Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Mechelen:

Dakterras plaatsen

Wij willen een dakterras laten plaatsen. Het is ongeveer 5 diep en 10 à 12 meter lang. We zouden willen werken met composiet.

Binnenkoer en terras heraanleggen

Binnenkoer heraanleggen: eerste deel met tegels en een houten overkapping. In het middenstuk mag wat gras komen en een achterste stuk graag aanleggen in hout, zodat er plaats is voor bijvoorbeeld een barbecue. De afmetingen zijn ongeveer 9 meter op 5.

Aanleggen terras in hout

Houten terras van 3 op 3 meter en plantenborders

Houten dakterras leggen

Van een plat dak met roofing en koepel een terras maken

Aanbouwen terras op eerste verdieping

Ik ben op zoek naar iemand die de aanbouw van een terras kan verwezelijken op de eerste verdieping van mijn woning (bel etage met tuin op gelijkvloers). Het terras komt achteraan, met een draaitrap naar de tuin. De exacte afmetingen kan ik u nog doorgeven. Ik zie ons terras net zoals op de bijgevoegde foto. Met een draaitrap langs de rechter kant. Plannen ter beschikking.

Composiet terras aanleggen met balustrade

Aanleg van een dakterras op de eerste verdieping. Graag in composiet of iets van hout Zo snel mogelijk Het is een rijwoning waar 4 appartementen zijn. Appartement op de 1ste verdieping. Oppervlakte is 7,5mx4m. Voorlopig is het enkel in roofing.

Terras bekleden met waterdicht materiaal

Op zoek naar een specialist om een terras van 1.10 x 6.5 m te bekleden met een waterdicht materiaal.

Balkon renoveren

De terrasvloer van ongeveer 24m² moet gerenoveerd worden en de balustrade vervangen; Nu is het een dakterras, roofing met dalls. Opvoegen waterdicht maken en nieuwe balustrade ( alu)

Dakerras vernieuwen

Duplex appartement op 2de verd. (terras op 3de verd.) – terras van 4m x 4m is een dakterras (roofing) en als vloerbedekking bankirai planken. Wegens een vochtprobleem, werden er planken uitgebroken en teruggeplaatst maar deze zijn beschadigd. Ook de balken waarop de planken liggen zijn niet meer in goede staat. Ofwel mogelijkheid tot herstellen/vernieuwing van planken+balken of eventueel nieuwe vloer (terrasdragers + keramische tegels).

Houten terras aanleggen

Terras van 6,85m lengte en 4,75m breedte. Hoogte ten opzichte van schuifraam is 13cm en terras is aflopend naar afvoerleiding. Ppadouk hout, verstelbare steunen en draagbalken om de 40cm. Momenteel staat er niks.