m². Op tegels aanleggen. Graag zouden wij marmer steentapijt laten plaatsen op ons terras. Momenteel liggen hier tegels. Deze zijn nog in goede staat, enkel een aantal barsten in de voegen. Op ons terras bevindt zich ook een afvoerputje en putdeksel (wachtput), deze moeten behouden blijven maar mogen wel vernieuwd worden. Momenteel watert het terras op sommige plaatsen ook niet goed af dus dit zou ook opgelost moeten worden.

Gepolierde betonvloer / polybeton voor terras en oprit aanleggen NB woning

Gepolierde beton aanleggen voor oprit en terras dit is voor een nieuwbouw. Afmetingen (6 m x 4,5 m) 27 m² (niet waterdoorlatend materiaal) + oprit (waterdoorlatend materiaal) in betontegels met steentjes +/-40 m² Totaal oppervlakte ongeveer 60 m².

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Gepolierde betonvloer storten voor terras. Ongeveer 50 m². Dit is ongeveer 10 meter lang op 5 breedte. Momenteel liggen er tegels.

Gepolierde betonvloer / polybeton NB nieuwbouw

Het gaat om een nieuwbouwproject te Mechelen waarin we rekenen op een betonvloer van 85 m² en dit 10 cm hoog. Op het gelijkvloers zou het gaan om 70 m², op het 1 s te verdiep voor de overige 15 m². De betonvloer zou overal bovenop de gespoten pur komen met de daarop bevestigde vloerverwarming. Mocht er een mogelijkheid zijn om ook de trap Verder af te werken in beton look. Oppervlakte is ongeveer 85 m²..

Composiet terras aanleggen

We hebben op dit moment blauwe steentjes liggen op het oppervlak waar er een terras zou komen. We zouden graag een rechthoek van 30 vierkante meter als terras hebben. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 30 vierkante meter

Steentapijt leggen

Graag zouden we onze oprit in steentapijt leggen, momenteel liggen er kiezelstenen. De oppervlakte is bij benadering 80 m². De ondergrond bestaat uit zwarte aarde en er ligt ook reeds een worteldoek onder.

Gepolierde betonvloer / polybeton plaatsen

Beton storten voor de oprit en tuinpad ongeveer 30-35 m². Meer dan 7 cm.

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen :Rijwoning. Niveauverschil van de woning met de tuin achter (ongeveer 1/2 trede). Graag in bankirai of andere soort hout graag advies hierover. Ongeveer 9 m² in totaal aanleggen.

Aankleden van dakterras

Ik zou graag mijn dakterras (volledig open, geen wanden) laten aankleden. Er moeten wanden om de wind tegen te houden komen. Eventueel plaats om planten te zetten of een kruidenhoekje...

Houten terras te plaatsen

Momenteel ligt hier gewoon grasveld. Bedoeling is om vanaf de woning een terras te maken. Indien er met open voeg gewerkt wordt kan het regenwater gewoon tussen de planken weg. Afmetingen : Lengte van het terras : 5. 000 mm één zijde van 2. 800 mm, andere zijde 5. 200 mm (liefst afgerond, vooraan afgewerkt en met een afstapje naar het gazon (hoogte gaat van 200-0)

Terras aanleggen

Achteraan in de tuin een verhoogd terras aanleggen. Momenteel ligt er gras. Terras mag hoger liggen dan gras, hoeft niet afgegraven te worden. Nivelleringswerken uit te voeren. Oppervlakte : 21 m². aan te leggen. Graag advies en ter plaatse komen kijken.

Terras aanleggen

Momenteel is er gras en enkele tegels aanwezig. (6 m²) Enkele tegels uitbreken, klein stuk. Ongeveer 50 m².

Aanleggen dakterras

Ik heb geen tuin, maar boven mijn living heb ik een plat dak. Ik zou hier een dakterras willen aanleggen. Ik ben bij de stadsdiensten langs geweest en mits ik een muur bouw langs beide kanten van het terras, mag ik dit laten doen. Ik ben nog aan het twijfelen tussen hout en kunstgras. Ik heb een koepel die uitkomt op het terras. Kan deze hierin verwerkt worden?

Betegelen van terras

22m2 being bluestone 20cmx20cm te betegelen op terras. Alle voorbereidingswerken zijn uitgevoerd. Tegels zijn reeds geleverd.

Aanleggen terras met klinkers

Ik wil graag mijn terras laten aanleggen (8mx4m) met klinkers van 30x60 en 8m afvoergoot. Ondergrond is een betonnenvloerplaat waarin gaten geboord zijn om het water te laten afvloeien. Kan u een offerte opstellen alsook een indicatie van wanneer u dit zou kunnen plaatsen?

Aanleggen terras

De totale oppervlakte van de tuin is ca 40m2 waarvan 10m2 beplanting zal worden. Als bijlagen ziet u de grenzen van een en ander. Boven het grootste gedeelte is er het terras van de bovenburen. De inham naar de terras/keukendeur is nu al in funderingsbeton. De werfoverschotten zijn zo goed als weg en de muren zijn ondertussen gevoegd. Afvoer van een minieme oppervlakte aan regenwater zou kunnen gebeuren door een sterfputje aansluitend op de afvoerpijp. De tegels is met de vakman te bespreken.

Renovatie van bestaand terras

Nieuwe stenen op buitenkoer (Terras) Verven van buitenmuren Vervangen van buitenverlichting Vervangen van buitendeur