Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Mortsel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Mortsel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Mortsel:

Houten terras aanleggen

Terras in hout aanleggen ongeveer 5 meter op 3 meter. Uitgraven moet ook nog gebeuren.

Composiet terras aanleggen

Het betreft een terras op het gelijkvloers van circa 20 vierkante meter en een terras op het eerste verdiep van circa 16 vierkante meter.

Terras vernieuwen en waterdicht maken

Ik heb reeds enkele jaren meer en meer problemen met mijn terras door waterinsijpeling. Ik denk dat er vroeger slechte chape of roofing is gelegd. Hierdoor ben ik op zoek naar een vakman die het hele terras opnieuw kan doen op een manier dat het helemaal waterdicht is en ook blijft. Het gaat om een terras van 7 x 2 meter.

Dakterras opnieuw waterpas leggen en afwerken

We hebben een dakterras waarbij de aannemer niks meer laat weten. Het oude terras is afgebroken (chape en tegels) en zou nu opnieuw waterpas gelegd moeten worden en afgewerkt. Houtwerk of betegeling nog af te spreken met vakman.

Uitbreiden bankirai terras

Het terras moet dus gelegd worden op een roofing. Omdat we het terras willen vergroten moeten deze nieuwe planken aansluiten aan de oude. Voor het nieuwe gedeelte dienen er enkel nog de draagbalken geplaatst te worden Oppervlakte terras: 14 meter op 2 meter, grenzend aan een bestaand terras, dit zou een uitbreiding zijn van het bestaand terras en moet dus naadloos grenzen aan het bestaande.

Houten terras aanleggen

Wij zitten met een gelijkvloer van 1. 5 m boven de grond en zouden graag ons terras op deze hoogte mee doortrekken. Betreft een houten terras van 25 m². De breedte is 6 m en de diepte zou op 5 m komen. Er is echter nog een kelder trap die mee bij het terras verwerkt moet worden.

Aanleggen terras in composiet of tegels

Vervangen van planken bij reeds bestaand terras door composietplanken. Aanleggen van terras op beton van 3,24 m op 2,70 m

Aanleggen zwevend terras met balustrade

De tegels moeten aangelegd worden liefst zwevend en een balustrade volgens wettelijke verplichting, rest van de werken zouden wel zelf willen uitvoeren.

Renovatie houten dakterras

Opnieuw aanleggen van klein houten dakterras op balkon van appartement.

Utibreiding van bestaand terras

Uitbreiding van het bestaande terras, breder en dieper maken.

Aanleggen van terras Thermowood

Verlenging van de bel-etage: Prijsofferte voor het aanleggen van terras in thermowood. Via een glazen schuifdeur van de veranda kom je uit op het terras. De beplanking van het terras rust op een stalen constructie die door een aannemer reeds gemaakt wordt. De aanleg van het terras kadert in een renovatieproject. Ik had graag prijs gehad voor ThermoWood.

Klinkerterras aanleggen

Ik heb een stadstuintje en wil achteraan in de tuin een klein klinkerterras laten aanleggen (170cmx170cm). Ik beschik reeds over de klinkers. Op bijgevoegde foto liggen klinkers links achteraan de tuin gewoon op grond gepresenteerd.

Renovatie van het balkon

Balkonrenovatie in woning. Stenen tegels dienen vervangen te worden. Het betreft een klein balkonnetje van 2,5 m B op 1m. Balkon is volledig gestript , balustrade is verwijderd.

Afbreken bestaande terras - nieuw terras maken

Afbraak bestaande terras + nieuw terras maken , waterdicht maken en chape. Tegels te bespreken met de vakman. Mag ook in hout zijn. Prijsofferte graag en ter plaatste komen kijken.

Aanleg van terras en betegeling

Terras eerste verdiep opnieuw betegelen + trap opnieuw betegelen + bestaand terras in tuin heraanleggen + nieuw terras achteraan in tuin aanleggen

Buitenterras plaatsen

Plaatsing van tegels op tegels. Breedte terras 6 m breed , diepte 2. 4 m Ik heb nog geen tegels aangekocht. Het terras is gedeeltelijk chape door het vervangen van eternit leidingen.

Terras in hardhout verwijderen en daarna terugplaatsen

Wegens rioleringswerken dient het huidig terras in tropisch hardhout verwijderd te worden. Nadien is het de bedoeling dat dit terug geplaatst wordt. Graag ontvingen wij hiervoor een offerte. Foto ter beschikking.

Vernieuwen van terras

Ons terras - waarschijnlijk aangelegd in 1964 - heeft last van opgestuwde stoeptegels. We zouden liefst grote tegels willen, geen klinkers. Er zit tegen de gevel een afvoerputje. Tegen een zijmuur staat een betonnen barbecue die niet gemetst is en dus makkelijk kan worden gedemonteerd. Afmetingen: ongeveer 18m². De achterdeur is niet heel breed, dus groot materieel is wellicht moeilijk. De aankoop van de tegels laten we graag aan de vakman over.

Aanleg van terras

Een houten terras vervangen door plavuizen, stenen tegels. Afmetingen : ongeveer 30 m².

nieuw terras aanleggen

nieuw terras aanleggen

voorterras : oude balustrade verwijderen ...

voorterras : oude balustrade verwijderen en nieuwe plaatsen achterterras : nieuwe balustrade plaatsen materiaal : onderhoudsvriendelijk betonherstelling : voor- en achterterras

Het gaat om een zwevend ...

Het gaat om een zwevend terras.Balustrade moet aangepast worden, terras moet dichtgemaakt worden met extra planken balustrade : 2 planken van 1m 40 balustrade langs 1 kant en ongeveer 2 x 4,20 meter langs de andere kant. Bestaande schuttingen verwijderen> Extra paaltjes voor balustratde (3) bevestigen met bouten aan bestaand terras. Hiervoor moeten gaten in bestaand vloer terras gemaakt worden ompaaltjes erdoor te steken en aan frame terras vast te maken. Indien mogelijk bestaand hout oude verf afschuren en geheel in hardhout beits/vernis zetten. Graag aparte offerte voor verf afschuren en beitsen