Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Mol te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Mol.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Mol of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Mol die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Mol:

Oprit vernieuwen

Oprit van 15m x 3m vernieuwen. Gebroken betonpuin en stabilisé plaatsen. Graag de bestaande klinkers en borduurs hergebruiken.

Aanleggen van terras in composiet of hout

Aanleg van een terras rond een zwembad voor een oppervlakte van ongeveer 100 m². Ik denk voorlopig aan een terras in composiet of hout. Op dit moment ligt de grond klaar om te beginnen, op een kleine plek met wat beton en een paar stronken van struiken na. Nu ligt alles klaar zo goed als bijna.

Aanleg terras in flagstones

Ongeveer een 60m² terras aanleggen bij vrijstaande woning. Graag in flagstones

Oud terras verwijderen en een groter terras aanleggen

Bestaande terras verwijderen, groter heraanleggen en ook aanleggen heel kleine zwarte steentjes.

Composiet terras aanleggen

Terras rond zwemvijver bouwen. Terras in composiet. Oppervlakte : 30 à 40 m².

Terras opnieuw voegen

Ik heb een betegeld terras van 34m² met tegels van 60x60. Het voegwerk is aan vervanging toe.

Steentapijt aanleggen voor oprit

Steentapijt aanleggen voor een oprit de oppervlakte is ongeveer 220 m². Bedoeling is voor de oprit en parking, alles buiten. De grootste oppervlakte is reeds voorzien van steenpuin van tijdens de nieuwbouw maar er moet nog wat bij gestabiliseerd worden. Bij benadering is de parking 12 x 16 en de oprit 4 x 5. Donkere kleur.

Printbeton aanleggen voor oprit en terras

Printbeton aanleggen ongeveer 100 a 150 m². Dit is voor een oprit en een terras.

Uitbreken van kiezelsteen tapijt terras en vernieuwen van terras door composiet

Ik heb een huidig deels overdenkt terras (ongeveer 50²) met kiezel (steen) tapijt. Dit wil ik eruit laten halen en een nieuw terras met composiet planken laten plaatsen. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat zowel het huidige terras eruit haalt + nieuwe aanlegt. Onder huidig terras ligt ook nog betonlaag die eruit moet om tot een hoogte van 10 cm te komen welke nodig is voor composietplanken. Ter plaatse komen kijken.

Verhoogd terras met aansluitend terras aan te leggen

Verhoogd terras aanleggen met aansluitend terras op gewoon niveau. +- 70m². Terras: fundering en muren opmetselen en betonvloer.