Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Merksem:

Terras in klinkers leggen

Klinkers heb ik al, stabilisé te leveren met een pompwagen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40 m², waar de stabilisé ongeveer 10 à 20 centimeter dik moet komen.

Twee terrassen betonneren

Er zouden 2 terrassen moeten gebetonneerd en gepolierd worden van elks 15m² en 20 cm dik.

Houten terras vervangen door een nieuw

Bestaand houten terras moet vervangen worden door een nieuw. Het gaat om een terras van 20 m².

Heraanleggen bestaand terras en extra nieuw aan te leggen

Graag heraanleg van oud terras van betonklinkers ong 50m² (we verwijderen ze zelf en kuisen ze) en aanleg nieuw tssn 75-100m² her en der watergoten in te brengen.

Houten terras leggen

Een stuk houten terras aanleggen in Padouk .

Houten terras bouwen op plat dak

Terras achteraan, noordzijde, op EPDM met daaronder isolatiemateriaal, dus bevestiging moet los op de EPDM liggen en het gewicht voldoende verdelen. Ander dak is EPDM op MDF platen. Liefs zelfde systeem. Alle 2 de daken zijn ongeveer 15m². Terras te bouwen op plat dak.

Terras in gepolierde betonvloer aan te leggen

Graag een prijsofferte voor een buitenterras van ongeveer 6m ×6m. Minstens 15 cm dikte en licht grijs gepolierd . Houten terras wordt door klant afgebroken .

Terras en tuinpad aanleggen in blauwe steen

Wij willen graag een nieuw terras van 23 m² blauwe Vietnamese steen, 60 op 60 en aansluitend een tuinpad van 32 vierkante meter in dezelfde steen van 20 op 20. Onder het terras ligt beton en achteraan ook al een gedeelte de rest moet aan gevuld worden met chape. Verder hebben we nog 4 putdeksels die in gewerkt dienen te worden in de steen. De oude steen van terras en pad worden zelf verwijderd.

Betegelen terras

Terrastuin betegelen met een oppervlakte van 30 m². Tegels zijn al ter beschikking.

Composiet terras aanleggen

Op een bestaand terras van tegels en stukje aardegrond(gazon) wil ik 24m² terras (composiet) laten aanleggen