Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Mortsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Mortsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Mortsel:

Houten terras vervangen

Terras van ongeveer 10m² vervangen. Momenteel vermoedelijk bankirai. Graag Ipé hout.

Balkon en trap naar tuin plaatsen

Balkon 2m x 2m op 1ste verdiep van bel-étage woning. Trap naar tuin plaatsen. Graag aluminium met houtbekleding.

Terras op tegeldragers

De ondergrond van het terras waarop de tegeldragers geplaatst zijn is licht hellend. De opgehoogde grond zakt weg, waardoor tegels beginnen te kantelen. Opgehoogd terras. Het zou gaan om een 25m² ongeveer. Het zou gaan om beton te gieten.

Terraslek op eerste verdieping verhelpen

Lek op terras op 1ste verdieping. Vermoedelijk in de buurt van de klokput.

Houten terras leggen

terras vanchter in hof 12 m²,terras aan vijver 5 m²,16 m² oude terras vervangen

Waterdicht maken van terras op verdiep

Dakterras 8m² op tweede verdieping aan de achtergevel waar een lek is. Onderburen hebben waterschade. Dus belangrijk om de waterdichtheid te herstellen.

Composiet terras aanleggen op 4de verdiep

Aanleg van composiet terras van minder dan 10m² op de 4e verdieping. Betonnen ondergrond.

Terrasconstructie op eerste verdieping met trap en glazen wanden bouwen

Ik wil graag een terras op de eerste verdieping laten aanbouwen met een trap naar beneden. De afmetingen zijn ongeveer 6 x 3 meter. Graag een metalen constructie met aan de kanten een afscheiding in mat glas. De trap moet antisliptreden hebben. Het terras zelf graag met donkergrijze planken die heel gemakkelijk in onderhoud zijn.

Dakterras renoveren

Wij zoeken iemand om ons dakterras te vernieuwen. Zowel omheining als vloer. Het terras is +/- 10m². Afbraak van het huidige terras zouden we zelf doen. Terras : ligt op roofing. Materiaal te bespreken met vakman.

Houten terras aanleggen

We zoeken onze tuin van ongeveer 6m op 5m te heraanleggen met een terras (ongeveer 2m diepte) met beginregels of hout en kunstgras voor de rest van de tuin. we zouden hier graag zo snel mogelijk in geholpen worden om hier deze zomer van te genieten en het huis mogelijks te koop te stellen.