Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Merksem:

Terras in gepolierde betonvloer aan te leggen

Graag een prijsofferte voor een buitenterras van ongeveer 6m ×6m. Minstens 15 cm dikte en licht grijs gepolierd . Houten terras wordt door klant afgebroken .

Terras en tuinpad aanleggen in blauwe steen

Wij willen graag een nieuw terras van 23 m² blauwe Vietnamese steen, 60 op 60 en aansluitend een tuinpad van 32 vierkante meter in dezelfde steen van 20 op 20. Onder het terras ligt beton en achteraan ook al een gedeelte de rest moet aan gevuld worden met chape. Verder hebben we nog 4 putdeksels die in gewerkt dienen te worden in de steen. De oude steen van terras en pad worden zelf verwijderd.

Betegelen terras

Terrastuin betegelen met een oppervlakte van 30 m². Tegels zijn al ter beschikking.

Composiet terras aanleggen

Op een bestaand terras van tegels en stukje aardegrond(gazon) wil ik 24m² terras (composiet) laten aanleggen

Betontegels leggen voor een oprit en grondwerken uitvoeren

Betontegels plaatsen voor een oprit: Ook nog grondwerken die moeten uitgevoerd worden. De oppervlakte is ongeveer Betreft oprit van 6. 1 x 5. 15 meter of ongeveer 30 m². Er dient wel rekening gehouden te worden met een beerput ( momenteel deksel van 50 x 50 cm)

Zwevend terras voor belétage maken

We willen graag het bestaand terras op het 1ste verdiep + trap afbreken om een nieuw terras + trap te laten installeren. Het materiaal is nog niet beslist. Dan de trap van het terras naar de tuin. Ons terras is nu 1. 50 m diep tussen de muren van de buren - 6 m breed.

Reparatie balkon 1ste verdiep

Bij regen lekt het bij mij binnen. Door het balkon van mijn bovenbuur heb ik een extra ruimte die ingericht is als wasplaats. Bij regen loopt het water van de muren en druppelde uit het balkon. Volgens bovenbuur komt het niet van zijn balkon.Dit moet gemaakt worden. Masr blijkbaar heeft mijn bovenbuur daar geen interesse in, hij heeft er toch geen last van. Heb mijn verzekeringsmaatschappij agent ook al ingeschakeld.

Aanleggen houten terras

Enkel terrasplanken, ipé hout. Smalle planken zonder groeven.

Uitbreken straatdals en plaatsen van tegels of composietplanken

Vernieuwen van terras: Uithalen van straatdals Uitbreken van betonplaat van ongeveer 1,5 op 5m Voorbereiden van de ondergrond en plaatsen van composietplanken.

Gezamelijke dakterras aan te leggen ook bij buurman

Ik woon op een dakappartement en zou graag met mijn buurman "zwevende" dakterrassen willen aanleggen. Onze appartementen zijn gescheiden van elkaar met een ruimte van circa 1,5 meter. De oppervlakte van mijn terras wordt niet meer dan 10 m² en van mijn buurman schat ik niet meer dan 14 m² (zijn appartement is groter dan het mijne. Ik wil graag een degelijke en stevige constructie maar ook zo budgetvriendelijk mogelijk. Ik heb dus geen kennis van bepaalde materialen. Wij zouden dit project graag samen aangaan. Kan dit in één offerte worden aangeboden?