Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Mechelen:

Composiet terras aanleggen

De bedoeling is om van het hogerliggende terras in composiet een trap en dan verder terras tot aan de garage te leggen. Op 2 plaatsen liggen nog buizen waar men best nog mits zo weinig mogelijk breken moet aankunnen. De ondergrond was vroeger gazon waar intussen veel gegraven werd, deze moet nog wat rechtgetrokken worden. Momenteel ligt op dit stuk al een jaar worteldoek.

Houten terras aanleggen

Graag had ik een terras in thermowood laten plaatsen. De ondergrond is aarde. Ik zou het liefst het terras een 10 cm boven de grond laten komen. 8 - 9 m².

Bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage

Wij wonen in bel etage woning. Wij willen het bestaande terras vergroten 4 x 3 m + trap. Graag waterdicht zodat de plaats er onder kan gebruikt worden als droge plaats. Is nu een betegeld terras.

Composiet terras aanleggen 30 m²

Composiet terras aanleggen in de tuin. Gedeeltelijk ondergrond zijn beton klinkers en een gedeelte op gras Oppervlakte graag 30 m².

Terras aanleggen

Terras aanleggen en voortuin verharden. Terras van ong 18 m². Tegels wellicht, maar hout sluiten we niet uit.

Aanleggen terras in keramische tegels

Aanleg van terras met keramische tegels de oppervlakte is 40 m².

Terras vernieuwen en uitbreiden

Ik heb achteraan een terras van kleine roze klinkers van 10 op 10 cm. Ik zou dit willen laten vernieuwen naar tegels of natuursteen en ook 1 meter dieper de tuin in maken. Het is 4,5 m breed en zou 5 meter diep moeten zijn. Misschien om rekening mee te houden : - een ijzeren trap van de hoger gelegen veranda daalt af tot op het terras - de oude klinkers moeten niet afgevoerd worden - onder het terras is een septische put, er is ook een afvoerbuis van de hoger gelegen wc.

Terras aanleggen

Wij willen graag een terras aanleggen in onze tuin. Een combinatie van oude retro cementtegels (die we hebben liggen) in combinatie met iets moderner. Het terras is ruw geschat een 4 tal meter op 10 meter in totaal.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras en oprit

Gepolierde betonvloer aanleggen. Voor terras en oprit. De ondergrond zal klaar zijn voor plaatsing. Ongeveer 30 m².

Marmer steentapijt aanleggen

Marmer steentapijt plaatsen ongeveer 15 m². Op tegels aanleggen. Graag zouden wij marmer steentapijt laten plaatsen op ons terras. Momenteel liggen hier tegels. Deze zijn nog in goede staat, enkel een aantal barsten in de voegen. Op ons terras bevindt zich ook een afvoerputje en putdeksel (wachtput), deze moeten behouden blijven maar mogen wel vernieuwd worden. Momenteel watert het terras op sommige plaatsen ook niet goed af dus dit zou ook opgelost moeten worden.