Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Mortsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Mortsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Mortsel:

Composiet terras aanleggen op 4de verdiep

Aanleg van composiet terras van minder dan 10m² op de 4e verdieping. Betonnen ondergrond.

Terrasconstructie op eerste verdieping met trap en glazen wanden bouwen

Ik wil graag een terras op de eerste verdieping laten aanbouwen met een trap naar beneden. De afmetingen zijn ongeveer 6 x 3 meter. Graag een metalen constructie met aan de kanten een afscheiding in mat glas. De trap moet antisliptreden hebben. Het terras zelf graag met donkergrijze planken die heel gemakkelijk in onderhoud zijn.

Dakterras renoveren

Wij zoeken iemand om ons dakterras te vernieuwen. Zowel omheining als vloer. Het terras is +/- 10m². Afbraak van het huidige terras zouden we zelf doen. Terras : ligt op roofing. Materiaal te bespreken met vakman.

Houten terras aanleggen

We zoeken onze tuin van ongeveer 6m op 5m te heraanleggen met een terras (ongeveer 2m diepte) met beginregels of hout en kunstgras voor de rest van de tuin. we zouden hier graag zo snel mogelijk in geholpen worden om hier deze zomer van te genieten en het huis mogelijks te koop te stellen.

Houten terras aanleggen

Terras in hout aanleggen ongeveer 5 meter op 3 meter. Uitgraven moet ook nog gebeuren.

Composiet terras aanleggen

Het betreft een terras op het gelijkvloers van circa 20 vierkante meter en een terras op het eerste verdiep van circa 16 vierkante meter.

Terras vernieuwen en waterdicht maken

Ik heb reeds enkele jaren meer en meer problemen met mijn terras door waterinsijpeling. Ik denk dat er vroeger slechte chape of roofing is gelegd. Hierdoor ben ik op zoek naar een vakman die het hele terras opnieuw kan doen op een manier dat het helemaal waterdicht is en ook blijft. Het gaat om een terras van 7 x 2 meter.

Dakterras opnieuw waterpas leggen en afwerken

We hebben een dakterras waarbij de aannemer niks meer laat weten. Het oude terras is afgebroken (chape en tegels) en zou nu opnieuw waterpas gelegd moeten worden en afgewerkt. Houtwerk of betegeling nog af te spreken met vakman.

Uitbreiden bankirai terras

Het terras moet dus gelegd worden op een roofing. Omdat we het terras willen vergroten moeten deze nieuwe planken aansluiten aan de oude. Voor het nieuwe gedeelte dienen er enkel nog de draagbalken geplaatst te worden Oppervlakte terras: 14 meter op 2 meter, grenzend aan een bestaand terras, dit zou een uitbreiding zijn van het bestaand terras en moet dus naadloos grenzen aan het bestaande.

Houten terras aanleggen

Wij zitten met een gelijkvloer van 1. 5 m boven de grond en zouden graag ons terras op deze hoogte mee doortrekken. Betreft een houten terras van 25 m². De breedte is 6 m en de diepte zou op 5 m komen. Er is echter nog een kelder trap die mee bij het terras verwerkt moet worden.