Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Merksem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Merksem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Merksem:

Terras en tuinpad aanleggen in blauwe steen

Wij willen graag een nieuw terras van 23 m² blauwe Vietnamese steen, 60 op 60 en aansluitend een tuinpad van 32 vierkante meter in dezelfde steen van 20 op 20. Onder het terras ligt beton en achteraan ook al een gedeelte de rest moet aan gevuld worden met chape. Verder hebben we nog 4 putdeksels die in gewerkt dienen te worden in de steen. De oude steen van terras en pad worden zelf verwijderd.

Betegelen terras

Terrastuin betegelen met een oppervlakte van 30 m². Tegels zijn al ter beschikking.

Composiet terras aanleggen

Op een bestaand terras van tegels en stukje aardegrond(gazon) wil ik 24m² terras (composiet) laten aanleggen

Betontegels leggen voor een oprit en grondwerken uitvoeren

Betontegels plaatsen voor een oprit: Ook nog grondwerken die moeten uitgevoerd worden. De oppervlakte is ongeveer Betreft oprit van 6. 1 x 5. 15 meter of ongeveer 30 m². Er dient wel rekening gehouden te worden met een beerput ( momenteel deksel van 50 x 50 cm)

Zwevend terras voor belétage maken

We willen graag het bestaand terras op het 1ste verdiep + trap afbreken om een nieuw terras + trap te laten installeren. Het materiaal is nog niet beslist. Dan de trap van het terras naar de tuin. Ons terras is nu 1. 50 m diep tussen de muren van de buren - 6 m breed.

Reparatie balkon 1ste verdiep

Bij regen lekt het bij mij binnen. Door het balkon van mijn bovenbuur heb ik een extra ruimte die ingericht is als wasplaats. Bij regen loopt het water van de muren en druppelde uit het balkon. Volgens bovenbuur komt het niet van zijn balkon.Dit moet gemaakt worden. Masr blijkbaar heeft mijn bovenbuur daar geen interesse in, hij heeft er toch geen last van. Heb mijn verzekeringsmaatschappij agent ook al ingeschakeld.

Aanleggen houten terras

Enkel terrasplanken, ipé hout. Smalle planken zonder groeven.

Uitbreken straatdals en plaatsen van tegels of composietplanken

Vernieuwen van terras: Uithalen van straatdals Uitbreken van betonplaat van ongeveer 1,5 op 5m Voorbereiden van de ondergrond en plaatsen van composietplanken.

Gezamelijke dakterras aan te leggen ook bij buurman

Ik woon op een dakappartement en zou graag met mijn buurman "zwevende" dakterrassen willen aanleggen. Onze appartementen zijn gescheiden van elkaar met een ruimte van circa 1,5 meter. De oppervlakte van mijn terras wordt niet meer dan 10 m² en van mijn buurman schat ik niet meer dan 14 m² (zijn appartement is groter dan het mijne. Ik wil graag een degelijke en stevige constructie maar ook zo budgetvriendelijk mogelijk. Ik heb dus geen kennis van bepaalde materialen. Wij zouden dit project graag samen aangaan. Kan dit in één offerte worden aangeboden?

Aanleggen van dakterras in tegels

Aanleg van dakterras in tegels.

Plaatsen van zwevend terras in composiet

Zwevend terras op 1e verdieping van bel etage woning. Al dan niet met trap. Graag had ik een offerte gekregen van een terras in composiet of degelijk kwaliteits hout. Afmetingen:Ongeveer 6 x 3 meter. Graag hiervoor een prijsofferte.

Plaatsen van nieuw terras

Het vorig terras werd afgebroken en er moet een nieuw komen. Bij voorkeur planken met groef en kliksysteem.

Maken van dakterras met composiet-hout

Dakterras met balustrade op te vernieuwen plat dak. Met composiet vloer of hout. Toegang voorzien. Zonneterras en planten in potten.

Aanleggen van terras

Afbraak bestaand terras kunnen we ook zelf!

Heraanleg terras

Terras achteraan in de tuin; nu ligt oud klinker terras, wil nieuw, betegeld terras; rijhuis/stadstuin. Adresgegevens bij afspraak.

Terras + septische put

Bestaande septische put herstellen + het aanleggen van een terras van ongeveer 20m².Materiaal te bespreken.

Vernieuwen van terras

Ons terras laten vernieuwen +/- 20m²

Terras maken voor horeca

Wij willen een terras gaan maken aan de winkel van ongeveer 30m2. Er liggen al klinkers maar daar moet iets opkomen waar de mensen gezellig kunnen gaan zitten voor een koffie of iets te drinken. En een broodje te eten. We hebben plan toegevoegd het gaat over dat terras van 5m14 breed en dat zou dan 3 of 4m diep worden. Zou de goedkoopste oplossing moeten worden. Wij openen in mei onze winkel. U kan me steeds bellen of mailen . Plan ter beschikking.

Aanleg van houten terras

Wij willen graag een natuurhouten terras laten aanleggen in onze stadstuin. Een deel ondergrond is al stabiel (betonnen plaat) maar een ander deel is minders stabiel (in de tuin zelf).

Aanleggen van terrassen

Aanleggen van terrassen. Terras in begin van de tuin + terras achteraan in de tuin. Eerste terras is 3m diep en 6,22m breed met een kwart van een cirkel aan de linkerkant met een straal van ongeveer 1,5m. In dit terras moet het ronde deksel van de beerput verwerkt worden. Het oude terras van 2 op 6,22m moet nog afgebroken worden. Tweede terras is een rechthoek van 4 op 3m

Heraanleg van dakterras

Ik heb een terras op roofing van 2 op 6 meter. Ik zou daar een composiet "houtlook" terras laten aanleggen. Er is ook een muurtje van 5 meter dat weg moet en vervangen moet worden door een degelijke reling.

Bij navraag op het gemeentehuis bleek ...

Bij navraag op het gemeentehuis bleek dat we uitzonderlijk toestemming kunnen krijgen om het plaatsen van een terras in galvanisé t.h.v. 1e verdieping. Tegen achtergevel en bijkomend steunend op 2 balken op 2 m van achtergevel en 4 m breed. Dit ondanks dat we deel uimaken van een verkaveling. Kan echter enkel officieel mits raadpleging van architect. Hebben kandidaat plaatser terras met trap naar tuin maar zoeken noch een architect om ons te helpen voor de goedkeuring die enkel mondeling gegeven werd o.v.d. we met een architect zouden werken.

Het is een terras achter een rijhuis. Nu ...

Het is een terras achter een rijhuis. Nu ligt er een houten terras, dat ik ga afbreken. In de plaats zou er een stenen terras komen. Er zal waarschijnlijk een ophoging moeten gebeuren met zand. Daar bovenop moet een beton gegoten met een stenen vloer of klinkers op een cementen ondergrond. Het terras moet in 2 soorten stenen of klinkers aangelegd worden. Voorbereidingen van ophogen ed kan ik altijd zelf doen of helpen. Ik weet dus totaal niet wat mij dit gaat kosten en of er een noodzakelijkheid (voor- of nadelen) bestaat om beton of stabilisé te leggen, of hangt dit af van het soort tegels of klinkers dat men wil.

Ons oude terras is verzakt, en er moet ...

Ons oude terras is verzakt, en er moet nog ongeveer 8 meter beton bijgestort worden

Wij zoeken aan aannemer voor een aanbouw ...

Wij zoeken aan aannemer voor een aanbouw van een terras op 1ste verdieping met trap naar tuin De verwarming moet verplaatst worden en een schuifraam plaatsen